Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν κάνεις χρήση τον μήνα αυτό και εκδοθεί νέος λογαριασμός θα ξαναυπολογιστεί η επιδότησή σου (σύμφωνα με τον αρχικό υπολογισμό, δεν θα ισχύσει η επανεξέταση δηλαδή). Βέβαια στο νέο ποσό που θα βγει μπορείος να ξαναζητήσεις επανεξέταση και θα την ξαναπάρεις μάλλον.

Μην πτοήσαι, δεν χάνεις καμία επιδότηση απλά θα ανεβοκατεβαίνει το ποσό :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα αληθεια, δεν θελω να τους την χαρισω με απειλες και τραμπουκισμους, θελω να εκμεταλλευτω οσα περισσοτερα μπορω απο την εταιρια, συμπεριλαμβανομενου και του μεγαλυτερου ποσου επιδοτησης που μπορω...

Παιδια, κλως σας βρηκα, αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ σε ενα σαιτ που πολλες φορες με βοηθησε σε διαφορες αποριες μου...

Στο θεμα μου τωρα, με πηραν πριν λιγες μερες απ'τη βονταφον για να με ενημερωσουν για μια επιδοτηση (του κ**ου) και αφου αρνηθηκα να δεχτω τα χρηματα αυτα, με εψηναν για νεα συμβολαια και διαφορα αλλα κολπα...

Μετα απο εκτενεστατη αναλυση με τον υπαλληλο και αφου αποφασισα πως δεν με συνεφερε τιποτα απο οσα μου προτεινε του ζητησα να επανεξετασει το ποσο και επειδη εχω 3 αριθμους, σταθερο και adsl στην εταιρια και αφου ειμαι πανω απο 9 χρονια συνδρομητης με αρκετα καλους λογαριασμους, να φροντισει ολες οι επιδοτησεις απο εδω και περα να ξεκινουν πανω απο €200 και με δυνατοτητα επανεξετασης.

Εδω ομως ειναι το προβλημα, ο υπαλληλος μου ειπε πως αν δεν γινει χρηση μεσα στο μηνα, μπορει και ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟ...

Τι λετε κυριοι, αξιζει να σχοληθω και να καταφυγω στο συνυγορο του πολιτη, γιατι πολλα μας τα εχει κανει τωρα τελευταια, ή απλα να αλλαξω εταιρια με συνοπτικες διαδικασιες?

Περιμενω γνωμες...

Να επιμενεις να κανουν αιτημα για αυξηση επιδοτησης...Τις πιο πολλες φορες πιανει.Αλοιως κανε μαι αιτηση φορητοτητας αλλου.Αυτο τους ταρακουναει γερα...Το πιο πιθανο ειναι την επομενη μερα να σε παρουν τηλ και να σου αλλαξουν την επιδοτηση.

Ακομα και αν δεν καταφερεις κατι και δεν θελεις να φυγεις απο vodafone μπορεις να κανεις ακυρωση φορητοτητας.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Στο έξτρα "πακετάκι" με τα 2.000 λεπτά ομιλίας (και καλά απεριόριστα) προς άλλον αριθμό Vodafone που κοστίζει γύρω στα 5E υπάρχουν και <<δωρεάν>> μηνύματα; ή χρειάζεται ενεργοποίηση άλλου πακέτου γι'αυτά..;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Σε ευχαριστω Γιαννη, μαλλον απο αυριο ξεκιναω με αιτησεις και πολλα τηλεφωνα στην εξυπηρετηση πελατων... Τους βαρεθηκα, τοσα χρηματα παιρνουν καθε μηνα και πρεπει να μας περνανε απο 40 κυματα για μια νεα συσκευη...

Σε ευχαριστω Γιαννη, μαλλον απο αυριο ξεκιναω με αιτησεις και πολλα τηλεφωνα στην εξυπηρετηση πελατων... Τους βαρεθηκα, τοσα χρηματα παιρνουν καθε μηνα και πρεπει να μας περνανε απο 40 κυματα για μια νεα συσκευη...

Στα ειπα εκ...πειρας.

Εγω εκανα αιτηση φορητοτητας και με πηραν τηλ και αυξησαν την επιδοτηση απο 98 στα 178 ευρω και το κυριοτερο μειωση παγιου απο 35 στα 16.5 ευρω για ιδιο χρονο ομιλιας.

Της κορης μου που εκανε αιτημα για αυξηση επιδοτησης απο 100 την εκαναν 250 ευρω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

μερικες φορες δεν χρειαζεται να κανεις ουτε καν αιτηση φορητοτητας γνςστος μου που επικοινωνησε με vodafone και ρωτισε για ανανεωση και επιδοτηση ειπε οτι η cosmote δινει χ ποσο και αμεσως του διπλασιασαν την αρχικη επιδοτηση . προσωπικα δεν ξερω καν ποσα χρονια ειμαι στην vodafone και απο θεμα επιδοτησης μου συμπεριφερφηκαν χαλια επιδοτουν καινουργιουσ σθνδρπμητες αντι να κρατησουν τους υφισταμενους και εγω θα τους τρελανω στα παζαρια

Περιμένω από τη Vodafone τηλεφώνημα τώρα για να μου ενεργοποιήσουν εκτός διαδικασίας το Europe , γιατί εκτός της όλης "ασυνεννοησίας" που υπήρξε κατά την φορητότητα, πήγαν και μου ενεργοποίησαν χωρίς να το ζητήσω το europe στο δεύτερο αριθμό συμβολαίου που έχω και που βρίσκεται συνεχώς Ελλάδα... για να δούμε τώρα τι θα γίνει ... !!

Μετά από 1 βδομάδα αναμονής .. επικοινώνησαν για να μου πουν, ότι είναι αδύνατο να ενεργοποιηθεί "εκτός διαδικασίας" το Europe, και πως θα πρέπει να περιμένω να το ενεργοποιήσω μετά τις 16 του μήνα (οπότε και αλλάζει το τιμολόγιο μου).

Το ερώτημά μου όμως ... παραμένει ... με το να μου προσφέρουν ένα πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο, και άρα καμιά επιδότηση συσκευής κατά την φορητότητά μου, και να μου αλλάζουν το πρόγραμμα ένα μήνα μετά, αναγκαστικά, πάλι συσκευή δεν επιδοτούμαι.. σωστά;;;

Η δυνατότητα, να τους καταθέσω κάπου φόρμα παραπόνων... υφίσταται;; και τέλος, η επιλογή να επιστρέψω στην εταιρία που ήμουν, μετά από πόσο διάστημα είναι δυνατή;; ( Όχι για μένα .. για τη φουκαριάρα τη μάνα μου .. - που λέει και η διαφήμιση- !)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Βασικά δεν στο αλλάζουν μετά, εσύ το αλλάζεις και πλέον δεν είσαι νέα σύνδεση άρα δεν δικαιούσαι δυστυχώς κάτι αλλά δεν έχεις και χρονική δέσμευση :)

Μπορείς να τους καταθέσεις φόρμα παραπόνων και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, μπορεί να στο αλλάξουν!

Μπορείς να επιστρέψεις όταν κλείσεις 2μηνο!

Βασικά δεν στο αλλάζουν μετά, εσύ το αλλάζεις και πλέον δεν είσαι νέα σύνδεση άρα δεν δικαιούσαι δυστυχώς κάτι αλλά δεν έχεις και χρονική δέσμευση :)

Μπορείς να τους καταθέσεις φόρμα παραπόνων και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, μπορεί να στο αλλάξουν!

Μπορείς να επιστρέψεις όταν κλείσεις 2μηνο!

ναι, δίκιο έχεις .. δικό μου λάθος ... εγώ θα πρέπει να τους καλέσω.. αν θέλω τελικά να ενεργοποιήσω το Εurope, και να μου δώσουν κάποιο πρόγραμμα με χρόνο ομιλίας ή sms.

Υπάρχει κάποια online φόρμα ... ή τηλεφωνικά μόνο μπορεί να γίνει;

Στην χειρότερη θα επιστρέψω στην Cosmote, τον άλλο μήνα!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

ναι, δίκιο έχεις .. δικό μου λάθος ... εγώ θα πρέπει να τους καλέσω.. αν θέλω τελικά να ενεργοποιήσω το Εurope, και να μου δώσουν κάποιο πρόγραμμα με χρόνο ομιλίας ή sms.

Υπάρχει κάποια online φόρμα ... ή τηλεφωνικά μόνο μπορεί να γίνει;

Στην χειρότερη θα επιστρέψω στην Cosmote, τον άλλο μήνα!!

Ναι αμέ! Διάλεξε: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1729

Για να βάλω surf and talk πρόγραμμα πρέπει να διαλέξω μια από τις προτεινόμενες συσκευές της vf????

Όχι μπορείς και να το έχεις χωρίς να έχεις συμβατή συσκευή :)

Διαβασα οτι ενας χρηστης θελησε να αγορασει το samsung S5600 με surf and talk και του ειπαν οτι δεν ειναι συμβατο κι αν θελει να βαλει το surf and mail.Κανουν τετοιες βλακειες στα καταστηματα?

Γιατί όταν πας σε κατάστημα πρέπει να τους δώσεις αναφορά ποιά συσκευή έχεις;

Εγω πχ θελω να κανω ανανεωση και να παρω συσκευη.Αν μου πουν οτι δεν ειναι internet optimized?Στο σάιτ η vf προτείνει κάποιες συσκευες αλλα αυτη που θελω δεν περλαμβανεται σε αυτες

Θα τους πεις οτι θα τη χρησιμοποιήσεις με άλλη. Έχω ένα blackberry πες τους άμα θέλεις να πιάσεις κουβέντα :)

Δεν χρειζεται καν να πεις συσκευή. Το surf & mail δουλεύει σε όλες τις συσκευές.

Εγω το surf and talk θέλω.Αυτό δουλεύει με όλες τις συσκευες?

Καλησπέρα σας,

Μία γρήγορη ερώτηση επειδή δεν βρίσκω το συμβόλαιό μου... Ποια είναι τα ποσοστά αποπληρωμής της επιδότησης για τους 12 μήνες του συμβολαίου ?

Ευχαριστώ

μέχρι τους 6 μήνες 100%

Από τους 7 μήνες και μετά συμπληρωμένους μειώνετε κατά 16,66 τον μήνα περίπου

Για να μην έχεις υποχρέωση επιστροφή πρέπει να το κόψεις ακριβώς τη μέρα συμπλήρωσης 12 μηνών?

μέχρι τους 6 μήνες 100%

Από τους 7 μήνες και μετά συμπληρωμένους μειώνετε κατά 16,66 τον μήνα περίπου

Ευχαριστώ!

Για να μην έχεις υποχρέωση επιστροφή πρέπει να το κόψεις ακριβώς τη μέρα συμπλήρωσης 12 μηνών?

ακριβως ετσι.

Don't give up! :!:

Μπορείς να το κόψεις στους 11 μήνες γιατί κάνει 1 μήνα η διακοπή

Η μεταφορά σε άλλη εταιρεία κάνει 15 ημέρες.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών