Nikolas14 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, marios239 said: Είπα να έρθω στη vodafone και έχω αρχίσει να το μετανιώνω. Ξεκινάει το rant: Για νέα σύνδεση σταθερής vdsl ήταν να έρθει ο τεχνικός 19/9 για την εγκατάσταση. Μέσα στη μέρα δε φάνηκε κανένας και το απόγευμα έρχεται μύνημα ότι άλλαξε η ημερομηνία στις 23/9. Δεν ξέρω αν εδώ φταίει και ο ΟΤΕ γιατί έχει τις καμπίνες VDSL. Άντε να δούμε. Πάμε τώρα στο κινητό. Από cosmote what's up σε giga unlimited ultra. Ήταν να γίνει η φορητότητα Τρίτη απόγευμα, δεν έγινε ποτέ. Έχω πάρει 5-6 φορές στην εξυπηρέτηση και μου λένε ότι λόγο "συστημικού προβλήματος" δεν προχωράει η αίτηση. Ακόμα περιμένω. Κάτι τέτοια ανεξήγητα "συστημικά" είναι που μου σπάνε τα νεύρα. Θα το λύσουν… θα ενεργοποιηθείς άμεσα, ειδικά στο κινητό. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου On 19/9/2024 at 10:37 ΠΜ, Antonio21 said: Πως φεύγεις χωρίς ρήτρα αρκεί να μην έχεις σήμα τόσο εύκολο είναι και σε επαγγελματικό συμβόλαιο; Είναι πολύ εύκολο. Αν τους πάρεις και τους πεις έχω πρόβλημα φεύγεις. Δε σου τα ζαλίζουν όπως οι άλλοι. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, cmvr said: Είναι πολύ εύκολο. Αν τους πάρεις και τους πεις έχω πρόβλημα φεύγεις. Δε σου τα ζαλίζουν όπως οι άλλοι. Πιο παλιά και η βονταφονάρα έκανε το βαρύ πεπόνι... 3 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 - Q Τέλος διαθεσιμότητας 05/01/2025 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Επιστρέφω Vf μετά από κάκιστη εξυπηρέτηση από nova. 3 κινητά και 1 σταθερό. Πήρα τις εξής προσφορες 1 κινητό όλα απεριόριστα 17,9 ευρώ 1 κινητό όλα απεριόριστα 17,9 ευρώ 1 κινητό απεριόριστες κλήσεις sms και 8 GB 10,69 ευρώ. 1 σταθερό 30 mbps 21 ευρώ. + 2 άδειες χρήσης office 365. Πως τα βλέπετε; Όταν βρω χρόνο θα γράψω και για την άθλια εμπειρία μου από την εξυπηρέτηση της nova 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Καταπληκτικές τιμές και καλύτερο δίκτυο από τη Nova,συμφέρει πολύ περισσότερο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, Gv2008 said: Επιστρέφω Vf μετά από κάκιστη εξυπηρέτηση από nova. 3 κινητά και 1 σταθερό. Πήρα τις εξής προσφορες 1 κινητό όλα απεριόριστα 17,9 ευρώ 1 κινητό όλα απεριόριστα 17,9 ευρώ 1 κινητό απεριόριστες κλήσεις sms και 8 GB 10,69 ευρώ. 1 σταθερό 30 mbps 21 ευρώ. + 2 άδειες χρήσης office 365. Πως τα βλέπετε; Όταν βρω χρόνο θα γράψω και για την άθλια εμπειρία μου από την εξυπηρέτηση της nova Από τις χαμηλότερες τιμές που έχω δει. Well played... 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 - Q Τέλος διαθεσιμότητας 05/01/2025 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, Gv2008 said: Επιστρέφω Vf μετά από κάκιστη εξυπηρέτηση από nova. 3 κινητά και 1 σταθερό. Πήρα τις εξής προσφορες 1 κινητό όλα απεριόριστα 17,9 ευρώ 1 κινητό όλα απεριόριστα 17,9 ευρώ 1 κινητό απεριόριστες κλήσεις sms και 8 GB 10,69 ευρώ. 1 σταθερό 30 mbps 21 ευρώ. + 2 άδειες χρήσης office 365. Πως τα βλέπετε; Όταν βρω χρόνο θα γράψω και για την άθλια εμπειρία μου από την εξυπηρέτηση της nova Πολύ καλές τιμές… για εμένα κακώς μπήκες στην διαδικασία από Vodafone σε Nova και πίσω. Προσωπικά με ρήτρα 120€ περίπου που είχα δεν κράτησα το κινητό ούτε ανανέωσα τη σταθερή λόγω δικτύου αλλά ένας λόγος που πήρα την τελική απόφαση είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Η Vodafone σε αυτό το κομμάτι, το οποίο το είδα πρόσφατα και από φίλο μου στα Ιωάννινα, έστειλε 3 φορές τεχνικό για να δει τις αποσυνδέσεις. Πριν που ήταν στη Nova ο φίλος μου, ηταν πελάτης 7-8 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο είχε αποσυνδέσεις και η εξυπηρέτηση δεν έκανε τίποτα για να στείλει τεχνικό. Με αυτά που διαβάζω σε όλα τα νήματα σε εξυπηρέτηση πρώτη είναι η Vodafone με διαφορά, και μετά θα βάλω τη Cosmote. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Nova είναι αγενέστατοι έχω και εγώ πρόσφατη εμπειρία και ο @Gv2008. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, elkons said: Καταπληκτικές τιμές και καλύτερο δίκτυο από τη Nova,συμφέρει πολύ περισσότερο. Από 58€ που έδινα στη Nova πληρώνω τώρα σχεδόν 20€ κάτω τον μήνα για σταθερό και κινητό. Απλά έχω 100/10 σταθερή και όχι 200/20 στο σπίτι. Just now, elkons said: Nova είναι αγενέστατοι έχω και εγώ πρόσφατη εμπειρία και ο @Gv2008. Εμένα μου λες… δηλώνω στο 13700 βλάβη για τη κινητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έκαναν μήνες να λύσουν θέμα στη κάμαρα, στη Μητροπόλεως με καρολου ντηλ έχουμε κλείσει χρόνο με δυσλειτουργία στην κεραία, το 1Gbps speedtest που ανέβασε ο @p_k στο χώρο της ΔΕΘ απέναντι από τα πανεπιστήμια εγώ όλο το καλοκαίρι δεν το είδα πουθενά, μόνο στη Δωδεκανήσου το είδα και στην Αθήνα στην Opap Arena απ έξω. Η Vodafone σου λέει έχουμε θέμα κάλυψης και εάν δεν υπάρχει δυνατότητα να το λύσουν άμεσα θα σου πουν φύγε. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Συνήθως η Cosmote κ η Vodafone είναι γρήγορες στις βλάβες σε κεραίες, σε πρόσφατη μου εμπειρία Cosmote σε 2 ημέρες την έφτιαξαν και με πήραν τηλ, Vodafone σε 13 ημέρες με πήραν τηλ αλλά δεν με πειράζει είπαν την αλήθεια πως δεν θα φτιαχτεί σύντομα με αποζημίωσαν data κ ομιλία [είχα CU] Nova τους έπαιρνα εγώ για να μάθω τι γίνεται στη τελική δεν την άγγιξαν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 50 minutes ago, Gv2008 said: Επιστρέφω Vf μετά από κάκιστη εξυπηρέτηση από nova. 3 κινητά και 1 σταθερό. Πήρα τις εξής προσφορες 1 κινητό όλα απεριόριστα 17,9 ευρώ 1 κινητό όλα απεριόριστα 17,9 ευρώ 1 κινητό απεριόριστες κλήσεις sms και 8 GB 10,69 ευρώ. 1 σταθερό 30 mbps 21 ευρώ. + 2 άδειες χρήσης office 365. Πως τα βλέπετε; Όταν βρω χρόνο θα γράψω και για την άθλια εμπειρία μου από την εξυπηρέτηση της nova Από μαγαζί αυτή η προσφορά φίλε μου η από συνεργάτη ? 3 Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Σχετικό με αυτό, ποια είναι η καλύτερη τιμή που έχετε δει να παίζει αυτόν τον καιρό για απεριόριστα χωρίς σταθερό, και από πού; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, sifario said: Από μαγαζί αυτή η προσφορά φίλε μου η από συνεργάτη ? Από τμήμα διακράτησης γιατί ήμουν στη Vf μέχρι πριν έναν μήνα. 1 hour ago, wayfunbug said: Σχετικό με αυτό, ποια είναι η καλύτερη τιμή που έχετε δει να παίζει αυτόν τον καιρό για απεριόριστα χωρίς σταθερό, και από πού; Εγώ στα 17 ευρώ χωρίς σταθερό στην αρχή αλλά είχα φύγει πριν από 1 μήνα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, cmvr said: Είναι πολύ εύκολο. Αν τους πάρεις και τους πεις έχω πρόβλημα φεύγεις. Δε σου τα ζαλίζουν όπως οι άλλοι. Σας ευχαριστώ πολύ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Gv2008 said: Από τμήμα διακράτησης γιατί ήμουν στη Vf μέχρι πριν έναν μήνα. Εγώ στα 17 ευρώ χωρίς σταθερό στην αρχή αλλά είχα φύγει πριν από 1 μήνα Εγώ στα ίδια λεφτά από το κεντρικό τμήμα πωλησεων. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Είναι συνδυαστικό όμως με σταθερή γραμμή, αλλιώς τόσο χαμηλή τιμή έχουν καιρό να δώσουν και να είναι απεριόριστα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Όποιος θέλει από προσωπικό PM μπορώ να του δώσω στοιχεία από έναν εξωτερικό συνεργάτη της Vodafone που δίνει (χωρίς προϋπόθεση σταθερού στην Vodafone): Vodafone RED Business Unlimited με: Απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς Ελλάδα 500 λεπτά ομιλίας προς διεθνείς προορισμούς εκτός ΕΕ Απεριόριστά sms Απεριόριστα data Με τελική τιμή 19,47€/μήνα ή 17,70€/μήνα με απαλλαγή φόρου κινητής. 7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, hercoulis said: Είναι συνδυαστικό όμως με σταθερή γραμμή, αλλιώς τόσο χαμηλή τιμή έχουν καιρό να δώσουν και να είναι απεριόριστα. Στην αρχή μου το έδωσαν χωρίς σταθερό την ίδια τιμή. Μετά αποφάσισα να πάω και το σταθερό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Gv2008 said: Στην αρχή μου το έδωσαν χωρίς σταθερό την ίδια τιμή. Μετά αποφάσισα να πάω και το σταθερό Καλά είσαι, εγώ με τον πατέρα μου δεν πρόκειται να φύγω για την επόμενη διετία από τη Vodafone… είναι πολύ καλές οι τιμές τους. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Nikolas14 said: Καλά είσαι, εγώ με τον πατέρα μου δεν πρόκειται να φύγω για την επόμενη διετία από τη Vodafone… είναι πολύ καλές οι τιμές τους. Ούτε και εγώ. Πήγα πριν και πήρα cosmote tv box και μετά θα πάω σπίτι να το συνδέσω και θα ξηλώσω της nova που όλο κόλλαγε ο ήχος και περιμένω και τη διακοπή. Αν δεν σέβονται τον πελάτη… 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, iCostas said: Όποιος θέλει από προσωπικό PM μπορώ να του δώσω στοιχεία από έναν εξωτερικό συνεργάτη της Vodafone που δίνει (χωρίς προϋπόθεση σταθερού στην Vodafone): Vodafone RED Business Unlimited με: Απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς Ελλάδα 500 λεπτά ομιλίας προς διεθνείς προορισμούς εκτός ΕΕ Απεριόριστά sms Απεριόριστα data Με τελική τιμή 19,47€/μήνα ή 17,70€/μήνα με απαλλαγή φόρου κινητής. Καλησπερα.Λετε να παιξει η περσινυ προσφορα που κανανε αρχες Νοεμβριου(αν θυμαμαι καλα 17 ευρω ητανε για τα απεριοριστα) η κατι καλυτερο? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 22 ώρες πριν, Aggelos41 said: Καλησπερα.Λετε να παιξει η περσινυ προσφορα που κανανε αρχες Νοεμβριου(αν θυμαμαι καλα 17 ευρω ητανε για τα απεριοριστα) η κατι καλυτερο? Δεν έχει στάνταρ εποχή το πότε θα τρέξουν αυτές οι μπάμ προσφορές.Γενικά τους παίρνεις συνεχεία και το παζαρευεις μεχρι να βρεθεί ο ευλογημένος πωλητής.Αν δεν πάρεις την τιμή που εχεις στο μυαλό σου και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν χαιρέτα τους. Σε άλλους κάθονται αμέσως (όπως ήμουν και εγώ τυχερός που μου δώσανε ξεφτίλα τιμή τα unlimited χωρίς παζάρια) σε άλλους οχι μεχρι και να ρίξουν φορητότητα στην διαπραγμάτευση. Δεν υπαρχουν ούτε ημερομηνίες ούτε εποχές ούτε στάνταρ τιμές. 6 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, zerokill said: Δεν έχει στάνταρ εποχή το πότε θα τρέξουν αυτές οι μπάμ προσφορές.Γενικά τους παίρνεις συνεχεία και το παζαρευεις μεχρι να βρεθεί ο ευλογημένος πωλητής.Αν δεν πάρεις την τιμή που εχεις στο μυαλό σου και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν χαιρέτα τους. Σε άλλους κάθονται αμέσως (όπως ήμουν και εγώ τυχερός που μου δώσανε ξεφτίλα τιμή τα unlimited χωρίς παζάρια) σε άλλους οχι μεχρι και να ρίξουν φορητότητα στην διαπραγμάτευση. Δεν υπαρχουν ούτε ημερομηνίες ούτε εποχές ούτε στάνταρ τιμές. Έχεις δίκιο.Εχουμε κάποιο τηλέφωνο για αυτές τίς προσφορές ή πρέπει να πάρουμε στα κεντρικά? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, zerokill said: Δεν έχει στάνταρ εποχή το πότε θα τρέξουν αυτές οι μπάμ προσφορές.Γενικά τους παίρνεις συνεχεία και το παζαρευεις μεχρι να βρεθεί ο ευλογημένος πωλητής.Αν δεν πάρεις την τιμή που εχεις στο μυαλό σου και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν χαιρέτα τους. Σε άλλους κάθονται αμέσως (όπως ήμουν και εγώ τυχερός που μου δώσανε ξεφτίλα τιμή τα unlimited χωρίς παζάρια) σε άλλους οχι μεχρι και να ρίξουν φορητότητα στην διαπραγμάτευση. Δεν υπαρχουν ούτε ημερομηνίες ούτε εποχές ούτε στάνταρ τιμές. Ακριβώς… για εμένα το Unlimited αν είναι κάτω από 20€ αξιζει..για παραπάνω με τα δίκτυα που έχουμε…δύσκολα θα τα έδινα. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Έχω ένα unlimited το έφερα με φορητήτα από Nova μαζί με σταθερό στα 13€ πριν 14 μήνες. Ένα unlimited μετατροπή από cu στα 16€ πριν 12 μήνες. Ένα unlimited business φορητήτα από Nova στα 22€ πριν 13 μήνες. Τηλεφωνική επικοινωνία πριν λίγες ημέρες για συμβόλαιο από cu μετατροπή μου είπαν ακατεβατα 30€. Ότι έγραψε ο φίλος πιο πάνω ανάλογα την εποχή και τις προσφορές που τρέχουν.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts