Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πήρα στην Εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι από εδώ και πέρα όποιο πρόγραμμα και να τροποποιήσεις αναγκάζεσαι να μεταφερθείς σε νέο..........

Και βέβαια δεν ισχύει...

Εγώ πριν λίγο καιρό έβγαλα τις βραδινές κλήσεις και παρέμεινα στο 120!

Όταν λες πριν απο λίγο καιρό πότε ακριβώς εννοείς. Γιατί μέχρι πριν απο λίγο είχες τη δυνατότητα να αφαιρέσεις τα μνμ απλά και να παραμείνεις στο πρόγραμμα χρήσης πλέον όμως δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα και θα πρέπει "αναγκαστικά" να μεταφερθείς στα υφιστάμενα προγράμματα. :)

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Αναρωτιέμαι στις άλλες εταιρίες ισχύει το ίδιο;

Είναι πιθανό. Δεν έχεις παρά να τους ρωτήσεις για να το επιβεβαιώσεις. :D ;)

Το δεύτερο ηθικό δίδαγμα της ημέρας είναι ότι απλά δεν έπρεπε να κάνω αναβάθμιση του συμβολαίου αλλά να πάρω τον αριθμό μου και να την κάνω κατά ΤΙΜ μεριά...

Το δεύτερο ηθικό δίδαγμα της ημέρας είναι ότι απλά δεν έπρεπε να κάνω αναβάθμιση του συμβολαίου αλλά να πάρω τον αριθμό μου και να την κάνω κατά ΤΙΜ μεριά...

Έλα βρε Χρηστάκο υπερβολές.. και τι θα καταλάβαινες;; :p

Θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο Χριστινάκι μου (τώρα παρατηρώ ότι είμαστε συνονόματοι!!). Εντάξει βέβαια θα είχα πάγιο 35 ευρώ αρχικά αλλά τουλάχιστον στον επόμενο χρόνο θα είχα 30. Ο μόνος σοβαρός λόγος πια για να μείνεις στην Vodafone (φτου κακά το είπα!!) είναι η ενημέρωση υπολοίπου.

Έλεγα ότι και η εξυπηρέτηση είναι καλή αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι η εξυπηρέτηση ΚΑΙ στην εν λόγω εταιρία είναι στο ίδιο -χαμηλό- επίπεδο με τις υπόλοιπες (καλά Cosmote δεν είναι βέβαια...)

Καλημερα!

Ενα συμβολαιο ενεργοποιειται στις 18 του μηνα. Μεχρι τις 31 εχει ολα τα λεπτα του πακετου ή αναλογικα με τις ημερες? Το παγιο ειναι αναλογικο των ημερων!

Καλημερα!

Ενα συμβολαιο ενεργοποιειται στις 18 του μηνα. Μεχρι τις 31 εχει ολα τα λεπτα του πακετου ή αναλογικα με τις ημερες? Το παγιο ειναι αναλογικο των ημερων!

Στη vodafone έχεις όλα τα λεπτά του μήνα. Αν π.χ. κάνεις ένα vodafone 200 σήμερα, μέχρι τέλος Νοέμβρη έχεις και τα 200 λεπτά.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο Χριστινάκι μου (τώρα παρατηρώ ότι είμαστε συνονόματοι!!). Εντάξει βέβαια θα είχα πάγιο 35 ευρώ αρχικά αλλά τουλάχιστον στον επόμενο χρόνο θα είχα 30. Ο μόνος σοβαρός λόγος πια για να μείνεις στην Vodafone (φτου κακά το είπα!!) είναι η ενημέρωση υπολοίπου.

Έλεγα ότι και η εξυπηρέτηση είναι καλή αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι η εξυπηρέτηση ΚΑΙ στην εν λόγω εταιρία είναι στο ίδιο -χαμηλό- επίπεδο με τις υπόλοιπες (καλά Cosmote δεν είναι βέβαια...)

Α! συγνώμη αλλά σε αυτό θα διαφωνώ. Ναι μεν τα προγράμματα είναι ακριβά και και και..αλλά η εξυπηρέτηση (και δεν αναφέρομαι στα καταστήματα γιατί απο'κει συμφωνώ οτι η εξυπηρέτηση κατά βάση είναι ελλειπής για διάφορους λόγους) πχ στο cc είναι αρκετά καλή εκτός απο μερικές περιπτώσεις (που παντού υπάρχουν).Εννοείται οτι μέτρο σύγκρισης με κοσμοτέ δεν υπάρχει γιατί εκεί η εξυπηρέτηση είναι κάκιστη (τουλάχιστον αυτή που έχω δεχτεί εγώ). ;) :)

Φιλικά. :)

ναι εδω θα παρεμβω κι εγω η χειροτερη εξυπηρετηση ειναι της κοσμοτε

και η βονταφον εχει αρκετα καλη εξυπηρετηση και φυσικα και η τιμ.

απλα η βονταφον χανει εδαφος απο τα καταστηματα..

Never Give Up:!:

Join friend!

Συγκρίνοντας τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης μπορώ να πω ότι με την ΤΙΜ δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ. Με την Vodafone όταν χρειάστηκε να εξυπηρετηθώ παρατήρησα ότι ήταν πολύ οργανωμένοι. Με την Cosmote αφήστε καλύτερα. Έπρεπε να πετύχω την "παλιά" φρουρά και όχι τους νέους για να μπορέσω να βγάλω άκρη.

Συνοψίζοντας μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευα ότι η Vodafone έχει κορυφαία εξυπηρέτηση και ασύγκριτη οργάνωση (και το είχα εκφράσει και εδώ μέσα) αλλά τώρα πια καταλήγω (στατιστικά και μόνο) στο ότι η ΤΙΜ κρατά τα ινία και σε αυτόν τον τομέα.

Εξαιρέσεις φυσικά υπάρχουν παντού.

Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Θα έχεις και WAP non-stop!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα πάει. Σιγά μην τους επιστρέψω επιδότηση. Άλλωστε (ειρωνία; μπορεί) βασικό κινητό έχω ένα καινούριο καρτοκινητό ΤΙΜ οπότε γι αυτό καλύπτομαι από εκεί... Απλά σκέφτομαι ότι θα μπορούσα τώρα να κάνω βασικό συμβόλαιο ΤΙΜ (και να έχω επιτέλους και 3G στην ΤΙΜ...)

Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες:

Σε ποιο νούμερο στέλνεις κενό μήνυμα για να σου πούνε πόσα χρωστάς για τον τρέχοντα λογαριασμό?

Ευχαριστώ

There’s only one Return and it's not of the King, it’s of the Jedi

Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες:

Σε ποιο νούμερο στέλνεις κενό μήνυμα για να σου πούνε πόσα χρωστάς για τον τρέχοντα λογαριασμό?

Ευχαριστώ

1289 :)

Ευχαριστώ bomber21

, είχε κολίσει το μυαλό μου και δε μπορούσα να το θυμιθώ με τίποτα. :)

There’s only one Return and it's not of the King, it’s of the Jedi

Συγνώμη παιδιά αλλά είμαι ΕΞΑΛΛΗ!Εστειλα κενό sms στην υπηρεσία αυτή και μου λέει ότι για τον τρέχοντα λογαριασμό πρέπει να πληρώσω 110 ευρώ!Από που κι ως που?Το πάγιό μου είναι 60 ευρώ και άντε να έχω στείλει το πολυ 10 μηνύματα,και η χρήση του welcome tone...Το πολύ κανένα 80άρι!Πως βρέθηκε το 110??

Οταν ήρθε το μηνυμα εγραφε:

Ημερομηνία έκδοσης τελευταίου λογαριασμού:17/11/2006

Οφειλόμενο ποσό:.... ευρώ μετά και την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού.

Δηλ?

Συγνώμη παιδιά αλλά είμαι ΕΞΑΛΛΗ!Εστειλα κενό sms στην υπηρεσία αυτή και μου λέει ότι για τον τρέχοντα λογαριασμό πρέπει να πληρώσω 110 ευρώ!Από που κι ως που?Το πάγιό μου είναι 60 ευρώ και άντε να έχω στείλει το πολυ 10 μηνύματα,και η χρήση του welcome tone...Το πολύ κανένα 80άρι!Πως βρέθηκε το 110??

Οταν ήρθε το μηνυμα εγραφε:

Ημερομηνία έκδοσης τελευταίου λογαριασμού:17/11/2006

Οφειλόμενο ποσό:.... ευρώ μετά και την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού.

Δηλ?

Ειναι ο πρωτος λογαριασμος σου ετσι? Αν ναι περιλαμβανει αναλογικο παγιο απο την ημερα που ενεργοποιηθηκε η γραμμη εως τις 17/11 και ενα ολοκληρο παγιο που προπληρωνεις για τον επομενο μηνα οπως καθε μηνα!

Ενεργοποίησα τη σύνδεση στις 1/11.Γιατί να πληρώσω 2 πάγια ρε παιδιά?Τι κουλό?Μιλάμε έπαθα σοκ μόλις το είδα.Σε ροζ τηλέφωνα να παιρνα πιο φτηνά θα έβγαινε!

Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε γιατι τον ενα μηνα εχω τελη επικοινωνιας 7,39 και τον αλλο 7,99 ενω η τελικη χρεωση ειναι η ιδια.Πως υπολογιζονται αυτα τα τελη?

Ειναι ο πρωτος λογαριασμος σου ετσι? Αν ναι περιλαμβανει αναλογικο παγιο απο την ημερα που ενεργοποιηθηκε η γραμμη εως τις 17/11 και ενα ολοκληρο παγιο που προπληρωνεις για τον επομενο μηνα οπως καθε μηνα!

Ενεργοποίησα τη σύνδεση στις 1/11.Γιατί να πληρώσω 2 πάγια ρε παιδιά?Τι κουλό?Μιλάμε έπαθα σοκ μόλις το είδα.Σε ροζ τηλέφωνα να παιρνα πιο φτηνά θα έβγαινε!

Γιατι δε διαβαζεις την απαντηση που σου εδωσε ο DJ_TEO? Το "κουλο" που το βρισκεις? Πρωτη φορα κανεις συνδεση?:wacko: . Δε ξερεις οτι το παγιο ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ?

Ο δωρεαν χρονος ομιλιας μηδενιζει την 1η καθε μηνα αλλα η εκδοση του λογαριασμου δεν συμπιπτει σχεδον ποτε. Αρα εχουμε και λεμε:

1 παγιο αναλογικο απο τις 1-17/11 + 1 ολοκληρο παγιο που προπληρωνεις του δεκεμβριου.!

Γιατι δε διαβαζεις την απαντηση που σου εδωσε ο DJ_TEO? Το "κουλο" που το βρισκεις? Πρωτη φορα κανεις συνδεση?:wacko: . Δε ξερεις οτι το παγιο ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ?

Πρώτη φορά κάνω σύνδεση,ναι....Πίστευα ότι το πληρώνεις στο λογαριασμό κάθε μήνα μαζί με την κατανάλωση που έχεις κάνει.Συγνώμη!Σκοτώστε με!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών