Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μα δεν ειναι απεριοριστα ;;;

τωρα τι να σου πω?????εσυ πιστευεις οτι ειναι απεριοριστα η κανεις τον χαζο?1500 λεπτα και sms δινει το red 1

τωρα τι να σου πω?????εσυ πιστευεις οτι ειναι απεριοριστα η κανεις τον χαζο?1500 λεπτα και sms δινει το red 1

Αυτο που δινουν και τα unlimited προγραμματα απο 25 ευρω αν δεν κανω λαθος....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αυτο που δινουν και τα unlimited προγραμματα απο 25 ευρω αν δεν κανω λαθος....

Με εξαίρεση ότι του red είναι προς όλους. Επίσης (διορθώστε με εάν κάνω λάθος) το red έχει χρέωση ανά λεπτό, ενώ τα απεριόριστα Vodafone έχουν ελάχιστη χρέωση 3λεπτο.

Το ευχάριστο είναι ότι πλέον το 1284 αναφέρει και το υπόλοιπο προς Vodafone (από τα 1500). Νομίζω η εφαρμογη δεν το κάνει ακόμα.

Με εξαίρεση ότι του red είναι προς όλους. Επίσης (διορθώστε με εάν κάνω λάθος) το red έχει χρέωση ανά λεπτό, ενώ τα απεριόριστα Vodafone έχουν ελάχιστη χρέωση 3λεπτο.

Το ευχάριστο είναι ότι πλέον το 1284 αναφέρει και το υπόλοιπο προς Vodafone (από τα 1500). Νομίζω η εφαρμογη δεν το κάνει ακόμα.

Και τα red και τα unlimited έχουν χρέωση ανα δευτερόλεπτο, με ελάχιστη χρέωση το 1 λεπτό.

Επίσης (διορθώστε με εάν κάνω λάθος) το red έχει χρέωση ανά λεπτό, ενώ τα απεριόριστα Vodafone έχουν ελάχιστη χρέωση 3λεπτο.

Και τα red και τα unlimited έχουν χρέωση ανα δευτερόλεπτο, με ελάχιστη χρέωση το 1 λεπτό.

ακριβώς..στα συμβόλαια η ελάχιστη χρέωση είναι 1 λεπτό, στα καρτοκινητα ειναι 3 λεπτά.

στις ''διευκρινησεις'' των προγραμματων στο σαιτ της vodafone, για τα RED λεει 60'' ελαχ.χρεωση, ενώ στις ''διευκρινησεις'' στα unlimited ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;) Αυτο μαλλον σημαινει οτι ο minast εχει δικιο (αλλιως η εταιρια θα εγραφε 60'' , οπως και στα RED)....

στις ''διευκρινησεις'' των προγραμματων στο σαιτ της vodafone, για τα RED λεει 60'' ελαχ.χρεωση, ενώ στις ''διευκρινησεις'' στα unlimited ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;) Αυτο μαλλον σημαινει οτι ο minast εχει δικιο (αλλιως η εταιρια θα εγραφε 60'' , οπως και στα RED)....

Ως γνωστόν σε όλα τα συμβόλαια η ελάχιστη χρέωση είναι 1 λεπτό.

Στα ΚΑΡΤΟσυμβόλαια είναι 3 λεπτά.

Στις κάρτες είναι 3 λεπτά στα αγορασμένα/μπόνους πάκετα .

Τα ίδια ισχύουν και στην κοσμοτέ. Δεν είναι κάτι νέο.

Edited by greeksalad

Ως γνωστόν σε όλα τα συμβόλαια η ελάχιστη χρέωση είναι 1 λεπτό.

Στα ΚΑΡΤΟσυμβόλαια είναι 3 λεπτά.

Στις κάρτες είναι 3 λεπτά στα αγορασμένα/μπόνους πάκετα .

Τα ίδια ισχύουν και στην κοσμοτέ. Δεν είναι κάτι νέο.

τοτε γιατι στο ενα λεει και στο άλλο δε λέει; Δεν ειναι δικαιολογια το ''δεν ειναι κατι νεο''. Επισης, να σε διορθωσω, στις καρτες τα αγορασμενα πακετα της q εχουν χρεωση ανα 1 λεπτο, απο το πρωτο λεπτο...

Ξερει καποιος να μου πει εαν τα λεπτα ομιλιας που δινουν ολες οι εταιρειες ισχυουν και για βιντεοκλησεις? Και τα δωρεαν σμσ και για μμσ??

Δυο ερωτήσεις:

1) Μπορώ να επιλέξω να μου έρχεται μόνο ηλεκτρονικά ο λογαριασμός αλλά να τον τυπώνω από το site και να τον πληρώνω στην τράπεζα;

2) Είμαι στο unlimited 50 το οποίο λήγει σε κάνα δίμηνο, αν δεν πάρω επιδότηση και πάω στο RED 1, τι πάγιο θα πληρώνω; Εννοώ, θα μου γίνει καμιά καλή έκπτωση όπως της ονλάιν προσφορά που έχουν για νέους συνδρομητές (νομίζω 42 ευρώ πάγιο) ή όχι;

Δυο ερωτήσεις:

1) Μπορώ να επιλέξω να μου έρχεται μόνο ηλεκτρονικά ο λογαριασμός αλλά να τον τυπώνω από το site και να τον πληρώνω στην τράπεζα;

2) Είμαι στο unlimited 50 το οποίο λήγει σε κάνα δίμηνο, αν δεν πάρω επιδότηση και πάω στο RED 1, τι πάγιο θα πληρώνω; Εννοώ, θα μου γίνει καμιά καλή έκπτωση όπως της ονλάιν προσφορά που έχουν για νέους συνδρομητές (νομίζω 42 ευρώ πάγιο) ή όχι;

1. Μπορείς να σου έρχεται μόνο ηλεκτρονικά. Δεν χρειάζεται να τον τυπώνεις. Αλλιώς δεν θα χα νόημα.. Σκοπός ειναι να μην σπαταλάς τσάμπα χαρτί και μελάνι. Μπορείς στο my account να δεις κανονικά την ανάλυση αλλά και σε PDF όπως υλικά τον έβλεπες ταχυδρομικά.

Στην τράπεζα μπορείς να τον πληρώσεις μόνο με τον κωδικό πληρωμής. Μάλιστα μπορείς να το κάνεις και από το web banking χωρις να πας στην τράπεζα.

2. Μπα όχι. Θα πρέπει να τους πιέσεις, ή φορητότητα κτλ ..

Εγώ έκανα πέμπτη βράδυ αίτηση φορητότητας και δεν με πήρανε τηλέφωνο σήμερα. Τρίτη παραλαμβάνω courier.

Να ανησυχήσω ; Αν στραβώσει το θέμα και επειδή δεν θέλω να πάω cosmote τι μπορώ να κάνω ;

τελικά τι έγινε ?

σε πήραν απο Vodafone ?

Απλα δεν παραλαμβανεις την sim απο cosmote..

Συνεβη την κορη μου με καρτοσυμβολαιο απο 20 ευρω στα 13,46 μετα πηρε το 1227 για απλο καρτοκινητο προφασιζομενη οικονομικους λογουςκαι της εκαναν ακομα καλυτερη προσφορα

Και αν δεν παραλάβω ; δεν θα έχω τηλέφωνο ...

Από ότι διαβάζω από άλλα θέματα στο forum αν δεν παραλάβεις sim και δεν υπογράψεις συμβόλαιο δεν παίζει αλλαγή.

Υποψιάζομαι ότι επειδή είναι 3η χρονιά που το κάνω (και μου το είπε ο cosmote στο τηλέφωνο) παίζει να μου κάνουν κανένα κολπάκι από cosmote με καθυστέρησεις για να υπογράψω πρώτα πριν προλάβει να αντιδράσει η vodafone.

Αποφάσισα να μην παραλάβω αύριο απο courier. Παρασκευή μπορώ μόνο :p :p

Για να δούμε ...

Αν δεν με πάρουν και αύριο τηλέφωνο θα πάω να το κάνω καρτοκινητό. Αυτοί θα χάσουν.

Μιλησα με τη vodafone για να δω τι τους χρωσταω για να παω cosmote.δεν ηξερα οτι αν παρω εκπτωση στο παγιο πληρωνω κανονικα σαν να επαιρνα συσκευη.με τη cosmote που μιλησα δεν ισχυει κατι τετοιο

Με αφορμή το προηγούμενο post πήρα τηλέφωνο στην voda να ρωτήσω υπόλοιπο γιατί δεν ήθελα να υπάρξει πρόβλημα με την φορητότητα. Και μου είπανε ότι δεν έχουν αίτηση φορητότητας !!!!

Εξυπνάδες της cosmote ....

Μιλησα με τη vodafone για να δω τι τους χρωσταω για να παω cosmote.δεν ηξερα οτι αν παρω εκπτωση στο παγιο πληρωνω κανονικα σαν να επαιρνα συσκευη.με τη cosmote που μιλησα δεν ισχυει κατι τετοιο

Πληρώνεις μόνο για όσους μηνες πήρες την έκπτωση. Και με αντίστροφη μέτρηση από τη μέση του συμβολαίου. Για ολες τις εταιρίες ισχύει αυτο.

Καλά και εσύ το πίστεψες,με τα απεριόριστα ;;;; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;;

μα οταν λεμε απεριοριστα, μαξιμουμ 1500 λεπτα δεν εννοουμε ;

με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης δεν υπαρχουν απεριοριστα σε καμμια εταιρεια.

υπαρχει κατι που δεν γνωριζω ;

οσον αφορα στους χρονους συμβολαιου γνωριζουμε κατι σχετικα με το αν το μεγαλυτερο διαστημα ειναι οι 12 μηνες ;

Παλαιοτερα που τους ειχα ζητησει εγω μεγαλυτερο διαστημα (18 η 24), μου ειχαν πει πως δεν επιτρεπεται πανω απο 12.

Τωρα βλεπω ανανεωσεις απο 18 μηνες και πανω. Καποιος μου ειπε οτι ο περιορισμος των 12 μηνων ισχυει μονο για την σταθερη αλλα οχι για την κινητη τηλεφωνια.

Τι ισχυει τελικα ;;;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Και εγώ πάντως βλέπω στο site της voda ότι έχουν βγάλει τα συμβόλαια των 12μηνών. Τι γίνεται πάμε πλέον για 18/24 μηνά συμβόλαια μόνο ή απλά είναι πρόβλημα του site, όπως είχε ξαναγίνει πριν λίγο καιρό?

Και εγώ πάντως βλέπω στο site της voda ότι έχουν βγάλει τα συμβόλαια των 12μηνών. Τι γίνεται πάμε πλέον για 18/24 μηνά συμβόλαια μόνο ή απλά είναι πρόβλημα του site, όπως είχε ξαναγίνει πριν λίγο καιρό?

Μόνο στα προγράμματα Red έχουν καταργηθεί τα 12μηνα. Στα Προς Όλους και στα unlimited υπάρχει κανονικά (τουλάχιστον προς το παρόν) δυνατότητα για 12μηνο συμβόλαιο.

Μόνο στα προγράμματα Red έχουν καταργηθεί τα 12μηνα. Στα Προς Όλους και στα unlimited υπάρχει κανονικά (τουλάχιστον προς το παρόν) δυνατότητα για 12μηνο συμβόλαιο.

Πάντως αυτή την στιγμή, στο site της voda μου βγάζει και στα unlimited μόνο 18/24 μήνα...

Πάντως αυτή την στιγμή, στο site της voda μου βγάζει και στα unlimited μόνο 18/24 μήνα...

Είσαι σίγουρος? http://www.vodafone.gr/portal/client/idm/newConnection!loadProgramTypes.action?request_locale=el&tariffContractDuration=18&productId=16600&showSimOnly=1&simOnly=0&programTypeId=1&tpCategoryFilter=1

Και δες δεξιά από κάθε πρόγραμμα .. είναι προεπιλεγμένο το 18μηνο αλλά μπορείς να το αλλάξεις .. εχει και 12μηνο και 24μηνο.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών