Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με Οικογενειακό πακέτο , θα μεγαλώσει η έκπτωση ,

Αν επίσης κάπιος έχει κάρτα ανεργίας έχει πρόσθετη έκπτωση για έναν αριθμό αλλά θα πρέπει το οικογενειακό να γίνει στο όνομα του

Κάλεσε 2106702000 από οποιοδήποτε κινητό ή Σταθερό και πες να σε συνδέσουν με το τμήμα ακυρώσεων επειδή δεν έχεις κινητό στην Βονταφον να το καλεσεις

Ευχαριστώ πολύ, φίλε μου. Θα το κάνω σήμερα. :D

Πήρα το 1227 για να ρωτήσω για να το κάνω καρτοκινητό από VF unl 45 που είμαι τώρα. Δεν μου έκαναν καμιά καλή προσφορά για να μην διακόψω. Μου είπαν για 25% έκπτωση που ήδη την έχω. Επίσης μου είπαν για καρτοπρόγραμμα 20 που θα βγαίνει γύρω στα 15 ευρώ το μήνα. Εάν ζητήσω να γίνει καρτοπρόγραμμα θα με πάρει κανείς για άλλη προσφορά άραγε? Εγώ θέλω το πακέτο που έχω μαζί με το 5 ευρω έκπτωση της HOL να βγαίνει γύρω στα 25 ευρώ όπως είχα παλαιότερα.

Πήρα το 1227 για να ρωτήσω για να το κάνω καρτοκινητό από VF unl 45 που είμαι τώρα. Δεν μου έκαναν καμιά καλή προσφορά για να μην διακόψω. Μου είπαν για 25% έκπτωση που ήδη την έχω. Επίσης μου είπαν για καρτοπρόγραμμα 20 που θα βγαίνει γύρω στα 15 ευρώ το μήνα. Εάν ζητήσω να γίνει καρτοπρόγραμμα θα με πάρει κανείς για άλλη προσφορά άραγε? Εγώ θέλω το πακέτο που έχω μαζί με το 5 ευρω έκπτωση της HOL να βγαίνει γύρω στα 25 ευρώ όπως είχα παλαιότερα.

Πριν λίγους μήνες σε αντίστοιχη περίπτωση έδιναν 55% έκπτωση στο πάγιο. Τώρα που μιλάμε δίνουν 45% (λες και βελτίωσαν το δίκτυο ή τις ταχύτητες δεδομένων για να μειώσουν την έκπτωση)... Φυσικά πρέπει να κάνεις αίτηση φορητότητας ή αίτηση να μετατραπεί σε καρτοκινητό. Ολοκλήρωσε την αίτηση σε ένα κατάστημα και το πολ´υ την επόμενη μέρα αναμένεις κλήση τους. Θα σου προτείνουν 35% και φυσικά θα πάρεις 45% αν δεν ψαρώσεις και επιμείνεις!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πριν λίγους μήνες σε αντίστοιχη περίπτωση έδιναν 55% έκπτωση στο πάγιο. Τώρα που μιλάμε δίνουν 45% (λες και βελτίωσαν το δίκτυο ή τις ταχύτητες δεδομένων για να μειώσουν την έκπτωση)... Φυσικά πρέπει να κάνεις αίτηση φορητότητας ή αίτηση να μετατραπεί σε καρτοκινητό. Ολοκλήρωσε την αίτηση σε ένα κατάστημα και το πολ´υ την επόμενη μέρα αναμένεις κλήση τους. Θα σου προτείνουν 35% και φυσικά θα πάρεις 45% αν δεν ψαρώσεις και επιμείνεις!

Nosferatu,

Πως κάνεις αιτηση φορητότητας χωρίς να μπλέξει το πράμα όμως? πας σε κατάστημα άλλης εταιρείας ή Online αιτηση?

Ποσο καιρό θα πάρει αυτό?

ΕΠΙΣΗΣ:

αν βάλω μικρότερο Unlimited προγραμμα (δινει 100MB) και χρειαστώ παραπάνω, τί χρέωση έχει για παραπάνω Data ?

σημερα πηγα και εκανα αιτηση φορητοτητας στην cosmote, ετσι ωστε να με παρουν απο τη vodafone και να μου ανεβασουν την επιδοτηση. Τι προσφορα μπορω να κηνυγησω για το i phone 4s;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Nosferatu,

Πως κάνεις αιτηση φορητότητας χωρίς να μπλέξει το πράμα όμως? πας σε κατάστημα άλλης εταιρείας ή Online αιτηση?

Πολυ απλα απο το κινητο σου παρε δωρεαν το 13897 και ζητα φορητοτητα.Αυριο θα σε παρον απο vodafone 100% και θα σου κανουν καλυτερη προσφορα ή σε επιδοτηση ή σε εκπτωση παγιου.

Με το να κανεις αιτηση φορητοτητας δεν δεσμευεσαι...Μονο αν παρεις την sim στο προκαθορισμενο ραντεβου και υπογραψεις εχεις φυγει απο vodafone.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

σημερα πηγα και εκανα αιτηση φορητοτητας στην cosmote, ετσι ωστε να με παρουν απο τη vodafone και να μου ανεβασουν την επιδοτηση. Τι προσφορα μπορω να κηνυγησω για το i phone 4s;

θα τους πεις ξεκάθαρα οτι θες να αγοράσεις το συγκεκριμένο τηλέφωνο. συνήθως στα iPhone δίνουν επιπλέον επιδότηση..αλλα μην περιμένεις και πολλά, οι εποχές των βαρβάτων επιδοτήσεων εχουν περάσει δυστυχώς

Να ξέρεις ότι φτάνει άνετα μέχρι 55%. Πες τους το στα μούτρα.... :happy:

Πόσο φρέσκια είναι αυτή η πληροφορία; Γιατί τώρα που μιλάμε σε ξεκινάνε με 35% έκπτωση και με πίεση δίνουν 55%. Όταν έδιναν 55%, η πρώτη προσφορά μετά από φορητότητα/μετατροπή σε καρτοκινητό ήταν 45%.

Οι τεράστιες επιδοτήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Το καλύτερο που μπορεί να πάρει κανείς είναι η έκπτωση στο πάγιο. Κινητό παίρνεις όταν χρειάζεσαι από το φτηνότερο μαγαζί και σε άτοκες δόσεις.

Ως μοχλό πίεσης θα πρότεινα τη μετατροπή σε καρτοκινητό έναντι της φορητότητας διότι η πρώτη πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μήνα και τους δίνει περισσότερο χρόνο να κινηθούν...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πόσο φρέσκια είναι αυτή η πληροφορία; Γιατί τώρα που μιλάμε σε ξεκινάνε με 35% έκπτωση και με πίεση δίνουν 55%. Όταν έδιναν 55%, η πρώτη προσφορά μετά από φορητότητα/μετατροπή σε καρτοκινητό ήταν 45%.

Οι τεράστιες επιδοτήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Το καλύτερο που μπορεί να πάρει κανείς είναι η έκπτωση στο πάγιο. Κινητό παίρνεις όταν χρειάζεσαι από το φτηνότερο μαγαζί και σε άτοκες δόσεις.

Ως μοχλό πίεσης θα πρότεινα τη μετατροπή σε καρτοκινητό έναντι της φορητότητας διότι η πρώτη πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μήνα και τους δίνει περισσότερο χρόνο να κινηθούν...

φρέσκια φρέσκια είναι η πληροφορία! και εμένα με πήγαν στο unlimited 60 και σε συνδυασμό με hol το πάγιο βγαίνει λίγο κάτω από 23 ευρώ!

φρέσκια φρέσκια είναι η πληροφορία! και εμένα με πήγαν στο unlimited 60 και σε συνδυασμό με hol το πάγιο βγαίνει λίγο κάτω από 23 ευρώ!

Τι εκανες και πήρες τόσο καλή εκπτωση?

Τι εκανες και πήρες τόσο καλή εκπτωση?

φορητότητα σε πακέτο της wind! το οποίο ήταν κι αυτό αρκετά καλό, αλλά σαν το 60άρι της βονταφον σε αυτήν την τιμή δεν παίζεται. ξαναλέω, υπάρχει μέσα και η έκπτωση της hol που είναι κανα 10άρι νομίζω

Σήμερα ανανεώθηκε o χρόνος ομιλίας κτλ στο πρόγραμμα μου και βλέπω στην εφαρμογή της vodafone ότι ανανεώθηκαν και τα mb σε 100. Με το 1.5 GB τι γίνεται; Συνεχίζει ή όχι μέχρι το τέλος του μήνα;

Καλησπέρα στου ψαγμένους. ... ψάχνομαι πάρα πολύ την τελευταία ώρα , αφού είδα ότι μπορώ να πάρω νέο νουμερο και με 130 ευρώ περίπου το SE Xperia Ray σε συγκεκριμένο online κατάστημα αλλά είναι με cosmote ... όπως ήδη ξέρετε κοστίζει γύρω στα 200 , από ότι είδα το plaisio δεν προσφέρει όπως θυμόμουν συνδυασμούς με πακέτα κινητής , και στη επίσημη σελιδα vodafone δεν το έχει , αλλά φαντάζομαι ότι το έχει ακόμα πιο ακριβά ...

Θέλω να το κάνω συνδυασμό με την HoL που έχω ήδη , μιλάμε δλδ για

1) ΗοL Double-Play GR ( έχω ήδη και πληρώνω 34 )

2) Πακέτο οικονομικό με 140 λεπτά ομιλίας ( με φτάνουν , έχω και what's up όπου μιλάω με αυτούς που θέλω ) 25 ευρώ

3) το κινητό το πολύ 12 μήνες επί 12 ευρώ ( 144 ευρώ )

Από ότι κατάλαβα το 1) γίνεται 23 ευρώ το 2) παραμένει σταθερό ( ; ) γιατί διαλέγω συσκευή και το 3) το παίρνω για το νέο νούμερο άρα μιλάμε για 60 ευρώ το μήνα

Θα μπορέσω να κάνω τέτοια συμφωνία ;

http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Το 1.5GB μετράει μετά που θα τελειώσεις τα δεδομένα του προγράμματος.

Άμα τελειώσω τα δεδομένα μου τώρα τον σεπτέμβρη δεν θα έχω τίποτα όμως;

Το 1.5GB ισχύει μόνο εντός του Αυγούστου.

Τα δεδομένα του προγράμματός σου μηδενίζονται κάθε όποτε εκδίδεται λογαριασμός. Εάν πχ είναι στις 15 κάθε μήνα, θα έχεις ξανά 100MB στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το 1.5GB ισχύει μόνο εντός του Αυγούστου.

Τα δεδομένα του προγράμματός σου μηδενίζονται κάθε όποτε εκδίδεται λογαριασμός. Εάν πχ είναι στις 15 κάθε μήνα, θα έχεις ξανά 100MB στις 15 Σεπτεμβρίου.

O λογαριασμός μου μηδενίστηκε εχτές. Και είδα ότι μου λέει στο υπόλοιπο 100mb όσο έχω στο πρόγραμμα δλδ. Αλλά παρατήρησα τώρα ότι ενώ χρησιμοποιώ ίντερνετ δεν καταναλώνονται. Άρα μάλλον από 1 Σεπτέμβρη που θα λήξει η προσφορά θα αρχίσουν να μετράνε.

Πολυ απλα απο το κινητο σου παρε δωρεαν το 13897 και ζητα φορητοτητα.Αυριο θα σε παρον απο vodafone 100% και θα σου κανουν καλυτερη προσφορα ή σε επιδοτηση ή σε εκπτωση παγιου.

Με το να κανεις αιτηση φορητοτητας δεν δεσμευεσαι...Μονο αν παρεις την sim στο προκαθορισμενο ραντεβου και υπογραψεις εχεις φυγει απο vodafone.

Γιαννη σε ευχαριστώ πολύ, πήρα εκανα αίτηση (και θα πήγαινα γιατι μας έκαναν πολύ καλή προσφορά) και την άλλη μέρα με επεισε η VF να μεινουμε εκει με μια εκπτωση του 40%. Και πάλι ευχαριστώ!

Λογικά μπορούσες να πάρεις και ένα 45% αλλά όπως και να έχει κερδισμένος είσαι σε σχέση με το παρελθόν.

Μην λυπάστε κανένα δίκτυο, πάρτε ό,τι μπορείτε ως έκπτωση...

Βολταίρος

Παιδιά καλησπέρα,

έχω 3 συνδέσεις οι οποίες είναι στο ίδιο μητρώο(Οι δυο είναι παλιό πρόγραμμα 240΄-ΝΑΙ ΝΑΙ υπάρχει ακόμα- και η άλλη είναι Unlimited 20) καθώς και μια σύνδεση σταθερού HOL(χωρίς Internet)! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά υπαρχει και άλλη μια σύνδεση Double Play της HOL σε άλλο μητρώο-όνομα! Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι αν αλλάξω τις 2 συνδέσεις σε Unlimited 60 ή Unlimited 50 θα μπορέσω αν επιτύχω κάποια έυλογη μείωση παγίου της τάξεως του 45% και ίσως και μια μεγαλύτερη επιδότηση(η αρχική ήταν 130 για τους 3 αριθμούς)? Και κάτι ακόμα το οικογενειακό πακέτο είναι μόνο για Unlimited προγράμματα!? Οπότε αν πάω σε Unlimited όλα τα προγράμματα θα έχω και επιπλέον έκπτωση από το οικεγενειακό?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by muppetshow

ειμαι στο οικονομικο 25 και σκεφτομαι για αλλαγη στο unlimited 25,μπορω να αλλαξω μεσα απο την σελιδα τους myaccount η πρεπει να περασει καποιος καιρος?θα επιβαρυνθω κατι?

Παιδιά καλησπέρα,

έχω 3 συνδέσεις οι οποίες είναι στο ίδιο μητρώο(Οι δυο είναι παλιό πρόγραμμα 240΄-ΝΑΙ ΝΑΙ υπάρχει ακόμα- και η άλλη είναι Unlimited 20) καθώς και μια σύνδεση σταθερού HOL(χωρίς Internet)! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά υπαρχει και άλλη μια σύνδεση Double Play της HOL σε άλλο μητρώο-όνομα! Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι αν αλλάξω τις 2 συνδέσεις σε Unlimited 60 ή Unlimited 50 θα μπορέσω αν επιτύχω κάποια έυλογη μείωση παγίου της τάξεως του 45% και ίσως και μια μεγαλύτερη επιδότηση(η αρχική ήταν 130 για τους 3 αριθμούς)? Και κάτι ακόμα το οικογενειακό πακέτο είναι μόνο για Unlimited προγράμματα!? Οπότε αν πάω σε Unlimited όλα τα προγράμματα θα έχω και επιπλέον έκπτωση από το οικεγενειακό?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ιδανικά για να έχεις την έκπτωση HOL/Voda ζητάνε να είναι στο ίδιο όνομα. Για τα υπόλοιπα ισχύει ότι λέμε και παραπάνω:

Σίγουρα θα πάρεις κάποια έκπτωση αν αλλάξεις τα προγράμματα, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα κάνε αίτηση φορητότητας. Η οικογενειακή έκπτωση είναι πλέον των λοιπών εκπτώσεων.

ειμαι στο οικονομικο 25 και σκεφτομαι για αλλαγη στο unlimited 25,μπορω να αλλαξω μεσα απο την σελιδα τους myaccount η πρεπει να περασει καποιος καιρος?θα επιβαρυνθω κατι?

αφου μιλησα μαζι τους....γινεται να αλλαξω χωρις καποια επιβαρυνση αλλα χανω την εκπτωση 25% λογω φορητοτητας που ειχα...μα%ακια.....

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών