skiace Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μπορουν απλα επρεπε να τους πεις τι προσφορα εχεις στα χερια σου τους ειπα φιλε μου ..... γυρω στα 23 και μου απαντησαν ότι μεχρι 30 μπορουν να μου το δωσουν. ετσι πολύ "φιλικα" και χαλαρα ...... αραγε θα ξανακαλεσουν σε καποιο διαστημα για καλυτερη προσφορα ; εναλλακτικα σκέφτομαι να καλεσω την κοσμοτε να ρωτησω εάν απελευθερωθηκα από την βονταφον. αν γινει αυτό νομιζω πια ότι δεν τους ενδιαφερει να με κρατησουν σαν πελατη. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μια φιλη μου που δουλευει στην vodafone στα Χανια μου ειπε οτι τρεχει τωρα το RED 1 στα 30 ευρω για φορητοτητα και για μια γραμμη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μια φιλη μου που δουλευει στην vodafone στα Χανια μου ειπε οτι τρεχει τωρα το RED 1 στα 30 ευρω για φορητοτητα και για μια γραμμη. αρα το 30 είναι η κοκκινη γραμμη τους ;;; διαβασα τις προηγούμενες μερες ότι καποιος εγραψε για 28 ...... Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 εμεις που υπογραψαμε πριν ενα μηνα στα 30.84 τελικη τιμη τρωμε και το +5 στην μουρη και ειμαστε μια χαρα και τωρα η voda αρχιζει να δινει ξανα 30αρια απογοητευση... Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 αρα το 30 είναι η κοκκινη γραμμη τους ;;; διαβασα τις προηγούμενες μερες ότι καποιος εγραψε για 28 ...... Δεν ξερω ποια ειναι η κοκκινη γραμμη τους.Το 28 και ακομα πολυ λιγοτερα ισως αφορα καποιους σε οικογενειακα αλλα δεν ξερω σε singe γραμμη τι γινεται. Προσωπικα περιμενω και πανω απο 25 ευρω δεν θα δωσω μιας και αλλοι εχουν πετυχει αναλογες τιμες.Θα περιμενω μεχρι τελικης πτωσεως. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 εμεις που υπογραψαμε πριν ενα μηνα στα 30.84 τελικη τιμη τρωμε και το +5 στην μουρη και ειμαστε μια χαρα και τωρα η voda αρχιζει να δινει ξανα 30αρια απογοητευση... Ακριβώς επειδή τρως το +5, σηκώνεσαι και φεύγεις χωρίς καμία υποχρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Για ξανά πείτε τι έγινε με το συν 5; έχω δύο red 1 και σταθερό hol σε ένα όνομα οικογενειακό. τα red το καθένα με 33 και 18 το double play σταθερό.το σταθερό λήγει σε ένα μήνα τα δύο κινητά Οκτώβριο.Τι αύξηση κάνανε; και για υφιστάμενους συνδρομητές;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ακριβώς επειδή τρως το +5, σηκώνεσαι και φεύγεις χωρίς καμία υποχρέωση. το ψαχνω αλλα δεν βρισκω προσφορα. πηρα και εκανα παραπονα και περιμενω απαντηση απο voda Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Δεν τρωμε όλο το +5 εγώ πχ που έχω στο παγιο -65% έκπτωση η αύξηση θα είναι με -65% δλδ θα μου ανέβει 1,7 ευρώ περίπου. Το +5 θα είναι σε κάποιον που δίνει στο red 60 ευρώ και θα πάει 65 Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μίλησες με την εξυπηρέτηση πελατών και σου το είπαν; Εμένα μου είπαν ακριβώς το αντίθετο ότι μπαίνει +5 σε κάθε γραμμή εκτός παγίου σαν έξτρα πακέτο. Δεν τρωμε όλο το +5 εγώ πχ που έχω στο παγιο -65% έκπτωση η αύξηση θα είναι με -65% δλδ θα μου ανέβει 1,7 ευρώ περίπου. Το +5 θα είναι σε κάποιον που δίνει στο red 60 ευρώ και θα πάει 65 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μίλησες με την εξυπηρέτηση πελατών και σου το είπαν; Εμένα μου είπαν ακριβώς το αντίθετο ότι μπαίνει +5 σε κάθε γραμμή εκτός παγίου σαν έξτρα πακέτο. Όχι δεν μίλησα αλλά η λογική ήταν να μπει στο παγιο, τότε είναι μεγάλοι καραγκιοζηδες. :mad: Δλδ θα το βάλουν πως? Φόρος vodafone 5 ευρώ :banghead: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macom162 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 τι είναι το +5 που αναφέρεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 εαν καποιος δεν δεχτει την ετσιθελικη αυξηση των 5 ευρω λεει η ανακοινωση οτι μπορει ο συνδρομητης να διακοψει το συμβολαιο.τι γινεται ομως εαν εχει παρει πχ εκπτωση αντι επιδοτησης?πληρωνει τα μεχρι τωρα ποσα που εχει παρει σαν εκπτωση η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 τι είναι το +5 που αναφέρεται? Διάβασε αυτό http:// http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40200&dateFrom=&dateUntil= Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Πήρα τηλέφωνο την βοντα να παραπονεθω που αυθαίρετα θα μου αυξήσουν κατά πέντε ευρώ τα δύο red 1 που έχω! Τα συμβόλαια λήγουν σε έξι μήνες και μου είπαν ότι εάν διαφωνώ μπορώ να τα διακόψω ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΣ όμως τις εκπτώσεις πάγιου που έλαβα τον ένα χρόνο που έχω τις γραμμές! Τους είπα ότι ΔΕΝ ΘΈΛΩ να διακόψω αλλά ΜΕ ΑΝΑΓΚΆΖΟΥΝ γιατί αυξάνουν την τιμή ΧΩΡΊΣ να το λέει στο συμβόλαιο που υπέγραψα πέρσι. Τους είπα θα διακόψω και ΔΕΝ θα πληρώσω την απόσβεση των παγίων γιατί εσείς αλλάζετε το πάγιο. Μου είπαν καντε ότι θέλετε είναι ή πολιτική της εταιρείας! Και σας ρωτάω Τι μπορώ να κάνω;; δεν δικαιούμαι να διακόψω αφού αλλάξουν τις τιμές αυθαίρετα και υποχρεωτικά;;; ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΤΗΝ ΠΟΙΝΉ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΈΠΕΤΑΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ναι δικαιούσε να διακόψεις και να μην πληρώσεις τίποτα. Υπενθυμίζω όμως ότι η μη αναγνώριση δικαιωμάτων επιλύετε είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά ( συνήγορος του καταναλωτή ή Ε.Ε.Τ.Τ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ναι δικαιούσε να διακόψεις και να μην πληρώσεις τίποτα. Υπενθυμίζω όμως ότι η μη αναγνώριση δικαιωμάτων επιλύετε είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά ( συνήγορος του καταναλωτή ή Ε.Ε.Τ.Τ.) Ωραία το βράδυ θα στείλω email και στις δύο υπηρεσίες που ανέφερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Την γνωμη σας παρακαλω. Μετα από επικοινωνια με την κοσμοτε, ενημερωθηκα πως η βονταφον με ειχε απελευθερωσει σαν πελατη και μπορουσα να προχωρήσω την φορητοτητα στην κοσμοτε. Όμως αφου ειχα ακριβοτερη προσφορα από εκεινους ακυρωσα την φορητοτητα στην κοσμοτε. Στην συνεχεια με καλει η βονταφον για να με ρωτησει αν είμαι ικανοποιημένος με την προταση του 30,24 (για το ρεντ1 παντα μιλαμε, απλη γραμμη όχι οικογενειακο) για να συνεχισουμε. Μετα από αρκετη διαλλακτικη συζητηση μου προσφερει την παραπανω τιμη για 12 μηνες αλλα δινοντας μου ένα παγιο δωρο. Ετσι πρακτικα η τελικη τιμη ανα μηνα διαμορφώνεται στα 27,52 σε σχεση με 27,21 που πληρωνα τον προηγουμενο χρονο. Τι λετε ; να το προχωρήσω η να επιμείνω για ακομη φθηνοτερο ; υγ. διαβασα τωρα για τις διαφοροποιήσεις από τον επομενο μηνα και την αυξηση των 5 ευρω. Υποθετω ότι η ανωτερω τιμη θα περιλαμβανει οιαδηποτε μετατροπή, θα το επιβεβαιωσω όμως στην επομενη τηλεφωνικη επικοινωνια. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλά το 5 ευρώ είναι πολύ μεγάλη απατεωνιά! Τι θα πει με το έτσι θέλω αυξάνει το πάγιο ΠΡΙΝ λήξει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο μας;;; έλεος κλέφτες αλλά πλέον δεν μασάμε, καταγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 διαβασα τωρα για τις διαφοροποιήσεις από τον επομενο μηνα και την αυξηση των 5 ευρω. Υποθετω ότι η ανωτερω τιμη θα περιλαμβανει οιαδηποτε μετατροπή, θα το επιβεβαιωσω όμως στην επομενη τηλεφωνικη επικοινωνια. Ναι για τσεκαρε το μια πληζ και ποσταρε, γιατι εγω συμφωνησα στα 28 και αν ισχυσει αυτο με το εξτρα 5ευρω καθαρα για το μαμωτο το χω διακοψει στο καπακι κι ας ειμαι συνδρομητης 12+ χρονια. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ναι για τσεκαρε το μια πληζ και ποσταρε, γιατι εγω συμφωνησα στα 28 και αν ισχυσει αυτο με το εξτρα 5ευρω καθαρα για το μαμωτο το χω διακοψει στο καπακι κι ας ειμαι συνδρομητης 12+ χρονια. μετα από νεωτερη επικοινωνια, μου προσεφερθη το ρεντ1 στην ιδια με την προηγουμενη χρονια τιμη, 27,21. Διευκρινησα το θεμα των "επιπλέον παροχων" με επιβαρυνση 5 ευρω από 16/6 και μου απαντησαν ότι αυτό ισχυει για νεους συνδρομητες που θα ερθουν στην βοντα και όχι για υφισταμενους που ανανεωνουν (όπως εγω). Απλα οι παροχες που περιλαμβάνονται (διπλασιασμος ιντερνετ, sharing, κτλ) θα ισχυσουν όχι από σημερα αλλα από τις 16/6 και μετα, ημερομηνια εναρξης των αλλαγων. Ετσι λοιπον με αυτά και με εκεινα, ανανεωσα για ένα χρονο προς 27,21. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 μετα από νεωτερη επικοινωνια, μου προσεφερθη το ρεντ1 στην ιδια με την προηγουμενη χρονια τιμη, 27,21. Διευκρινησα το θεμα των "επιπλέον παροχων" με επιβαρυνση 5 ευρω από 16/6 και μου απαντησαν ότι αυτό ισχυει για νεους συνδρομητες που θα ερθουν στην βοντα και όχι για υφισταμενους που ανανεωνουν (όπως εγω). Απλα οι παροχες που περιλαμβάνονται (διπλασιασμος ιντερνετ, sharing, κτλ) θα ισχυσουν όχι από σημερα αλλα από τις 16/6 και μετα, ημερομηνια εναρξης των αλλαγων. Ετσι λοιπον με αυτά και με εκεινα, ανανεωσα για ένα χρονο προς 27,21. ******** σου ειπαν!εγω ειμαι ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ και μια χαρα θα φαω τα 5 ευρω !αρα και εσυ!απλα τωρα θα στειλω εμεηλ σε Ε.Ε.Τ.Τ και προστασια καταναλωτη και δεν θα τους περασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 μετα από νεωτερη επικοινωνια, μου προσεφερθη το ρεντ1 στην ιδια με την προηγουμενη χρονια τιμη, 27,21. Διευκρινησα το θεμα των "επιπλέον παροχων" με επιβαρυνση 5 ευρω από 16/6 και μου απαντησαν ότι αυτό ισχυει για νεους συνδρομητες που θα ερθουν στην βοντα και όχι για υφισταμενους που ανανεωνουν (όπως εγω). Απλα οι παροχες που περιλαμβάνονται (διπλασιασμος ιντερνετ, sharing, κτλ) θα ισχυσουν όχι από σημερα αλλα από τις 16/6 και μετα, ημερομηνια εναρξης των αλλαγων. Ετσι λοιπον με αυτά και με εκεινα, ανανεωσα για ένα χρονο προς 27,21. Εφόσον από 16/6 θα έχεις τον διπλασιασμο τότε θα έχεις και το +5 ευρώ αφού γι αυτό γίνεται ;) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 μετα από νεωτερη επικοινωνια, μου προσεφερθη το ρεντ1 στην ιδια με την προηγουμενη χρονια τιμη, 27,21. Διευκρινησα το θεμα των "επιπλέον παροχων" με επιβαρυνση 5 ευρω από 16/6 και μου απαντησαν ότι αυτό ισχυει για νεους συνδρομητες που θα ερθουν στην βοντα και όχι για υφισταμενους που ανανεωνουν (όπως εγω). Απλα οι παροχες που περιλαμβάνονται (διπλασιασμος ιντερνετ, sharing, κτλ) θα ισχυσουν όχι από σημερα αλλα από τις 16/6 και μετα, ημερομηνια εναρξης των αλλαγων. Ετσι λοιπον με αυτά και με εκεινα, ανανεωσα για ένα χρονο προς 27,21. Aψογος, ευχαριστω για την ενημερωση :) Μενει τωρα να ελεγχω προσεκτικα τις αναλυσεις των επομενων λογαριασμων για κανα λαθος.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 παιδια ψυχραιμια λιγο ...... εφοσον προκειται για ανανεωση δηλαδη καινουργιο συμβολαιο για τους επομενους 12 μηνες η τιμη (27,21) ειναι συνολικη και τελικη πληρωτεα για καθε μηνα και περιλαμβανει οτιδηποτε ειναι ηδη ανακοινωμενο και γνωστο. σε καθε περπτωση αυριο το μεσημερι που θα ξαναμιλησω θα το ξαναδιευκρινησω και θα το ζητησω γραπτα. Νομιζω ομως οτι σε παλιους και νεους συνδρομητες θα αποτελει προιον διαπραγμετευσης και ´´χαρή´´ εκ μερους της εταιρειας η μη χρεωση του...... Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts