margaritagr Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ρε παιδια εσας σας καλυπτουν τα mb που δινει στα προγραμμα τα της; Θεωρω ας πουμε οτι στο red1θα πρεπε να χει περισσοτερα.. Και το 5€ για επιπλεον 200mb, μου φαινεται υπερβολικο. Οπως επισης θεωρω fail το να μη μπορεις να συνδυασεις το οποιο προγραμμα εχεις, με το φοιτητικο mob internet των 5€, σ εναν αριθμο. Δε ξερω τελευταια σκεφτομαι πολυ εντονα την κοσμοτε αν κ απ ο,τι βλεπω κι εκει δεν ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 ενοω τα επιλεον 750mb που εχω δωρεαν τα οποια ενω αναφερεται στο συμβολαιο οτι ειναι για 12 μηνες μου ειπαν απο voda οτι ειναι τυπικο και θα τα εχω για ολη την διαρκεια του συμβολαιου (18μηνο) Αφου όπως καταλαβα τωρα εχεις 18μηνο συμβολαιο λογικο είναι ότι περιλαμβανει το πακετο να είναι για ολη τη διαρκεια αλλα πολύ καλα εκανες και κρατησες ονομα υπαλληλου. Το εκανα κι εγω όταν πηρα το red1 στα 17,5 ευρω και μου χρειαστηκε γιατι αλλα είχαμε συμφωνησει και αλλα μου χρεωσαν στον πρωτο λογαριασμο. Για τις 3 γραμμες αντι να πληρωσω καπου 100 ευρω για το τρέχον παγιο και ένα προπληρωμενο μου ζηταγαν 180 ευρω και τρομαξα να ξεμπλέξω.Ευτυχως ειχα σημειωσει ονόματα και ημερομηνίες συνομιλιας με 2-3 ατομα που ειχα μιλησει Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ρε παιδια εσας σας καλυπτουν τα mb που δινει στα προγραμμα τα της; Θεωρω ας πουμε οτι στο red1θα πρεπε να χει περισσοτερα.. Και το 5€ για επιπλεον 200mb, μου φαινεται υπερβολικο. Οπως επισης θεωρω fail το να μη μπορεις να συνδυασεις το οποιο προγραμμα εχεις, με το φοιτητικο mob internet των 5€, σ εναν αριθμο. Δε ξερω τελευταια σκεφτομαι πολυ εντονα την κοσμοτε αν κ απ ο,τι βλεπω κι εκει δεν ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα Στην κοσμοτε το παρομοιο προγραμμα του red 1 βγαινει 58 αντι 54 και σου δινει 1,5gb αντι 750 τou red1. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Έχω την εντύπωση ότι το Red Μπορεί να πάρει με 50% το internet for sharing. 5 ευρω, 750 mb + 1 κάρτα sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemobroxhs Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπέρα κ απο μένα στην παρέα. Είχα εδώ και ένα χρόνο το Red 1 σε οικογενειακό πακέτο, 24Ε η κάθε γραμμή. Σήμερα με πέρνει τηλ μια κοπελιά και μου λέει, ξέρετε η προσφορά σας λήγει σε 1 μήνα, και αν θέλετε καινούρια προσφορά θα σας πάει 34Ε η κάθε γραμμή. Τους λέω δεν με συμφέρει θα σηκώθώ να φύγω, και άρχησε να μου λέει κάτι περίεργα οτι έχει αλλάξει η νομοθεσία για την φορητότητα, και πια δεν μπορούν να κάνουν καλύτερες προσφορές και κάτι τέτοια. Όταν κάλεσα Cosmote και Wind να πάρω προσφόρες για να πάω σε αυτούς, μου ζήταγαν κάτι τρελά νούμερα απο 40Ε και πάνω. Έχει συμβεί και εσάς τίποτα παρόμοιο, αρχίζω και πιστέυω οτί τα έχουν ξαναβρεί μεταξύ τους πίσω απ τις πλάτες μας. Παράθεση At the edge of infinity a true man stands alone Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3 Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπέρα κ απο μένα στην παρέα. Είχα εδώ και ένα χρόνο το Red 1 σε οικογενειακό πακέτο, 24Ε η κάθε γραμμή. Σήμερα με πέρνει τηλ μια κοπελιά και μου λέει, ξέρετε η προσφορά σας λήγει σε 1 μήνα, και αν θέλετε καινούρια προσφορά θα σας πάει 34Ε η κάθε γραμμή. Τους λέω δεν με συμφέρει θα σηκώθώ να φύγω, και άρχησε να μου λέει κάτι περίεργα οτι έχει αλλάξει η νομοθεσία για την φορητότητα, και πια δεν μπορούν να κάνουν καλύτερες προσφορές και κάτι τέτοια. Όταν κάλεσα Cosmote και Wind να πάρω προσφόρες για να πάω σε αυτούς, μου ζήταγαν κάτι τρελά νούμερα απο 40Ε και πάνω. Έχει συμβεί και εσάς τίποτα παρόμοιο, αρχίζω και πιστέυω οτί τα έχουν ξαναβρεί μεταξύ τους πίσω απ τις πλάτες μας. Κάνε αίτηση για κάρτα και θα δεις για πότε θα τα ξεβρούν. Απλά διάλεξε μια που σε βολεύει, σε περίπτωση που δε σου κάνουν αντιπροσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 τι εννοει αλλαξε η νομοθεσια για την φορητοτητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 εχω το red1 με δωρο το 4sharing 750mb στο myaccount λεει οτι ειναι για ενα χρονο αυτη που μου εκανε το συμβολαιο λεει οτι ειναι για 18 μηνες και οτι ειναι τυπικο το θεμα τι ισχυει? Τυπικο ειναι. Δεν εχεις κανενα προβλημα θα διαρκεσει οσο και το συμβολαιο σου. Έχω την εντύπωση ότι το Red Μπορεί να πάρει με 50% το internet for sharing. 5 ευρω, 750 mb + 1 κάρτα sim Εξαρταται απο τον πωλητη. Εγω το καταφερα τελειως δωρεαν (100% εκπτωση). Καλησπέρα κ απο μένα στην παρέα. Είχα εδώ και ένα χρόνο το Red 1 σε οικογενειακό πακέτο, 24Ε η κάθε γραμμή. Σήμερα με πέρνει τηλ μια κοπελιά και μου λέει, ξέρετε η προσφορά σας λήγει σε 1 μήνα, και αν θέλετε καινούρια προσφορά θα σας πάει 34Ε η κάθε γραμμή. Τους λέω δεν με συμφέρει θα σηκώθώ να φύγω, και άρχησε να μου λέει κάτι περίεργα οτι έχει αλλάξει η νομοθεσία για την φορητότητα, και πια δεν μπορούν να κάνουν καλύτερες προσφορές και κάτι τέτοια. Όταν κάλεσα Cosmote και Wind να πάρω προσφόρες για να πάω σε αυτούς, μου ζήταγαν κάτι τρελά νούμερα απο 40Ε και πάνω. Έχει συμβεί και εσάς τίποτα παρόμοιο, αρχίζω και πιστέυω οτί τα έχουν ξαναβρεί μεταξύ τους πίσω απ τις πλάτες μας. Τα εχουν βρει εδω και καιρο αλλα αυτο με την φορητοτητα δεν ισχυει. Αν δοκιμασεις να φυγεις θα σου κανουν μια πολυ καλη προταση. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Προς ενημέρωση και εν συντομία. Ήθελα να το κάνω κάρτα είχα δύο ρεντ 1 το πέναλτι ήταν διακόσια ευρώ σύνολο. Έκανα καταγγελία της σύμβασης λόγω του γνωστού 15€ χτες έμαθα εγκρίθηκε αδαπανως. Από βδομάδα το τελικό οκ. Τώρα αν θα κάνουν αντιπρόταση δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Προς ενημέρωση και εν συντομία. Ήθελα να το κάνω κάρτα είχα δύο ρεντ 1 το πέναλτι ήταν διακόσια ευρώ σύνολο. Έκανα καταγγελία της σύμβασης λόγω του γνωστού 15€ χτες έμαθα εγκρίθηκε αδαπανως. Από βδομάδα το τελικό οκ. Τώρα αν θα κάνουν αντιπρόταση δεν ξέρω Πώς έκανες την καταγγελία της σύμβασης? σε κάποιο κατάστημα? έστειλες κάτι γραπτώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 μετα απο λιγο καιρο στην voda θελω να γραψω καποιες σκεψεις. Δεν μπορει να μου ζηταει παγιο 36 ευρω το χρονο για δευτερη καρτα sim με το ιδιο νουμερο δεν μπορει να θελει παγιο για την αγορα calling tune 1.50 βαλε μια εφαπαξ χρεωση και τελος. Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καταγγελία σύμβασης μόνο γραπτώς με φαξ και απόδειξη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Προς ενημέρωση και εν συντομία. Ήθελα να το κάνω κάρτα είχα δύο ρεντ 1 το πέναλτι ήταν διακόσια ευρώ σύνολο. Έκανα καταγγελία της σύμβασης λόγω του γνωστού 15€ χτες έμαθα εγκρίθηκε αδαπανως. Από βδομάδα το τελικό οκ. Τώρα αν θα κάνουν αντιπρόταση δεν ξέρω Επειδή κι εγώ το σκέφτομαι απλά κολλάω στην διαδικασία. Καταγγελία και μετατροπή σε κάρτοκινητό της Vodafone και μετά φορητότητα ; Απο κατάστημα μπορεί να γίνει η διαδικασία; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Δύσκολο είναι άσχετοι και σου λένε κατευθείαν πάρε στην εξυπηρέτηση. Φίλε by the book ότι λέει το συμβόλαιο. Γραπτώς και με απόδειξη ;-) Edited May 11, 2014 by xpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Επειδή κι εγώ το σκέφτομαι απλά κολλάω στην διαδικασία. Καταγγελία και μετατροπή σε κάρτοκινητό της Vodafone και μετά φορητότητα ; Απο κατάστημα μπορεί να γίνει η διαδικασία; Μπορεις να μας πεις πως εγινε η ολη διαδικασια; Δεχτηκα καλη προσφορα απο την cosmote αλλα δε θελω να πληρωσω ποινη για την αποχωρηση μου. Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καταγγελία σύμβασης μόνο γραπτώς με φαξ και απόδειξη!!! Αποδειξη εννοεις οτι το ΦΑΞ εχει παραδοθει επιτυχως ωστε να μην σου πουνε αυριο μεθαυριο "α κυριε μου δεν εχουμε παραλαβει κατι απο εσας" Και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας!!! Γραπτως ναι αλλα μηπως καλυτερα να το στειλεις με συστημενο γραμματακι η κουριερ οπου ο αλλος υπογραφει οτι το παρελαβε και δεν μπορουν να σου πουνε τιποτα μετα? Γιατι στην Ελλαδα ζουμε. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arissalonika Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 συγνώμη που διακόπτω, αλλά είδα κατι στο διαδίκτυο και απόρησα. ειδα προσφορές της cyta vodafone και έφριξα.......εχει διαφορές στα προγράμματα τους απο τα δικά μας. πχ έχει το πρόγραμμα red 2 με 300 λεπτά κλπ απο 23 ευρώ το μήνα με 24μηνο συμβόλαιο + έκπτωση σε κινητό (για παράδειγμα το lg optimus l9 ii το δίνουν με 70 ευρώ περίπου επιλέον) και ρωτώ: γιατί τετοιες διαφορές; αισθάνομαι κορόιδο πραγματικά. κλείνω πανω απο 10 χρόνια στην εταιρία και περαν απο μια φορά δεν έχω δεί επιδότηση της προκοπης (δεν έχω και μεγαλο συμβόλαιο να πω την αληθεια) + οι προτάσεις που κανουν είναι στανταρ 5-6 ευρω ανα μηνα περισσότερο απο αυτό που δίνω........ευλογα θα πεί κανεις ότι ανετα μπορώ να φυγω. η ουσία είναι ότι πρεπει καποιος να μπεί στην διαδικασία ν' ασχοληθεί με όλα αυτά (καταγγελίες, απειλές, αίτηση σε άλλον πάροχο για να κερδίσω καλυτερη προσφορά απ τον νυν κλπκλπ). καλά κανουν (χωρις καμία ειρωνία) όσοι προχωρουν σε αυτές τις ενέργειες, ωστόσο σπάζομαι, γιατί οι ίδιες οι εταιρίες απο μόνες τους θα έπρεπε να κανουν πιό δελεαστικές προτάσεις, ειδικά στους πελάτες τους. τεσπα...σόρρι και παλι. απλά σπαστηκα που είδα τις προσφορές στην κύπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημέρα! Έχω 12μηνο συμβόλαιο στο My Business Red 1 με 70% έκπτωση. Μετά το πέρας του 12μήνου η έκπτωση θα παραμείνει εάν δεν κάνω κάτι? Ή από το 13ο μήνα θα με χρεώσουν με το πάγιο του τιμοκαταλόγου χωρίς έκπτωση? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημέρα! Έχω 12μηνο συμβόλαιο στο My Business Red 1 με 70% έκπτωση. Μετά το πέρας του 12μήνου η έκπτωση θα παραμείνει εάν δεν κάνω κάτι? Ή από το 13ο μήνα θα με χρεώσουν με το πάγιο του τιμοκαταλόγου χωρίς έκπτωση? Ευχαριστώ! Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου ξανακάνουν την ίδια έκπτωση, τουλάχιστον όχι αν δεν τους πιέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πρίν λίγο μου ήρθε sms που έλεγε ότι το RED γιορτάζει 1 χρόνο και δίνει απεριόριστο mobile internet μέχρι 31/5! Το περίεργο είναι ότι δεν έλεγε τίποτα για πολιτική ορθής χρήσης :) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πρίν λίγο μου ήρθε sms που έλεγε ότι το RED γιορτάζει 1 χρόνο και δίνει απεριόριστο mobile internet μέχρι 31/5! Το περίεργο είναι ότι δεν έλεγε τίποτα για πολιτική ορθής χρήσης :) Ναι το ιδιο ηρθε και σε εμενα. Δεν εχει σημασια που δεν το εγραψε, αν το παρακανεις θα στο κοψουν. TA VODAFONE RED ΓIOPTAZOYN TA ΠPΩTA TOYΣ ΓENEΘΛIA KAI ΣOY ΠPOΣΦEPOYN AYTOMATA KAI ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTO MOBILE INTERNET EΩΣ 31/05. YΠAPXEI ΠANTA KATI KAΛO ME TA VODAFONE RED! Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημέρα! Έχω 12μηνο συμβόλαιο στο My Business Red 1 με 70% έκπτωση. Μετά το πέρας του 12μήνου η έκπτωση θα παραμείνει εάν δεν κάνω κάτι? Ή από το 13ο μήνα θα με χρεώσουν με το πάγιο του τιμοκαταλόγου χωρίς έκπτωση? Ευχαριστώ! Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου ξανακάνουν την ίδια έκπτωση, τουλάχιστον όχι αν δεν τους πιέσεις. Το θεωρω απολυτως σιγουρο αλλα και με πιεση εμενα να μου ξαναδωσουν red1 με 17,10 τελικη το θεωρω απιθανο Πρίν λίγο μου ήρθε sms που έλεγε ότι το RED γιορτάζει 1 χρόνο και δίνει απεριόριστο mobile internet μέχρι 31/5! Το περίεργο είναι ότι δεν έλεγε τίποτα για πολιτική ορθής χρήσης :) Το θεωρουν αυτονοητο στα 1500ΜΒ Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Το θεωρω απολυτως σιγουρο αλλα και με πιεση εμενα να μου ξαναδωσουν red1 με 17,10 τελικη το θεωρω απιθανο Το θεωρουν αυτονοητο στα 1500ΜΒ καθόλου αυτονόητο. αν υπάρχει στέλνουν σημείωση. και αυτήν τη φορά, δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τώρα για δύο Red συν ένα σταθερό hol στο ίδιο οικογενειακό όνομα δίνω 85 ευρώ εάν δεν ξεπεράσουμε τους χρόνους. Το καλοκαίρι λήγουν και οι τρεις γραμμές. Λέτε είναι καλή τιμή η μπορώ να πιεσω για καλύτερη τιμή; η είναι ήδη αρκετά χαμηλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ειχα την ιδια προσφορα με εσενα, θα σου ελεγα να εισαι ευελικτος οσο γινεται. Καταφερα να ανανεωσω τη προσφορα με επιβαρυνση +1 ευρω το μηνα. Γιατι μου εξηγησε η κοπελα απο την εξυπηρετηση οτι δεν γινεται να παραμεινει για δευτερη χρονια στην ιδια τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts