Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για φορητοτητα απο κοσμοτε σε vodafone σε οικογενειακο πακετο μου εδωσαν 75% εκπτωση σε καθε γραμμη. Εφερα 3 γραμμες κατευθειαν στο red1 στα 25,7€.

Για φορητοτητα απο κοσμοτε σε vodafone σε οικογενειακο πακετο μου εδωσαν 75% εκπτωση σε καθε γραμμη. Εφερα 3 γραμμες κατευθειαν στο red1 στα 25,7€.

Πηρες καποιο συγκεκριμενο τηλεφωνο ή απο το site της Vodafone ζητησες να σε καλεσουν;

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Εμενα μια γνωστη μου που δουλευει σε καταστημα vodafone μου ειπε και αυτη για το -40% σε προγραμματα RED εφοσον ειναι σε οικογενειακο πακετο.

Σε αλλους 40 σε αλλους 75% ... ισως σε φορητοτητες δινουν παραπανω εκπτωση...

παντως red κατω απο 30 ευρω τελικη τιμη αν βγαινει ειναι καλο παζαρι.

Με τηλέφωνο στο τμήμα αποσυνδέσεων πετυχαίνουμε τίποτα; Επίσης, μου ήρθε λογαριασμός 100+ ευρώ (ενώ έχω πάγιο 20) και το θέμα ειναι ότι δε θυμάμαι αν πραγματοποίησα όλες αυτές τις κλήσεις/μηνύματα κτλ για να το αμφισβητήσω.... Διακανονισμό μπορώ να κάνω; Να πληρώσω πχ σε τρεις δόσεις;

Με τηλέφωνο στο τμήμα αποσυνδέσεων πετυχαίνουμε τίποτα; Επίσης, μου ήρθε λογαριασμός 100+ ευρώ (ενώ έχω πάγιο 20) και το θέμα ειναι ότι δε θυμάμαι αν πραγματοποίησα όλες αυτές τις κλήσεις/μηνύματα κτλ για να το αμφισβητήσω.... Διακανονισμό μπορώ να κάνω; Να πληρώσω πχ σε τρεις δόσεις;

Την αναλυτικη κατασταση κλήσεων την εχεις τσεκάρει?Εκει δες μηπως υπαρχει καμια "Φορτωμένη" χρέωση σε καποιες κλήσεις.

Έχω εδώ και 2 χρόνια βόντα, με 18μηνο συμβόλαιο, και έχω δικαίωμα επιδότησης. Και λέω να κάνω ανανέωση συμβολαίου για να πάρω καινούργια συσκευή.

Τώρα πληρώνω κάθε μήνα 56€, και θέλω είτε το lumia 925 είτε το iPhone 4S. Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν ένα απ' τα δύο τσάμπα; Με παίρνει να το διαπραγματευτώ;

EDIT: Βασικά, θα ήθελα να μου προτείνατε ΠΩΣ να το διαπραγματευτώ. Με έκπτωση παγίου (έχω red1) και να πάρω τη συσκευή από μόνος μου ή δεν συμφέρει; Πόσο μπορεί να πάει το 56€/μήνα; Να κάνω αίτηση φορητότητας κάπου αλλού ή θα την πατήσω και δεν θα μου κάνει αντιπρόταση η βόντα; Δώστε τα φώτα σας παιδιά, γιατί δεν έχω ιδέα απ' αυτά. Και μπορει να είμαι στο ακριβό πρόγραμμα (αναγκαστικά γιατί μιλάω πολύ), αλλά κάθε ευρώ μετράει πλέον, το γνωρίζετε όλοι.

Edited by mplamplakas

Πηρα κι εγω σημερα.Κατοχος δυο red1 σε οικογενιακο πακετο απο τον 6/2013.Τους ειπα οτι δεν ειναι δυνατον να δινω 41 ευρω το ενα ρεντ και ενας φιλος μου χτες να το κλεινει στα 25.ζητησα διαπραγματευση και δεν δεχτηκαν.Μου λεει το συμβολαιο σας λεει οτι εχει κλεισει 18μηνο.Λεω το ξερω αλλα δεν λεει πουθενα τιμη,η τιμη κανονιζεται αερα απο εσας. Επισης της λεω η οικονομικη μας κατασταση αλλαξε απο τον 6/2013.

Δεν δεχτηκε αλλαγη και της ζητησα οδηγιες να τα κανω καρτα.Μου εδωσε και το 1227 και καλεσα εκει ειπα τα ειδα μου ειπαν το πεναλτυ (106 ευρω και συνδεση) και την διαδικασια και λεω ενταξει θα το προχωρησω.

Πρωτον θεωρω λαλακια να εχει οτι κατσει προσφορα τιμη σε διαφορετικα ατομα.αλλος 21 αλλος 41,αλλος 25.

Δευτερον αν δεν παω σε καταστημα να κανω αιτηση μετατροπης σε καρτα δεν ψαρωνουν. Ετσι ομως χανουν πελατες.Δεν πειραζει η φορητοτητα να ειναι καλα κυρα βοντα.

Επισης επειδη προπληρωνεται ενα παγιο να ξερετε οτι μεχρι ενα χρονο, ο οποιος συμπληρωνει ενα μηνα πριν λογο προπληρωμης,δινεις πισω οτι επιδοτηση πηρες στο 100%.μετα καθε μηνα πεφτει 17% μεχρι να ερθει το 18μηνο να μηδενισει.

Edited by skatzivas

Πηρες καποιο συγκεκριμενο τηλεφωνο ή απο το site της Vodafone ζητησες να σε καλεσουν;

Με πήραν από κατάστημα βονταφον και μου το πρότειναν, δεν έκανα κάτι παραπάνω.

Πήγα και εγω σε κατάστημα vodafone σημερα το απογευμα για την προσφορά red1 στα 25€ Και μου ειπανε οτι ετρεχε δυο μερες τώρα και οτι έληξε σημερα το πρωί....

Έχω εδώ και 2 χρόνια βόντα, με 18μηνο συμβόλαιο, και έχω δικαίωμα επιδότησης. Και λέω να κάνω ανανέωση συμβολαίου για να πάρω καινούργια συσκευή.

Τώρα πληρώνω κάθε μήνα 56€, και θέλω είτε το lumia 925 είτε το iPhone 4S. Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν ένα απ' τα δύο τσάμπα; Με παίρνει να το διαπραγματευτώ;

EDIT: Βασικά, θα ήθελα να μου προτείνατε ΠΩΣ να το διαπραγματευτώ. Με έκπτωση παγίου (έχω red1) και να πάρω τη συσκευή από μόνος μου ή δεν συμφέρει; Πόσο μπορεί να πάει το 56€/μήνα; Να κάνω αίτηση φορητότητας κάπου αλλού ή θα την πατήσω και δεν θα μου κάνει αντιπρόταση η βόντα; Δώστε τα φώτα σας παιδιά, γιατί δεν έχω ιδέα απ' αυτά. Και μπορει να είμαι στο ακριβό πρόγραμμα (αναγκαστικά γιατί μιλάω πολύ), αλλά κάθε ευρώ μετράει πλέον, το γνωρίζετε όλοι.

προσωπικα θεωρω οτι καλυτερα να διαπραγματευτεις αρχικα εκπτωση στο παγιο, μετα κανεις φορητοτητα γιατι ειναι λιγα οσα και να σου δςσουνε και μετα σου κανουν νεα εκπτωση στο παγιο οταν δουν φορητοτητα και την συσκευη να την αγορασεις μονος σου απο σκρουτζμαγαζα.

Πήγα και εγω σε κατάστημα vodafone σημερα το απογευμα για την προσφορά red1 στα 25€ Και μου ειπανε οτι ετρεχε δυο μερες τώρα και οτι έληξε σημερα το πρωί....

Εγω παντως μολις μπηκα στο site της Vodafone και ζητησα να με καλεσουν. Μιλησα με μια κοπελα και της ειπα οτι υπαρχει μια προσφορα 2 μερες που με οικογενειακο πακετο παει στα 25,7 Ευρω και μου ειπε δεν ξερω κατι απο εδω μπορω να σας το δωσω με 51 και κατι (την καθε γραμμη) απο 56 σε οικογενειακο πακετο.

Αρα γινεται μονο σε καταστηματα της Vodafone απο οτι καταλαβαινω.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

προσωπικα θεωρω οτι καλυτερα να διαπραγματευτεις αρχικα εκπτωση στο παγιο, μετα κανεις φορητοτητα γιατι ειναι λιγα οσα και να σου δςσουνε και μετα σου κανουν νεα εκπτωση στο παγιο οταν δουν φορητοτητα και την συσκευη να την αγορασεις μονος σου απο σκρουτζμαγαζα.

Όταν το διαπραγματευτώ με τη βόνταφον, και μου κάνει την προσφορά εγώ απλά τους λέω θα το σκεφτώ και κάνω τη φορητότητα; Σόρρυ αν είναι ηλίθια η ερώτηση απλά είμαι καιρό έξω απ' το "παιχνίδι".

μπορει και να σου κανουν κατι καλο αλλα δεν νομιζω.θα πεις ρε παιδι μου οτι δεν γινεται κατι καλυτερο κλπ? θα πει οχι και τοτε θα πεις θα οτι θα πας σε φορητοτητα γιατι δεν σε καλυπτει.

Μόλις με πήραν από βόντα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν περαιτέρω έκπτωση (πληρώνω κάθε μήνα 57 περίπου ευρώ μέσω μιας έκπτωσης -μόνιμης απ' ό,τι μου ειχαν πει- της τάξεως του 14% με red1. Ο υπάλληλος μου ειπε ότι λόγω αυτής της έκπτωσης (η οποία έγινε πριν κανα 6μηνο) δεν γίνεται περαιτέρω έκπτωση στο πάγιο σε ανανέωση συμβολαίου και το ποσό της επιδτόσης συυσκευης που δικαιούμαι είναι 90 ευρώ, όχι παραπάνω. Πάω φουλ για φορητότητα ή αυτό που μου λέει ισχύει και δεν πρόκειται να μου κάνει η βόντα αντιπροσφορά μετά τη φορητότητα;

Τους είπα ότι θα το σκεφτώ. Να πάρω και τωρά για φορητότητα;

Επίσης: πες π.χ. παίρνω κοσμοτέ και τους λέω θέλω κάτι αντίστοιχο του red1 της βόντα, μου δίνουν κάτι αντίστοιχο. Αν είναι στο ίδιο ποσό με βόντα, τι κάνω; Τους λέω ΟΚ και περιμένω αντιπροσφορά βόντα ή κάνω κάτι άλλο;

Και: πού συμφέρει να κάνω φορητότητα, πάντα σε σχέση με ένα πρόγραμμα αντιστοιχο του red1 (απεριόριστα προς όλους), wind ή κοσμοτε;

Σόρρυ για τη ζαλάδα ρε παιδιά.

Edited by mplamplakas

Με μισά λεφτά; Είσαι σίγουρος;

Μπες στο f2g να δεις ότι ίδιος. Παίρνεις δώρα με κάθε 10€, έχει καλά πακέτα προς όλους αλλά και με τα δώρα προς wind/q τα προς όλους γίνονται προς τους άλλους.

Και επίσης βάζεις πακέτα όταν τελειώσει το προηγούμενο.

Όλα δε ονλαιν χωρίς κόπο. Δεν λέω να αλλάξεις αριθμό όπου εκεί έχεις 1000 ' προς όλους με 5€.

Πάντα όμως εξαρτάται από τις ανάγκες και το πως Χρησιμοποιείς τα πακέτα. Μην το φοβάσαι.

Μπες στο f2g να δεις ότι ίδιος. Παίρνεις δώρα με κάθε 10€, έχει καλά πακέτα προς όλους αλλά και με τα δώρα προς wind/q τα προς όλους γίνονται προς τους άλλους.

Και επίσης βάζεις πακέτα όταν τελειώσει το προηγούμενο.

Όλα δε ονλαιν χωρίς κόπο. Δεν λέω να αλλάξεις αριθμό όπου εκεί έχεις 1000 ' προς όλους με 5€.

Πάντα όμως εξαρτάται από τις ανάγκες και το πως Χρησιμοποιείς τα πακέτα. Μην το φοβάσαι.

Ναι, αλλά τώρα μου μιλάς για κάρτα, έτσι δεν είναι; Όχι για συμβόλαιο. Μπορεί να είναι λίγο αφελείς οι ερωτήσεις μου, αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Εγώ τα απεριόριστα προς όλους τα χρειάζομαι, δηλαδή τα ξοδεύω ή φτάνω στα όριά τους. Τουλάχιστον τα 1500 λεπτά, έτσι;

Βλέπω το f2g και η αλήθεια είναι πως δεν πολυγάζω άκρη. Και αυτό που θέλω να πω είναι πως μιλάω κυρίως με βόντα και κοσμοτέ, ελάχιστες επαφές έχουν WIND, αν αυτό έχει κάποια σημασία.

Το combo value π.χ που βλέπω με 15€ έχει 300 λεπτά προς όλους, τα οποία δε μου φτάνουν με τίποτα. Πρέπει να έχω 4 τέτοια πακέτα.

Γράψε τι ακριβώς έχεις /χρειάζεσαι. 1500 σμσ μου φαίνονται πολλά αλλά εσύ ξέρεις. Δώσε στοιχεία με τις ανάγκες σου (λεπτά, ίντερνετ, σμσ) και θα σου πούμε.

Μην ξεχνάς ότι ακόμα και το cu δίνει πολλά λεπτά προς Voda. Εκεί Ψαχτο γιατί τα 1500 πάνε και προς βοντα.

Γράψε τι ακριβώς έχεις /χρειάζεσαι. 1500 σμσ μου φαίνονται πολλά αλλά εσύ ξέρεις. Δώσε στοιχεία με τις ανάγκες σου (λεπτά, ίντερνετ, σμσ) και θα σου πούμε.

Μην ξεχνάς ότι ακόμα και το cu δίνει πολλά λεπτά προς Voda. Εκεί Ψαχτο γιατί τα 1500 πάνε και προς βοντα.

Τι να πω; Με σκλαβώνεις! Πάνω-κάτω κάθε μήνα χρησιμοποιώ:

1200'-1300' λεπτά προς όλους (είπαμε, κυρίως βόντα - κοσμοτέ)

Γύρω στα 400 sms προς όλους

Και κάπου 300 MB internet

Την αναλυτικη κατασταση κλήσεων την εχεις τσεκάρει?Εκει δες μηπως υπαρχει καμια "Φορτωμένη" χρέωση σε καποιες κλήσεις.

Πρόσεξα ότι υπάρχουν κάποιες τέτοιες χρεώσεις. Είναι φυσιολογικό να την ίδια μέρα να είχα ανοιχτά τα δεδομένα για 13 ώρες; Ανοίγω τα data, σερφάρω και μόλις βγαίνω, τα κλείνω... :wacko: Έχει κάποια σχέση ότι είχα ενεργοποιήσει το 4G; Νομίζω ότι και τότε μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα έτρωγε το επιπρόσθετο πακέτο των 200MB με 5 ευρώ. Έχετε καμιά ιδέα; :O

http://i1284.photobucket.com/albums/a577/b21models/bill-1.jpg

Edited by bomber21

Μάλλον cu σε βλέπω αλλά θα το ψάξω μόλις φτάσω υπολογιστή.

Έγινε, φίλε μου, σ' ευχαριστώ πολύ!

Η αλήθεια είναι πως θέλω να αποφύγω καρτοκινητό μόνο και μόνο επειδή μου τη δίνει να ξεμένω από χρόνο όταν τον θέλω και βαριέμαι να τρέχω στα περίπτερα κάθε τρεις και λίγο. Αλλά αν συμφέρει πολύ, τι να κάνεις...

Έγινε, φίλε μου, σ' ευχαριστώ πολύ!

Η αλήθεια είναι πως θέλω να αποφύγω καρτοκινητό μόνο και μόνο επειδή μου τη δίνει να ξεμένω από χρόνο όταν τον θέλω και βαριέμαι να τρέχω στα περίπτερα κάθε τρεις και λίγο. Αλλά αν συμφέρει πολύ, τι να κάνεις...

Δεν χρειάζεται περίπτερο. Βάλε τόσα € και μένουν για ένα χρόνο στην καρτα

Πρόσεξα ότι υπάρχουν κάποιες τέτοιες χρεώσεις. Είναι φυσιολογικό να την ίδια μέρα να είχα ανοιχτά τα δεδομένα για 13 ώρες; Ανοίγω τα data, σερφάρω και μόλις βγαίνω, τα κλείνω... :wacko: Έχει κάποια σχέση ότι είχα ενεργοποιήσει το 4G; Νομίζω ότι και τότε μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα έτρωγε το επιπρόσθετο πακέτο των 5MB με 200 ευρώ. Έχετε καμιά ιδέα; :O

http://i1284.photobucket.com/albums/a577/b21models/bill-1.jpg

Ε ναι εδω εχεις θεμα! 100 ευρω χρεωση για δεδομενα.Ωρες συνδεμενος και εχεις κατεβασει αρκετα μαλλον ... η καποια εφαρμογη σου να εκανε update αλλα τοσες ωρες?Τωρα για το πακετο που λες οτι ειχες... πακετο 5ΜΒ 200 ευρω ????? μηπως εννοεις κατι αλλο? ποσο ογκο εχεις παρε δωσε εκεινες τις ωρες δεν μπορεις να δεις?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών