TakeOverNet Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Μυρίζομαι νεα πακέτα.... Που μεταξυ των αλλων εχουν απεριοριστες κλησεις ΠΡΟΣ ολους, απεριοριστα SMS προς ΟΛΟΥΣ, Εθνικη χρεωση Roaming..... Γενικα πολυ unlimited ολα τα πακετα. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Μυρίζομαι νεα πακέτα.... Που μεταξυ των αλλων εχουν απεριοριστες κλησεις ΠΡΟΣ ολους, απεριοριστα SMS προς ΟΛΟΥΣ, Εθνικη χρεωση Roaming..... Γενικα πολυ unlimited ολα τα πακετα. :happy: Χμ....Με ποσα κατοσταρικα ευρω τον μηνα παγιο ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Πανω απο 2 δεν το κοβω. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Πανω απο 2 δεν το κοβω. :p Μονο καποιοι επαγγελματιες μπορει να ενδιαφερθουν...Γιατροι , δικηγοροι κλπ κλπ κλπ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Μονο καποιοι επαγγελματιες μπορει να ενδιαφερθουν...Γιατροι , δικηγοροι κλπ κλπ κλπ. Δεν ειναι 1 το πακετο. Υπαρχουν και αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Πότε υπολογίζεται να ανακοινωθούν; upd Μου είπε ένα πουλάκι κάτι για 190€ πάγιο; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Unlimited 20 (απεριόριστα προς Vodafone + 20' προς άλλα κινητά & σταθερά) Unlimited 25 (απεριόριστα προς 1 Vodafone + 100' προς άλλα κινητά & σταθερά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 30 (απεριόριστα προς Vodafone + 100' προς άλλα κινητά & σταθερά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 35 (απεριόριστα προς Vodafone + 150' προς άλλα κινητά & σταθερά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 50 (απεριόριστα προς Vodafone & σταθερά + 300' προς άλλα κινητά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 75 (απεριόριστα προς Vodafone & σταθερά + 500' προς άλλα κινητά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 125 (απεριόριστα προς Vodafone & σταθερά + 1000' προς άλλα κινητά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 195 (απεριόριστα προς όλους + απεριόριστα SMS προς όλους + διεθνείς κλήσεις & περιάγωγή με εθνική χρέωση + 1GB internet) Πολιτική Ορθής Χρήσης: 1,500 λεπτά : Προς1 VF/ όλη τη VF/ VF & Σταθερά 3,000 λεπτά : Προς όλους (1,500' VF & Σταθερά + 1,500' προς άλλα κινητά) 1,000 SMS : Προς όλη τη VF/προς όλους Φιλικά, Chris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Πολύ πολύ καλά πακέτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Δεν θυμαμαι ξανα να εχουν βγει πακετα απο 2 εταιριες ταυτοχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Πολύ πολύ καλά πακέτα... Που ειναι οι τιμες τους ρε παιδια ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Unlimited 20 (απεριόριστα προς Vodafone + 20' προς άλλα κινητά & σταθερά) Unlimited 25 (απεριόριστα προς 1 Vodafone + 100' προς άλλα κινητά & σταθερά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 30 (απεριόριστα προς Vodafone + 100' προς άλλα κινητά & σταθερά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 35 (απεριόριστα προς Vodafone + 150' προς άλλα κινητά & σταθερά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 50 (απεριόριστα προς Vodafone & σταθερά + 300' προς άλλα κινητά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 75 (απεριόριστα προς Vodafone & σταθερά + 500' προς άλλα κινητά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 125 (απεριόριστα προς Vodafone & σταθερά + 1000' προς άλλα κινητά + απεριόριστα SMS προς Vodafone) Unlimited 195 (απεριόριστα προς όλους + απεριόριστα SMS προς όλους + διεθνείς κλήσεις & περιάγωγή με εθνική χρέωση + 1GB internet) Πολιτική Ορθής Χρήσης: 1,500 λεπτά : Προς1 VF/ όλη τη VF/ VF & Σταθερά 3,000 λεπτά : Προς όλους (1,500' VF & Σταθερά + 1,500' προς άλλα κινητά) 1,000 SMS : Προς όλη τη VF/προς όλους Φιλικά, Chris Πολύ πολύ καλά πακέτα... Ας είμαστε πιο συγκρατημένοι λίγο... Αν είναι καλά τα πακέτα, θα τα δείξουν οι τιμές τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Που ειναι οι τιμες τους ρε παιδια ???? Ας είμαστε πιο συγκρατημένοι λίγο... Αν είναι καλά τα πακέτα, θα τα δείξουν οι τιμές τους... Προφανώς το Unlimited 195, σημαίνει 195€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Ακούγονται πολύ καλά! Γινόμαστε Ευρώπη σιγά σιγά! Πότε βγαίνουν στον αέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Ακούγονται πολύ καλά! Γινόμαστε Ευρώπη σιγά σιγά! Πότε βγαίνουν στον αέρα? Έχουν βγει από σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Τι δηλαδή; Μικρά συμβόλαια που συμφέρουν περισσότερο από τα καρτοκινητά; Για φτιάξτε κανένα σενάριο αν δεν βαριέστε... Και σε σχέση με αυτά που λέγαμε τις προάλλες, όντως σήμερα έκανα νέα συνδεση στο "χωρις πάγιο", σε ιδιοκτητο κατάστημα vodafone -σε franchise δεν μου το κάνανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Τι έγινε ξαφνικά; Η Vodafone σταμάτησε την αποστολή αναλυτικού λογαριασμού (και καλα για την προστασία του περιβάλλοντος) και συγχρόνως οι λογαριασμοί πήγαν στα ύψη. Πως εξηγείται τέτοια σύμπτωση; (Μιλάω από προσωπική εμπειρία και από όλους τους γνωστούς μου που έχουν Vodafone.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Σταμάτησε να στέλνει αναλυτικούς χωρίς να το ζητήσει ο πελάτης;;; Δες μέσω του myaccount σου την ανάλυση κλήσεων και εαν δεις εμβόλιμες,άσχετες χρεώσεις σκίσε τους... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Σταμάτησε να στέλνει αναλυτικούς χωρίς να το ζητήσει ο πελάτης;;; Δες μέσω του myaccount σου την ανάλυση κλήσεων και εαν δεις εμβόλιμες,άσχετες χρεώσεις σκίσε τους... Συνηθως βαριομαστε ολοι να βλεπουμε την αναλυση κλησεων απο το ιντερνετ και εκει βασιζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Καλημέρα.Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.Μου ήρθε πρόσφατα mail στο my account οτι έχει βγεί η επιδότησή μου.Πήγα σε ένα κατάστημα vodafone και μου ειπαν οτι η επιδότησή μου ανέρχεται στα 95,2€.Είμαι 5 χρονια συνδρομητής στην vodafone με μεσο όρο λογαριασμών περίπου 70€/μήνακαι παντα μου στέλνουν επιδότηση γυρω στα 100€.Είναι λογική αυτη η επιδότηση?Μου εδωσαν τον αριθμο εξηπηρέτησης πελατων για να μάθω περισσοτερες πληροφορίες αλλα εκει μου είπαν να διαλέξω κάποια συσκευή και ύστερα "μπορεί" και να γίνει κάτι καλύτερο.Στην cosmote μου δίνουν 130€ επιδότηση αν μεταφέρω τον αριθμό μου. Τι λέτε να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 να παρεις στην εξηπηρετηση και να ζητησεις επανεξεταση της επιδοτησης αλλιως θα την κανεις ετσι πες τους . συνηθως πιανει και στην ανεβαζουν. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 θα παρεις απο το κιν σου το 1233 και θα σου ξαναρθει η αναλυτικη απ τον επομενο μηνα.οσο για το οτι ανεβηκανε οι τιμες δεν εχει να κανει με την εταιρια αλλα με το κρατος.εγινε αυξηση φορων. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Προφανώς το Unlimited 195, σημαίνει 195€... αυτο ακριβως.οτι διαβαζεις αυτο ειναι και το παγιο.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 UNLIMITED 20 = 20E ΠΑΓΙΟ,ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕ ΤΕΛΗ ΚΙΝ.ΤΗΛ+ΦΠΑ=22,40E UNLIMITED 25=25E ΠΑΓΙΟ,ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕ ΤΕΛΗ ΚΙΝ.ΤΗΛ+ΦΠΑ=28E UNLIMITED30=30E ΠΑΓΙΟ,ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕ ΤΕΛΗ ΚΙΝ.ΤΗΛ+ΦΠΑ=33.60E UNLIMITED35=35E ΠΑΓΙΟ,ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕ ΤΕΛΗ ΚΙΝ.ΤΗΛ+ΦΠΑ=39.20E UNLIMITED50=50E ΠΑΓΙΟ,ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕ ΤΕΛΗ ΚΙΝ.ΤΗΛ+ΦΠΑ=56E UNLIMITED75=75E ΠΑΓΙΟ,ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕ ΤΕΛΗ ΚΙΝ.ΤΗΛ+ΦΠΑ=86.30E UNLIMITED125=125E ΠΑΓΙΟ,ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕ ΤΕΛΗ ΚΙΝ.ΤΗΛ+ΦΠΑ=147,50 UNLIMITED195=195E ΠΑΓΙΟ,ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕ ΤΕΛΗ ΚΙΝ.ΤΗΛ+ΦΠΑ=234E. AΠΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ(ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ 75.) ΔΗΛ 500' ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ, 1500' ΠΡΟΣ VODAFONE ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ANΕΞΑΡΤΗΤΩΣ VODAFONE ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ SMS...(ΠΡΟΣ VODAFONE):D Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Να δίνουμε 195€ για επικοινωνία και άλλα 39€ για το κράτος... Μιλάμε για τρελό χαράτσι! Πώς τα σαϊνια μας εκεί στην Βουλή δεν το πέρασαν και στην σταθερή τηλεφωνία αυτό το χαράτσι? Τους ξέφυγε...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sombralb Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Παιδια, κλως σας βρηκα, αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ σε ενα σαιτ που πολλες φορες με βοηθησε σε διαφορες αποριες μου... Στο θεμα μου τωρα, με πηραν πριν λιγες μερες απ'τη βονταφον για να με ενημερωσουν για μια επιδοτηση (του κ**ου) και αφου αρνηθηκα να δεχτω τα χρηματα αυτα, με εψηναν για νεα συμβολαια και διαφορα αλλα κολπα... Μετα απο εκτενεστατη αναλυση με τον υπαλληλο και αφου αποφασισα πως δεν με συνεφερε τιποτα απο οσα μου προτεινε του ζητησα να επανεξετασει το ποσο και επειδη εχω 3 αριθμους, σταθερο και adsl στην εταιρια και αφου ειμαι πανω απο 9 χρονια συνδρομητης με αρκετα καλους λογαριασμους, να φροντισει ολες οι επιδοτησεις απο εδω και περα να ξεκινουν πανω απο €200 και με δυνατοτητα επανεξετασης. Εδω ομως ειναι το προβλημα, ο υπαλληλος μου ειπε πως αν δεν γινει χρηση μεσα στο μηνα, μπορει και ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟ... Τι λετε κυριοι, αξιζει να σχοληθω και να καταφυγω στο συνυγορο του πολιτη, γιατι πολλα μας τα εχει κανει τωρα τελευταια, ή απλα να αλλαξω εταιρια με συνοπτικες διαδικασιες? Περιμενω γνωμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts