Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι κι αλλιώς προς το παρόν δε θα προβώ σε καμία κίνηση γιατί περιμένω να κυκλοφορήσει το htc touch 3g και το Nokia 5800 για να δω ποιο θα πάρω.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Με εχουν παρει 3 φορες απο την βονταφον για να μου πουν μια νεα προσφορα στην οποια ουτε διαφημιση στην τηλεοραση εχω δει ,ουτε στο σαιτ της βονταφον αλλα ουτε εδω ειδα καποιος να την εχει αναφερει και μου εχει φανει υποπτο!

Η προσφορα ειναι η εξης:

Κανεις μια νεα συνδεση ή κρατας το νουμερο που εχεις και σου προσφερουν 100 δωρεαν λεπτα ομιλιας με 16 ευρω, 150 με 20 ευρω και μια ακομα με 20κατι ευρω που δεν θυμαμαι.

Ακομα σου δινουν ενα κινητο και σου δινουν την δυνατοτητα επιλογης με την παροδο 2 μηνων να ακυρωσεις την συνδεση και να γυρισεις σε αυτο που ειχες πριν εχοντας επιστρεψει την συσκευη.

Γνωριζει κανεις τπτ? εχουν καλεσει κανεναν αλλον τηλεφωνο.

Αν και δεν εχω δει πουθενα την προσφορα που λεει ο φιλος (μοιαζει με την περσυνη που ανεβαινες προγραμμα με το ιδιο παγιο), σιγουρα ειναι διαφορετικη απ'αυτη που δινεις στο link

Με εχουν παρει 3 φορες απο την βονταφον για να μου πουν μια νεα προσφορα στην οποια ουτε διαφημιση στην τηλεοραση εχω δει ,ουτε στο σαιτ της βονταφον αλλα ουτε εδω ειδα καποιος να την εχει αναφερει και μου εχει φανει υποπτο!

Η προσφορα ειναι η εξης:

Κανεις μια νεα συνδεση ή κρατας το νουμερο που εχεις και σου προσφερουν 100 δωρεαν λεπτα ομιλιας με 16 ευρω, 150 με 20 ευρω και μια ακομα με 20κατι ευρω που δεν θυμαμαι.

Ακομα σου δινουν ενα κινητο και σου δινουν την δυνατοτητα επιλογης με την παροδο 2 μηνων να ακυρωσεις την συνδεση και να γυρισεις σε αυτο που ειχες πριν εχοντας επιστρεψει την συσκευη.

Γνωριζει κανεις τπτ? εχουν καλεσει κανεναν αλλον τηλεφωνο.

Ο φίλος μας δε λέει για αυτή τη προσφορά.

Η προσφορά που αναφέρει είναι οτί παίρνεις την έκπτωση αντί για επιδότηση + συσκευή. έτσι κατάλαβα τουλάχιστον εγώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο φίλος μας δε λέει για αυτή τη προσφορά.

Η προσφορά που αναφέρει είναι οτί παίρνεις την έκπτωση αντί για επιδότηση + συσκευή. έτσι κατάλαβα τουλάχιστον εγώ.

Ναι, μάλλον έχεις δίκιο, είναι κάτι σαν ένας συνδυασμός προσφορών σε μια.

Όπως και να εχει ,ακούγεται πολύ καλη

Ναι, μάλλον έχεις δίκιο, είναι κάτι σαν ένας συνδυασμός προσφορών σε μια.

Όπως και να εχει ,ακούγεται πολύ καλη

Καλή ακούγετε, Ισχύει όμως;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

βγηκε επιτελους η επιδοτηση μου! το ποσο ειναι "αστρονομικο"! 59.5€! ναι καλα ειδατε! 59.5€! δεν ξερω ποια συσκευη να πρωτοπαρω!

και ολα αυτα με λογαριασμους απο 30€ και πανω! περσυ με χαμηλοτερα ποσα στους λογαριασμους ειχα, αν θυμαμαι καλα, 90€.

αντε γεια βοντα....

Καλή ακούγετε, Ισχύει όμως;;;

Προφανως. Αλλα προσεξε τη διαφορα.... Τον πηραν τηλ.

Για οσους ειχαμε παει στο επομενο προγραμμα χρησης συνεχιζοντας να πληρωνουμε το ιδιο παγιο, ξερει κανεις αν προκειται να ανανεωθει η προσφορα ?

Περσυ τετοιο καιρο ειχε βγει η συγκεκριμενη προσφορα, οποτε απο μερα σε μερα θα ληξει.

βγηκε επιτελους η επιδοτηση μου! το ποσο ειναι "αστρονομικο"! 59.5€! ναι καλα ειδατε! 59.5€! δεν ξερω ποια συσκευη να πρωτοπαρω!

και ολα αυτα με λογαριασμους απο 30€ και πανω! περσυ με χαμηλοτερα ποσα στους λογαριασμους ειχα, αν θυμαμαι καλα, 90€.

αντε γεια βοντα....

Το ίδιο ακριβώς "αστρονομικο" ποσό (59.5€) δώσανε και σε μένα, πέρσι όμως μου είχαν δώσει 102€.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τους επιασε και αυτους η οικονομικη κριση μαλλον... τι να πω....

α ρε βοντα! και σε ειχα σε εκτιμηση....

Το ίδιο ακριβώς "αστρονομικο" ποσό (59.5€) δώσανε και σε μένα, πέρσι όμως μου είχαν δώσει 102€.

Eμενα παντως μου ειχε βγει το καλοκαιρι 200ευρο(δυο συνδεσης μαζι) και πηρα τελικα το k770i...

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Αυτό δεν εχει καποια σχέση με τα όσα αναφέρει ο φίλος μας.

Ισχύει η προσφορά μεσω συνεργαζόμενων εταιρειών και όχι απο την vodafone απευθείας.

όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, κρατάμε όνοματακι και τηλεφωνα επικοινωνίας για να μην τραβαμε τα μαλλιά μας.

Οι επιδοτησεις τεινουν να εξαλειφθουν :(

Μακάρι, και το κέρδος να μετακυλίσει στον καταναλωτή !!! Αν και είναι δύσκολο με τα μυαλά που έχει ο μέσος συνδρομητής που θέλει κάθε χρόνο καινούριο κινητό!

Εκείνα τα 500/600 λεπτά εντός δικτύου θα τα δώσει η βόδιφον ή σφυρίζει αδιάφορα μέχρι να τελειώσει το 3μηνο της προσφοράς ;;;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Μακάρι, και το κέρδος να μετακυλίσει στον καταναλωτή !!! Αν και είναι δύσκολο με τα μυαλά που έχει ο μέσος συνδρομητής που θέλει κάθε χρόνο καινούριο κινητό!

Εκείνα τα 500/600 λεπτά εντός δικτύου θα τα δώσει η βόδιφον ή σφυρίζει αδιάφορα μέχρι να τελειώσει το 3μηνο της προσφοράς ;;;

Μάλλον αυτά θα πρέπει να τα ξεχάσουμε και δυστυχώς από τη στιγμή που η voda δεν απάντησε μάλλον δε θα τα ξαναδούμε γενικά στα συμβόλαια...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Kalhspera kai apo mena kai sygnwmh an gia greeklish kai gia to ean exei xanasyzhththei to thema edw.

Prin peripou 2 mhnes mou hrthe xarti apo thn vodafone pou mou elege oti exw epidothsh peripou 220euro..Logo fortou ergasias den katafera na paw kai telika katafera na paw to sabbato pou perase. Rotaw xana to akribes poso kai mou lene peripou 165 euro!!! Tous rotaw kai mou lene oti arxeizei kai meiwnetai aytomata an den thn xrhsimopoihsw entos enos sygkekrimenou diasthmatos(na shmeiwsw edw oti den eixa kapoia meiwsh pageiou ston logariasmo mou).

Den phra telika thn epidothsh kai apofasisa na kanw forhtothta sthn wind pou edine megalyterh epidothsh kai epeidh ebala alla 2 noumera kai eftiaxa eppagelmatiko.

Ola ayta to sabbato. Shmera me pernoun apo thn vodafone kai me rwtane gt ekana forhtothta kai tous exhgw ta parapanw kai mou lene:

Eixe ypologistei leei lathos h epidothsh gt den eixe ypologistei o teleytaios mhnas kai twra h epidothsh egone 320 euro!!! Epishs eipe oti h epidothsh metrietai me bash tous teleytaious 9 mhnes..Kala lew kai ego toso poly ephrease o teleytaios logariasmos..den apanthse fysika kai synexise thn protash ths..Ektos apo thn diplasia epidothsh mou edine kai epipleon 25% meiwsh sto pagio kathe mhna.

Twra ti na pw? Eleos pia!! Mas douleyoune..Twra tha dw ayrio xana thn prosfora kai eimai periergos an tha me paroun apo kamia wind na kanoun antiprosfora..ahahaha :lol::lol::p:p

To megalo pazari tha to kanoume..

Peite mou sas parakalw thn gnwmh sas kai an eixate kamia antistoixh empeiria kai ti praxate.

P.S. Mou eipe oti ola ayta(epidothsh kai meiwseis 25%) ta exoun perasei apo ta kentrika kai oute ta vodafone shop den ta blepoun sto systhma! An den ta blepoun aytoi tote pou tha parw thn "prosfora" tous!!!???

P.S.2. Antistoixes meiwseis 25% sta pagia mou edinan kai gia tous 2 allous arithmous.

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

27/2/09 κλείνω 12μηνο. Η επιδότηση περίπου πότε βγαίνει; Υπάρχει περίπτωση να βγει τελος Δεκεμβριου;

yeap, 27/12 θα είσαι οκ.

όσο για τους λογαριαμούς, όταν λαμβάνετε μήνυμα για ληξιπρόθεσμες οφειλές, μπορείτε να καλείτε 13830 για διακανονισμό, υπάρχει αρκετή ελαστικότητα.

αυτο με ενδιαφερει αμεσα.ειμαι συνδπομητης vodafone και 23/2/09 κλεινω 12 μηνο,η επιδοτηση θα μου ερθει στο δεκαμηνο δηλαδη 23/12/08 καταλαβα καλα;εχω κατα μεσο ωρο 50 ευρω λογαριασμους τι επιδοτηση να περιμενω και τη επιδοτηση θα παρω.για παραδειγμα το HTC S740 που κανει 450 ευρω ποσο θα μου το αφησουνε;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

To megalo pazari tha to kanoume..

Peite mou sas parakalw thn gnwmh sas kai an eixate kamia antistoixh empeiria kai ti praxate.

P.S. Mou eipe oti ola ayta(epidothsh kai meiwseis 25%) ta exoun perasei apo ta kentrika kai oute ta vodafone shop den ta blepoun sto systhma! An den ta blepoun aytoi tote pou tha parw thn "prosfora" tous!!!???

P.S.2. Antistoixes meiwseis 25% sta pagia mou edinan kai gia tous 2 allous arithmous.

Tα έχουμε ξαναπεί...

Στάνταρ η προσφορά για να μείνεις θα είναι δελεαστικότατη.

Παίζει να σου κάνουν και αντιπροσφορά απο την wind ομως.

Tα έχουμε ξαναπεί...

Στάνταρ η προσφορά για να μείνεις θα είναι δελεαστικότατη.

Παίζει να σου κάνουν και αντιπροσφορά απο την wind ομως.

Πως γινετε αυτο?

η VODAFONE καθε 10 ή 12 μηνες δινει επιδοτηση;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

η VODAFONE καθε 10 ή 12 μηνες δινει επιδοτηση;

Καθε 12 μηνες ειναι η επιδοτηση...

ποιό απ'ολα?

Το οτι παίζει να σου κάνουν και αντιπροσφορά απο την wind...και πως θα στην κανουν?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών