Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά είναι τρελά λαμόγια έτσι; Έκατσα και έψαξα αυτό που μου είπατε για την έκπτωση αντί επιδότησης στο πάγιο...και δεν είναι περασμένο πουθενά..Γιαυτό σε τόσους λογαριασμούς δεν το έγγραφε κάπου..Και μου είπανε ότι δεν έχω αυτή την έκπτωση στον λογαριασμό μου.. :@ Και τί άλλο μου λέει η τύπισα που μίλησα,μήπως μου είχαν δώσει το -50% στο πάγιο για να αντισταθμίσουν την έκπτωση αντί παγίου..και της λεω όχι..το είχαμε πει καθαρά με την τότε κοπέλα,ότι θα είναι συν έξτρα το -50% στο πάγιου..

Δηλαδή για να καταλάβετε και εσείς εδώ,έχω το voda unlimited 45 με συνδυασμό hol-vod & έκπτωση αντί επιδότησης & -50% στο μηνιαίο πάγιο για 4μήνες[έληξε πλέον]-μετέτρεψα τον cu σε συμβόλαιο,και κράτησα την συσκευή μου.. Ακριβώς αυτά είχαμε πει,με την τύπισσα,τώρα ψάχνω το αντίγραφο του συμβολαίου που είχα υπογράψει..Και φαίνεται αν έχω πάρει συσκευή μαζί με το συμβόλαιο,σωστά;;

1)Τί μπορώ να κάνω αν το βρω;

2)Τί μπορώ να κάνω αν δεν το βρω;

Edited by xtrmsnpr

- - - -

ειμαι συνδρομητης της vodafone 13 ολοκληρα χρονια, εχω 1,5 χρονο να παρω συσκευη και η επιδοτηση που μου δινουν ειναι 60 ευρω. Αλλα και με την εκπτωση των 60 ευρω οι αθλιοι ειναι 60-70 ευρω πιο ακριβη η συσκευη απο τα αλλα καταστηματα. Σκεφτητε τι δουλεμα μας ριχνουν!

Υπαρχει καποιος τροπος να πετυχω μια πιο γενναιοδορη επιδοτηση;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

ειμαι συνδρομητης της vodafone 13 ολοκληρα χρονια, εχω 1,5 χρονο να παρω συσκευη και η επιδοτηση που μου δινουν ειναι 60 ευρω. Αλλα και με την εκπτωση των 60 ευρω οι αθλιοι ειναι 60-70 ευρω πιο ακριβη η συσκευη απο τα αλλα καταστηματα. Σκεφτητε τι δουλεμα μας ριχνουν!

κλασσικα, αιτηση φορητοτητας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά είναι τρελά λαμόγια έτσι; Έκατσα και έψαξα αυτό που μου είπατε για την έκπτωση αντί επιδότησης στο πάγιο...και δεν είναι περασμένο πουθενά..Γιαυτό σε τόσους λογαριασμούς δεν το έγγραφε κάπου..Και μου είπανε ότι δεν έχω αυτή την έκπτωση στον λογαριασμό μου.. :@ Και τί άλλο μου λέει η τύπισα που μίλησα,μήπως μου είχαν δώσει το -50% στο πάγιο για να αντισταθμίσουν την έκπτωση αντί παγίου..και της λεω όχι..το είχαμε πει καθαρά με την τότε κοπέλα,ότι θα είναι συν έξτρα το -50% στο πάγιου..

Δηλαδή για να καταλάβετε και εσείς εδώ,έχω το voda unlimited 45 με συνδυασμό hol-vod & έκπτωση αντί επιδότησης & -50% στο μηνιαίο πάγιο για 4μήνες[έληξε πλέον]-μετέτρεψα τον cu σε συμβόλαιο,και κράτησα την συσκευή μου.. Ακριβώς αυτά είχαμε πει,με την τύπισσα,τώρα ψάχνω το αντίγραφο του συμβολαίου που είχα υπογράψει..Και φαίνεται αν έχω πάρει συσκευή μαζί με το συμβόλαιο,σωστά;;

1)Τί μπορώ να κάνω αν το βρω;

2)Τί μπορώ να κάνω αν δεν το βρω;

κάποιος μια απάντηση;

- - - -

κλασσικα, αιτηση φορητοτητας

αυτη την κανω μεσω ιντερνετ ή σε καποιο καταστημα;

Αν παω σε καταστημα πως εξασφαλιζω οτι τελικα δεν θα γινει η φορητοτητα

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Όταν και αν επιτύχεις μεγαλύτερη επιδότηση, καλύτερα τράβα στο πλαίσιο να πάρεις ό,τι θες, αν φυσικά σε συμφέρει έναντι της βονταφον. δεν είναι ανάγκη να πάρεις κινητό. :)

αυτη την κανω μεσω ιντερνετ ή σε καποιο καταστημα;

Αν παω σε καταστημα πως εξασφαλιζω οτι τελικα δεν θα γινει η φορητοτητα

αλλο κανω αιτηση φορητοτητας, αλλο υπογραφω συμβολαιο με την καινουρια εταιρια στην οποια εκανα αιτηση φορητοτητας.

το ιδιο ειναι ειτε μεσω ιντερνετ ειτε σε καταστημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

και να στη 2πλασιασουν την επιδοτηση (στη καλυτερη περιπτωση) θα σου ζητησουν να υπογραψεις 18-24μηνο συμβολαιο. Για μενα, λαθος κινηση τοσο μεγαλα συμβολαια, απο τη στιγμη που καθε μηνα αλλάζουν τα δεδομενα λογω οικονομικης καταστασης.

Οπως σου ειπαν με αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια θα την αυξησουν πολυ.Συσκευη μπορεις να παρεις και απο Πλαισιο ή το ποσο της επιδοτησης εκει να το χρησιμοποιησεις για αγορα αλλου προιοντος

Δεν ειναι υποχρεωτικο να υπογραψεις μεγαλυτερης διαρκειας συμβολαιο

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Και οταν σου κανουν εναλλακτικη προσφορα, ποσταρε το ποσο. Γιατι ληγει και το δικο μου συμβολαιο για να ξερω πως θα κινηθω.:lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Σαββατο πρωι ειχα κανει αιτηση φορητοτητας, και σημερα το πρωι με πηραν τηλεφωνο απο τη Vodafone. Με πετυχαν στον υπνο με αποτελεσμα να ειμαι και πολυ καλος στις διαπραγματευσεις. Τελικα μου δινουν το i phone 4s 250 ευρω με 24μηνο συμβολαιο στο unlimited 45. Αυτη την προσφορα την πετυχα πολυ ευκολα, νομιζω οτι αν ειχα επιμεινει θα μπορουσα και καλυτερα.

My History:

Καλημέρα!!! Φέτος κλείνω 6 χρόνια συνδρομήτρια vodafone με 2 συνδέσεις και με πολυ μεγάλους λογαριασμούς λόγο του ότι συνέχεια χρησιμοποιώ roaming! Κάθε χρόνο παίρνω iphone, ipad πήρα πέρσι και φέτος μου έκαναν επιδότηση 85ευρώ στην κάθε σύνδεση! Έκανα και εγώ αίτηση φορητότητας το Σάββατο και περιμένω τηλεφωνάκι για να τους ΚΡΑΞΩ!!!!!:lol::lol::D

Καλημέρα!!! Φέτος κλείνω 6 χρόνια συνδρομήτρια vodafone με 2 συνδέσεις και με πολυ μεγάλους λογαριασμούς λόγο του ότι συνέχεια χρησιμοποιώ roaming! Κάθε χρόνο παίρνω iphone, ipad πήρα πέρσι και φέτος μου έκαναν επιδότηση 85ευρώ στην κάθε σύνδεση! Έκανα και εγώ αίτηση φορητότητας το Σάββατο και περιμένω τηλεφωνάκι για να τους ΚΡΑΞΩ!!!!!:lol::lol::D

καλα θα τους κανεις! αυτο δυστυχως ειναι το επαγγελματικο επιπεδο στο Ελλαδισταν.

εγω τους ειχα παρει 1-2 τηλεφωνα και ειχα περασει και απο καταστημα αλλα λυση δεν βρηκα, μεχρι που εκανα αιτηση φορητοτητας

My History:

καλα θα τους κανεις! αυτο δυστυχως ειναι το επαγγελματικο επιπεδο στο Ελλαδισταν.

εγω τους ειχα παρει 1-2 τηλεφωνα και ειχα περασει και απο καταστημα αλλα λυση δεν βρηκα, μεχρι που εκανα αιτηση φορητοτητας

Και εννοείται πως 24μηνο συμβόλαιο δεν κάνω! εδώ και για 18μηνο το σκέφτομαι!

Και καλά κάνεις! Όσο πιο χαμηλά και να έρχεται η τιμή μιας συσκευής με σύναψη συμβολαίου 18 ή 24 μηνών, στο τέλος φτάνει να έχει πληρωθεί πολύ παραπάνω από όσο αξίζει. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι καν προσφορές αυτές, η εταιρεία βγαίνει κερδισμένη και πολύ μάλιστα...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

γεια σας τελειωνουν 3 συμβολαια που εχω στην vodafon τον αλλο μηνα κ ενα τον μεθεπομενο συνολο 4. τα 2 ειναι unlimited 25 το 1 unlimited 30 και 1 unlimited 20. δεν ειναι οικογενιακο προγραμμα αλλα ξεχωριστες συνδεσεις αν και το ειχα ζητησει. θελω να παρω το iphone 4s λετε να κανω αιτηση φορητοτητας? εν το μεταξυ με εχουν παρει τηλ και απο wind και απο cosmote και τους ζήτησα προταση για 4 συνδεσεις κ επιδοτηση συσκευης για το iphone αλλα οταν τους αναφερα το iphone μου ειπαν πρεπει να μιλισουμε με τον υπευθυνο και θα σε παρουμε τηλ!!!ακομη με περνουν:lol:

τα ερωτήματα μου. 1) για να πετυχω καλυτερη επιδοτηση θα πρεπει να κανω αιτηση φορητοτητας και για τις 4??

2) ποση επιδοτηση λετεται οτι μπορω να πετυχω?

3) στο myaccount που αναφερει το ποσο της επιδοτησης? πρεπει να τους παρω τηλ να μου την περασουν?

υ.σ) δεν επιθυμω να φυγω καθως εχω και hol σταθερο κ εχω εκπτωση.

ας μου αναφερει κάποιος έμπειρος πως να το χειριστώ το θέμα. ευχαριστω

Μια αιτηση φορητοτητας ποτε δεν εβλαψε κανεναν. Απεναντιας, μονο να κερδισεις εχεις.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπήκα στο site της wind αλλά δε βρίσκω κάπου να κάνω φορητότητα?

Πως κάνω αίτηση παίδες?

Συμπληρώνω το πεδίο με το τηλέφωνο για να με καλέσουν ή έχει κάπου αίτηση?

Opel Astra OPC

Διάβασε εδώ... Μετά βάζεις το τηλέφωνό σου στο κουτάκι κάτω κάτω και σε παίρνουν τηλέφωνο...

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Εκεί μπήκα (για αυτό έγραψα και αυτό για το πεδίο που γράφεις το όνομα σου) αλλά αν με πάρουν τηλ απλά κάνω αίτηση φορητότητας και δεν προχωράει οριστικά η διαδικασία έτσι?
Opel Astra OPC

Η διαδικασία της φορητότητας προχωράει μέχρι να, και αν, την διακόψεις εσύ. Αν δεν την διακόψεις εσύ με το να δεχτείς αντιπροσφορά ή να πεις στην Wind ότι δεν θέλω να προχωρήσω τότε θα αλλάξεις πάροχο δικτύου.

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Ρε παιδιά έχω κάνει αίτηση για φορητότητα απο το Σάββατο και δεν με έχει πάρει κανένας ακόμα...

Γιατί δεν ακυρώνεις την αίτηση φορητότητας για να κάνεις μία αίτηση διακοπής; ;)

Αυτο πως γινεται ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών