mobilitarian Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Kostadinho, Σίγουρα αύριο θα σε πάρουν τηλέφωνο. Ακυρώνεις τη φορητότητα και δεν τρέχει τίποτα αν για οποιοδηποτε λόγο δεν επικοινωνήσεις με voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Πήρα στο 2106241800 της cosmote και μου δίνει για 18μηνο στα προγράμματα 45+55 285€. Το δε 13897 δίνει για 18μηνο μόνο 141,45€...:wacko::wacko: Τι προτείνετε να κάνω; Γίνεται αίτημα φορητότητας μέσω του 210-6241800? Ευχαριστώ! Πας εκει που σε συμφερει οικονομικα δεν το συζηταμε. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Πας εκει που σε συμφερει οικονομικα δεν το συζηταμε. Ευχαριστώ!! :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Φανταζομαι η μη παραλαβη απο το courier σημαινει και απορριψει του συμβολαιου. Τουλαχιστον αυτο ισχυε για το conn-x μεσω τηλεφωνου - ταχυδρομιου. Φανταζομαι μεχρι και να παραλαβεις την sim και το συμβολαιο ανα πασα στιγμη μπορεις να κοψεις την αιτηση σου.. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 mobilitarian, greeksalad, Psylos_, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τσάμπα αγχώνομαι τελικά. Πρωί-πρωί σήμερα (9πμ!) η Vodafone με πήρε να συζητήσουμε τον λόγο που φεύγω. Φιλικότατη η κοπέλα, τελικά συμφωνήσαμε στο Vf 45 με έκπτωση για έναν χρόνο που βγαίνει τελικό ποσό, μαζί με φόρους κλπ, € 32,76 το μήνα. Ίσως με περισσότερη πίεση (γιατί δεν έκανα και πολύ τον δύσκολο είναι η αλήθεια) να έπαιρνα κάτι καλύτερο αλλά σε σχέση με τα € 45+ που έδινα τόσο καιρό για το 35άρι είναι μια χαρά. Ήταν η πρώτη προσφορά που μου έκανε. Για την ιστορία και για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, το vf35 μου το έδινε στα € 25,48 τελική τιμή το μήνα. Για επιδότηση συσκευής νομίζω ότι μου είπε € 180 για 18μηνη δέσμευση στο 35 αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερο βάρος εκεί. Και πάλι ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν και τους υπόλοιπους για τις πληροφορίες. Χάρη στο thread μόλις κέρδισα € 145 το χρόνο περίπου, σε σχέση με όσα πλήρωνα μέχρι τώρα και στο vf45 περίπου € 210 το χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Περυσι περνωντας τηλ για να τους πω οτι θελω να τοο κανω καρτα μου δωσανε -40%, εφετος που κυμαινονται οι εκπτωσεις? Απο κοσμοτε σε βονταφον τι δινει σε εκπτωσεις η βονταφον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Εγώ πήρα σήμερα για να ακυρώσω το συμβόλαιο με αφορμή τη μονομερή αλλαγή στην οικογενειακή έκπτωση. Μετά που έχωσα λίγο, με έβαλαν σε αναμονή και επέστρεψαν με το αφοπλιστικό "Εσείς πώς μάθατε ότι αλλάζει η έκπτωση?". Προς το παρόν μου είπαν να μου πιστώσουν τη διαφορά για να μη φύγω, αλλά έχω κουραστεί με τη Voda. Εννοείται ότι μου είπαν και το κλασικό όταν τους είπα να το κάνουν καρτοκινητό για να μην ψάχνω τώρα για άλλο πάροχο: "Αν πάτε σε άλλο πάροχο γίνεται άμεσα, αλλά το καρτοκινητό θέλει 1 μήνα". Περιμένω να με πάρουν τη Δευτέρα, αλλά θα πρέπει να μου κάνουν πολύ καλή προσφορά για να μεταπειστώ και δεν τους βλέπω διατεθιμένους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Πήρα στο 2106241800 της cosmote και μου δίνει για 18μηνο στα προγράμματα 45+55 285€. Το δε 13897 δίνει για 18μηνο μόνο 141,45€...:wacko::wacko: Τι προτείνετε να κάνω; Γίνεται αίτημα φορητότητας μέσω του 210-6241800? Ευχαριστώ! Τελικά, μετά από 2 τηλεφωνήματα από την Vodafone καταλήξαμε σε ανανέωση των υπαρχόντων συμβολαίων για 18μηνο με επιδότηση αρχικά 350€ (πρώτο τηλεφώνημα 15/11) και αφού αρνήθηκα λέγοντας ότι σίγουρα μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο επανήλθαν σήμερα με επιδότηση 425€ για 18μηνη δέσμευση στα ίδια προγράμματα. Πίεσα κι άλλο αλλά δεν γινόταν τίποτα παραπάνω... Το πίεσα επίσης για 12μηνο με την ίδια επιδότηση αλλά δεν δέχτηκαν... Anyway... Απο πέρσυ χαμένοι βγήκαμε (461 για δωδεκάμηνο) αλλά τουλάχιστον δεν πήραμε 90€ επιδότηση που έδινε αρχικά... Αυτά... Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σας! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Σε περίπτωση που έχεις έκπτωση στο πάγιο αλλά δεν έχεις πάρει επιδότηση και σπάσεις το συμβόλαιο, τι υποχρεούσαι να επιστρέψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Τίποτα. Έχεις υποχρέωση μόνο όταν κάνεις χρήση της επιδότησης. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Σε περίπτωση που έχεις έκπτωση στο πάγιο αλλά δεν έχεις πάρει επιδότηση και σπάσεις το συμβόλαιο, τι υποχρεούσαι να επιστρέψεις; την εκπτωση που εχεις παρει μεχρι τωρα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Σε περίπτωση που έχεις έκπτωση στο πάγιο αλλά δεν έχεις πάρει επιδότηση και σπάσεις το συμβόλαιο, τι υποχρεούσαι να επιστρέψεις; Τίποτα. Έχεις υποχρέωση μόνο όταν κάνεις χρήση της επιδότησης.[/QUOTE] την εκπτωση που εχεις παρει μεχρι τωρα... Νομιζω ο συμφοριτης Gringo εχει δικιο Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilitarian Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Guys, πλέον και στην περίπτωση της έκπτωσης αντί επιδότησης επιστρέφεις χρήματα..είναι όντως η έκπτωση που έχεις πάρει. Ισχύει από αρχές του έτους αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ins0mniak Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Στo Vodafone.gr μου δίνουν το Note 2 σε 18μηνο unlimited 35 με 450€. Στη περιοχή μου ο υπεύθυνος σε κατάστημα της Cοsmote μου έκανε προσφορά κατόπιν συνεννόησης με τα κεντρικά απο οτι κατάλαβα με 300€ αν πάρω το νούμερο και πάω σε αυτους. Αν τους πάρω στη Voda παίζει να μου κάνουν αντιπροσφορά? Παράθεση Le Max 2 X829 4/64 Le Max 2 Pro X820 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Στo Vodafone.gr μου δίνουν το Note 2 σε 18μηνο unlimited 35 με 450€. Στη περιοχή μου ο υπεύθυνος σε κατάστημα της Cοsmote μου έκανε προσφορά κατόπιν συνεννόησης με τα κεντρικά απο οτι κατάλαβα με 300€ αν πάρω το νούμερο και πάω σε αυτους. Αν τους πάρω στη Voda παίζει να μου κάνουν αντιπροσφορά? Πολύ πιθανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Guys, πλέον και στην περίπτωση της έκπτωσης αντί επιδότησης επιστρέφεις χρήματα..είναι όντως η έκπτωση που έχεις πάρει. Ισχύει από αρχές του έτους αυτό Και με ποιον τρόπο μειώνεται αυτό το ποσό; Έχω έκπτωση 11,25/ μήνα. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει 2 μήνες (22,5€). Αν διακόψω τώρα θα μου ζητήσουν 22,5€? Και αν διακόψω για παράδειγμα στο 8μηνο θα ζητήσουν 11,25*8= 90€? Κάτι δεν πάει καλά :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Και με ποιον τρόπο μειώνεται αυτό το ποσό; Έχω έκπτωση 11,25/ μήνα. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει 2 μήνες (22,5€). Αν διακόψω τώρα θα μου ζητήσουν 22,5€? Και αν διακόψω για παράδειγμα στο 8μηνο θα ζητήσουν 11,25*8= 90€? Κάτι δεν πάει καλά :wacko: Aν έχεις το συμβόλαιο σου πρόχειρο ρίξε ματιά. Γράφει αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Δεν αναφέρει κάτι το συμβόλαιο στην περίπτωση της έκπτωσης στο πάγιο, παρά μόνο τι συμβαίνει με την επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Έχω και εγώ μια παρόμοια ερώτηση. Τον περασμένο Φεβρουάριο έκανα αίτηση να μετατρέψω 2 συνδέσεις και καρτοκινητά. Μου δώσανε 45% προνομιακή έκπτωση + 10% εκπτωση οικογενειακού προγράμματος. Βλέπω από το myaccount οτι δεν έχει βγει επιδότηση. Αυτό σημαίνει οτι η "προνομιακή έκπτωση" είναι ίδια με την "έκπτωση αντί επιδότησης" και άρα δεν δικαιούμαι επιδότηση; επίσης σημαίνει οτι αν θέλω να φύγω πριν από το 12μηνο πρέπει να πληρώσω το ποσό της έκπτωσης;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Δεν αναφέρει κάτι το συμβόλαιο στην περίπτωση της έκπτωσης στο πάγιο, παρά μόνο τι συμβαίνει με την επιδότηση. εγω που εκανα συμβολαιο το Μάιο λεει τι ποσο πρεπει να πληρωσεις απο την επιδοτηση που εχεις παρει, αναλογα με το ποτε θα το σπασεις. επειδη ομως ειχα εκπτωση αντι για συσκευη, λεει ποσο επιδοτησης 0 ευρω. εγω το μεταφραζω οτι δε θα πληρωνα κατι αν το εσπαγα και γενικα δεν αναφερει κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Παιδια καλημερα.Ειμαι σε μεγαλο διλημα:ειχα για ενα χρονο συνδεση το οικονομικο πακετο 25 (140 λεπτα προς ολους),με χρεωση ανα μηνα με φπα 29 ευρω.Επειδη τωρα μου ειναι δυσκολο λογω καιρων να τα πληρωνω αποφασισα να κανω φορητοτητα κ να παω cosmote στην frog(καρτα).Αλλα σημερα με πηραν απο την vodafone κ μου κανουν εκπτωση 45% !!Δηλαδη μου ειπαν οτι εαν συνεχισω με συνδεση στα 140 λεπτα προς ολους θα χρεωνομαι μαζι με το φπα συνολικα 15 ευρω.Τι λετε εσεις βρε παιδια;Συμφερει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 εγω που εκανα συμβολαιο το Μάιο λεει τι ποσο πρεπει να πληρωσεις απο την επιδοτηση που εχεις παρει, αναλογα με το ποτε θα το σπασεις. επειδη ομως ειχα εκπτωση αντι για συσκευη, λεει ποσο επιδοτησης 0 ευρω. εγω το μεταφραζω οτι δε θα πληρωνα κατι αν το εσπαγα και γενικα δεν αναφερει κατι αλλο Έτσι γράφει και το δικό ποσό επιδότησης, 0. Θα κάνω μια κλήση στην εξ. πελατών να τους ρωτήσω τι γίνεται. Μου φαίνεται περίεργο, ότι σε περίπτωση που σπάσω το συμβόλαιο νωρίτερα θα πρέπει να πληρώσω μέρος έκπτωσης που δεν έχω λάβει ποτέ (ενώ στην περίπτωση της επιδότησης, πληρώνω ορθά την αξία της συσκευής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Μου φαίνεται περίεργο, ότι σε περίπτωση που σπάσω το συμβόλαιο νωρίτερα θα πρέπει να πληρώσω μέρος έκπτωσης που δεν έχω λάβει ποτέ (ενώ στην περίπτωση της επιδότησης, πληρώνω ορθά την αξία της συσκευής). Αυτή ήταν και η δική μου απορία νωρίτερα... Για την ιστορία, μετά και τη σημερινή μου επικοινωνία με το τμήμα διακοπής (1277), δε μου έκαναν καμία ιδιαίτερη προσφορά (-2€ σε σχέση με ότι πληρώνω τώρα - με 12μηνη παράταση συμβολαίου, αλλά όπως έλεγε χωρίς υποχρέωση παραμονής!). Μου είπαν παρ' όλα αυτά ότι το δελτίο τύπου για την μείωση των οικογενειακών εκπτώσεων δεν με επηρεάζει. Βέβαια δεν διεκπεραίωσαν καμία μετατροπή σε καρτοκινητό, και με παρέπεμψαν σε κατάστημα, εάν τελικά θελήσω να την κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Eγώ τελικά πέτυχα μόνο το 45% έκτπωση +10% λόγω οικογενειακού πακέτου. Άντε και 70 μνμτα παραπάνω στο ένα εκ των 2 τηλεφώνων.Και πάλι βέβαια στο πακέτο κερδισμένος είμαι αλλά πολύ κλέψιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλησπέρα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει με τα τέλη κτλ σε αυτές τις προσφορές στο unlimited 45 με έκπτωση στο πάγιο. Τα 33 ευρώ είναι χωρίς τα τέλη σωστά; Πόσο είναι το ποσό αυτό; Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts