Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι, οποιος εχει κανει αιτηση για καρτοκινητο ή φορητοτητα, του εχουν κανει καποια καλη προσφορα. Τωρα για το εταιρικο, δεν ξερω αν μπορει να πιασει αυτο. Γιατι πιστευω εχει αλλες διαδικασιες απ οτι του ιδιωτη.

Δεν τους νοιαζει δηλαδη εαν τους φευγουν εταιρικα πακετα; Κατα τη γνωμη μου, πιο πολυ τους συμφερουν τα εταιρικα, που δεν εχουν και 'απεριοριστα'

Δεν τους νοιαζει δηλαδη εαν τους φευγουν εταιρικα πακετα; Κατα τη γνωμη μου, πιο πολυ τους συμφερουν τα εταιρικα, που δεν εχουν και 'απεριοριστα'

Ολους τους θελουν. Αυτο ειναι σιγουρο. Απλα οι εταιριες ειναι που δυσκολο να μετακινηθουν και ν αλλαξουν ενα μεγαλο αριθμο απο τηλεφωνα με αλλης εταιριας. Ο ιδιωτης ομως, ως απλη μοναδα, μπορει πανευκολα να την κανει... Οποτε υποθετω πως εκει πονταρουν. Γι αυτο και κατα καιρους εχω διαβασει εδω μεσα απο διαφορους με εταιρικα πακετα οτι νιωθουν ριγμενοι. Αλλα μαλλον πιο δυσκολα θ αλλαζαν εταιρια ολοι αυτοι.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Α τελεια. Και μια απορια. Αν καποιος κανει ψευτικη φορητοτητα για να παρει επιδοτηση, προλαβαινει να κανει deal ή τωρα γινεται τοσο αμεσα που δεν προλαβαινεις;

Έχεις την έγκριση από την εταιρία σου μέσα σε μια μέρα!

Ουσιατικά έχουν μόνο μια μέρα να σε πείσουν!

Μετα δίνουν το ΟΚ στην αλλή εταιρεία που θες να μεταφερθείς.

Έχεις την έγκριση από την εταιρία σου μέσα σε μια μέρα!

Ουσιατικά έχουν μόνο μια μέρα να σε πείσουν!

Μετα δίνουν το ΟΚ στην αλλή εταιρεία που θες να μεταφερθείς.

Πλεον δηλαδη η ολη διαδικασια(φορητοτητα) γινεται σε 2-3 μερες?

να ρωτήσω κάτι χαζό, ως άσχετος που είμαι. που παίρνεις τηλ και ζητάς φορητότητα; και πχ παίρνω εγώ σε ένα νούμερο της Vodafone και τους λεω θέλω να πάω στην cosmote... οκ; εκεί δεν πρέπει να έχω συννενοηθεί, εννοώ την cosmote; ή θα βγει η φορητότητα και θα τους πω 'γεια σας ήρθα, θέλω να με συνδέσετε"......
BORN TO BE AEL

να ρωτήσω κάτι χαζό, ως άσχετος που είμαι. που παίρνεις τηλ και ζητάς φορητότητα; και πχ παίρνω εγώ σε ένα νούμερο της Vodafone και τους λεω θέλω να πάω στην cosmote... οκ; εκεί δεν πρέπει να έχω συννενοηθεί, εννοώ την cosmote; ή θα βγει η φορητότητα και θα τους πω 'γεια σας ήρθα, θέλω να με συνδέσετε"......

Αν εισαι cosmote και θες να πας vf, πας σε ενα καταστημα vf και λες οτι θελω να κανω φορητοτητα σε εσας σε καρτοκινητο, και αυτοι θα συμπληρωσουν αιτηση και θα τη στειλουν cosmote. Θα σε παρει η cosmote για να σε ρωτησει γιατι κλπ, να σου προσφερει, και αν δε θες, τους λες ευχαριστω αλλα οχι και σε 2 μερες εχεις vf.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Οχι...Το αντιθετο κανεις.Παιρνεις τηλ τον φορεα που θελεις να πας και τα κανει ολα αυτος.Λογικα απο τον φορεα που εισαι μολις το μαθουν θα σε καλεσουν για αντιπροσφορα αλλα οχι και σιγουρα αν θελεις να φυγεις απο cosmote και wind.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ολους τους θελουν. Αυτο ειναι σιγουρο. Απλα οι εταιριες ειναι που δυσκολο να μετακινηθουν και ν αλλαξουν ενα μεγαλο αριθμο απο τηλεφωνα με αλλης εταιριας. Ο ιδιωτης ομως, ως απλη μοναδα, μπορει πανευκολα να την κανει... Οποτε υποθετω πως εκει πονταρουν. Γι αυτο και κατα καιρους εχω διαβασει εδω μεσα απο διαφορους με εταιρικα πακετα οτι νιωθουν ριγμενοι. Αλλα μαλλον πιο δυσκολα θ αλλαζαν εταιρια ολοι αυτοι.

εαν κανει φορητοτητα, οσα νουμερα και να εχει, δεν το βρισκω να δυσκολευεται ιδιαιτερα.

Δεν εννοω απο τεχνικης αποψης. Σαφως με ενα τηλ στην εταιρια μεταφερει ολα τα νουμερα. Αλλα αν εισαι μια εταιρια με 50 εταιρικα, αν στους 5-10 δεν κανει το προγραμμα, δε νομιζω να γινει μεταφορα σε αλλη εταιρια γι αυτους, αν στο συνολο βολευει.

εγω ελπιζω, μολις δουν τη φορητοτητα, να μην την παρουν τηλ για αντιπροταση, γιατι θα τους ζητησει κανα 70αρι εκπτωση..

Εγινε μια αναβαθμιση συσκευης απο το myaccount . Γνωρίζει κανείς εαν στέλνουν αριθμό αποστολής με courier ή πότε το στέλνουν με courier (την ιδια ημερα απο την ημέρα ανανεωσης συμβολαιου; )
Samsung S21 Ultra

Παιδιά, εμένα μου βγήκε επιδότηση μόλις 73 ευρώ. Εχω το πρόγραμμα unlimited 35. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο να μου το γυρίσουν σε κάρτα -όπως μου υπέδειξε το κατάστημα vodafone που επισκεύτηκα (νέα πολιτική είπαν) και μου είπαν από το τηλέφωνο επι τόπου επιδότηση 160!!! Μπορώ να κερδίσω και τίποτα καλύτερο (ας πούμε και κανένα πάγιο δώρο ή λίγο πιο ψηλή επιδότηση) ή αυτό είναι το οριστικό τους? Τι εμπειρίες έχετε από παρόμοιες καταστάσεις? Ευχαριστώ

Νομίζω ότι είναι πολύ καλή η αύξηση!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εχω συμβολαιο μη εμπορικο της Vodafone (δε ξερω αν ισχυει και γι' αλλες συνδεσεις). Ελαβα μηνυμα στο κινητο με προσφορα για το Vodafone Mobile Broadband 1GB με 50% εκπτωση για παντα μονο με 10€/μηνα.

Αυτο δεν ισχυε παντα;

Δεν είναι "ειδική προσφορά", εγώ έχω δει να το διαφημίζουν σε φυλλάδιο για ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές. ΔΕΝ πρόκειται για ειδική προνομιακή τιμή.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Παιδιά, εμένα μου βγήκε επιδότηση μόλις 73 ευρώ. Εχω το πρόγραμμα unlimited 35. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο να μου το γυρίσουν σε κάρτα -όπως μου υπέδειξε το κατάστημα vodafone που επισκεύτηκα (νέα πολιτική είπαν) και μου είπαν από το τηλέφωνο επι τόπου επιδότηση 160!!! Μπορώ να κερδίσω και τίποτα καλύτερο (ας πούμε και κανένα πάγιο δώρο ή λίγο πιο ψηλή επιδότηση) ή αυτό είναι το οριστικό τους? Τι εμπειρίες έχετε από παρόμοιες καταστάσεις? Ευχαριστώ

Νομίζω ότι είναι πολύ καλή η αύξηση!

Συμφωνω κι εγω αν και περυσι με ιδιο προγραμμα ειχα παρει επιδοτηση καπου στα 200 ευρω.Φετος προτιμησα μειωση παγιου στο ιδιο προγραμμα κατα 65 %.

Φιλικά Γιάννης

Στην Vodafone είμαι εδώ και 14 μήνες έχω το unlimited 35 αλλά τώρα έτσι πως το έκαναν δεν μου φτάνει. Είχα 150 λεπτά προς άλλους και πάλι δεν μου έφταναν... οπότε λέω μήπως μου δώσουν κανένα unlimited 50 με έκπτωση γιατί 50€ + τα έξτρα είναι πολλά.... Αν πάρω τη Δευτέρα στην cosmote και ζητήσω φορητότητα σε κάρτα λέτε να με πάρουν από τη vodafone για αντιπρόταση;
BORN TO BE AEL

Στην Vodafone είμαι εδώ και 14 μήνες έχω το unlimited 35 αλλά τώρα έτσι πως το έκαναν δεν μου φτάνει. Είχα 150 λεπτά προς άλλους και πάλι δεν μου έφταναν... οπότε λέω μήπως μου δώσουν κανένα unlimited 50 με έκπτωση γιατί 50€ + τα έξτρα είναι πολλά.... Αν πάρω τη Δευτέρα στην cosmote και ζητήσω φορητότητα σε κάρτα λέτε να με πάρουν από τη vodafone για αντιπρόταση;

Πολυ πιθανον....Δεν χανεις τιποτα.

Φιλικά Γιάννης

Καλησπέρα σας. Δεν έχω σύνδεση έχω κάρτα και σκέπτομαι να κάνω μια νέα σύνδεση στο Unlimited 15 (ή 25). Έχω μια χαζή ερώτηση… προπληρώνω κάποιο ποσό? Αυτό δεν επιστρέφετε στην ουσία έτσι? Τα έχω κάνει λίγο σαλάτα με αυτό το θέμα. Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει. Ευχαριστώ.
Οδηγός για τα Πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας http://www.e-sivota.gr

Καλησπέρα σας. Δεν έχω σύνδεση έχω κάρτα και σκέπτομαι να κάνω μια νέα σύνδεση στο Unlimited 15 (ή 25). Έχω μια χαζή ερώτηση… προπληρώνω κάποιο ποσό? Αυτό δεν επιστρέφετε στην ουσία έτσι? Τα έχω κάνει λίγο σαλάτα με αυτό το θέμα. Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει. Ευχαριστώ.

Προπληρωνεις καποιο παγιο και εχεις απεριοριστα προς Vodafone (1500 λεπτα τον μηνα) και καποια λεπτα προς αλλα δικτυα αναλογα με το προγραμμα σου.Φυσικα και δεν παιρνεις τιποτα πισω απο χρηματα.

Τυχον υπολοιπο χρονου ομιλιας προς αλλα δικτυα δεν μεταφερεται στον επομενο μηνα χρησης στα προγραμματα Unlimited.

Φιλικά Γιάννης

Γινεται αυτο που λενε προπληρωμη παγιων. Παντα πληρωνουμε 1 παγιο νωριτερα. Μολις δλδ κανεις τη συνδεση, μετα απο λιγο θα σου ερθει λογαριασμος. Γι αυτο και οταν εισαι στον 11ο μηνα και θες να διακοψεις, δεν πληρωνεις τιποτα για τον τελευταιο μηνα. Και αν εχει εκδοθει λογαριασμος και εσυ αποφασισεις στο 12μηνο να διακοψεις, οσο δεν εχεις χρησιμοποιησει στο επιστρεφουν, ακριβως επειδη ειναι προπληρωμενο.

Άρα κάνω συμβόλαιο την Δευτέρα 13/12 μετά από μερικές μέρες – εβδομαδα θα μου έρθει ο πρώτος λογαριασμός. Αυτός θα έχεις προφανώς το ποσό που μίλησα τις πρώτες μέρες με την αναλογία του παγίου αλλά και ολόκληρο το πάγιο του μήνα μετά την έκδοση του πρώτου λογαριασμού? Σας ευχαριστώ.
Οδηγός για τα Πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας http://www.e-sivota.gr

Δεν ειμαι σιγουρος αν θα εχει ολο το παγιο Δεκεμβρη ή μονο για τις υπολοιπες μερες μεχρι να κλεισει ο μηνας. Για ομιλια μεσα στο Δεκεμβρη, θα σου ερθει η χρεωση στο 2ο λογαριασμο που θα πληρωνεις το παγιο του Γεναρη + οτι μιλησες στο Δεκεμβρη.

Με ποιά courier συνεργάζεται η vodafone ?

Εκανα οπως είπα και πριν μια παραγγελία μέσω myaccount.

Samsung S21 Ultra

Καλησπερα!

Θα ηθελα να κανω 2-3 ερωτησεις.1) Έκανα τον Μάρτη σύνδεση στο unlimited 30, την επιδοτηση να την περιμενω τον αλλο μηνα; 2) Με λογαριασμους κατα ΜΟ 40-45 ευρω τι να περιμενω απο επιδοτηση; 3) Μπορω να τους ζητησω εκπτωση στο παγιο αλλα σε αλλο προγραμμα συμβολαιου ; (πχ το 45 )

Ευχαριστω :)

Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

μου εβγαλε στο myaccount οτι εχω δυνατοτητα αναβαθμισης. Ξερει να μου πει καποιος αν μπορω να δω το υψος της επιδοτησης και τι βηματα κανω?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών