Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από βδομάδα θα είμαι κι εγώ συνδρομητής συμβολαίου (2 συγκεκριμένα διαφορετικά προγράμματα) στην Vodafone με φορητότητα από Cosmote!

Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει η Vodafone, τουλάχιστον ως προς τις υπηρεσίες που θέλουμε να μας προσφέρει..

Υπάρχει κάποιος χρήστης που να'χει ενεργοποιήσει το Europe να μου πει την εμπειρία του .. ; Θετικά - αρνητικά .. ; 'Η είμαι η πρώτη ... ;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Από βδομάδα θα είμαι κι εγώ συνδρομητής συμβολαίου (2 συγκεκριμένα διαφορετικά προγράμματα) στην Vodafone με φορητότητα από Cosmote!

Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει η Vodafone, τουλάχιστον ως προς τις υπηρεσίες που θέλουμε να μας προσφέρει..

Υπάρχει κάποιος χρήστης που να'χει ενεργοποιήσει το Europe να μου πει την εμπειρία του .. ; Θετικά - αρνητικά .. ; 'Η είμαι η πρώτη ... ;

ποιο ειναι το Europe?

Life is beautiful!:lol:

υπαρχει αντιστοιχο προγραμμα στην βοδα σαν το wind max που σου δινει αριθμο κλησεων ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ διαρκειας προς wind αλλα και ΣΤΑΘΕΡΑ?

ποιο ειναι το Europe?

Με πάγιο (έξτρα από αυτό που έχει το συμβόλαιο) γύρω στα 18e έχεις σε συγκεκριμένες χώρες του εξωτερικού (εγώ π.χ. θέλω για Αγγλία) δωρεάν κ απεριόριστες εισερχόμενες κλήσεις από Ελλάδα, και 60 λεπτά προς ελληνικούς προορισμούς.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εκανα συνδεση vodafone ευελικτο 30 απο τις αρχες Φεβρουαριου , εκμεταλλευομενος την προσφορα των 300ευρω. Πριν 2μηνες περασα στο οικονομικο 20.

Επειδη σκεφτομαι να την κανω προς cosmote , ξερετε ποσο περιπου προστιμο θα πληρωσω ;

Ευχαριστω.

Ακριβώς όσο και η επιδότηση που έλαβες, περιγράφετε ακριβώς αυτό το ποσό στο συμβόλαιο σου.

Ακριβώς όσο και η επιδότηση που έλαβες, περιγράφετε ακριβώς αυτό το ποσό στο συμβόλαιο σου.

Αφου εχουν ομως περασει 6 μηνες δεν θα επιστρεψει αναλογικα την μιση ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

όχι καθόλου

Η απόσβεση ξεκινάει από τον 6ο μήνα και μετά, δηλαδή στον 7ο μήνα γλυτώνεις το 16%

Όμως τον Φεβρουάριο αν πήρε προσφορά μπορεί να μην έχουν βάλει όλο το ποσό στο συμβόλαιο, ας ρίξει μια ματιά

όχι καθόλου

Η απόσβεση ξεκινάει από τον 6ο μήνα και μετά, δηλαδή στον 7ο μήνα γλυτώνεις το 16%

Όμως τον Φεβρουάριο αν πήρε προσφορά μπορεί να μην έχουν βάλει όλο το ποσό στο συμβόλαιο, ας ρίξει μια ματιά

Καπου το εχω διαβασει αυτο που λες αλλα περυσι που πηρε αναγκαστηκα με συνδεση η γυναικα μου ενα Iphone στον μηνα που εκοψα την συνδεση επεστεψα κατα κατι λιογοτερο απο την επιδοτηση.

Σημερα η ιστορια επαναληφτηκε απο την κορη μου που πηρε ενα Iphone 3GS και σε 10 μερες θα παω να κοψω την συνδεση.Θα σας πω παλι !!!

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Η επιστροφή του παγίου γίνεται ως εξής:

1ος-6ος μήνας:ολόκληρο το ποσό

7ος:83%

8ος:66%

9ος:49%

10ος:32%

11ος:16%

12ος:0%

Ένας εύκολος τρόπος για να μάθετε ακριβώς ποιο ποσό θα πληρώσετε την ημέρα που θα πάτε να κάνετε αίτημα διακοπής είναι ο εξής τύπος:

Επιστρεφόμενο ποσό = ( 2 * Ποσό επιδότησης * Ημέρες που απομένουν ως τη διακοπή ) / 365 :)

Αν κάποιος κάνει νέα σύνδεση σε ένα πρόγραμμα,πχ ευέλικτο 35,μπορεί πριν κλείσει χρονο να κατέβει πρόγραμμα,πχ να πάει στο ευέλικτο 30?

Εγώ τώρα που θα ανανεώσω το συμβόλαιο και θα αλλάξω πρόγραμμα,μπορώ να διαλέξω ένα υψηλό και μετά από λίγους μήνες να το κατεβάσω?

Νομιζω πως πλέον μπορεις να μεταβείς σε χαμηλότερο πρόγραμμα μετά την πάροδο 8 μηνών και ανάλογα το συμβόλαιο.

Π.χ. σε ορισμένα συμβόλαια-που ενδεχομένως έχουν κάποια δώρα-δεν μπορείς να μεταβείς σε χαμηλότερο πρόγραμμα πριν την πάροδο ενός έτους.Αυτό θα αναγράφεται βέβαια στο συμβόλαιο,κάτω απ'το πινακάκι απόσβεσης επιδότησης.

Σε κανονικές συνθήκες όμως,νομίζω πως είναι το 8μηνο.

Επίσης,μπορεί κάποιος να μου πει...

Εστω ότι ο λογαριασμός μου ο καθαρός με τα πάγια ειναι 46ευρω με φπα.Πόσο είναι το τέλος που θα χρεωθεί στο ποσό αυτό?

Από 0.01-50 ευρώ:το 12% του ποσού

Από 50.01-100 ευρώ:το 15% του ποσού

Από 100.01-150 ευρώ:το 18% του ποσού

Από 150.01 και πάνω:το 20% του ποσού

Στο παράδειγμά σου επομένως:

46 + ( 0.12 * 46 ) = 51.52 ευρώ.

Ευχαριστώ πολύ!:)Αυτό περιλαμβάνει και τους νέους φόρους που επέβαλλαν στις συνδέσεις κινητών ή είναι άλλο ποσό εκείνο?

Αυτός είναι ο φόρος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας:το ποσοστό δηλαδή επί του συνολικού ποσού του λογαριασμού.

Απλά παλιότερα είχε στάνταρ τιμή,ανάλογα το ύψος του,ενώ τώρα επιβάλλεται σαν ποσοστό στη συνολική κίνηση λογαριασμού.

Συνέκρινα 2 λογαριασμούς μου,του Μαίου 2009 και του Σεπτεμβρίου 2009.Με ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια ποσά,το Σεπτέμβριο πληρώνω 2.5 ευρώ παραπάνω.

Εδώ επομένως τι άλλαξε,αφού ο λογαριασμός είχε τα ίδια ποσά,γιατί αυξήθηκε?

τρεχει προσφορα 100 ευρω επιπλεον στην επιδοτηση φορητοτητας προς το δικτυο wind και voda!!!

απο οτι διαβασα το thread της cosmote μελος εγραψε οτι επιπλεον 100 ευρω επιδοτηση υπαρχει και για αιτηση φορητοτητας και προς cosmote.

για τα αλλα 2 δικτυα το ξερω σιγουρα αφου περασα και απο τις 2 για να μαθω τιμες.

:cry: :whip:

Να κανω μια ερωτηση? την επιδοτηση μπορεις να τη χρησιμοποιησεις οποτε θελεις η ληγει καποτε?

Στις 27/8 έκανε αίτηση φορητότητας ένας φίλος μου και δεν υπήρχε η προσφορά αυτή.Πότε την έβαλαν και για πόσες μέρες?:lol:

εγω παρασκευη πηγα στα καταστηματα wind και voda για να δω συσκευες και εκει μου ειπαν για τη προσφορα. σαββατο πρωι πηγα και εκανα αιτηση στη voda τελικα οπου πηρα το iphone 3gs 16gb στα 400 ευρω και ενας φιλος μου το blackberry storm στα 290. και οι 2 μεταφεραμε τον αριθμο μας απο τη cosmote στη voda στο οικονομικο 35 με παγιο 35 ευρω(250 λεπτα χρονο ομιλιας).

η αληθεια ειναι οτι τη παρασκευη και στα 2 μαγαζια μου ειπαν οτι η προσφορα ειναι μεχρι το σαββατο αλλα σκεφτηκα οτι το κανουν για να ψαρωσουν κοσμο και να βιαστει να κλεισει συμβαση.

τελικα ισχυει ακομη. για του λογου το αληθες....

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1113

:cry: :whip:

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών