Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

bomber21, για την έκπτωση ας σου απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει καλύτερα, εγώ δεν είμαι σίγουρος.

Πάντως για τα παζάρια, τα οποία είναι αναγκαστικά μέσα στο παιχνίδι (έκανα πρόσφατα φορητότητες κλπ) αρκεί να είσαι αυστηρός και πολύ κοφτός, σε κόσμια πλαίσια πάντα, με τον εκάστοτε τηλεφωνητή που θα σε καλέσει και θα το πιάσει το νόημα.

Καλησπέρα σε όλους.

Έληξε πρόσφατα το συμβόλαιο μου στο unlimited 25 που είχα πάρει με έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης συσκευής. Ρωτώντας για την επιδότηση πάλι με μορφή έκπτωσης στο πάγιο μου δίνουν για παραμονή στο ίδιο πρόγραμμα, έκπτωση 2.5 euro τον μήνα. Μπορώ να πετύχω κάτι καλύτερο με αίτηση για φορητότητα; Ποιό πιστεύετε θα ήταν ένα ρεαλιστικό ποσό;

Τον προηγούμενο χρόνο πήρα έκπτωση αντι επιδότησης 55% στο unlimited 60. Φέτος πήρα 50% και μου είπαν μάλιστα οτι είναι το "ταβάνι" τους φέτος. Και τα 2 με την κλασσική πλέον μέθοδο της φορητότητας. Πριν κάνω την κίνηση μου έδιναν 25%. Κάθε πέρσι και καλύτερα.
to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis

Εγω οταν εκανα την αιτηση για μετατροπη σε cu μου εδιναν το unlimited25 με 13€ αν θυμαμαι καλα. Μαζι με το φορο ελεγε..

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Παιδια ανανεωσα με Voda ( unlimited25) πριν 2 μηνες με εκπτωση στο παγιο 2,5ευρώ

( βλακεια μου που δεν επεμενα για κατι καλυτερο!) και όχι επιδοτηση ,τωρα θελω να τη κανω για F2G ,μπορω και τι πεναλτι θα εχω ? , αν γνωριζει καποιος ας απαντησει

ευχαριστω

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

2 μήνες Χ 2,5 ευρώ = 5 ευρώ θα είναι η έκπτωση που έχεις πάρει και πρέπει να επιστρέψεις

2 μήνες Χ 2,5 ευρώ = 5 ευρώ θα είναι η έκπτωση που έχεις πάρει και πρέπει να επιστρέψεις

ναι σωστα ,επιβεβαιωθηκε και με καταστημα της βοδα ,σημερα ,ήδη εγινε αιτηση για φορητοτητα στο ενα ,αυριο παμε και για το αλλο

και φυσικα "κλεινω" το τηλέφωνο μετα απο 10 χρονια εχω πληρωσει δυσαναλογα την κοκκινη και εχω παρει ανταποδοτικα τα @α@ρια μου ! ΤΕΛΟΣ :)

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

ναι σωστα ,επιβεβαιωθηκε και με καταστημα της βοδα ,σημερα ,ήδη εγινε αιτηση για φορητοτητα στο ενα ,αυριο παμε και για το αλλο

και φυσικα "κλεινω" το τηλέφωνο μετα απο 10 χρονια εχω πληρωσει δυσαναλογα την κοκκινη και εχω παρει ανταποδοτικα τα @α@ρια μου ! ΤΕΛΟΣ :)

Σου είπαν να επιστρέψεις πέντε ευρώ;

Χτες είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά από VF, μετά από αίτημα φορητότητας στην Wind 2 αριθμών συμβολαίου.

Unlimited 60 ο ένας, Οικονομικό 35 ο άλλος, 15.68 € έκαστος τελική τιμή με φόρο κινητής τηλεφωνίας, σύνολο 31.36 €.

Και οι 2 έχουν έκπτωση 50% της αρχικής τιμής του παγίου, συν έκπτωση οικογενειακού πακέτου. Επιπλέον, ο αριθμός στο UL 60 έχει 10 ευρώ μείον λόγω συνδυασμού με HOL, ενώ ο άλλος στο Οικονομικό 35 έχει και το extra πακέτο 500' προς VF δωρεάν.

Όσον αφορά το σταθερό, μου δώσαν το Double Play GR με 23.90 € τελική τιμή, με δώρο το hol video club για 1 χρόνο.

Μια χαρά μας έκατσαν οι προσφορές της Wind στην καρτοκινητή της :lol:

Χτες είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά από VF, μετά από αίτημα φορητότητας στην Wind 2 αριθμών συμβολαίου.

Unlimited 60 ο ένας, Οικονομικό 35 ο άλλος, 15.68 € έκαστος τελική τιμή με φόρο κινητής τηλεφωνίας, σύνολο 31.36 €.

Και οι 2 έχουν έκπτωση 50% της αρχικής τιμής του παγίου, συν έκπτωση οικογενειακού πακέτου. Επιπλέον, ο αριθμός στο UL 60 έχει 10 ευρώ μείον λόγω συνδυασμού με HOL, ενώ ο άλλος στο Οικονομικό 35 έχει και το extra πακέτο 500' προς VF δωρεάν.

Όσον αφορά το σταθερό, μου δώσαν το Double Play GR με 23.90 € τελική τιμή, με δώρο το hol video club για 1 χρόνο.

:lol: Αυτό καλέ δεν είναι προσφορά! Ο Αι Βασίλης με τα δώρα είναι! Και βιντεο κλαμπ δώρο τυχεράκια! :p

Εκανα και εγω αιτηση φορητότητας στη wind. Εχω το unlimited 60 με 55% έκπτωση αλλά απο ότι κατάλαβα φέτος δε δίνουν πανω απο 50%. Το έχω συνδυάσει με hol double play lite και έχω έκπτωση 10 ευρώ στο κινητό και 5 στο σταθερό.

Εφόσον μου δώσουν 50% να τους ζητήσω να κάνουν και κάτι για το σταθερό η πρέπει να έχω κάνει φορητότητα και για αυτό?

παιδια θελω να σπασω το συμβολαιο με την βοντα. εχω 18μηνο το οποιο κλεινει χρονο στις 31/12/12. ειχα παρει επιδοτηση συσκευη 200 ευρω. σε πινακακι που μου εδωσαν λεει για υποχρεωση επιστροφης στον 12-14 μηνα το 49% της επιδοτησης. αυτο σημαινει οτι απο 1 ιανουαριου ισχυει αυτο ετσι ?

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανένας πότε μπορώ να διακόψω το συμβολαίο vodafone οικονομικό που έχω χωρίς ρύτρα?

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανένας πότε μπορώ να διακόψω το συμβολαίο vodafone οικονομικό που έχω χωρίς ρύτρα?

μόλις τελειώση το συμβόλαιο σου μπορείς να το διακόψεις χωρίς ρήτρα.

μόλις τελειώση το συμβόλαιο σου μπορείς να το διακόψεις χωρίς ρήτρα.

Ισχύει το ίδιο και στο οικονομικό (ήξερα ότι ισχύει σίγουρα στο unlimited ότι δηλ εως 12 μηνες ) και μου είχαν πει πως στο οικονομικό που δεν έχεις απιδότηση συσκευής ή έκπτωση το κόβεις όποτε θέλεις...Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο?

Αν δεν έχεις επιδότηση συσκευής ή έκπτωση , το κόβεις όποτε θές.

Αν δεν έχεις επιδότηση συσκευής ή έκπτωση , το κόβεις όποτε θές.

Ναι δεν έχω τίποτα από αυτά τα 2...

Θα πάω wind (όλα σε ένα). Κανονίζω με την wind και αυτή με την vodafone ή κόβω εγώ με vodafone?(Εννοείται ότι θέλω να κρατήσω τον αριθμό του κινητού)

Μήμπως γνωρίζεις αγαπητέ Βασίλη;

Ναι δεν έχω τίποτα από αυτά τα 2...

Θα πάω wind (όλα σε ένα). Κανονίζω με την wind και αυτή με την vodafone ή κόβω εγώ με vodafone?(Εννοείται ότι θέλω να κρατήσω τον αριθμό του κινητού)

Μήμπως γνωρίζεις αγαπητέ Βασίλη;

πας και κάνεις μια αίτηση φορητοτητας στην wind

Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω. Έχω το Vodafone unlimited 35 και θέλω να πετύχω τη καλύτερη επιδότηση για iphone σε μεγαλύτερο πρόγραμμα (unlimited 45, 18μηνο ή 24μηνο). Το my account έχει πρόβλημα και δε μου βγάζει επιδότηση για το 45 σε 18μηνο ή 24μηνο (έχω στείλει σχετικό ερώτημα εδώ και 2 εβδομάδες αλλά με έχουν γειώσει!!).

Αν κάνω ανανέωση στο πρόγραμμα που ήδη έχω παίρνω επιδότηση καλύτερη από αυτή που βλέπω στο site της Cosmote (περίπου 50€).

Αναρωτιέμαι αν αξίζει το κόπο να ¨πιέσω¨ με αίτημα φορητότητας για ακόμα καλύτερη επιδότηση και αν ναι, να το κάνω προς wind ή Cosmote? (σε mail πάντως που είχα στείλει στη Vodafone και τους έλεγα ότι θα φύγω για καλύτερη επιδότηση δεν τους ένοιαξε και πολύ).

Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω. Έχω το Vodafone unlimited 35 και θέλω να πετύχω τη καλύτερη επιδότηση για iphone σε μεγαλύτερο πρόγραμμα (unlimited 45, 18μηνο ή 24μηνο). Το my account έχει πρόβλημα και δε μου βγάζει επιδότηση για το 45 σε 18μηνο ή 24μηνο (έχω στείλει σχετικό ερώτημα εδώ και 2 εβδομάδες αλλά με έχουν γειώσει!!).

Αν κάνω ανανέωση στο πρόγραμμα που ήδη έχω παίρνω επιδότηση καλύτερη από αυτή που βλέπω στο site της Cosmote (περίπου 50€).

Αναρωτιέμαι αν αξίζει το κόπο να ¨πιέσω¨ με αίτημα φορητότητας για ακόμα καλύτερη επιδότηση και αν ναι, να το κάνω προς wind ή Cosmote? (σε mail πάντως που είχα στείλει στη Vodafone και τους έλεγα ότι θα φύγω για καλύτερη επιδότηση δεν τους ένοιαξε και πολύ).

Άμα δε δουν αίτημα φορητότητας, δε τους πολυνοιάζει κι έτσι αναγκάζουν τον κόσμο να κάνει τα γνωστά καραγκιοζιλίκια με τις εικονικές φορητότητες (τα έχω κάνει κι εγώ, δεν μου αφήνουν άλλη λύση)... Κάνε και θα επιτύχεις καλύτερη επιδότηση.

Σε εμένα έδωσαν 800 λεπτά σε όλους, 3 gb internet και 150 sms νομίζω με 33.60€. Έχω και HOL οπότε μου έδωσαν και απο εκεί κάτι. Όσο αναφορά το συμβόλαιο ρώτησα 2 φορές και μου είπαν οτι μπορώ να φύγω όποτε θέλω. Η vodafone δεσμεύεται προς εμένα και όχι εγώ προς αυτούς.

Πρώτα μου πρότεινε αν θέλω το unlimited 100 με 55% έκπτωση και -15€ γιατι έχω hol.

Edited by pantnick
to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis

Εξακολουθεί να υπάρχει η μεταφορά του χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα;;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Εξακολουθεί να υπάρχει η μεταφορά του χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα;;

απο οτι ξερω ναι, αλλά πρωτα σου τρωει απο τον μηνα που βρισκεσαι και μετά παιρνεις τα υπολοιπα του προηγουμενου μηνα

Μεταφορά χρόνου στον επόμενο μήνα, υπήρχε στα παλιά οικονομικά προγράμματα . Στα απεριόριστα δεν υπήρξε ποτέ.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών