Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζω ειναι +12% επι του τελικου ποσου. Σε μενα που εχω το προγραμμα και την εκπτωση που αναφερεις βγαινει συνολικα το παγιο 37,8 ευρω

Μπορώ να πετύχω καμιά έκπτωση να πάω στα 33 μαζί με τα τέλη; Σκέφτομουν για κανα συνδυασμό με hol...

Καλησπέρα,

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει με τα τέλη κτλ σε αυτές τις προσφορές στο unlimited 45 με έκπτωση στο πάγιο. Τα 33 ευρώ είναι χωρίς τα τέλη σωστά; Πόσο είναι το ποσό αυτό;

Thanks.

kapodistrias, εγώ ανανέωσα την περασμένη βδομάδα, μετά από αίτηση φορητότητας και ανεβαίνοντας από vf35 στο vf45, μου είπε η κοπέλα ότι θα βγαίνει €32,70 τελικό ποσό, δηλαδή μαζί με φόρους και τέλη. Ελπίζω να αποδειχθεί και στον λογαριασμό.

Άρα θεωρητικά με επιπλέον έκπτωση (οικογενειακού/hol) μπορείς να περιμένεις και κάτι ακόμα καλύτερο.

Μπορώ να πετύχω καμιά έκπτωση να πάω στα 33 μαζί με τα τέλη; Σκέφτομουν για κανα συνδυασμό με hol...

Δεν είμαι βέβαιος ότι θα σου κάνουν την πρόσθετη έκπτωση hol-Vodafone εάν ήδη έχουν κάνει σημαντικές εκπτώσεις στο πάγιο. Ίσως να αξιώνουν το πραγματικό ποσό που πληρώνεις να ξεπερνάει κάποιο ποσό (πχ 35€). Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο για αυτό?

Λοιπόν αυτές οι τιμές είναι χωρίς τα τέλη. Με τα τέλη πάει περίπου στα 37,5. Αν προσθέσεις hol έχεις έκπτωση -5 οπότε φτάνεις στα 32.5...

Mετα απο ενα χρονο με συμβολαιο οικονομικο 25(140 λεπτα προς ολους),επειδη ζητησα φορητοτητα για cosmote μου δωσανε 45% εκπτωση κ τωρα με φπα μαζι θα πληρωνω 15.40 ευρω στο ιδιο προγραμμα.Μου ειπανε ακομα οτι κ ανα πασα στιγμη μπορω να αλλαξω προγραμμα η να φυγω εντελως χωρις δεσμευση.Ιδωμεν.....

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Mετα απο ενα χρονο με συμβολαιο οικονομικο 25(140 λεπτα προς ολους),επειδη ζητησα φορητοτητα για cosmote μου δωσανε 45% εκπτωση κ τωρα με φπα μαζι θα πληρωνω 15.40 ευρω στο ιδιο προγραμμα.

6 ευρω - 120 λεπτα προς ολους

9 ευρω - 180 λεπτα προς ολους

-χρεωση ανα 1 λεπτο

-χωρις συμβολαιο

-χωρις λογαριασμους

-sms: 0.06 (στο συμβολαιο σου 0.12)

q-card...

-χρεωση ανα 1 λεπτο

-χωρις συμβολαιο

-χωρις λογαριασμους

q-card...

αυτό με την χρέωσή ανά λεπτό ισχύει σίγουρα; γιατί πήγα σε ένα κατάστημα της wind να κάνω φορητοτητα σε q card και καθώς περίμενα να έρθει η σειρά μου διάβαζα σε κάτι διαφημιστικά φυλλάδια που είχαν ότι έχει χρέωση ανά τρία λεπτά και τελικά δεν έκανα αιτηση.

-χρεωση ανα 1 λεπτο

-χωρις συμβολαιο

-χωρις λογαριασμους

q-card...

Ετσι οπως τα γραφεις σωστα ειναι.Αλλα φοβαμαι μην δεν εχω καλο σημα εδω που μενω (Γλωσσα-Σκοπελου)!Οι περισοτεροι εδω, εχουν watsup κ vodafone λιγοτεροι.Ειχα κανει αιτηση μεσω online στην wind(για Q) κ ακομα περιμενω να με καλεσουν........Τσαντιστηκα συν τοις αλλοις.Kαι η vodafone μου ειπε οτι η χρεωση ειναι στο λεπτο.

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Δεν είμαι βέβαιος ότι θα σου κάνουν την πρόσθετη έκπτωση hol-Vodafone εάν ήδη έχουν κάνει σημαντικές εκπτώσεις στο πάγιο. Ίσως να αξιώνουν το πραγματικό ποσό που πληρώνεις να ξεπερνάει κάποιο ποσό (πχ 35€). Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο για αυτό?

Πήγα σήμερα από κατάστημα της vodafone για να δω το θέμα των οικογενειακών προγραμμάτων και της συνδυαστικής προσφοράς με HOL. Από εκεί μου επιβεβαίωσαν ότι το ποσό που είχα συμφωνήσει τηλεφωνικά θα είναι τελικό μαζί με τέλη και φόρους. Επίσης μου είπαν ότι θα ισχύουν και οι επίπλεον εκπτώσεις (€4 από το οικογενειακό και €5 από HOL για το Unlimited 45 που έχω).

Περιμένω πάντα να τα δω και όλα αυτά στην πράξη με την έκδοση του λογαριασμού.

Ετσι οπως τα γραφεις σωστα ειναι.Αλλα φοβαμαι μην δεν εχω καλο σημα εδω που μενω (Γλωσσα-Σκοπελου)!Οι περισοτεροι εδω, εχουν watsup κ vodafone λιγοτεροι.Ειχα κανει αιτηση μεσω online στην wind(για Q) κ ακομα περιμενω να με καλεσουν........Τσαντιστηκα συν τοις αλλοις.Kαι η vodafone μου ειπε οτι η χρεωση ειναι στο λεπτο.

Αν και είμαστε εκτός θέματος, τα πακέτα ομιλίας στην Q έχουν ελάχιστη χρέωση το ένα λεπτό, ενώ οι προσφορές (τόσο αυτές που θα λαμβάνεις με τις ανανεώσεις, όσο και αυτές που θα σου δίνει σχετικά συχνά η εταιρεία) έχουν ελάχιστη χρέωση τα τρία λεπτά.

Και όσον αφορά τη φορητότητα, αν καλέσεις στο τμήμα φορητότητας ή πας σε κάποιο κατάστημα WIND, μέσα σε 2 λεπτά θα έχεις τελειώσει.

Περισσότερες πληροφορίες, στο επίσημο θέμα της καρτοκινητής Q.

Εντός θέματος, τελικά τι ισχύει με την επιλογή "έκπτωση αντί επιδότησης"; Ο συνδρομητής πληρώνει κάποιο ποσό σε περίπτωση που διακόψει το συμβόλαιό του πριν τους 12 μήνες ή όχι;

Καλησπέρα, έκανα ανανέωση του συμβολαίου μου με τη vodafone με έκπτωση στο πάγια, στο πρόγραμμα που ήδη είχα (unlimited 50). Δυστυχώς δεν μου έβγαζε επιλογή για 12μηνο αλλα μόνο για 18μηνο. Αν για οποιδήποτε λόγο θέλω να διακόψω, πότε μπορω να το κάνω; Μπορώ μετα το 12μηνο ή πρέπει να συμπληρωθεί το 18μηνο;

Καλησπέρα, έκανα ανανέωση του συμβολαίου μου με τη vodafone με έκπτωση στο πάγια, στο πρόγραμμα που ήδη είχα (unlimited 50). Δυστυχώς δεν μου έβγαζε επιλογή για 12μηνο αλλα μόνο για 18μηνο. Αν για οποιδήποτε λόγο θέλω να διακόψω, πότε μπορω να το κάνω; Μπορώ μετα το 12μηνο ή πρέπει να συμπληρωθεί το 18μηνο;

Ακόμα και σήμερα μπορείς να το διακόψεις , δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο.

Έχω την εντύπωση ότι στην vodafone τον τελευταίο καιρό τον ...... με τις επιδοτήσεις. 11 χρόνια νούμερο εγώ, 12 ο αδερφός μου και οι υπόλοιποι το λιγότερο κανά 6άρι χρόνια και αυτή την φορά δεν ανέβαζαν την επιδότηση για κανένα λόγο, ούτε καν αντιπρόταση....Δεν πειράζει, ας δοκιμάσουμε την wind να δούμε τι λέει....

Εχω το unlimited 60 με έκπτωση 55% μετά απο αντιπρόταση που μου έκαναν πριν ένα χρόνο ακριβώς. Παιζει να πετύχω συνέχεια της έκπτωσης και φέτος??? Έχει κανένας κάποια πρόσφατη εμπειρία?? Σκέφτομαι να τους στείλω πρώτα ένα mail λέγοντάς τους πως είμαι ευχαριστημένος με την εταιρεία αλλά δε μπορώ να πληρώνω 70 ευρώ το μήνα τώρα που θα λήξει η εκπτωση και πως αν γίνεται να συνεχίσω με 55% για άλλο ένα χρόνο τότε οκ. Αν μου πούν όχι τότε θα κάνω φορητότητα στη wind.

Τι λέτε??

Εχω το unlimited 60 με έκπτωση 55% μετά απο αντιπρόταση που μου έκαναν πριν ένα χρόνο ακριβώς. Παιζει να πετύχω συνέχεια της έκπτωσης και φέτος??? Έχει κανένας κάποια πρόσφατη εμπειρία?? Σκέφτομαι να τους στείλω πρώτα ένα mail λέγοντάς τους πως είμαι ευχαριστημένος με την εταιρεία αλλά δε μπορώ να πληρώνω 70 ευρώ το μήνα τώρα που θα λήξει η εκπτωση και πως αν γίνεται να συνεχίσω με 55% για άλλο ένα χρόνο τότε οκ. Αν μου πούν όχι τότε θα κάνω φορητότητα στη wind.

Τι λέτε??

Μεσω mail δε νομιζω να πετυχεις τιποτα... Κανε φορητοτητα για να σε παρουν και να σου κανουν αντιπροσφορα. Πριν 2 μηνες εκανα το ιδιο και παρεμεινα στο ιδιο προγραμμα με την εκπτωση που ειχα.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Μεσω mail δε νομιζω να πετυχεις τιποτα... Κανε φορητοτητα για να σε παρουν και να σου κανουν αντιπροσφορα. Πριν 2 μηνες εκανα το ιδιο και παρεμεινα στο ιδιο προγραμμα με την εκπτωση που ειχα.

Σωστός, η μόνη λύση είναι φορητότητα. Παλιότερα καταλάβαιναν με άγρια φωνή ή κάτι τέτοιο. τώρα αν δεν δουν φορητότητα δεν γίνεται τίποτα

Οκ, θα κάνω φορητότητα. Τελικά οι φήμες που έλεγαν πως η wind θα αποροφηθεί απο τη vodafone είνια αλήθεια?? Το λέω γιατί ίσως να μη τους νοιάξει πολύ αν είναι έτσι. Απο την άλλη αν κάνω στη Cosmote όπως πέρσι και δε πάρω τίποτα θα την έχω πατήσει αφού μόνο στη wind βρίσκω κάτι παρόμοιο.

Οκ, θα κάνω φορητότητα. Τελικά οι φήμες που έλεγαν πως η wind θα αποροφηθεί απο τη vodafone είνια αλήθεια?? Το λέω γιατί ίσως να μη τους νοιάξει πολύ αν είναι έτσι. Απο την άλλη αν κάνω στη Cosmote όπως πέρσι και δε πάρω τίποτα θα την έχω πατήσει αφού μόνο στη wind βρίσκω κάτι παρόμοιο.

H wind έκανε πρόταση εξαγοράς της forthnet οπότε για την ώρα μάλλον δεν παίζει το ενδεχόμενο εξαγοράς. Το mail δεν πρόκειται να κάνει τίποτα μιας και εγώ όσες φορές και αν μίλησα με γείωσαν και δεν πίστευαν τι μου προσφέρει η wind (και σαν επιδότηση, 610 euro από τα 140 που μου δίνουν και σαν πρόγραμμα, μείον 40euro στα πάγια). Τώρα ας χάσουν εκτός των 5 αριθμών, άλλους 5 που ήταν με κάρτα...

Καλησπερα σας ,

Ειμαι στo unlimited 35 απο τις 10 απριλη . Δεν εχω το συμβολαιο μαζι μου τωρα για να σας πω περισσοτερες λεπτομερειες . πριν ειχα wind .

Οταν πηγα voda μου εδωσαν το πρωτο παγιο δωρο . Μπορω να φυγω ανα πασα στιγμη απο voda χωρις πεναλτι ;

Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι μου ειχαν πει απο voda οτι μετα το εξαμηνο μπορω να αλλαξω προγραμμα .

Καλησπερα σας ,

Ειμαι στo unlimited 35 απο τις 10 απριλη . Δεν εχω το συμβολαιο μαζι μου τωρα για να σας πω περισσοτερες λεπτομερειες . πριν ειχα wind .

Οταν πηγα voda μου εδωσαν το πρωτο παγιο δωρο . Μπορω να φυγω ανα πασα στιγμη απο voda χωρις πεναλτι ;

Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι μου ειχαν πει απο voda οτι μετα το εξαμηνο μπορω να αλλαξω προγραμμα .

συσκευη πηρες? αν ναι την συσκευη + το δωρο παγιο

αν δεν πηρες συσκευη μπορει μονο το παγιο δώρο.. :)

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Έχω πρόγραμμα με 200 λεπτά προς όλους με προνομιακή έκπτωση, όχι την κλασσική έκπτωση αντί επιδότησης. Μπορώ να φύγω ή θεωρείται σαν επιδότηση η προνομιακή έκπτωση;

Επίσης, όταν κάνω φορητότητα, υπάρχει τρόπος να μη με πρήζουν στα τηλέφωνα; Έχω μεγάλο θέμα, με εκνευρίζουν απίστευτα τα παζάρια.

Έχω πρόγραμμα με 200 λεπτά προς όλους με προνομιακή έκπτωση, όχι την κλασσική έκπτωση αντί επιδότησης. Μπορώ να φύγω ή θεωρείται σαν επιδότηση η προνομιακή έκπτωση;

Επίσης, όταν κάνω φορητότητα, υπάρχει τρόπος να μη με πρήζουν στα τηλέφωνα; Έχω μεγάλο θέμα, με εκνευρίζουν απίστευτα τα παζάρια.

μπορεις να φυγεις αν δεν εχεις παρει συσκευη για επιδοτηση.

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών