gthe Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Καλημέρα, Μια ερωτησούλα για όσους πήραν την επιδότηση. Το 300άρι αφαιρείται από τις ακριβές συσκευές από την αξίας της συσκευής που αναφέρεται και στο site, η ότι τιμή θέλει λέει το κάθε κατάστημα βάζει ως αρχικη? Είχε κανένας εκπλήξεις σε ότι του ζήτησαν? Δηλαδή για παράδειγμα, εγώ ζαχαρώνω ένα blakcberry, στο οποίο βλέπω τιμή καταστήματος 509 ευρω στη σελίδα της voda. τιμή με συμβόλαιο, χωρίς προσγορά, χωρίς τίποτα ~370. Φαντάζομαι ότι θα μου πούνε σήμερα που θα πάω, δώσε 209ευρώ.... ή θα μου πούνε, "Εμέις 600 το πουλάγαμε, δώσε 300 :)?" Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ρε παιδια, εχεις κανεις ιδεα αν ισχυει για το 16αρι iphone η προσφορα με τα 300€? γιατι στα ψιλα γραμματα της διαφημισης εχω την εντυπωση οτι διαβασα για συσκευες με τιμη εως 300€... κ αν ναι, κανοντας φορητοτητα, προλαβαινω την προσφορα, η πρεπει να κανω νεα συνδεση με νεο αριθμο? Kανενα νεοτερο??? σχετικα με το iphone και την επιδοτηση των 300€ υπαρχει??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Η έκπτωση ισχύει μόνο στα καταστήματα vodafone τελικά? Στο τμήμα φορητότητας που πήρα δεν έχουν τέτοια προσφορά. Εχουν τις γνωστές επιδοτήσεις και την έκπτωση στο πάγιο μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Πήρα την τελευταία μου επιδότηση τον Μάιο.Αν διακόψω τώρα το συμβόλαιο μου τι ποσοστό (%) θα πληρώσω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 πήγε κανείς να δεί αν ισχύει ακόμα? η wind το έληξε πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Πήρα την τελευταία μου επιδότηση τον Μάιο.Αν διακόψω τώρα το συμβόλαιο μου τι ποσοστό (%) θα πληρώσω;:worry: το συμβολαιο απο κατω λεει. για 8 μηνες 66% της επιδοτησης επιστροφη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ρε παιδιά, κάποιος που να πήγε vodafone μπορεί να πει αν ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 το συμβολαιο απο κατω λεει. για 8 μηνες 66% της επιδοτησης επιστροφη . Εντάξει.Ευχαριστώ πολύ φίλε gsa.Απλώς έχω χάσει τα χαρτιά που υπέγραψα γι'αυτό ρώτησα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 H Προσφορα ισχυει μεχρι το Σαββατο 31/01/09 στα καταστηματα Vodafone Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar2006 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Μήπως γνωρίζει κάποιος με την προσφορά της vodafone τι ακριβώς παίζει? Δηλαδή είναι 300 ευρώ έκπτωση σε όλα τα κινητά, η απλά τα κινητά μέχρι την τιμή αυτή είναι δωρεάν ενώ αυτά που κοστίζουν παραπάνω χρεώνονται κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Στις συσκευές που κοστίζουν άνω των 300 ευρώ πληρώνεις τη διαφορά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Μήπως γνωρίζει κάποιος με την προσφορά της vodafone τι ακριβώς παίζει? Δηλαδή είναι 300 ευρώ έκπτωση σε όλα τα κινητά, η απλά τα κινητά μέχρι την τιμή αυτή είναι δωρεάν ενώ αυτά που κοστίζουν παραπάνω χρεώνονται κανονικά? πληρωνεις την διαφορα σε οποιαδηποτε συσκευη ανω των 300Ε. και μπανεις στο προγραμμα 30Ε το μηνα , το μινιμουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Για φορητότητα ξέρετε τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Για φορητότητα ξέρετε τι δικαιολογητικά χρειάζονται; φωτοτυπια ταυτοτητας, φωτοτυπια λογαριασμου της εταιρειας που εισαι τωρα και ΑΦΜ. τα δινεις και η vodafone(και οι αλλες τα ιδια θελουν) κανει μετα την διαδικασια να παρει το νουμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Θέλουν και λογαριασμό της παλιάς εταιρείας για φορητότητα; Τι χαζομάρα είναι αυτή; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Εντάξει, δεν είναι σπουδαίο. Thanx gsa1967. btw είναι στο όνομα του πατέρα μου, πρέπει να πάει αυτός ή να κάνω εξουσιοδότηση ή δε χρειάζεται τίποτα από αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Εντάξει, δεν είναι σπουδαίο. Thanx gsa1967. btw είναι στο όνομα του πατέρα μου, πρέπει να πάει αυτός ή να κάνω εξουσιοδότηση ή δε χρειάζεται τίποτα από αυτά; αν ειναι στο ονομα του πατερα σου παει αυτος, ειδαλως με εξουσιοδοτηση για να πας εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Θέλουν και λογαριασμό της παλιάς εταιρείας για φορητότητα; Τι χαζομάρα είναι αυτή; και γω που πηγα να κανω απο βοντα σε wind μου ζητησαν λογαριασμο της βοντα.ρωτησα σε τι χρειαζεται και μου ειπαν απλα για να δουν τα στοιχεια απο εκει, δλδ διευθυνση κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ισχύει και για τα iPhone στο πρόγραμμα iPhone 100 lite που εχει πάγιο 35 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 γιατι να μην ισχυει? δεν καταλαβα? κινητο δεν ειναι και το iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ισχύει κανονικότατα Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 γιατι να μην ισχυει? δεν καταλαβα? κινητο δεν ειναι και το iphone? Ισχύει κανονικότατα Ευχαριστώ πολύ παιδιά...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Μία ακόμη ερώτηση παιδιά, για να μη βιαστώ... μάλλον για το iPhone θα πάω, αλλά μέχρι πότε ισχύει η προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ισχύει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου! Και για να μη ρωτάει ο καθένας ξεχωριστα :p να διευκρινίσουμε μια και καλή ότι η φορητότητα σε άλλη εταιρία είναι νέα σύνδεση στην καινούρια εταιρία!Οπότε,ειτε μιλάμε για επιλογή νέου αριθμού είτε για φορητότητα υπάρχοντος αριθμού είναι ένα και το αυτό και η προσφορά ισχύει κανονικά και για τα δύο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ισχύει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου! Και για να μη ρωτάει ο καθένας ξεχωριστα :p να διευκρινίσουμε μια και καλή ότι η φορητότητα σε άλλη εταιρία είναι νέα σύνδεση στην καινούρια εταιρία!Οπότε,ειτε μιλάμε για επιλογή νέου αριθμού είτε για φορητότητα υπάρχοντος αριθμού είναι ένα και το αυτό και η προσφορά ισχύει κανονικά και για τα δύο! :) Ωραία... μιλάμε για φορητότητα από Cosmote σε Vodafone, άρα δε θα υπάρχει πρόβλημα! Τα 300 ευρώ όμως είναι έκπτωση στην αρχική τιμή του iPhone ή στα στη τιμή που έχει στο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts