Alex0077 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 το κινητο μου δειχνει κατεβασμενα 2,17mb και σταλμενα 1,56mb. πως το βλεπεις? μου μυριζει λιγο ασχημα εμενα.... Αν δεν τον έχεις μηδενίσει ποτέ τον μετρητή ή έχεις κάνει κάποιο reset στη συσκευή σου είσαι οκ και σίγουρα έχει γίνει λάθος από τη Vodafone τότε.. Το κόστους του 1mb για όσους δεν εχουν κάποιο πακέτο mobile internet (όπως υποθέτω κι εσύ σωστά?) είναι 7,12 ευρώ. Οπότε αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά τα δεδομένα έγιναν μέσα σε 1 μήνα (που πιθανό να ήταν και από παλιότερα) θα έπρεπε να έχεις χρέωση: 2,17+1,56=3,73 συνολικό όγκος (download + upload) Χρέωση: 3,73*7,12=26,5576 ευρώ Το πιο πιθανό είναι να δουν το λάθος τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pass2002 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Αν δεν τον έχεις μηδενίσει ποτέ τον μετρητή ή έχεις κάνει κάποιο reset στη συσκευή σου είσαι οκ και σίγουρα έχει γίνει λάθος από τη Vodafone τότε.. Το κόστους του 1mb για όσους δεν εχουν κάποιο πακέτο mobile internet (όπως υποθέτω κι εσύ σωστά?) είναι 7,12 ευρώ. Οπότε αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά τα δεδομένα έγιναν μέσα σε 1 μήνα (που πιθανό να ήταν και από παλιότερα) θα έπρεπε να έχεις χρέωση: 2,17+1,56=3,73 συνολικό όγκος (download + upload) Χρέωση: 3,73*7,12=26,5576 ευρώ Το πιο πιθανό είναι να δουν το λάθος τους.. δεν εχω κανει reset, δεν εχω μηδενισει ποτέ τον μετρητή. μου εχουν χρεωσει 28 mb Παράθεση αν δεν υπηρχε το τελευταιο λεπτο, πολλα πραγματα δεν θα ειχαν γινει...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Όντως.. Πολύ μεγάλο μειονέκτημα αυτό.. Κρίμα.. Μόνο αυτό λύπει και θα είναι πολύ καλά.. Γιατί εγώ εξαιτίας των sms ξεπερνάω το πάγιό μου κάθε φορά. Και εμενα ο μονος ενδοιασμος μου να μπω στα unlimited ηταν αυτος (δεν ειχα και πολλες επιλογες βεβαια).Αλλα υπολογιζοντας 0,12λ / sms και ποσα περιπου στελνεις σε αλλες εταιριες καπως μπορεις να το μονταρεις. Πρεπει να φτιαξουν ενα πακετο sms παντως σε καλυτερη τιμη που να προστιθεται αν θελεις. Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 δεν εχω κανει reset, δεν εχω μηδενισει ποτέ τον μετρητή. μου εχουν χρεωσει 28 mb Ε προφανώς δεν είναι σωστή η χρέωση που σου έχουν κάνει.. Αν προσθέσεις τα download και Upload που μου λες ότι γράφει ο μετρητής είναι μόνο 3,73 mb και η χρέωση θα πρεπε να ναι αυτή που σου γράφω πιο πάνω.. Πάρε ξανά τηλέφωνο να τους πεις τι γράφει ο μετρητής σου. Ή περιμένε να το πεις αν δεν δεχτούν ότι έχουν κάνει λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να πάρεις δωρεάν από το κινητό σου το τμήμα φορητότητας για vodafone στο 13894 και να τους ρωτήσεις αν μπορούν να σου κάνουν κάποια προσφορά για να πας στο δίκτυό τους.. Αυτήν την εποχή πάντως παίζει μια προσφορά με -20 ευρώ στο πάγιο αν δεν πάρεις επιδότηση συσκευής και επιλέξεις έκπτωση στο πάγιο.. Συμπλήρωσα τη φορμα στο σαιτ τους να με καλέσουν αυτοί γιατι καλούσα στο 13830 απ το κινητο μου και μου ελεγε οτι ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται. Οποτε θα περιμενω να με παρουν αυτοί, μη μπερδευτούμε! Οντως, δεν θελω να παρω συσκευή, αλλά έκπτωση στο πάγιο. Είναι εύκολο να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη προσφορά? Ισχύει σε όλα τα unlimited -20 euro ή παει αναλογικά με το πρόγραμμα? Στο σαιτ τους παντως λέει εκπτωση αντι επιδότησης συσκευής για το Unlimited 35 που με ενδιαφέρει απο 35,59 -> 27,51 euro Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Συμπλήρωσα τη φορμα στο σαιτ τους να με καλέσουν αυτοί γιατι καλούσα στο 13830 απ το κινητο μου και μου ελεγε οτι ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται. Οποτε θα περιμενω να με παρουν αυτοί, μη μπερδευτούμε! Οντως, δεν θελω να παρω συσκευή, αλλά έκπτωση στο πάγιο. Είναι εύκολο να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη προσφορά? Ισχύει σε όλα τα unlimited -20 euro ή παει αναλογικά με το πρόγραμμα? Στο σαιτ τους παντως λέει εκπτωση αντι επιδότησης συσκευής για το Unlimited 35 που με ενδιαφέρει απο 35,59 -> 27,51 euro Ναι τόσο είναι σωστά λέει για το 35.. Η έκπτωση πάει αναλογικά και με το πρόγραμμα δηλαδή. Μα φυσικό είναι να μην μπορείς να πάρεις το 13830 από το κινητό σου, αφού έχεις cosmote.. Πάρεστο 13894 δωρεάν από το κινητό cosmote που έχεις και θα συνδεθείς αμέσως με το τμήμα φορητότητας της vodafone αν δεν σε πάρουν αυτοί ή αν θες να επικοινωνήσεις εσύ. Εγώ θα σου έλεγα να το παζαρέψεις λίγο ακόμα από μόνος σου.. Πες τους αν μπορούν να σου κάνουν κάποια καλύτερη προσφορά αν μεταφερθείς στην εταιρία τους.. Μπορείς να τους πεις ότι η cosmote σου κάνει την τάδε προσφορά για να σε κρατήσει, αν μπορούν να σου κάνουν κι αυτοί κάτι αντίστοιχο για να πας σε αυτούς. Ελπίζω να έψαξες και το θέμα με την cosmote, αν διακόψεις το συμβόλαιο μαζί τους αν χρωστάς τίποτα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Όντως.. Πολύ μεγάλο μειονέκτημα αυτό.. Κρίμα.. Μόνο αυτό λύπει και θα είναι πολύ καλά.. Γιατί εγώ εξαιτίας των sms ξεπερνάω το πάγιό μου κάθε φορά. Όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης του συμβολαίου, θα απαιτήσω τα sms αναφέροντας ταυτόχρονα τι ισχύει στα αντίστοιχα προγράμματα της cosmote. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης του συμβολαίου, θα απαιτήσω τα sms αναφέροντας ταυτόχρονα τι ισχύει στα αντίστοιχα προγράμματα της cosmote. Το χω κάνει κι εγώ αυτό στο άσχετο όμως, χωρίς να έχει λήξει το συμβόλαιό μου με την απειλή της φορητότητας , αλλά το μόνο που μπόρεσαν να μου κάνουν είναι μείωση 30% στο πάγιο της φωνής (-7,5 ευρώ στο unlimited 30 που έχω) και 30% και στο πάγιο του mobile internet small για 1 χρόνο.. Εντάξει δεν ήταν και άσχημα και συμφώνησα με αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Καθόλου άσχημα! Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Έχω το Unlimited 50, πώς μπορώ να μάθω το υπόλοιπο για τα δωρεάν λεπτά που έχω ; Μόνο από το 13830 ; γιατί αυτό έχει χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Έχω το Unlimited 50, πώς μπορώ να μάθω το υπόλοιπο για τα δωρεάν λεπτά που έχω ; Μόνο από το 13830 ; γιατί αυτό έχει χρέωση. καλεις το 1284, αλλα προσοχη γιατι δεν ανανεονεται αυτοματα εχει συγκεκριμενη ημερομηνια και ωρα, να ακους ολο το μηνυμα...εγω ποτε δεν εχω δωσει προσοχη καθε ποτε ανανεωνεται , απλα το ακουω :) Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Επίσης μπορείς να στείλεις και κενό μήνυμα, στον ίδιο πάντα αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Με κάλεσαν πριν λίγο απο Vodafone... Το unlimited 35 μου το δίνουν 22 ευρώ το μήνα, ενω για το αντίστοιχο της Cosmote (που δίνει και 120 sms προς όλους) πληρώνω 18,5 ευρώ το μήνα. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τη Cosmote , αλλά απογοητεύτικα απο τη προσφορά της Vodafone. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Γιατί δεν τους είπες ότι στην Cosmote πληρώνεις 18,5€/μήνα και ότι θέλεις τουλάχιστον μια ισάξια προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 καλεις το 1284, αλλα προσοχη γιατι δεν ανανεονεται αυτοματα εχει συγκεκριμενη ημερομηνια και ωρα, να ακους ολο το μηνυμα...εγω ποτε δεν εχω δωσει προσοχη καθε ποτε ανανεωνεται , απλα το ακουω :) OK ευχαριστώ, το ήξερα το 1284 αλλά εχθές δεν λειτουργούσε ίσος επειδή η σύνδεση ενεργοποιήθηκε εχθές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Γιατί δεν τους είπες ότι στην Cosmote πληρώνεις 18,5€/μήνα και ότι θέλεις τουλάχιστον μια ισάξια προσφορά; Φυσικα και το ειπα! Δύο φορες μαλιστα! Και η απαντηση ηταν "αυτη ειναι η καλυτερη προσφορα που μπορουμε να σας κανουμε" Οταν δε ανεφερα το γεγονος οτι της Cosmote εχουν και μηνυματα, μου προτεινε ενα Vodafone Ευελικτο προγραμμα. Ενταξει, δεν τρώμε και κουτοχορτο... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Με κάλεσαν πριν λίγο απο Vodafone... Το unlimited 35 μου το δίνουν 22 ευρώ το μήνα, ενω για το αντίστοιχο της Cosmote (που δίνει και 120 sms προς όλους) πληρώνω 18,5 ευρώ το μήνα. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τη Cosmote , αλλά απογοητεύτικα απο τη προσφορά της Vodafone. E kαλά, δηλαδή τι προσφορά ήθελες να σου κάνουν και απογοητεύτηκες.. Πάλι καλά να λες που από 35 στο δίνουν 22... Δηλαδή τι ήθελες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 E kαλά, δηλαδή τι προσφορά ήθελες να σου κάνουν και απογοητεύτηκες.. Πάλι καλά να λες που από 35 στο δίνουν 22... Δηλαδή τι ήθελες ? Ηθελα να πληρωνω οσα δινω και στη κοσμοτε για το ιδιο ακριβως προγραμμα το οποιο μαλιστα στη κοσμοτε εχει και περισσοτερες παροχες.... Δεν καταλαβα εσυ τι προβλημα εχεις? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Ηθελα να πληρωνω οσα δινω και στη κοσμοτε για το ιδιο ακριβως προγραμμα το οποιο μαλιστα στη κοσμοτε εχει και περισσοτερες παροχες.... Δεν καταλαβα εσυ τι προβλημα εχεις? Καλά ηρέμησε δεν σου κανα επίθεση ούτε το είπα με ειρωνία.. Απλά σκέψου και λίγο λογικά.. Γιατί να το κάνουν αυτό? Αν ήταν να κάνουν σε όλους τέτοια έκπτωση θα είχαν χρεοκωπήσει.. Και δεν μιλάμε για περίπτωση φορητότητας από τη vodafone προς άλλη εταιρία (όπου σε αυτήν την περίπτωση μόνο περιμένει κανείς μεγάλες προσφορές) , αλλά φορητότητα προς την Vodafone. Απλά θέλω να σου πω ότι ήδη αυτή η προσφορά που σου έκαναν είναι πάρα πολύ καλή. Όσο για τα sms που δεν έχει δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη .. τους τα χω πει και εγώ πολλές φορές.. Τώρα, ό,τι νομίζεις βέβαια κάνεις. Και τέλος, μην ξεχνάς ότι στο απεριόριστα 35 της cosmote πήγες με μία προσφορά που ήταν πριν λίγους μήνες με -20 ευρώ που θεωρούνταν πολύ καλή. .Δεν είναι το κανονικό πάγιο αυτό που πληρώνεις για να απαιτείς την ίδια ακριβώς προσφορά και από την άλλη εταιρία, έτσι από μονος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Καλά ηρέμησε δεν σου κανα επίθεση ούτε το είπα με ειρωνία.. Απλά σκέψου και λίγο λογικά.. Γιατί να το κάνουν αυτό? Αν ήταν να κάνουν σε όλους τέτοια έκπτωση θα είχαν χρεοκωπήσει.. Και δεν μιλάμε για περίπτωση φορητότητας από τη vodafone προς άλλη εταιρία (όπου σε αυτήν την περίπτωση μόνο περιμένει κανείς μεγάλες προσφορές) , αλλά φορητότητα προς την Vodafone. Απλά θέλω να σου πω ότι ήδη αυτή η προσφορά που σου έκαναν είναι πάρα πολύ καλή. Όσο για τα sms που δεν έχει δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη .. τους τα χω πει και εγώ πολλές φορές.. Τώρα, ό,τι νομίζεις βέβαια κάνεις. Και τέλος, μην ξεχνάς ότι στο απεριόριστα 35 της cosmote πήγες με μία προσφορά που ήταν πριν λίγους μήνες με -20 ευρώ που θεωρούνταν πολύ καλή. .Δεν είναι το κανονικό πάγιο αυτό που πληρώνεις για να απαιτείς την ίδια ακριβώς προσφορά και από την άλλη εταιρία, έτσι από μονος σου. Η λογικη ειναι πολυ απλη. Απο τη στιγμη που το κανει η κοσμοτε, σημαινει οτι αντεχει οικονομικα να το κανει. Δεν "μπαινει μεσα". Αρα γιατι να μη μπορει και η Vodafone που ειναι και παγκοσμιος κολοσσος? Μπορεις να πεις οτι εχω θρασσος, το δεχομαι, αλλα δεν θα λυπηθω να το ζητησω απο τη στιγμη που ξερω πως εχουν τη δυνατοτητα. Και στη τελικη δεν ειπα τιποτα παραπανω, απλα οτι απογοητευτικα. Και αυτο ειναι η αληθεια. Θα ηθελα να παω στη Vodafone αλλα οχι με τις υπαρχουσες χρεώσεις.... Και ενα τελευταιο... εχω γνωστο που δουλευει σε call center της Vodafone και μου ειπε οτι κανουν αμαν για νεα συμβόλαια. Οπότε το λιγοτερο που θα μπορουσα να κανω ηταν να ζητησω μια πολυ καλη προσφορά... Φιλικά παντα:) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Η λογικη ειναι πολυ απλη. Απο τη στιγμη που το κανει η κοσμοτε, σημαινει οτι αντεχει οικονομικα να το κανει. Δεν "μπαινει μεσα". Αρα γιατι να μη μπορει και η Vodafone που ειναι και παγκοσμιος κολοσσος? Μπορεις να πεις οτι εχω θρασσος, το δεχομαι, αλλα δεν θα λυπηθω να το ζητησω απο τη στιγμη που ξερω πως εχουν τη δυνατοτητα. Και στη τελικη δεν ειπα τιποτα παραπανω, απλα οτι απογοητευτικα. Και αυτο ειναι η αληθεια. Θα ηθελα να παω στη Vodafone αλλα οχι με τις υπαρχουσες χρεώσεις.... Και ενα τελευταιο... εχω γνωστο που δουλευει σε call center της Vodafone και μου ειπε οτι κανουν αμαν για νεα συμβόλαια. Οπότε το λιγοτερο που θα μπορουσα να κανω ηταν να ζητησω μια πολυ καλη προσφορά... Φιλικά παντα:) Μα φυσικά και η vodafone κάνει παρόμοιες προσφορές και σίγουρα αντέχει, αλλά και η cosmote που το έκανε, το έκανε σαν προσφορά για όλους και όσοι πρόλαβαν οκ.. Είναι συγκεκριμένες προσφορές με ημερομηνία λήξης. Δεν τις κάνουν όποτε της ζητήσει ο καθένας. Αμφιβάλλω αν πάρω τώρα εγώ στην cosmote και τους πω να το κάνουν , ότι θα το κάνουν.. Βέβαια καλά κάνεις και το ψάχνεις, αν τα καταφέρεις μπράβο σου τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Μα φυσικά και η vodafone κάνει παρόμοιες προσφορές και σίγουρα αντέχει, αλλά και η cosmote που το έκανε, το έκανε σαν προσφορά για όλους και όσοι πρόλαβαν οκ.. Είναι συγκεκριμένες προσφορές με ημερομηνία λήξης. Δεν τις κάνουν όποτε της ζητήσει ο καθένας. Αμφιβάλλω αν πάρω τώρα εγώ στην cosmote και τους πω να το κάνουν , ότι θα το κάνουν.. Βέβαια καλά κάνεις και το ψάχνεις, αν τα καταφέρεις μπράβο σου τι να πω. Απλα ειπα να δοκιμασω. Δεν βρηκα αυτο που θα ηθελα αλλα οκ... τι να κανουμε. Ισως βγαλουν καμια προσφορα για φορητοτητες τωρα το καλοκαιρι και καταφερω κατι τοτε, αν και δεν ειναι σιγουρο οτι θα κανουν προσφορα... συνηθως καπου στο ασχετο τις κανουν! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Με κάλεσαν πριν λίγο απο Vodafone... Το unlimited 35 μου το δίνουν 22 ευρώ το μήνα, ενω για το αντίστοιχο της Cosmote (που δίνει και 120 sms προς όλους) πληρώνω 18,5 ευρώ το μήνα. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τη Cosmote , αλλά απογοητεύτικα απο τη προσφορά της Vodafone. το unlimited 35 χωρις επιδοτηση το δινουν παντως σε φορητότητες 15 ευρώ απο την cosmote. δοκιμασε αν δεν σε ενοχλει να μεινεις στην cosmote να το ζητησεις να στο δωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 το unlimited 35 χωρις επιδοτηση το δινουν παντως σε φορητότητες 15 ευρώ απο την cosmote. δοκιμασε αν δεν σε ενοχλει να μεινεις στην cosmote να το ζητησεις να στο δωσουν Ευχαριστω για τη πληροφορια! Το θεμα δεν ειναι τα 3 ευρω παραπανω στην κοσμοτε, εγω ουτως η αλλιως θα ηθελα να φυγω απ τη κοσμοτε. Με ενοχλει η νοοτροπια της βονταφον οταν μου δινει ενα προγραμμα με λιγοτερες παροχες, μου ζηταει περισσοτερα χρηματα και μου λεει οτι αυτη ειναι η καλυτερη προσφορα! Ε, δεν ειναι! Παντως ισχυει οτι η κοσμοτε στο κομματι των προσφορων εχει παρει πολυ φορα τον τελευταιο καιρο και ειναι πολυ μπροστα. Το γιατι δεν καταλαβαινω ομως, μιας και ειναι πρωτη και με διαφορα απο αποψη συνδρομητων, οποτε δεν εχει το αγχος να χασει τη πρωτια... Θα χε ενδιαφερον να μαθαιναμε τους πραγματικους αριθμους συνδρομητων της καθε εταιρειας μετα τη ταυτοποιηση παντως! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Ευχαριστω για τη πληροφορια! Το θεμα δεν ειναι τα 3 ευρω παραπανω στην κοσμοτε, εγω ουτως η αλλιως θα ηθελα να φυγω απ τη κοσμοτε. Με ενοχλει η νοοτροπια της βονταφον οταν μου δινει ενα προγραμμα με λιγοτερες παροχες, μου ζηταει περισσοτερα χρηματα και μου λεει οτι αυτη ειναι η καλυτερη προσφορα! Ε, δεν ειναι! Παντως ισχυει οτι η κοσμοτε στο κομματι των προσφορων εχει παρει πολυ φορα τον τελευταιο καιρο και ειναι πολυ μπροστα. Το γιατι δεν καταλαβαινω ομως, μιας και ειναι πρωτη και με διαφορα απο αποψη συνδρομητων, οποτε δεν εχει το αγχος να χασει τη πρωτια... Θα χε ενδιαφερον να μαθαιναμε τους πραγματικους αριθμους συνδρομητων της καθε εταιρειας μετα τη ταυτοποιηση παντως! Λίγο πολύ όλες οι εταιρίες πλακώνονται αυτόν τον καιρό λόγω της λήξης της περιόδου της ταυτοποίησης.. (μετά θα ξέρουμε τα ακριβή νούμερα που ποτέ δεν ξέραμε μέχρι τώρα) Απλά η vodafone έχει βγάλει το unlimited στην καρτοκινητή και ίσως να της κόστισε αρκετά αυτό. Kαι η wind το ίδιο παρ όλο που πάει να χρεοκoπήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts