dimitris15 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 οποιος θελει να κλεισει τον τηλεφωνητη καλει το 1285 και εχει ηχογραφημενο μενου δεν θυμαμαι ποια νουμερα πατας:rolleyes: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Να κάνω μια ερωτησούλα: η μητερα μου ειναι συνδρομητης της vodafone και καθε μηνα πατάει κατα λάθος το κουμπι voicemail στο κινητο με αποτελεσμα να εχει χρεωσεις 1-2 ευρώ το μηνα εντελώς τσαμπα. Μιας και λογω ηλικιας και μειωμενης ορασης και αντιληψης οσον αφορα τα τεχνολογικα δε νομιζω οτι μπορω να την εκπαιδευσω να μη το κανει, υπαρχει καποιος αλλος τροπος να της κοψω το voicemail σαν υπηρεσια; Ειναι λιγακι χαζη ερωτηση αλλα οσες φορες κι αν της εξηγησα δε το καταλαβαινει και συνεχιζει να το παταει κατα λαθος οποιος θελει να κλεισει τον τηλεφωνητη καλει το 1285 και εχει ηχογραφημενο μενου δεν θυμαμαι ποια νουμερα πατας:rolleyes: Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία . Τον έκλεισα λοιπόν τον τηλεφωνητή και αμέσως μετά η κλήση χρεώθηκε με 0,30 . Λύση λοιπόν για την κλήση τηλεφωνητή από Iphone που ενεργοποιήτε κάθε τρείς και λίγο , δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία . Τον έκλεισα λοιπόν τον τηλεφωνητή και αμέσως μετά η κλήση χρεώθηκε με 0,30 . Λύση λοιπόν για την κλήση τηλεφωνητή από Iphone που ενεργοποιήτε κάθε τρείς και λίγο , δεν υπάρχει. εγω εχω LG G3 οποτε δεν θα εχω θεμα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μου ήρθε sms από τη vodafone ότι επειδή έχω ενεργοποιημένο το vodafone4sharing δικαιούμαι δωρεάν και για πάντα το napster. Το sms είχε ένα link όπου σε πήγαινε στην σελίδα εγγραφής του napster και βάζοντας και τον αριθμό του κινητού σου έκανε επιβεβαίωση ότι όντος δικαιούσαι τη προσφορά αυτή. Ισχύει για όλους τους συνδρομητές με ενεργοποιημένο το vodafone4sharing http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11645 στο red1 δηλαδη ειναι δωρεαν το napster? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 ναι ειναι δωρεαν Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 για μια συνδεση το red1 ποια ειναι η καλυτερη τιμη που δινουν? μου ειπαν στο τηλ 36 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 για μια συνδεση το red1 ποια ειναι η καλυτερη τιμη που δινουν? μου ειπαν στο τηλ 36 ευρω Και εγω εχω αυτήν την απορία ...μου είπαν την ίδια τιμή και μου φαίνεται υψηλή.υπαρχει κάποιο τηλεφωνο τμήματος προσφορών στη Vodafone ώστε να ξέρουμε και να μας κάνουν καλύτερη τιμή ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Και εγω εχω αυτήν την απορία ...μου είπαν την ίδια τιμή και μου φαίνεται υψηλή.υπαρχει κάποιο τηλεφωνο τμήματος προσφορών στη Vodafone ώστε να ξέρουμε και να μας κάνουν καλύτερη τιμή ; Παιδια σε αλλους δινουν 46 σε αλλους 36 σε αλλους 26 και σε αλλους 20... δεν υπαρχει μια στανταρ τιμη σε αυτες τις προσφορες.ο Γαμπρος μου εκανε red εταιρικο 3 γραμμες με 80 ευρω για ολες δηλαδη 26.50 ανα γραμμη.Στην σελιδα τις τιμες τις εχουν πιο ακριβα... οποτε τιποτα δεν ειναι στανταρ. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εγώ έχω το Red 1, πεταχτηκα στη wind και καλά να πάρω προσφορά και οι τύποι μου είπαν να πάω να κάνω αίτηση φορητοτητας στην Cosmote, και μετά απορουν γιατί έρχονται τελευταίοι και καταιδρωμενοι. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Και εγω εχω αυτήν την απορία ...μου είπαν την ίδια τιμή και μου φαίνεται υψηλή.υπαρχει κάποιο τηλεφωνο τμήματος προσφορών στη Vodafone ώστε να ξέρουμε και να μας κάνουν καλύτερη τιμή ; Την ίδια απορία έχω και εγώ. Έχει κάποιος το τηλέφωνο του τμήματος προσφορών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εγώ έχω το Red 1, πεταχτηκα στη wind και καλά να πάρω προσφορά και οι τύποι μου είπαν να πάω να κάνω αίτηση φορητοτητας στην Cosmote, και μετά απορουν γιατί έρχονται τελευταίοι και καταιδρωμενοι. εγω την μια ζητησα να με καλεσουν για φορητοτητα δεν με καλεσαν ποτε την αλλη τους ειπα τι δινω στην cosmote 36 ευρω και μου εδιναν το W 60 ακατεβατα ειναι σαν να μην θελουν να πουλησουν φαινεται κανουν προσφορες μονο σε παλιους συνδρομητες Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 τωρα με την εκπτωση της Hol 10% to Red 1 μου βγαινει 14.45 τελικη τιμη νομιζω ειναι μια χαρα:) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 τωρα με την εκπτωση της Hol 10% to Red 1 μου βγαινει 14.45 τελικη τιμη νομιζω ειναι μια χαρα:) Για μια γραμμη red1 ?? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Έχω 2 γραμμές red1 σε οικογενειακό η μια είναι 14.45 και η άλλη 17.12 η έκπτωση hol πάει στην πρώτη όπως προείπα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ημουν σημερα σε ενα καταστημα vodafone και καπου πηρε το ματι μου κατι που ελεγε "νεο iphone καθε χρονο"ειναι καινουργια υπηρεσια της vodafone οπως το νεα συσκευη καθε χρονο για να πουλησει iphone?το εχει δει κανενας αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Σήμερα με πήραν απο έναν εξωτετικό συνεργάτη (από ότι κατάλαβα) και μου πρότειναν το Red1 Bussiness στα 35.9 για συμβόλαιο 24 μηνών. Τους ρώτησα για απλό Red και όχι επαγγελματικό και μου είπαν ότι για φορητότητα απο WIND το δίνουν 66 ευρώ !!!!! και για cosmote 39 ευρώ. Τεσπα επειδή και τα 35.9 μου φαίνονται πολλά σε σχέση με τα 25άρια που έδιναν παίζει καμιά προσφορά στα καταστήματα??? Εκτός απο αυτή που είπαν στο τηλέφωνο. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μπορει να μου δωσει καποις link ποση είναι κανονικα η τιμη του red1 με φορους κινητης και ΦΠΑ και αν ο ΦΠΑ υπολογίζεται αφου προστεθει ο φορος κινητης ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Σήμερα με πήραν απο έναν εξωτετικό συνεργάτη (από ότι κατάλαβα) και μου πρότειναν το Red1 Bussiness στα 35.9 για συμβόλαιο 24 μηνών. Τους ρώτησα για απλό Red και όχι επαγγελματικό και μου είπαν ότι για φορητότητα απο WIND το δίνουν 66 ευρώ !!!!! και για cosmote 39 ευρώ. Τεσπα επειδή και τα 35.9 μου φαίνονται πολλά σε σχέση με τα 25άρια που έδιναν παίζει καμιά προσφορά στα καταστήματα??? Εκτός απο αυτή που είπαν στο τηλέφωνο. Ναι δυστυχώς άμα είσαι σε WIND έχει μειωμένες εκπτώσεις (μεγαλύτερες τιμές) στις προσφορές που κάνει η Vodafone αν είσαι ιδιώτης, εν αντιθέσει με τις προσφορές που γίνονται για COSMOTE. Ενώ σε φορητότητες στα επαγγελματικά προγράμματα κάνουν ίδιες προσφορές είτε είσαι σε WIND είτε σε COSMOTE. Πρόσφατα σε γραμμές από COSMOTE μου έδιναν μέχρι και το RED στα 25Ε ενώ για γραμμές σε WIND οι τιμές ήταν σημαντικά ακριβότερες με αποτέλεσμα να τις μεταφέρω σε επαγγελματικά προγράμματα που έκαναν καλύτερες προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Στον τελευταίο λογαριασμό είχα ξεπεράσει κατά πολύ τον χρόνο ομιλίας του Red1 και ο λογαριασμός έφτασε 130 ευρώ από 29 που έρχεται κανονικά. Σαν sms βέβαια δεν μου ήρθε για το 80% χρήσης λόγο κάποιας αναβάθμισης που έκαναν αυτό το μήνα. Έκανα μια προσπάθεια αίτημα για επιστροφής του ποσού επιπλέον του παγίου για το συγκεκριμένο λόγο και χωρίς πολύ προσπάθεια έγινε δεκτό σε 1 ημέρα. Με εξέπληξαν θετικά αυτή τη φορά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μπορει να μου δωσει καποις link ποση είναι κανονικα η τιμη του red1 με φορους κινητης και ΦΠΑ και αν ο ΦΠΑ υπολογίζεται αφου προστεθει ο φορος κινητης ? σπ οτι λεει στον λογαριασμο το ποσοστο του φορου κινητης υπολογιζεται νε το υψος του λογαριασμου προ ΦΠΑ αρα υποθετω οτι πρωτα προσθετεις τα τελη κινητης και μετα το ΦΠΑ Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Μπορει να μου δωσει καποις link ποση είναι κανονικα η τιμη του red1 με φορους κινητης και ΦΠΑ και αν ο ΦΠΑ υπολογίζεται αφου προστεθει ο φορος κινητης ? 52,9 κανει το red 1 χωρις φπα, αν εχεις εκπτωση για καποιο λογο την υπολογιζεις εδω (αν μετα την εκπτωση το παγιο βγει κατω απο 50 ευρω θα αλλαξει ο φορος στο 12%) αλλιως με τιμη τιμοκαταλογου εχουμε 52.9*0.15 = 7,94 ο φορος κινητης (επειδη στο red 1 το παγιο χωρις φπα ειναι πανω απο 50,01 ευρω ο συντελεστης ειναι 15% και οχι 12%) 52,9 + 7,94 = 60,84 συνολο προ φπα (60,84*0,23) + 60,84 = 74,84 με φπα το ελληνικο παραδοξο δηλαδη βαζεις φορο στον φορο....... Edited November 5, 2014 by sakels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Επειδή δεν βγάζω άκρη από το site της Vodafone. Με το red 1, χρεώνεσαι για να χρησιμοποιείς τα δεδομένα σου στην Ε.Ε. ; Επίσης το vodafone passport για να μιλάς στην Ε.Ε. έχει μηνιαίο πάγιο στο red 1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Λοιπον....Αν τα λεω καλα 52,9-70% εκπτωση δινει τελικο για αρχη 15,87 15,87-15% εκπτωση οικογενειακου δινει 13,49 (εχω 3 red1 στο ιδιο ΑΦΜ ) 13,49 +12% φορορς κινητης =15,11 15,11+23% ΦΠΑ =18,58 Οσο ειχα συμφωνησει και τηλεφωνικα ... Τωρα μου λενε ότι το παγιο μου μαζι με φορους +ΦΠΑ είναι 22,50 ευρω!!!!! Λενε ότι το παγιο του red1 είναι 65 ευρω + ΦΠΑ !!!! Καποιο link για το 52,9 υπαρχει ?? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Λοιπον....Αν τα λεω καλα 52,9-70% εκπτωση δινει τελικο για αρχη 15,87 15,87-15% εκπτωση οικογενειακου δινει 13,49 (εχω 3 red1 στο ιδιο ΑΦΜ ) 13,49 +12% φορορς κινητης =15,11 15,11+23% ΦΠΑ =18,58 Οσο ειχα συμφωνησει και τηλεφωνικα ... Τωρα μου λενε ότι το παγιο μου μαζι με φορους +ΦΠΑ είναι 22,50 ευρω!!!!! Λενε ότι το παγιο του red1 είναι 65 ευρω + ΦΠΑ !!!! Καποιο link για το 52,9 υπαρχει ?? Ευχαριστω. Το RED1 έχει 65,00 με επιδότηση συσκευής και 58,50 με έκπτωση παγίου. Μπορείς να το δεις στην σελίδα της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Το RED1 έχει 65,00 με επιδότηση συσκευής και 58,50 με έκπτωση παγίου. Μπορείς να το δεις στην σελίδα της Vodafone. Με ποση εκπτωση παγιου ???????? Χωρις εκπτωση και επιδοτηση ποσο είναι ? Το 65 ευρω εχει ΦΠΑ και Φορο κινητης ? Edited November 6, 2014 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts