Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κάθε συμβόλαιο είναι διαφορετικό. Στην προκειμένη περίπτωση είναι 140€ + 10€ όπως ήδη απαντήθηκε.

Kαλημερα, ξερουμε το στοιχειο P2P από IVR που αναλογει?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Kαλημερα, ξερουμε το στοιχειο P2P από IVR που αναλογει?

Αυτο συνηθως αναφεροτανε σε ανανεωση χρονου ομιλιας απο συμβολαιο (postpay) σε καρτοκινητο (prepaid) μεσω των αυτοματοποιημενων εντολων, IVR δηλαδη, απο 4ψηφιο νουμερο εξυπηρετησης, πχ. 1266

Μπορει να μη θυμαμαι και σωστα ομως, δεν ειμαι 100% σιγουρος!

Sent from my Nexus 6P

Αυτο συνηθως αναφεροτανε σε ανανεωση χρονου ομιλιας απο συμβολαιο (postpay) σε καρτοκινητο (prepaid) μεσω των αυτοματοποιημενων εντολων, IVR δηλαδη, απο 4ψηφιο νουμερο εξυπηρετησης, πχ. 1266

Μπορει να μη θυμαμαι και σωστα ομως, δεν ειμαι 100% σιγουρος!

Sent from my Nexus 6P

Eχεις απολυτο δικιο φιλε μου, αυτο ηταν, τους πηρα και ρωτησα στο μεταξυ :)

Ειχα βαλει ενα ποσο στο καρτοκινητο της ξαδερφης μου και το ειχα ξεχασει. :O

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

εγώ σήμερα έκανα φορητότητα σε voda.

περίπου 22 ευρώ το red1 business.

μου έδιναν(Cosmote) το mobile XL με 33.

Δεν νομίζω.....άντε γεια.

μόνο αν είναι ίδια η αντιπρόταση θα μείνω!

Edited by Mark_K

εγώ σήμερα έκανα φορητότητα σε voda.

περίπου 22 ευρώ το red1 business.

μου έδιναν(Cosmote) το mobile XL με 33.

Δεν νομίζω.....άντε γεια.

μόνο αν είναι ίδια η αντιπρόταση θα μείνω!

Μπορεις να πεις πως πηρες το red1 business μονο με 22ευρω;;;Εχεις και σταθερο voda;;δευτερη γραμμη κινητου;;;

Edited by Mark_K

ναι για πες μας (αν δε μπορείς στείλε προσωπικό μήνυμα)

Με ενδιαφέρει. Αν μπορείς και σε εμένα πμ.

4 νούμερα φορητότητα από cosmote

έχω ήδη 2 νούμερα σταθερά από HOL (πλέον Vodafone)

κάθε γραμμή θα πάρει επιδότηση 350 ευρώ

το πάγιο θα έιναι 35,84 (τελική με όλες τις εκπτώσεις) Χ 24 μήνες = 860,14 - 350 = 510,16 / 24 = 21,25

(θα πάρω το ποσό σε δωροεπιταγές κωτσόβολο και σκλαβενίτη...που αγοράζω άλλωστε).

4 νούμερα φορητότητα από cosmote

έχω ήδη 2 νούμερα σταθερά από HOL (πλέον Vodafone)

κάθε γραμμή θα πάρει επιδότηση 350 ευρώ

το πάγιο θα έιναι 35,84 (τελική με όλες τις εκπτώσεις) Χ 24 μήνες = 860,14 - 350 = 510,16 / 24 = 21,25

(θα πάρω το ποσό σε δωροεπιταγές κωτσόβολο και σκλαβενίτη...που αγοράζω άλλωστε).

Διαιρεις το 350 με το 24 και αφαιρεις απο το 35,84 για να βγαλεις το τελικο ποσο;

Δεν μπορουσαν να το ενσωματωσουν κατευθειαν χωρις δωροεπιταγες;

όπως και αν το κάνεις το αποτέλεσμα μετράει!

δεν γινόταν ενσωμάτωση...αλλά και οι δωροεπιταγές με βολεύουν ειδικά Σκλαβενίτη...που έτσι και αλλιώς ψωνίζω.

Διαιρεις το 350 με το 24 και αφαιρεις απο το 35,84 για να βγαλεις το τελικο ποσο;

Δεν μπορουσαν να το ενσωματωσουν κατευθειαν χωρις δωροεπιταγες;

Το θέμα είναι οι δωροεπιταγές να είναι σε προϊόντα που χρησιμοποιείς. Φαντάζομαι θα είναι έκπτωση Χ ποσό στο τάδε προϊόν.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Συνήθως με δωροεπιταγή ψωνίζεις δωρεάν μέχρι την την αξία της, και πληρώνεις τη διαφορά αν την ξεπεράσεις.

Sent from my XT1562

Ερώτηση αν ξέρει κανείς

Είδα έναν λογαριασμό του πατέρα μου σήμερα που (χωρίς να πάρει την άδεια μου) είχε κάνει συμβόλαιο και βλέπω

σε ένα φύλλο πάγιο Vodafone προς όλους 400 κλπ

σε άλλο φύλλο Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 3

και σύνολο 30κάτι (ενώ ξέρω ότι πριν είχε δώσει 10κάτι)

βλέπω και τον προηγούμενο λογαριασμό κι έχει μόνο το Extra Talk 3

ξέρει κανείς τι παίζει ; τα κατάφερε και πάλι κι άλλαξε πρόγραμμα χωρίς να το καταλάβει ή κάτι άλλο ; (λάθος ή χειρότερο)

Συνήθως με δωροεπιταγή ψωνίζεις δωρεάν μέχρι την την αξία της, και πληρώνεις τη διαφορά αν την ξεπεράσεις.

Sent from my XT1562

Αν δεν αφορά συγκεκριμένα προϊόντα, τότε είναι πολύ καλό.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ερώτηση αν ξέρει κανείς

Είδα έναν λογαριασμό του πατέρα μου σήμερα που (χωρίς να πάρει την άδεια μου) είχε κάνει συμβόλαιο και βλέπω

σε ένα φύλλο πάγιο Vodafone προς όλους 400 κλπ

σε άλλο φύλλο Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 3

και σύνολο 30κάτι (ενώ ξέρω ότι πριν είχε δώσει 10κάτι)

βλέπω και τον προηγούμενο λογαριασμό κι έχει μόνο το Extra Talk 3

ξέρει κανείς τι παίζει ; τα κατάφερε και πάλι κι άλλαξε πρόγραμμα χωρίς να το καταλάβει ή κάτι άλλο ; (λάθος ή χειρότερο)

Τον πηρανε τηλεφωνο απο το τμημα που κανει μετατροπη καρτοπρογραμματος σε συμβολαιο και με καποια ευρω παραπανω πηρε το 400αρι με νεα 18μηνη πιθανον συνδεση

'Εχω το Red1 στα 31 ευρώ με το νέο ΦΠΑ και την αύξηση που πήρε πλέον. Μαζί με το 4sharing 750μβ οπότε συνολικά 2750mb

Με κάλεσαν σήμερα από τη Vodafone και μου είπαν επειδή είχα αρκετούς μήνες αυξημένες χρεώσεις για το internet και προσπάθησαν να μου πουλήσουν ένα πακέτο με επιπλέον 2GB στα 15 ευρώ το μήνα (δηλαδή θα έχω συνολικά 4750μβ). Και για να με πείσουν μου είπαν ότι θα μου επιστρέψουν το 30% του ποσού που πλήρωσα τον Αύγουστο στα έξτρα πακέτα ιντερνετ που χρειάστηκα το οποίο ποσό είναι 15 ευρώ (αγόρασα ένα έξτρα πεκάτο με 1,2gb και ένα ακόμα με 500mb). Οι 2 πρώτοι μήνες θα είναι δωρεάν . (οπότε η πρώτη τιμολόγηση της υπηρεασίας θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο) Αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποίσω για τους 2 μήνες δωρεάν και να το απενεργοποιήσω πριν την πρώτη τιμολόγηση. Θα πρέπει δηλαδή οπωσδήποτε να χρεωθώ 1 φορά τουλάχιστον το Δεκέμβριο τα 15 ευρώ.

Ξέρει κανείς ποια υπηρεασία είναι αυτή και αν κάλεσαν κανέναν άλλον;

Φυσικά είναι πολύ ακριβό να το κρατήσω σε μόνιμη βάση. ΑΛλά εφόσον μου επιστρέψουν το 30% των 15 ευρώ και οι 2 πρώτοι μήνες είναι δωρεάν σκέφτομαι μήπως το ενεργοποιήσω και χρεωθώ μόνο το Δεκέμβριο και το απενεργοποιήσω μετά.

Επιβεβαίωσε ότι θα μπορείς να το κόψεις αργότερα και δεν θα φας το πακέτο στο κεφάλι για κανένα 12μηνο. Επίσης τι κόστος έχει η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση. Αν θυμάμαι καλά η Vodafone χρεώνει κόστος αλλαγής πακέτου, εσύ θα πληρώσεις κάτι τέτοιο; Τις ανάγκες σου για ίντερνετ πάντως εσύ τις γνωρίζεις, ώστε να κρίνεις αν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο.

Επιβεβαίωσε ότι θα μπορείς να το κόψεις αργότερα και δεν θα φας το πακέτο στο κεφάλι για κανένα 12μηνο. Επίσης τι κόστος έχει η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση. Αν θυμάμαι καλά η Vodafone χρεώνει κόστος αλλαγής πακέτου, εσύ θα πληρώσεις κάτι τέτοιο; Τις ανάγκες σου για ίντερνετ πάντως εσύ τις γνωρίζεις, ώστε να κρίνεις αν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο.

Μπορώ να το κόψω όποτε θέλω αρκεί να τιμολογηθώ 1 μήνα το ρώτησα πολλές φορές. Πχ αν το ενεργοποιήσω τώρα μπορώ να το κόψω 2 Δεκεμβρίου (1/12 θα τιμολογηθεί ο τρίτος μήνας).

Μου έκανε εντύπωση ότι επέμενε πολύ. Στην αρχή είπα ότι θα το σκεφτώ αν θα το ενεργοποιήσω και τότε για να με δελεάσει μου πρόσφερε και την επιστροφή του 30% του έξτρα ίντερνετ που πλήρωσα τον Αύγουστο που ήταν ο μήνας με το μεγαλύτερο ποσό. Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να ναι το κλασικό πακέτο 4sharing με 2 gb 15.12 ευρώ που έχουν και στο site http://www.vodafone.gr/portal/internet4share

Κόστος αλλαγής πακέτου δεν τίθεται θέμα, γιατί δεν αλλάζει το βασικό πρόγραμμα. Στο Red1 παραμένω απλά αυτό θα ναι σαν έξτρα πακέτο.

Συνοπτικά αξίζει πιστεύω μόνο με την προσφορά να χρεωθώ μόνο τον έναν μήνα.. Δηλαδή 15 ευρώ που κοστίζει - 4,5 ευρώ που θα ναι η επιστροφή ποσού του Αυγούστου = 10,5 ευρώ και θα έχω 6gb για 3 μήνες

Σαν μόνιμο πακέτο 15 ευρώ - 2gb νομίζω είναι πολύ ακριβό

Edited by Alex0077

Μπορώ να το κόψω όποτε θέλω αρκεί να τιμολογηθώ 1 μήνα το ρώτησα πολλές φορές. Πχ αν το ενεργοποιήσω τώρα μπορώ να το κόψω 2 Δεκεμβρίου (1/12 θα τιμολογηθεί ο τρίτος μήνας).

Μου έκανε εντύπωση ότι επέμενε πολύ. Στην αρχή είπα ότι θα το σκεφτώ αν θα το ενεργοποιήσω και τότε για να με δελεάσει μου πρόσφερε και την επιστροφή του 30% του έξτρα ίντερνετ που πλήρωσα τον Αύγουστο που ήταν ο μήνας με το μεγαλύτερο ποσό. Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να ναι το κλασικό πακέτο 4sharing με 2 gb 15.12 ευρώ που έχουν και στο site http://www.vodafone.gr/portal/internet4share

Κόστος αλλαγής πακέτου δεν τίθεται θέμα, γιατί δεν αλλάζει το βασικό πρόγραμμα. Στο Red1 παραμένω απλά αυτό θα ναι σαν έξτρα πακέτο.

Συνοπτικά αξίζει πιστεύω μόνο με την προσφορά να χρεωθώ μόνο τον έναν μήνα.. Δηλαδή 15 ευρώ που κοστίζει - 4,5 ευρώ που θα ναι η επιστροφή ποσού του Αυγούστου = 10,5 ευρώ και θα έχω 6gb για 3 μήνες

Σαν μόνιμο πακέτο 15 ευρώ - 2gb νομίζω είναι πολύ ακριβό

Στις διευκρινήσεις πάντως στο site λέει ισχύει ελάχιστη παραμονή 12 μήνες...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποια είναι η διαφορά μεταξύ του vodafone cu και της vodafone καρτοκινητής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών