dim74 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) ευτυχως που υπαρχει το myphone! ημουν μεχρι 25/05 στην cosmote,δεχτηκα τοτε προσφορα απο την vodafone για το προς ολους 400 με 22,8 ευρω και εκπτωση 5 ευρω στην hol.δεχτηκα και λιγες μερες μετα ηρθα στην vodafone. ειδα ομως ειδα πως τα 400 λεπτα και ειδικα τα μηνυματα ηταν λιγα,αυτο σε συνδυασμο με το πως αλλαξα προγραμμα στην hol και πηγα στο ευελικτο 700 που ηθελε προγραμμα red για να παρω την εκπτωση,αποφασισα να ζητησω αλλαγη προγραμματος απο το προς ολους 400 στο red 1.μου ειπαν τοτε πως το παγιο θα ηταν 55 ευρω!δεν μπορει να γινει κατι αλλο!επειδη ομως εχω την αδερφη μου στην cosmote αποφασισα να ψαξω την λυση επιστροφης στην cosmote σε οικογενειακο προγραμμα αυτη την φορα.μου εδωσε η cosmote το απεριοριστα 65 στα 36 ευρω.ειπα ναι κι εκανα αιτηση φορητοτητας. την επομενη μερα τηλεφωνο απο την vodafone .μου εδωσαν αρχικα το red 1 sta 40ευρω ειπα οχι,μετα απο λιγο κατεβηκαν στα 37 ειπα οχι και μειναμε εκει. την επομενη μερα παλι τηλ απο την vodafone.τι αποφασισατε μου λενε?απαντω θα φυγω δεν μου κανατε καλυτερη προσφορα.επιτοπου μου λενε σας δινουμε το red 1 στα 27,22 ευρω τελικη τιμη με φπα και τελος συνδρομητων!ετσι περνω και την μειωση των 4 ευρω στο ευελικτο 700 της hol που ηθελε red προγραμμα! φυσικα και δεχτηκα(εκανα ακυρωση φορητοτητας) Edited June 27, 2013 by dim74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παιδιά για ένα φίλο που ψάχνουμε να δούμε τι επιδότηση έχει, που μπορούμε να το δούμε αυτό; Σε κανονικό συμβόλαιο ιδιωτικό. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Παιδιά για ένα φίλο που ψάχνουμε να δούμε τι επιδότηση έχει, που μπορούμε να το δούμε αυτό; Σε κανονικό συμβόλαιο ιδιωτικό. Καλημέρα, μόνο από κατάστημα γίνεται αυτή η δουλειά, από το τηλεφωνικό δεν θα σου πουν... Αν δεν είσαι ικανοποιημένος από το ποσό ζητάς να το επανεξετάσουν. Αν και πάλι δεν είσαι, τότε καταφεύγεις στο παιχνίδι της φορητότητας..! Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καλημέρα. Εχω το Unlimited 45. Παω να δώ σήμερα υπολοιπόμενο χρόνο mb και βλέπω τώρα 08:55' της 01/07/2013 καλό μήνα κιόλας οτι έχω υπολοιπόμενο χρόνο 79 mb απο τα 300. Δλδ σαν να κατέβασα 221 mb το βράδυ πράγμα που δεν έγινε. Μήπως δεν έχει ανανεωθεί ακόμα το σύστημα ? Ενω μου βγάζει τα άλλο ολα 0 τα mb μου τα βγάζει χρησιμοποιημένα. Σε εσας τι φαίνεται ????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Πήγα σήμερα να πληρώσω το λογαριασμό του κινητού και μου λέγανε να βάλω το red 1 χωρις καμμια δέσμευση με τελική τιμή 53 ευρω.Αλλα είπα όχι μιας και με το ήδη υπάρχον προγραμμα (unlimited 50)είμαι καλυμμένος και αφού δεν δίνουν περισσότερα ΜΒ δεν υπάρχει λόγος να αλλάζω προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Προσωπικά έχω αρνηθεί παρόμοια προσφορά μόνο όταν είχα αποφασίσει ήδη ότι θα κάνω φορητότητα. Δεν προτιμάς την ευελιξία να μιλάς χωρίς να σε ενδιαφέρει ο πάροχος του συνομιλητή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Προσωπικά έχω αρνηθεί παρόμοια προσφορά μόνο όταν είχα αποφασίσει ήδη ότι θα κάνω φορητότητα. Δεν προτιμάς την ευελιξία να μιλάς χωρίς να σε ενδιαφέρει ο πάροχος του συνομιλητή? Επειδή ο περισσοτερος κόσμος που μιλαω εχει Vodafone από τα 190 λεπτα προς αλλα δίκτυα μιλάω 90-120 το μήνα,Απο τα μηνύματα 100 δίνει το προγραμμα κ στέλνω 60-80 το μήνα και απο τα ΜΒ 400-480 το μήνα.Ποιος ο λόγος να δίνω 3 ευρω παραπάνω το μήνα χωρίς στην ουσία να διευκολύνει παραπάνω την προσωπική μου χρήση; Τους είπα αν είχε 1.5 GB Ίντερνετ οτι θα το άλλαζα και μου είπε κ η κοπέλα στο κατάστημα οτι και άλλος κόσμος της έλεγε το ίδιο. Και εγω μάλλον θα φύγω μόλις λήξει το συμβόλαιο αλλα και να άλλαζα προγραμμα τώρα παλι σε 4 μήνες που λήγει το συμβόλαιο μου θα μπορούσα να φύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Γενικότερα πιστεύω ότι οι επιδοτήσεις είναι απάτη, την πληρώνεις χρυσή τη συσκευή. Χίλιες φορές σκέτη από το εμπόριο, γλυτώνεις σχεδόν τα μισά λεφτά και έχει και έκπτωση στο συμβόλαιο... Συμφωνώ και επαυξάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλημερα Χτες ενω ημουν στη δουλεια δεχτηκα τηλ απο βοντα. Μου προσφεραν το red3 το οποιο εβγαινε τελικη τιμη 98ε στο λογαριασμο μαζι με φπα και τελη κινητης. Ρωτησα για το 2 και μου πε οτι η προσφορα ισχυει μονο για το 3, κ οτι το 2 ειναι 90ε και δε συμφερει. Μεχρι τωρα οι λογαριασμοι μου ρχοταν στα 120ε με unlimited 50 old. Δεχτηκα ρωτησα ποτε θα ρθει ο κουριερ με το συμβολαιο και μου λεει επειδη η συνομιλια ηχογραφειται δε χρειαζεται, και σε λιγη ωρα θα γινει η ανανεωση. Πραγματι μετα μου ρθε το σχετικο μνμ και ειδα και την αλλαγη στο myacount. Το θεμα ειναι οτι μετα που γυρισα σπιτι ειδα κ θυμηθηκα, οτι με 60ε online δινουν το 2, το οποιο δε ξερω ποσο παει με τελη και φπα. Ακομα μεχρι 27/7 χρησιμοποιω το παλιο προγραμμα οπως καταλαβαινω, αφου μεχρι τοτε ειχα τα δωρεαν λεπτα κλπ που δικαιουμουν κ αυτα μου βγαζει και στον ελεγχο χρησης που λεει ποσα ακομα λεπτα μηνυματα κλπ εχεις. Αυτο λοιπον που θελω να ρωτησω ειναι μπορω τωρα να αλλαξω και να παω απο το 3 στο 2 αν το θελησω? Εχω καποια επιβαρυνση? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Συμφωνώ και επαυξάνω! Αναφερεσαι στο θεμα της επιδοτησης συκσευης.. Σιγουρα απο Vodafone καταστημα δεν συμφερει αλλα αν μπορεις να πας Πλαισιο ισως εκει βρεις κατι που σου κανει.Επι πλεον εχεις δικαιωμα το ποσο της επιδοτησης να το κανεις πιστωτικο και να αγορασεις κατι αλλο απο το καταστημα που πιθανον σε ενδιαφερει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλημερα Χτες ενω ημουν στη δουλεια δεχτηκα τηλ απο βοντα. Μου προσφεραν το red3 το οποιο εβγαινε τελικη τιμη 98ε στο λογαριασμο μαζι με φπα και τελη κινητης. Ρωτησα για το 2 και μου πε οτι η προσφορα ισχυει μονο για το 3, κ οτι το 2 ειναι 90ε και δε συμφερει. Μεχρι τωρα οι λογαριασμοι μου ρχοταν στα 120ε με unlimited 50 old. Δεχτηκα ρωτησα ποτε θα ρθει ο κουριερ με το συμβολαιο και μου λεει επειδη η συνομιλια ηχογραφειται δε χρειαζεται, και σε λιγη ωρα θα γινει η ανανεωση. Πραγματι μετα μου ρθε το σχετικο μνμ και ειδα και την αλλαγη στο myacount. Το θεμα ειναι οτι μετα που γυρισα σπιτι ειδα κ θυμηθηκα, οτι με 60ε online δινουν το 2, το οποιο δε ξερω ποσο παει με τελη και φπα. Ακομα μεχρι 27/7 χρησιμοποιω το παλιο προγραμμα οπως καταλαβαινω, αφου μεχρι τοτε ειχα τα δωρεαν λεπτα κλπ που δικαιουμουν κ αυτα μου βγαζει και στον ελεγχο χρησης που λεει ποσα ακομα λεπτα μηνυματα κλπ εχεις. Αυτο λοιπον που θελω να ρωτησω ειναι μπορω τωρα να αλλαξω και να παω απο το 3 στο 2 αν το θελησω? Εχω καποια επιβαρυνση? Δε βρίσκω το λόγο να πληρώνεις αυτά τα εξωπραγματικά ποσά κάθε μήνα από τη στιγμή που υπάρχει το WIND W με 45 ευρώ το μήνα, με μόνη διαφορά το 1.5 GB αντί των 2 που σου δίνει το RED2 που θες να πας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 @margaritagr είναι πολύ πιθανό να μην μπορείς να κατέβεις πρόγραμμα ειδικά αν δεν έχει κλείσει χρόνο το συμβόλαιό σου. Καλή επιλογή θεωρώ από τα 120€ που πληρώνεις κάθε μήνα. Όταν με το καλό κλείσεις χρόνο πας σε όποιο πρόγραμμα θες, εκτός κι αν από το τηλέφωνο σου ανανέωσαν το συμβόλαιό σου... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βαλω wind λογω αθλιου σηματος, αν και το προγραμμα τους φαινοταν καλο, σ ευχαριστω παντως @Demetre Εχω τη συγκεκριμενη συνδεση πολλα χρονια. Ειχε ληξει το συμβολαιο μου κ ειχε βγει επιδοτηση για ανανεωση. Συσκευη δε μ ενδιεφερε περισσοτερο ηθελα την εκτπωση παγιου. Συμβολαιο δεν υπεγραψα, εγινε ανανεωση του προγραμματος (απο το old 50--->red3) μεσω τηλεφωνου για 16 μηνες. Μου παν οτι η εκπτωση αυτη θα ισχυει και μετα τους 16 μηνες, απλα τοτε θα μπορω να παρω επιδοτηση συσκευης.. Γι αυτο και αναρρωτιεμαι αν μπορω να κατεβω σε προγραμμα, επειδη δεν υπεγραψα συμβολαιο, ειτε με ειτε χωρις επιβαρυνση Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βαλω wind λογω αθλιου σηματος, αν και το προγραμμα τους φαινοταν καλο, σ ευχαριστω παντως @Demetre Εχω τη συγκεκριμενη συνδεση πολλα χρονια. Ειχε ληξει το συμβολαιο μου κ ειχε βγει επιδοτηση για ανανεωση. Συσκευη δε μ ενδιεφερε περισσοτερο ηθελα την εκτπωση παγιου. Συμβολαιο δεν υπεγραψα, εγινε ανανεωση του προγραμματος (απο το old 50--->red3) μεσω τηλεφωνου για 16 μηνες. Μου παν οτι η εκπτωση αυτη θα ισχυει και μετα τους 16 μηνες, απλα τοτε θα μπορω να παρω επιδοτηση συσκευης.. Γι αυτο και αναρρωτιεμαι αν μπορω να κατεβω σε προγραμμα, επειδη δεν υπεγραψα συμβολαιο, ειτε με ειτε χωρις επιβαρυνση Κοιταξε να δεις. Παλιά ότι σύνδεση και να έκανες και έπαιρνες έκπτωση παγίου αντί κινητό έσπαγες το συμβόλαιο ΟΠΟΤΕ ηθελες ΔΩΡΕΑΝ. Πλεον απο όσο γνωρίζω οταν θες να κάνεις διακοπή πρεπει να πληρώσεις την έκπτωση καθε μήνα που κερδίζεις. Δλδ , το πάγιο σου ειναι πχ 100. Εσυ έχεις 50 % οποτε πληρώνεις 50. Τα άλλα 50 τα κερδίζεις κάθε μήνα. Πες οτι σε 2 μήνες θες να κάνεις διακοπή τοτε θα πληρώσεις 100 ευρώ αυτα που έχεις κερδίσει. Σε θέμα να κατεβείς πρόγραμμα λογικά το κάνεις όποτε θες οταν έχεις σταθερό συμβόλαιο σε θέμα τιμής δλδ χωρίς έκπτωση κανονικό , στη δικιά σου περίπτωση μπορει να σου πούν οτι η έκπτωση αυτη ειναι μονο για το red3. Για τα άλλα το μπουλο τπτ. Ρωτα όσο ειναι νωρίς αν μπορείς να κατεβείς πρόγραμμα κρατώντας την έκπτωση τη ίδια αλλιώς φορητότητα όσο ειναι νωρίς να μήν πληρώσεις φαουλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 δεν νομίζω να μπορείς τώρα. Κάλεσε την εξυπηρέτηση ή πέρνα από κατάστημα. Είναι λίγο περίεργο που σου είπε από το τηλέφωνο οτι δεν μπορείς όταν ρώτησες για το Red 2 επειδή είναι τόσο μεγάλη τιμή! Μην το αφήσεις και πολύ. Αν έχεις κρατήσει κάποιο όνομα ή τηλέφωνο κάλεσε πίσω αλλιώς πήγαινε από κατάστημα να δεις τι γίνεται με την αναβάθμισή σου. Για ό,τι νεότερα μας ενημερώνεις! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 δεν νομίζω να μπορείς τώρα. Κάλεσε την εξυπηρέτηση ή πέρνα από κατάστημα. Είναι λίγο περίεργο που σου είπε από το τηλέφωνο οτι δεν μπορείς όταν ρώτησες για το Red 2 επειδή είναι τόσο μεγάλη τιμή! Μην το αφήσεις και πολύ. Αν έχεις κρατήσει κάποιο όνομα ή τηλέφωνο κάλεσε πίσω αλλιώς πήγαινε από κατάστημα να δεις τι γίνεται με την αναβάθμισή σου. Για ό,τι νεότερα μας ενημερώνεις! Οπως λέει και ο φίλςο απο πάνω αλλα ότι ειναι να κάνεις κανε ΑΜΕΣΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Δυστυχως δεν ημουνα προετοιμασμενη για το τηλεφωνημα, ενω δηλ ψιλοσκεφτομουνα την μεταβαση στο red, το χα παγωσει το θεμα και με τη δουλεια (που μολις τη δευτερα ξεκινησα) δε το χειριστηκα σωστα, επρεπε να της πω να με ξαναπαρει για να το σκεφτω.. Ονομα δε συγκρατησα, το τηλ το εχω, αλλα μαλλον στην εξυπηρετηση πελατων θ απευθυνθω. Οπως ειδα σημερα στο myaccount εχει αρχισει και μετραει κανονικα το νεο προγραμμα, οποτε το βλεπω χλωμο ν αλλαζει, και χωρις πεναλντι ακομα χλωμοτερο... Βασικα αν δε ξεπερασω τα 98ε, δε θα ναι ασχημα, σε σχεση μ αυτα που πληρωνα ως τωρα. Θα μου δωσει λογικα και καλη επιδοτηση τοτε, που θα θελω ν αλλαξω και το σ3 μου.. Θα σας γραψω νεοτερα, ευχαριστω και παλι! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) καλημερες ηλπιζα οτι η cosmote θα μου προτεινε για τα 2 unlimited 65 που ηθελα τις τιμες μαιου,δηλαδη 48 ευρω τελικη και για τις 2 γραμμες,αλλα δυστυχως οι τιμες πλεον αλλαξαν και το καλυτερο που μου προσφερουν ειναι το συγκεκριμενο στα 70 ευρω.τελος του μηνα ληγει η εκπτωση παγιου 45% που εχω στη vodafone για 2 unlimited 50 και απο 55 ευρω που πληρωνω μου το δινουν στα 78.να κανω φορητοτητα στην κοσμοτε και να ελπιζω να μου προσφερουν κατι καλυτερο?δεν υπαρχει καποιο τηλεφωνο για να επικοινωνησω με το τμημα αποσυνδεσεων η προσφορων της vodafone? Edited July 4, 2013 by boban3 λαθος ορθογραφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 καλημερες ηλπιζα οτι η cosmote θα μου προτεινε για τα 2 unlimited 65 που ηθελα τις τιμες μαιου,δηλαδη 48 ευρω τελικη και για τις 2 γραμμες,αλλα δυστυχως οι τιμες πλεον αλλαξαν και το καλυτερο που μου προσφερουν ειναι το συγκεκριμενο στα 70 ευρω.τελος του μηνα ληγει η εκπτωση παγιου 45% που εχω στη vodafone για 2 unlimited 50 και απο 55 ευρω που πληρωνω μου το δινουν στα 78.να κανω φορητοτητα στην κοσμοτε και να ελπιζω να μου προσφερουν κατι καλυτερο?δεν υπαρχει καποιο τηλεφωνο για να επικοινωνησω με το τμημα αποσυνδεσεων η προσφορων της vodafone? 1227. Τμήμα αποσυνδέσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 1227. Τμήμα αποσυνδέσεων. αν ζητησω απο το τμημα αποσυνδεσεων να γυρισω σε καρτα τις 2 γραμμες παιζει να μου προτεινουν καλυτερη προσφορα για να παραμεινω με παγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 καλημερες ηλπιζα οτι η cosmote θα μου προτεινε για τα 2 unlimited 65 που ηθελα τις τιμες μαιου,δηλαδη 48 ευρω τελικη και για τις 2 γραμμες,αλλα δυστυχως οι τιμες πλεον αλλαξαν και το καλυτερο που μου προσφερουν ειναι το συγκεκριμενο στα 70 ευρω.τελος του μηνα ληγει η εκπτωση παγιου 45% που εχω στη vodafone για 2 unlimited 50 και απο 55 ευρω που πληρωνω μου το δινουν στα 78.να κανω φορητοτητα στην κοσμοτε και να ελπιζω να μου προσφερουν κατι καλυτερο?δεν υπαρχει καποιο τηλεφωνο για να επικοινωνησω με το τμημα αποσυνδεσεων η προσφορων της vodafone? Κανε αίτηση για φορητότητα....μονο έτσι θα σου δώσει η Vodafone καλύτερη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Καλησπέρα σας παίδες, Θα σας πω την προσωπική μου εμπειρία. Εχω 3 συμβόλαια και 1 καρτοσυμβόλαιο στη voda και ισως να γινει και αυτο συνδεση. Έληξε η εκπτωση που ειχα εδω και ένα χρονο -45% και θέλω πλεον ανανέωση. Πηγα σε αρκετά καταστήματα voda και μου έδιναν μόνο 60Ε επιδότηση συσκευής έκαστος. Εiμαι στο unlimited 25 νομίζω. Λέω νομίζω γιατι περυσι τετοιο καιρό μας έιχαν κάνει κάποιες προσφορές που δεν υπήρχαν καν στα χαρτιά τους. Πλέον στα καταστήματα, μας λεν ''αυτα που ξέρατε να τα ξεχάσετε, τα πράγματα δυσκόλεψαν δε δινουμε κινητα και εκπτώσεις''.... Δε ξέρω κατα πόσο αληθέυει αυτό όμως διαβάστε και παρακάτω. Μας καλεσε η wind τυχαία και ειπαμε να κανουμε μια κίνηση για να ζοριστεί η voda. Ε λοιπόν κλεισαμε στη Wind με 3 νεα συμβόλαια πριν 2 μερες. Μας πήρε ξανα η Wind χθες και είπε πως τελικά εγκρίθηκε και θα σας στείλουμε τα συμβόλαια για υπογραφές. Τι εγκρίθηκε όμως δε ξέρω... Τωρα τι κανουμε ΟΕΟ ? Λέτε να μην έστειλαν ακόμα την αίτηση φορητότητας στη Voda? Ή σφυρίζει αδιάφορα και δε τη νοιάζει που θα φύγουν 3+1 συνδέσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Οταν ελθουν τα χαρτια να υπογραψεις, τοτε θα δεις τι ΘΑ υπογραψεις. Πριν βαλεις υπογραφη δεν ισχυει τπτ. Διαβασε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 αν ζητησω απο το τμημα αποσυνδεσεων να γυρισω σε καρτα τις 2 γραμμες παιζει να μου προτεινουν καλυτερη προσφορα για να παραμεινω με παγιο? Ναι, παίζει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Βλεπω οτι το Red1, πήγε στα 750Mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts