georgios29 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Εμένα μετά από αίτηση φορητότητας στην Cosmote, μου έκαναν αντιπροσφορά από Vodafone για 2 συνδέσεις στο Red 1, 27.85 την μια. Λίγο καλύτερα από τα 31 που πλήρωνα μέχρι τώρα :) Edited May 28, 2015 by georgios29 Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εληξε το συμβολαιο μου Red 1, εκανα φορητοτητα στην Cosmote σε cosmocarta. Πηγα σε καταστημα, εγινε η μεταφορα, πηρα καρτες κλπ και την επομενη μερα με καλεσε η Voda η οποια ως τοτε μου εδινε το Red 1 στα 40 ευρω περιπου για να μου το προσφερει στα 24 ευρω. Δεχτηκα και μετα απο μια ημερα ενεργοποιηθηκε παλι η συνδεση μου. αφου προλαβες και δεν ολοκληρωθηκε η φορητοτητα να βρεθεις στην κοσμοτε, παλι καλα. Και σε εμενα τα ιδια ελεγαν και μονο μετα τη φορητοτητα το πηγαν 26,21 με ένα παγιο δωρο για 12 μηνες όμως μονο. Ασε που δεν ηθελε να μου αντιλογισει την διαφορα γιατι ο λογαριασμος ειχε ηδη εκδοθεί και ο μισος μηνας χρεωνοταν με την κανονικη τιμη του ρεντ1. Οι αντιλογισμοι καταργηθηκαν μου λεει. Και εγω καταργω την πληρωμη προς εσας και ψαχτε να τα βρειτε ...... Καλα για εσας θα γινει μια εξαιρεση ..... Δεν θελω εξαιρέσεις, δεν σας ζητησα καμμια χαρη, αφου ανανεωνω ο υπολοιπος μηνας θα χρεωθεί με την τιμη που συμφωνήσαμε και ας εχει εκδοθεί ο λογαριασμος. Ενταξει αλλα να ξερετε πως οι πιο πολλοι δεν το καταλαβαινουν και δεν ζητανε αντιλογισμο για αυτό το καταργησαμε ........ Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Νομίζω πως είχε βγει και σχετική ανακοίνωση γι'αυτό πάντως, πριν μερικούς μήνες, δεν σε δούλευε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Νομίζω πως είχε βγει και σχετική ανακοίνωση γι'αυτό πάντως, πριν μερικούς μήνες, δεν σε δούλευε ανακοινωση για ποιο πραγμα ; ότι θα σε χρεωνω παραπανω με το σκεπτικο ότι εσενα το συστημα σου τοτε μπορει και εκδιδει τιμολογιο ; τους εχω πει 100 φορες να τροποποιησουν ετσι ώστε η ανανεωση να συμπιπτει με την εκδοση τιμολογιου για να μην υπαρχουν τετοια φαινομενα, αλλα τιποτα αυτοι. τωρα κατι άλλο. μεχρι πριν την ανανεωση ειχα το red1 2gb και internet sharing 700μβ = συνολικα 2,7γβ περιπου. τωρα γιατι βλεπω μονο τα 2 διαθέσιμα. Αλλαξε κατι ; εκοψαν τα 700μβ ; εκτος και αν φαινεται αναλογικα μεχρι τον επομενο μηνα που θα ξεκινησει ολόκληρος ο μηνασ. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 αφου προλαβες και δεν ολοκληρωθηκε η φορητοτητα να βρεθεις στην κοσμοτε, παλι καλα. Οχι μαλλον δεν το εγραψα καλα, εμεινα στην κοσμοτε για λιγες ωρες, η φορητοτηα ολοκληρωθηκε κανονικα. :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 ανακοινωση για ποιο πραγμα ; ότι θα σε χρεωνω παραπανω με το σκεπτικο ότι εσενα το συστημα σου τοτε μπορει και εκδιδει τιμολογιο ; τους εχω πει 100 φορες να τροποποιησουν ετσι ώστε η ανανεωση να συμπιπτει με την εκδοση τιμολογιου για να μην υπαρχουν τετοια φαινομενα, αλλα τιποτα αυτοι. τωρα κατι άλλο. μεχρι πριν την ανανεωση ειχα το red1 2gb και internet sharing 700μβ = συνολικα 2,7γβ περιπου. τωρα γιατι βλεπω μονο τα 2 διαθέσιμα. Αλλαξε κατι ; εκοψαν τα 700μβ ; εκτος και αν φαινεται αναλογικα μεχρι τον επομενο μηνα που θα ξεκινησει ολόκληρος ο μηνασ. μαλλον σου εκοψαν το 4sharing παρε τηλεφωνο και πες τους οτι το χρειαζεσαι εγω οταν ανανεωσω θα τους τονισω οτι το θελω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 μαλλον σου εκοψαν το 4sharing παρε τηλεφωνο και πες τους οτι το χρειαζεσαι εγω οταν ανανεωσω θα τους τονισω οτι το θελω εχεις δικιο. το 4sharing υπαρχει με την εννοια της δεύτερης καρτας (για το ταμπλετ) αλλα τα δεδομενα είναι 2γβ. Δεν ενεργοποιησαν δηλαδή τα επιπλέον 700μβ. Αφου τους καλεσα μου ειπαν πως θα τα ενεργοποιησουν και θα με καλεσουν πισω να το επιβεβαιωσουν. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εχεις δικιο. το 4sharing υπαρχει με την εννοια της δεύτερης καρτας (για το ταμπλετ) αλλα τα δεδομενα είναι 2γβ. Δεν ενεργοποιησαν δηλαδή τα επιπλέον 700μβ. Αφου τους καλεσα μου ειπαν πως θα τα ενεργοποιησουν και θα με καλεσουν πισω να το επιβεβαιωσουν. εχω και εγω δευτερη καρτα που σπανια χρησιμοποιω τα 750mb τα θελω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εχω και εγω δευτερη καρτα που σπανια χρησιμοποιω τα 750mb τα θελω όλα ενταξει. δεν μου εφεραν καμμια αντιρρηση. Τεταρτη παραλαμβανω καινουργια καρτα για το ταμπλετ που θα περιλαμβανει τα 750, συνολο πια 2770. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ξέρετε αν παίζει καμιά καλη προσφορά στη αυτή τη περίοδο? Είμαι vodafone στο Red1 με 1500 λεπτά προς όλους και 1,5 Gb ιντερνετ και πληρώνω για δύο τηλέφωνα οικογενειακό μαζί με τη σύζυγο 44€ το μήνα. Παίζει να βρώ κάτι φτηνότερο όχι απαραίτητα με αντίστοιχο χρόνο. Και 500 λεπτά να είναι μου κάνει. Τί λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ξέρετε αν παίζει καμιά καλη προσφορά στη αυτή τη περίοδο? Είμαι vodafone στο Red1 με 1500 λεπτά προς όλους και 1,5 Gb ιντερνετ και πληρώνω για δύο τηλέφωνα οικογενειακό μαζί με τη σύζυγο 44€ το μήνα. Παίζει να βρώ κάτι φτηνότερο όχι απαραίτητα με αντίστοιχο χρόνο. Και 500 λεπτά να είναι μου κάνει. Τί λέτε? Νομιζω οτι ειναι παααρα πολλα. Κανε φορητοτητα και θα δεις χαμηλοτερη προσφορα. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ξέρετε αν παίζει καμιά καλη προσφορά στη αυτή τη περίοδο? Είμαι vodafone στο Red1 με 1500 λεπτά προς όλους και 1,5 Gb ιντερνετ και πληρώνω για δύο τηλέφωνα οικογενειακό μαζί με τη σύζυγο 44€ το μήνα. Παίζει να βρώ κάτι φτηνότερο όχι απαραίτητα με αντίστοιχο χρόνο. Και 500 λεπτά να είναι μου κάνει. Τί λέτε? Νομιζω οτι ειναι παααρα πολλα. Κανε φορητοτητα και θα δεις χαμηλοτερη προσφορα. Δεν διευκρινειζει αν τα 44 ευρω ειναι και για τις δυο γραμμες συνολικα .Αν είναι και για τις δυο μια χαρα ειναι .Αν είναι για κάθε μια οντως είναι παρα πολλα !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Δεν διευκρινειζει αν τα 44 ευρω ειναι και για τις δυο γραμμες συνολικα .Αν είναι και για τις δυο μια χαρα ειναι .Αν είναι για κάθε μια οντως είναι παρα πολλα !!! Φυσικά και εννοεί μαζί,άλλωστε στο οικογενειακό έρχεται ένας λογαριασμός! Τώρα για να βρει φθηνότερα ίσως αν πάει στο πρόγραμμα με τα 700 λεπτά και ίσως του το κατεβάσουν στο σύνολο στα 35 ευρώ Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Φυσικά και εννοεί μαζί,άλλωστε στο οικογενειακό έρχεται ένας λογαριασμός! Τώρα για να βρει φθηνότερα ίσως αν πάει στο πρόγραμμα με τα 700 λεπτά και ίσως του το κατεβάσουν στο σύνολο στα 35 ευρώ 44 ευρω για δυο red1 αυτή τη στιγμη δεν τα θεωρω πολλα . Εγω βεβαια εχω 3 στα 45 ευρω αλλα με συμβολαιο από 9/2014 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 44 ευρω για δυο red1 αυτή τη στιγμη δεν τα θεωρω πολλα . Εγω βεβαια εχω 3 στα 45 ευρω αλλα με συμβολαιο από 9/2014 Κι εγώ είχα 18 το ένα αλλά μου έκατσαν το 5ευρω και πήγε 23 εσύ πως το γλυτωσες ? Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Κι εγώ είχα 18 το ένα αλλά μου έκατσαν το 5ευρω και πήγε 23 εσύ πως το γλυτωσες ? Αναθεμα αν ξερω...Το ειχα 17,13 μου εβαλαν το 5 ευρω αλλα τωρα ολα μαζι 45 ευρω και φυσικα το παιζω κινεζος . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Κι εγώ είχα 18 το ένα αλλά μου έκατσαν το 5ευρω και πήγε 23 εσύ πως το γλυτωσες ? εγω το γλυτωσα με αιτηση φορητοτητας και οχι μονο το γλυτωσα πηρα και χαμηλοτερη τιμη Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Κι εγώ είχα 18 το ένα αλλά μου έκατσαν το 5ευρω και πήγε 23 εσύ πως το γλυτωσες ? Αρχικά και μέχρι το καοκαίρι του 2014 πλήρωνα και για τις 2 γραμμές 34€. Μετά μου το έκαναν 44€ από μόνοι τους παρά το ότι είχα συμβόλαιο για 34. Προιφανώς το συμβόλαιο υπάρχει για να δεσμεύει μόνο εμάς και όχι την εταιρεία που είναι ελέυθερη να κάνει ότι θέλει παραβιάζοντας το. Το θέμα είναι πως να κινηθώ για να πάρω κάποια έκπτωση. Να συμπληρώσω ότι η προσφορά αυτή που έχω με τα 2 RED1 στα 44 είναι χωρίς ημερομηνία λήξης και θεωρητικά μπορώ να τα έχω για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Αρχικά και μέχρι το καοκαίρι του 2014 πλήρωνα και για τις 2 γραμμές 34€. Μετά μου το έκαναν 44€ από μόνοι τους παρά το ότι είχα συμβόλαιο για 34. Προιφανώς το συμβόλαιο υπάρχει για να δεσμεύει μόνο εμάς και όχι την εταιρεία που είναι ελέυθερη να κάνει ότι θέλει παραβιάζοντας το. Το θέμα είναι πως να κινηθώ για να πάρω κάποια έκπτωση. Να συμπληρώσω ότι η προσφορά αυτή που έχω με τα 2 RED1 στα 44 είναι χωρίς ημερομηνία λήξης και θεωρητικά μπορώ να τα έχω για πάντα. Πως γινεται χωρίς ημερομηνία λήξης ? Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Πως γινεται χωρίς ημερομηνία λήξης ? Το 2013 υπήρχε μια περίοδος, το Σεπτέμβριο αν δεν κάνω λάθος που οι εταιρίες έκαναν πόλεμο προσφορών. Η Vodafone όντως έκανε προσφορά τα οικογενειακά(2 και πάνω νούμερα) με περίπου 20 ευρώ ανά γραμμή για πάντα. Το αντίστοιχο της cosmote(που έκανα κι εγώ) ήταν τότε οικογενειακό με 7 ευρώ ανά γραμμή για 18 μήνες.(μετά βέβαια από πολλά τηλεφωνήματα και φορητότητα.) Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Πως γινεται χωρίς ημερομηνία λήξης ? Έτσι μου είχαν πει όταν το έκανα πριν 18 μήνες. Τώρα αν είναι μούφα θα δείξει μόλις τελειώσει το 18μηνο ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 2013 υπήρχε μια περίοδος, το Σεπτέμβριο αν δεν κάνω λάθος που οι εταιρίες έκαναν πόλεμο προσφορών. Η Vodafone όντως έκανε προσφορά τα οικογενειακά(2 και πάνω νούμερα) με περίπου 20 ευρώ ανά γραμμή για πάντα. Το αντίστοιχο της cosmote(που έκανα κι εγώ) ήταν τότε οικογενειακό με 7 ευρώ ανά γραμμή για 18 μήνες.(μετά βέβαια από πολλά τηλεφωνήματα και φορητότητα.) Ναι κάπου εκεί το έκανα και εγώ αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Το 2013 υπήρχε μια περίοδος, το Σεπτέμβριο αν δεν κάνω λάθος που οι εταιρίες έκαναν πόλεμο προσφορών. Η Vodafone όντως έκανε προσφορά τα οικογενειακά(2 και πάνω νούμερα) με περίπου 20 ευρώ ανά γραμμή για πάντα. Το αντίστοιχο της cosmote(που έκανα κι εγώ) ήταν τότε οικογενειακό με 7 ευρώ ανά γραμμή για 18 μήνες.(μετά βέβαια από πολλά τηλεφωνήματα και φορητότητα.) Ετσι ακριβως ηταν και εκανα τα 3 red1 με 17,13 το ενα τελικη .Μετα απο 9 μηνες καταλαθος τους μου ανανεωσαν για ενα χρονο μεχρι 9/2015 το συμβολαιο και ενω στηνν αρχη μου εβαλαν καπελλο το 5 ευρω τωρα πληρωνω 45 ευρω και για τα 3 και το ενα εχει και welcome tone. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μου ηρθε σημερα η καινουργια καρτα για το 4sharing και ενεργοποιηθηκε το μεσημερι. Η καρτα μπηκε στο ipad (οπως ηταν και η προηγουμενη) και ενω αρχικα εβλεπα το ´´ καμμια υπηρεσια ´´, μολις ενεργοποιηθηκε βλεπω vf gr 3g . Αλλα, Δεν εχω καθολου ιντερνετ. Κανενα προγραμμα που απαιτει δεδομενα και ιντερνετ δεν δουλευει και μου λενε οτι ειμαι εκτος συνδεσης δικτυου. Εκανα επαναφορα ρυθμισεων, ανοιγμα κλεισιμο συσκευης και δεδομενων, το apn ειναι στο internet, αλλα ΔΕΝ ..... Καμμια ιδεα ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Μου ηρθε σημερα η καινουργια καρτα για το 4sharing και ενεργοποιηθηκε το μεσημερι. Η καρτα μπηκε στο ipad (οπως ηταν και η προηγουμενη) και ενω αρχικα εβλεπα το ´´ καμμια υπηρεσια ´´, μολις ενεργοποιηθηκε βλεπω vf gr 3g . Αλλα, Δεν εχω καθολου ιντερνετ. Κανενα προγραμμα που απαιτει δεδομενα και ιντερνετ δεν δουλευει και μου λενε οτι ειμαι εκτος συνδεσης δικτυου. Εκανα επαναφορα ρυθμισεων, ανοιγμα κλεισιμο συσκευης και δεδομενων, το apn ειναι στο internet, αλλα ΔΕΝ ..... Καμμια ιδεα ; Αλλαξε το apn της καρτας σου σε σκετο internet Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αλλαξε το apn της καρτας σου σε σκετο internet Δεν ειχα εγω τελικα το προβλημα αλλα εκεινοι. Ναι μεν ενεργοποιηθηκε η καρτα αλλα δεν ειχαν ανοιξει τα δεδομενα. Τωρα ολα ενταξει. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts