yiannisv2000 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Η γνώμη μου είναι να πας στη δεύτερη επιλογή, αυτή χωρίς το ιντερνετ. Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλη επιδότηση, αλλά στην πρώτη επιλογή θα είσαι δεσμευμένος σε μεγάλο πάγιο για 1μιση χρόνο. Δεν είναι και λίγο χρονικό διάστημα. Θεωρώ οτι όταν είσαι δεσμευμένος σε μικρότερο (όσο γίνεται) πάγιο, νιώθεις πιο ευέλικτος και ελεύθερος για αλλαγές. Μη σε δελεάζει το οτι σου δίνουν το μηλόφωνο δωρεάν. Πρόκειτε για δέσμευση σε μεγάλο πάγιο για 18 ολόκληρους μήνες!!! Είναι γεγονός οτι τέτοια smartphones είναι ανάπηρα αν είσαι σε πρόγραμμα χωρίς ιντερνετ. Οπότε βάζεις το μικρότερο πάγιο, και αν θες μετά βάζεις ένα μικρό πρόγραμμα με ιντερνετ που έχει πέντε ευρώ το μήνα και το δοκιμάζεις... και αν δε σου κάνει το ακυρώνεις. Στην περίπτωση του Iphone δεν θα έχεις αυτή τη δυνατότητα. θα είσαι υποχρεωμένος για όλο το 18μηνο να κρατήσεις το πρόγραμμα ιντερνετ, ανεξάρτητα από το τι θα κάνεις με το πρόγραμμα φωνής (αλλαγές είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω). Πέρα από αυτό είναι και το τι σου αρέσει σαν συσκευή. (εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ μηλόφωνο. Android και πάλι android) Και τα 407 ευρώ επιδότηση είναι πάρα πολύ καλά!!! Ελπίζω να βοήθησα. Εχεις δικιο για το δευτερο σκεφτομαι κ εγω κ εκει θα το κανω.σε ευχαριστω πολυ. Και εάν επιτρέπεται.... σε τι πάγιο έκανες αίτηση στην κοσμοτέ? τι προσφορά σου έκαναν εκείνοι? όταν σε πήραν από τη Βοντα τι τους είπες? εχω γνωστο στην ψοσμοτε κ μου εκανε μια αιτηση (δεν ξερω τι).οταν με πηραν τηλ απο την βοντα μου ειπαν ''τι μου προσφερουν οι αλλο''ι κ τους ειπα ενα προγραμμα παρενφερες με το 250'(η ψομοτε εχει το 270') που εχω κ ζυτησα 600€(με την λογικη οτι θα παρω πανω απο 400€.)ανετα το εχει οποιοςδηποτε απλως πρεπει να δειχνεις αποφασηστικος κ το σημαντικο να ξερεις την επιδοτηση σου αλλα μην τους καλεσεις ....με λιγα λογια να σε ψαξουν. Edited October 8, 2010 by Petros the Great Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Θα σε παρουν τηλεφωνο να σε ρωτησουν γιατι το διακοπτεις και πιθανοτατα να στην αυξησουν και λιγο. Απο εκει και περα εχεις 30 μερες μεχρι να γινει η αποσυνδεση και ανα πασα στιγμη μπορεις να ακυρωσεις την αιτηση και να παραμεινεις στο συμβολαιο σου. Προσωπικα θα κανω αιτηση αποσυνδεσης στις 11/10 (11/11 ληγει το συμβολαιο μου). Αν μου κανουν ικανοποιητικη εκπτωση στο παγιο (δε με ενδιαφερει η επιδοτηση), θα κρατησω το συμβολαιο. Αλλιως θα το κρατησω καρτοκινητο (ετσι κι αλλιως υπαρχουν καλες προσφορες και εκει) και τον Δεκεμβριο που λογικα θα παιξουν προσφορες το ξανακανω συμβολαιο. Σωστό κι αυτό.Απλά φοβάμαι επειδή έχω προγραμμα surf and talk κ δεν θέλω να το χασω επειδη με βολευει αφανταστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Σωστό κι αυτό.Απλά φοβάμαι επειδή έχω προγραμμα surf and talk κ δεν θέλω να το χασω επειδη με βολευει αφανταστα Αν εισαι μεσα στο χρονικο οριο δε θα στο καταργησουν. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ήρθε ένα έγγραφο το οποίο ενημερώνει την αδερφή μου για τις δυνατότητες επιδότησης που έχει χωρίς να αναφέρει ποσό. Η χρήση της επιδότητησης ως δωροεπιταγή στο πλαίσιο αξίζει ή μπορείς να κάνεις χρήση της μόνο για συγκεκριμένα προιόντα; Ευχαριστώ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Αν εχει λογαριασμο στο my account, μπορει απο εκει να υπολογισει ποση ειναι η επιδοτηση, απλα να αφαιρεσει 20€ που δινει το site. Οσο για το πλαισιο, μπορεις να την κανεις ο,τι θες την επιδοτηση, γιατι γινεται πιστωτικο στο λογαριασμο του χρηστη. Απλα σε υποχρεωνει να κανεις 12μηνο συμβολαιο κανονικα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 καλησπερα απο εναν ''σκεπτικο''.εχω 13 χρονια στην βοντα.εκανα το κολπακι με την κοσμοτε(αιτηση).εχω προγραμμα 250' (παλιο) κ πληρωνω 51€.λοιπον θελω γνωμες αν εχετε ορεξη. με παιρνουν απο την βοντα μου δεινουν τσαμπα το iphone4 με 18μηνο συμβολαιο στο προγραμμα unlimited 70 με ιντερνετ κ εκπτωση κοντα στα 10 ευρω στο παγιο( απο 82,... στα 74€).2η επιλογη στο unlimited 50 χωρις ιντερνετ με 407€ επιδοτηση 12μηνη συνδεση.θελω να παρω ενα κινητο με 600€.περιμενω για το htc desire hd(καπου εκει θα εχει).εσεις τι γνωμη εχετε?htc με unlimited 50 χωρις ιντερνετ με 407€ επιδοτηση ή iphone4(tsampa)unlimited 70 με ιντερνετ κ εκπτωση κοντα στα 10 ευρω στο παγιο? Υ.Γ:ΕΧΩ hOL Κ ΜΕΙΟΝ 5 €. 1ο) unlimited 50 χωρις ιντερνετ : 51,68 ευρω παγιο που γινεται με 12% τελος συνδρομητων = 57,88 ευρω με συμβολαιο 12μηνο και εχεις επιδοτηση 407 ευρω . 2ο) unlimited 70 με ιντερνετ : 72,35 ευρω παγιο που γινεται 81 ευρω και τελικα με την εκπτωση που σου δινουν 74 ευρω με συμβολαιο για 18 μηνες και επιδοτηση οποτε εχουμε και λεμε, αν επιλεξεις το 2ο δινεις στην εταιρεια παραπανω χρηματα ισα με : 74 - 58 = 16 euro επι 18 μηνες = 288 ευρω ρωτησε τους ποσο σου δινουν το iphone4 με το unlimited 50 χωρις ιντερνετ και θα καταλαβεις ποιο προγραμμα σε συμφερει... ( ή καλυτερα με ποιο προγραμμα πανε να σε κλεψουν :rolleyes:) κι εγω το unlimited 50 χωρις ιντερνετ προτεινω για πολλους και διαφορους λογους .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 μολις σημερα μου ηρθε: Απο 1/11 θα υπαρχει τραπεζικο κοστος πληρωμης λογαριασμων αναλογα την τραπεζα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 μολις σημερα μου ηρθε: Απο 1/11 θα υπαρχει τραπεζικο κοστος πληρωμης λογαριασμων αναλογα την τραπεζα! Δηλαδη;;;; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 μολις σημερα μου ηρθε: Απο 1/11 θα υπαρχει τραπεζικο κοστος πληρωμης λογαριασμων αναλογα την τραπεζα! Δηλαδη;;;; Η τραπεζα θα παιρνει προμηθεια για την εισπραξη του λογαριασμου.Το ποσο θα το καθοριζει καθε τραπεζα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 σωστος - θυμαστε που καλουμε για να μαθουμε τον αριθμο μητρωου συνδρομητη; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Η τραπεζα θα παιρνει προμηθεια για την εισπραξη του λογαριασμου.Το ποσο θα το καθοριζει καθε τραπεζα. Μαλιστα... Μου φαινεται θα γινω τακτικος πελατης για να πληρωνω επιτοπου. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ή μέσω πιστωτικής κάρτας που θα συνεχίσει να μην έχει προμήθεια :-) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ακριβώς... Εγώ την πληρώνω έτσι 12 χρόνια τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ή από το My Account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ή μέσω πιστωτικής κάρτας που θα συνεχίσει να μην έχει προμήθεια :-) Αν η πιστωτικη δεν εχει προμηθεια, απο που θα παρουν προμηθεια δλδ; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 αχ εγω μεσω web banking αντε να ψαχνω καταστηματα τωρα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 αχ εγω μεσω web banking αντε να ψαχνω καταστηματα τωρα! Κι εγω το ιδιο και οχι μονο Vodafone. Μονο cosmote δεν μπορω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Κι εγω το ιδιο και οχι μονο Vodafone. Μονο cosmote δεν μπορω. για cosmote εαν εχετε πιστωτικη (Visa , Mastercard) υπαρχει η υπηρεσια e-payment στο site της cosmote Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 για cosmote εαν εχετε πιστωτικη (Visa , Mastercard) υπαρχει η υπηρεσια e-payment στο site της cosmote Ευχαριστω αλλα με πολυ κοπο καταφερα να μην εχω πιστωτικη!!!!Μια προπληρωμενη μονο.Ολες οι πληρωμες μεσω ebanking απο μισθοδοσια αλλα η Eurobank δεν εχει για cosmote. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ευχαριστω αλλα με πολυ κοπο καταφερα να μην εχω πιστωτικη!!!!Μια προπληρωμενη μονο.Ολες οι πληρωμες μεσω ebanking απο μισθοδοσια αλλα η Eurobank δεν εχει για cosmote. Μπορείς να ανοίξεις ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου σε άλλη τράπεζα που συνεργάζεται με περισσότερους παρόχους, ώστε να εξυπηρετείσαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Μπορείς να ανοίξεις ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου σε άλλη τράπεζα που συνεργάζεται με περισσότερους παρόχους, ώστε να εξυπηρετείσαι :) Αυτο προϋποθετει μεταφορες αναμεσα σε Τραπεζες που κοστζουν.Εξ αλλου μονο για cosmote δεν εξιζει ο κοπος. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 η φιλεναδα μου εκανε σημερα τα 2 συμβολαια της καρτοκινητα CU, αλλά δεν της ζητησαν να δηλωσει στοιχεια. Ξερει κανεις εαν εκαναν πατατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Προφανώς πήραν τα στοιχεία από τις συνδέσεις συμβολαίου. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 η φιλεναδα μου εκανε σημερα τα 2 συμβολαια της καρτοκινητα CU, αλλά δεν της ζητησαν να δηλωσει στοιχεια. Ξερει κανεις εαν εκαναν πατατα? Προφανώς πήραν τα στοιχεία από τις συνδέσεις συμβολαίου. Ακριβώς ;). Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 η φιλεναδα μου εκανε σημερα τα 2 συμβολαια της καρτοκινητα CU, αλλά δεν της ζητησαν να δηλωσει στοιχεια. Ξερει κανεις εαν εκαναν πατατα? αφου τα εχουν τα στοιχεια της απο τα συμβολαια της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts