Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα καταγγελια συμβασης λογω των αυξησεων και μου λενε για πεναλτυ και αναποσβεστο ποσο 200 ευρω.... Δεν εχω επιδοτηση συσκευη ΜΟΝΟ εκπτωση παγιου 5 μηνες τωρα

Δεν μασαω, εκανα φορητοτητα σε cosmote και αυριο παω να παρω την σιμ...

Κατω απο 30 ευρω το Ρεντ 1 το λες λογικη τιμη.τα 43 ευρω μονο προσφορα δεν ειναι.

43 ευρώ είναι σύνολο για κινητό και σταθερό. Μάλλον δε διάβασες καλά.

Εκανα καταγγελια συμβασης λογω των αυξησεων και μου λενε για πεναλτυ και αναποσβεστο ποσο 200 ευρω.... Δεν εχω επιδοτηση συσκευη ΜΟΝΟ εκπτωση παγιου 5 μηνες τωρα

Δεν μασαω, εκανα φορητοτητα σε cosmote και αυριο παω να παρω την σιμ...

Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχει λήξει το συμβόλαιο σου,γιατί εμένα έχει λήξει (Ελεύθερα 50)

και μου λένε για εκπτώσεις που έχω στο πάγιο. ότι πρέπει να τις πληρώσω ;;;

ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχει λήξει το συμβόλαιο σου,γιατί εμένα έχει λήξει (Ελεύθερα 50)

και μου λένε για εκπτώσεις που έχω στο πάγιο. ότι πρέπει να τις πληρώσω ;;;

Οχι δεν ειχε ληξει.

Συμφωνησα με τους αλητες πριν 3 μηνες?

Αυξανουν μονομερως την τιμη?

Και περιμενουν να το δεχτω και να πληρωσω????

Μπααααααα. Ας στειλουν οτι θελουν δεν πληρωνω τιποτα εκτος του τι συμφωνησα

Ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα λεω

Προσπαθώ να καταργήσω ένα "VF χωρίς πάγιο" χωρίς να πληρώσω το τέλος αποσύνδεσης ή μετατροπής σε καρτοκινητό που είναι 10 ευρώ. Δεν έχω πάρει καμία επιδότηση, εννοείται. Το 1227 μου είπε, με τα πολλά, ότι αυτό δεν γίνεται, ό,τι και να κάνω και ότι η ανακοίνωση των αλλαγών που έγινε και αφορά τα άλλα προγράμματα με πάγιο και το passport δεν μου δίνει τέτοιο δικαίωμα. Και επιπλέον μου είπαν ότι ακόμα κι αν ήμουν σε συμβόλαιο του οποίου αυξάνεται το πάγιο, και πάλι δεν θα μπορούσα να το διακόψω και να το μετατρέψω σε καρτοκινητό χωρίς να πληρώσω τα 10 ευρώ!

Άρα, μετά από τόσα χρόνια, φαίνεται ότι δεν έχω καταλάβει τι θα πει αυτό το "αζημίως".

Τι θα πει, λοιπόν, αζημίως; Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος; Αυτοί να σου λένε πρέπει να πληρώσεις και εσύ να μην τους πληρώνεις;

Πήγα σε Γερμανό και έκανα αίτηση φορητότητας σε cosmote, ζήτησα το "μηδενικό πάγιο". Μου είπαν ότι και στην Cosmote θα εφαρμοστεί τέλος αποσύνδεσης συμβολαίου κάπου τον Απρίλιο του '16! Θα το κάνω καρτοκινητό Cosmote, λοιπόν, και θα το αφήσω να λήξει. Αμάν, πια!

43 ευρώ είναι σύνολο για κινητό και σταθερό. Μάλλον δε διάβασες καλά.

Εχεις δικιο οκ δεν ειδα το σταθερο που εγραψες!!! Μια χαρα τοτε. :)

Καλησπερα , εχω vodafone red 1 με 21,60 και μια δευτερη συνδεση της γυναικας στο ιδιο προγραμμα με 24, 50 . Υστερα απο μπερδεμα περυσι με την γνωστη διαδικασια της φορητοτητας μου περασαν οικογενειακη εκπτωση στο δικο μου κινητο εχοντας μονο ενα νουμερο ! Χτες με πηραν για ανανεωση του δικου μου με την ιδια τιμη η αυξηση στα 24,50 και επιδοτηση 80 ευρω . Τους λεω οτι θελω το ιδιο προγραμμα αλλα και το δευτερο της γυναικας μου να παει στα 21,60 . Μου ειπαν οτι δε μπορουν να το κανουν και οτι πρεπει να παω σε καταστημα Vodafone για να τα κανω οικογενειακα και μετα να κανω ανανεωση πραγμα το οποιο εκανα περυσι αλλα δεν υλοποιηθηκε ποτε και βαριομουν να το ψαξω οποτε το αφησα ετσι . Σκεφτομαι να κανω αιτηση φορητοτητας σε cosmote μπας και κερδισω τιποτα αλλο . Το πατωμα για Red 1 ειναι 18.5 ευρω αλλα καπου ειδα οτι μπορω να κερδισω ισως παραπανω mb . Cosmote 65 Με 22 ευρω πατωμα και νομιζω + 1 gb ακομα . Αν μου ελεγε οκ και για τα 2 και δεν ηταν αναγκη να παω πουθενα θα το εκανα . Υπαρχει και το αλλο που μου λεγανε περυσι οτι αν περασει το δευτερο κινητο στο ονομα μου χανονται και ολες οι εκπτωσεις και πρεπει να παρουν εγκριση για να το κανουν επειδη χανεται το μητρωο ...... Τι προτεινετε να κανω ? κολωνω λιγο με την φορητοτητα γιατι βλεπω να εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα και νομιζω θα ταλαιπωρηθω . Σημειωση περυσι ειχα κανει αιτηση σε καταστημα γερμανου για συνδεση με μηδενικο παγιο .

καλημέρα διαβάζω εδώ για τις τιμές του red1 και τις βρίσκω πολύ χαμηλές, έκανα αίτηση φορητότητας στην cosmote και η καλύτερη τιμή που μου είπαν για το red1 με όλους τους φόρους κλπ ήταν 32,76 ευρώ το μήνα, οπότε και αποφάσισα να αλλάξω πάροχο ύστερα από 14 χρόνια.
ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

Καλησπερα , εχω vodafone red 1 με 21,60 και μια δευτερη συνδεση της γυναικας στο ιδιο προγραμμα με 24, 50 . Υστερα απο μπερδεμα περυσι με την γνωστη διαδικασια της φορητοτητας μου περασαν οικογενειακη εκπτωση στο δικο μου κινητο εχοντας μονο ενα νουμερο ! Χτες με πηραν για ανανεωση του δικου μου με την ιδια τιμη η αυξηση στα 24,50 και επιδοτηση 80 ευρω . Τους λεω οτι θελω το ιδιο προγραμμα αλλα και το δευτερο της γυναικας μου να παει στα 21,60 . Μου ειπαν οτι δε μπορουν να το κανουν και οτι πρεπει να παω σε καταστημα Vodafone για να τα κανω οικογενειακα και μετα να κανω ανανεωση πραγμα το οποιο εκανα περυσι αλλα δεν υλοποιηθηκε ποτε και βαριομουν να το ψαξω οποτε το αφησα ετσι . Σκεφτομαι να κανω αιτηση φορητοτητας σε cosmote μπας και κερδισω τιποτα αλλο . Το πατωμα για Red 1 ειναι 18.5 ευρω αλλα καπου ειδα οτι μπορω να κερδισω ισως παραπανω mb . Cosmote 65 Με 22 ευρω πατωμα και νομιζω + 1 gb ακομα . Αν μου ελεγε οκ και για τα 2 και δεν ηταν αναγκη να παω πουθενα θα το εκανα . Υπαρχει και το αλλο που μου λεγανε περυσι οτι αν περασει το δευτερο κινητο στο ονομα μου χανονται και ολες οι εκπτωσεις και πρεπει να παρουν εγκριση για να το κανουν επειδη χανεται το μητρωο ...... Τι προτεινετε να κανω ? κολωνω λιγο με την φορητοτητα γιατι βλεπω να εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα και νομιζω θα ταλαιπωρηθω . Σημειωση περυσι ειχα κανει αιτηση σε καταστημα γερμανου για συνδεση με μηδενικο παγιο .

Εμένα η άποψή μου περι φορητότητας είναι οτι είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν δεν έχεις σίγουρη πρόταση λέω να μην το κάνεις για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο... Απο εκεί και πέρα θα πρότεινα να δοκιμάσεις να πας πάλι στη vodafone να το κάνεις οικογενειακό

Εμένα η άποψή μου περι φορητότητας είναι οτι είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν δεν έχεις σίγουρη πρόταση λέω να μην το κάνεις για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο... Απο εκεί και πέρα θα πρότεινα να δοκιμάσεις να πας πάλι στη vodafone να το κάνεις οικογενειακό

Περασα απο γερμανο οπου εχω μια γνωστη και μου ειπε οτι δε χανω τιποτα αντιθετως το πιο πιθανο ειναι να κερδισω πχ παραπανω μβ . Απλα θα υπογραψω την αιτηση φορητοτητας και μετα θα καλεσω εγω στο τμημα φορητοτητας της vodafone μια που σχεδον αμεσως το βλεπουν στο συστημα αυτοι . Αλλωστε δε δεσμευομαι αν δεν υπογραψω συμβολαιο. Μου ειπε οτι το καινουριο που κανουν οι εταιρειες ειναι να υπογραφεις και την αιτηση ακυρωσης μετα απο λιγο μια που ολοι αυτο κανουν πια . Επιβεβαιωνω τις τιμες που ανεφερα απλα θελει κυνηγι και τα σωστα τηλεφωνα για να μιλας με τα τμηματα που μπορουν να κανουν τις προσφορες .

Περασα απο γερμανο οπου εχω μια γνωστη και μου ειπε οτι δε χανω τιποτα αντιθετως το πιο πιθανο ειναι να κερδισω πχ παραπανω μβ . Απλα θα υπογραψω την αιτηση φορητοτητας και μετα θα καλεσω εγω στο τμημα φορητοτητας της vodafone μια που σχεδον αμεσως το βλεπουν στο συστημα αυτοι . Αλλωστε δε δεσμευομαι αν δεν υπογραψω συμβολαιο. Μου ειπε οτι το καινουριο που κανουν οι εταιρειες ειναι να υπογραφεις και την αιτηση ακυρωσης μετα απο λιγο μια που ολοι αυτο κανουν πια . Επιβεβαιωνω τις τιμες που ανεφερα απλα θελει κυνηγι και τα σωστα τηλεφωνα για να μιλας με τα τμηματα που μπορουν να κανουν τις προσφορες .

Η αλήθεια είναι οτι και εγω εχθές αυτο άκουσα... Άμα πάρεις τα σωστά τηλέφωνα στα σωστά τμήματα δεν υπάρχει πρόβλημα... Τι να πω δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Όταν λήξει το δικό μου θα το δοκιμάσω...Γιατί ποιο παλιά είχα ακούσει άτομα που κάναν φορητότητα και δεν τους πήρε κανείς πίσω...μάλλον αλλάξαν τα πράγματα...

Λοιπον θα σας πω την δική μου περιπτωση. Έχω red1 στα 29€ και λήγει το καλοκαίρι και η γυναίκα μου καρτοκινητο στα 15€ περιπου. Σήμερα που Μίλησα με vodafone μου πρότειναν να μεταφέρω το σταθερό σε 2play απεριόριστα σταθερα και 5 ώρες κινητά χωρις router με 18€, τι γυναίκας μου να το πάρω εγώ ως οικογενειακό και έτσι θα ανανεωσω στο red1 για 22€ για 24 μηνες. Νομιζω οτι είναι πολύ καλό και σκέφτομαι να το κάνω...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία από φοιτητικό Vodafone? Για κάποιο λόγο θυμόμουν ότι δίνουν 1000 λεπτά, 1000 SMS και 1 GB, αλλά σε μία φίλη πρότειναν 300 λεπτά για >15€...

Λογικά εννοείς αυτό : http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11675

Μόνο για κάποιον που χρειάζεται πολύ internet ίσως έχει νόημα. Διαφορετικά καλύτερα το φοιτητικό καρτοκινητό, κατά τη γνώμη μου.

Τελικα ανανεωσα και επιβεβαιωνω 2 συνδεσεις στο red 1 με 21.67 εκαστη με επιπλεον 1 Gb στην καθεμια , συνολο 3 Gb κοινως, για 18 μηνες . Επισημαινω οτι εχω οτε στο σταθερο

Τελικα ανανεωσα και επιβεβαιωνω 2 συνδεσεις στο red 1 με 21.67 εκαστη με επιπλεον 1 Gb στην καθεμια , συνολο 3 Gb κοινως, για 18 μηνες . Επισημαινω οτι εχω οτε στο σταθερο

Πολυ καλη τιμη για δυο γραμμες .Εγω εχω 3 γραμμες με 18,56 η καθε μια με 2GB ιντερνετ .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλησπέρα σε όλους

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν γράφω σε λάθος χώρο.

Είχε η πεθερά μου μια καλή επιδότηση από Vodafone και σιγά σε ένα συνοικιακό κατάστημα της περιοχής στην Αθήνα και παράγγειλα μια συσκευή.

Όταν ήρθε και την άνοιξα δεν ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά απλά ευρωπαϊκό όπως αν αγόραζα από skroutz.

Έτσι γίνεται η απλά εγώ την πάτησα και τώρα πρέπει να τρέχω? Η απόδειξη δεν έχει ούτε το imei της συσκευής

Edited by joanjapan
Practice what you preach

Καλησπέρα σε όλους

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν γράφω σε λάθος χώρο.

Είχε η πεθερά μου μια καλή επιδότηση από Vodafone και σιγά σε ένα συνοικιακό κατάστημα της περιοχής στην Αθήνα και παράγγειλα μια συσκευή.

Όταν ήρθε και την άνοιξα δεν ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά απλά ευρωπαϊκό όπως αν αγόραζα από skroutz.

Έτσι γίνεται η απλά εγώ την πάτησα και τώρα πρέπει να τρέχω? Η απόδειξη δεν έχει ούτε το imei της συσκευής

Το ΙΜΕΙ ειναι απαραιτητο .Απο καταστημα συνικιακο vodafone το πηρες ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Το ΙΜΕΙ ειναι απαραιτητο .Απο καταστημα συνικιακο vodafone το πηρες ?

ναι απο συνικιακο....

επικοινωνησα με την εξηπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτο εχουν δικαιωμα να μου δωσουν συσκευη απο οποιαδηποτε ευρωπαικη χωρα δραστηριοποιηται η voda και οτι το imei ειναι καταχωριμενο και δεν εχω θεμα εγγυησης.

τι να πω:confused:

Practice what you preach

Τα κατάφερες όπως είχες πει? Δηλαδή έκανες αίτηση φορητότητας στην κοσμοτε και μετά την ακύρωσες?Επίσης οταν έκανες την αίτηση φορητότητας σου δώσανε καλύτερη τιμή(στην κοσμοτε) ή όχι και απλα το έκανες για να πετύχεις καλύτερο deal

το τελος αποσύνδεσης η μετατροπης σε καρτα αυξάνεται από 15 σε 20€!!!!!! τι γινεται ρε? με τι απατεωνες εχουμε μπλεξει?

link....???

γενικα με το internet της vodafone ειστε ευχαριστημενοι? Edited by scoopy

Γεια σου HellRaise!

Ανεφερα το παρον ποστ στη Βονταφον για να διεκδικησω το ιδιο και πηρα αρνητικη απαντηση. Μπορω να προσπαθησω και κατι περισσοτερο; Υποθετω πως δεν θα γνωριζω τα σωστα τηλεφωνα/συνομιλητες. Θα μπορουσες να με διαφωτισεις;

Ευχαριστω θερμα εκ των προτερων

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών