Γιάννης Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 σημερα μεταφερθηκαν 5 εταιρικα νουμερα απο την οικογενειακη επιχειρηση απο cosmote σε Vodafone ειχαμε συμβολαιο με cosmote και η ποινη βγαινει γυρω στο 600αρι μου ειπε ο ξαδερφος μου εκανε την διαπραγματευση οτι αντι επιδοτησης θα πληρωσει η vodafone την ποινη απευθειας στην cosmote εμενα μου φανηκε μεγαλη μπαρουφα αυτο γοα πολλους και διαφορους λογους. εχει τυχει σε κανεναν αυτο? Ονομα υπαλληλου που ειπε κατι τετοιο κρατησε ? Τηλεφωνικα εγινε η διαπραγματευση ή σε καταστημα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ονομα υπαλληλου που ειπε κατι τετοιο κρατησε ? Τηλεφωνικα εγινε η διαπραγματευση ή σε καταστημα ? τηλεφωνικα εγινε ονομα υπαλληλου δεν κρατησε. Δωσανε χαμηλες τιμες μου φαινεται κουλω να δωσου και τετοιο ποσο σαν επιδοτηση Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 τηλεφωνικα εγινε ονομα υπαλληλου δεν κρατησε. Δωσανε χαμηλες τιμες μου φαινεται κουλω να δωσου και τετοιο ποσο σαν επιδοτηση Πολυ κακως ...Παντα κραταω ονομα υαπλληλου και ημερομηνια και ωρα που μιλησα γιατι τα ...λαθαξια της vodafone ειναι συνηθισμενα . Αυτοι τα λενε...συστημικα.Αν και μερικες φορες ειναι γιατι επι ενα χρονο μου χρεωναν απο δικο τους λαθος το red1 4 ευρω πιο κατω απο την συμφωνια . Το καταλαβαν οταν τηλεφωνικα εκαναν ανανεωση . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Για μια γραμμη καλα ειναι αφου εμενα για τρεις μου το εδωσαν 18,56 . Και εμένα για 3 είναι... απλα απο οτι κατάλαβα είναι όπου τους πιάσεις... και δεν ήθελα να ρισκάρω με φορητότητα μιας και δεν είχα κάποια καλύτερη επιλογή... αν είχα καλύτερη τιμή απο άλλη εταιρία θα μπορούσα να διαπραγματευτώ κι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Γνωρίζει κανεις πως μπορώ να απενεργοποιησω τον τηλεωνητή όταν με καλούνε και δεν το σηκώνω ή όταν το έχω κλειστό και μπαίνει αυτόματα ο τηλεφωνιτής; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Γνωρίζει κανεις πως μπορώ να απενεργοποιησω τον τηλεωνητή όταν με καλούνε και δεν το σηκώνω ή όταν το έχω κλειστό και μπαίνει αυτόματα ο τηλεφωνιτής; Δοκίμασες μέσα απ' το μενού της συσκευή σου; Ρυθμίσεις κλήσεων- Προώθηση κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Πάτησε ##002# και κλήση και θα απενεργοποιηθούν όλες οι προωθήσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Γνωρίζει κανεις πως μπορώ να απενεργοποιησω τον τηλεωνητή όταν με καλούνε και δεν το σηκώνω ή όταν το έχω κλειστό και μπαίνει αυτόματα ο τηλεφωνιτής; Καλείς 1285 (χωρίς χρέωση) και ακολουθείς τις ηχογραφημένες οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 παιδια εχω το red1 στα 31 ευρω. αν ζητηση ανανεωση και επιδοτηση μαζι ποσο θα αλλαξει η τιμη? τωρα εχω 50% και 15 απο οικογενιακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 παιδια εχω το red1 στα 31 ευρω. αν ζητηση ανανεωση και επιδοτηση μαζι ποσο θα αλλαξει η τιμη? τωρα εχω 50% και 15 απο οικογενιακο αν εννοεις επιδοτηση συσκευης δεν ξερω να σου πω. Αν εννοεις επιδοτηση-εκπτωση παγιου τοτε πιθανότατα θα μεινεις στις ιδιες τιμες. Αξιζει παντως να τους πιεσεις λιγο για να σου δωσουν κατι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 εννοω επιδοτηση για συσκευη αλλα ειναι δυνταον ναμεινει εκει το παγιο?? (31) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δεν δίνω μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Ωστόσο σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο λογικά θα έχεις κάτι σε 50-80€ επιδότηση, αύξηση στο πάγιο και τελικά χαμένος θα βγαίνεις, γιατί και οι τιμές της Vodafone στις συσκευές δεν είναι ότι καλύτερο. Καλύτερα μάζεψε λεφτά και πάρε μια συσκευή από αλλού ή με δόσεις. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Παιδιά καλημέρα μου έχει σταλεί μήνυμα από βοντα ότι είναι ο τελευταίος μήνας του συμβολαίου μου και να πάω σε κατάστημα για μια οικονομική πρόταση, ξέρω ότι τα καταστήματα δεν δίνουν ίδια έκπτωση, μπορείτε να μου πείτε το σταθερό τηλ της βοντα για να πάρω να διαπραγματευτω; Το είχε κάποιος αναφέρει παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω στις τόσες σελίδες! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Παιδιά καλημέρα μου έχει σταλεί μήνυμα από βοντα ότι είναι ο τελευταίος μήνας του συμβολαίου μου και να πάω σε κατάστημα για μια οικονομική πρόταση, ξέρω ότι τα καταστήματα δεν δίνουν ίδια έκπτωση, μπορείτε να μου πείτε το σταθερό τηλ της βοντα για να πάρω να διαπραγματευτω; Το είχε κάποιος αναφέρει παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω στις τόσες σελίδες! 2106702000 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) καλησπέρα γνωρίζετε να μου πείτε πως ενεργοποιω να μου ερχετε μυνημα για χαμενες κλησεις ,η οταν ειναι κλειστο η δεν εχει σημα ;ευχαριστώ επισης ατι άλλο αυτά τα μυνήματα που στελνει η vodafone για ολα τα παραπάνω που λεω τα χρεώνομε καθε φορα η είναι δωρεάν; Edited September 17, 2015 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 καλησπέρα γνωρίζετε να μου πείτε πως ενεργοποιω να μου ερχετε μυνημα για χαμενες κλησεις ,η οταν ειναι κλειστο η δεν εχει σημα ;ευχαριστώ επισης ατι άλλο αυτά τα μυνήματα που στελνει η vodafone για ολα τα παραπάνω που λεω τα χρεώνομε καθε φορα η είναι δωρεάν; 1285 αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 1285 αν δεν κάνω λάθος. θα παρω τηλ σε αυτο το νουμερο και θα ενεργοποιηθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Ναι. Έχει αυτό που ζητάς συν 4τζι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) καθως ειμαι προς ανανεωση στην cosmote θα ηθελα να ρωτησω πως πηρατε τα extra mb στην καρτα για τα tablet? Αν υπαρχει καποιο μελος απο το ¨τμημα προσφορων" ας στειλει πμ. Edited September 21, 2015 by dalton114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surveyor81 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Γεια σας παιδιά. Έχω ένα 18μηνο πρόγραμμα στη vodafone (το red1 στα 27€) και πριν από κανένα μήνα με πήραν για να κάνω τηλεφωνική ανανέωση στους ίδιους όρους και είπα οκ. Χτες με πήραν για μια προσφορά από cosmote και μου έκαναν οικονομικότερη προσφορά (για χαμηλότερο πακέτο αλλά με καλύπτει) και θέλω να αλλάξω. Ξέρετε αν έχει κάποιο τέλος διακοπής και πόσο θα είναι? Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα να πω ότι το πρόγραμμα που έχω τώρα κανονικά θα έληγε την άλλη βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 2106702000 Πήρα τηλ και μου είπαν ότι πήρα στα γραφεία κι ότι θα έπρεπε να πάρω το 13830, μπόρεσε κάποιος να μιλήσει σε αυτό το νούμερο για ανανέωση η απλά πετάτε τα τηλέφωνα έτσι; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Πήρα τηλ και μου είπαν ότι πήρα στα γραφεία κι ότι θα έπρεπε να πάρω το 13830, μπόρεσε κάποιος να μιλήσει σε αυτό το νούμερο για ανανέωση η απλά πετάτε τα τηλέφωνα έτσι; Δε σου πέταξε το τηλέφωνο έτσι... αυτό είναι το 10ψήφιο τηλέφωνο της εξυπηρέτησης πελατών της vodafone. Εκτός αν θες να πάρεις στο 5ψήφιο και να χρεωθείς την κλήση... Το ότι κάποιος σου είπε ότι πήρες "στα γραφεία" (πού έπρεπε να πάρεις δηλαδή; στο συνεργείο;; :lol:) ή πέτυχες σε άσχετο που δεν ήθελε να σε εξυπηρετήσει, ή εσύ διάλεξες λάθος επιλογή, αφού με το που καλείς στο 2106702000 ακούς τις ίδιες ηχογραφημένες οδηγίες που ακούγονται και στο 13830. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Πήρα τηλ και μου είπαν ότι πήρα στα γραφεία κι ότι θα έπρεπε να πάρω το 13830, μπόρεσε κάποιος να μιλήσει σε αυτό το νούμερο για ανανέωση η απλά πετάτε τα τηλέφωνα έτσι; και εγω μεσω αυτου του τηλεφωνου εξυπηρετηθηκα και μαλιστα τον αριθμο μου τον προτεινε η ιδια η κοπελλα που ειχα μιλησει αρχικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Πήρα τηλ και μου είπαν ότι πήρα στα γραφεία κι ότι θα έπρεπε να πάρω το 13830, μπόρεσε κάποιος να μιλήσει σε αυτό το νούμερο για ανανέωση η απλά πετάτε τα τηλέφωνα έτσι; Δε σου πέταξε το τηλέφωνο έτσι... αυτό είναι το 10ψήφιο τηλέφωνο της εξυπηρέτησης πελατών της vodafone. Εκτός αν θες να πάρεις στο 5ψήφιο και να χρεωθείς την κλήση... Το ότι κάποιος σου είπε ότι πήρες "στα γραφεία" (πού έπρεπε να πάρεις δηλαδή; στο συνεργείο;; :lol:) ή πέτυχες σε άσχετο που δεν ήθελε να σε εξυπηρετήσει, ή εσύ διάλεξες λάθος επιλογή, αφού με το που καλείς στο 2106702000 ακούς τις ίδιες ηχογραφημένες οδηγίες που ακούγονται και στο 13830. και εγω μεσω αυτου του τηλεφωνου εξυπηρετηθηκα και μαλιστα τον αριθμο μου τον προτεινε η ιδια η κοπελλα που ειχα μιλησει αρχικα αν πατησετε τη πρωτη επιλογη μιλατε με εργαζομενο στα κεντρικα γραφεια. οι επιλογες 2 και 3 ειναι το τμημα εξυπηρετησης για καρτοκινητα και συμβολαια.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 αν πατησετε τη πρωτη επιλογη μιλατε με εργαζομενο στα κεντρικα γραφεια. οι επιλογες 2 και 3 ειναι το τμημα εξυπηρετησης για καρτοκινητα και συμβολαια.. Μόλις κάλεσα, δεν θα αναφέρω το πρόβλημά μου γιατί αφορά την καρτοκινητή. Δεν ξέρω λογικά λόγω ώρας δεν είχα αναμονή καθόλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts