Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το εξης θεμα αν ξερει καποιος να με διαφωτισει..

25-04 ανανεωθηκε ο μηνας κι ο χρονος δωρεαν που δικαιουμαι συμφωνα με το unlimited 45 στο οποιο πηγα απο το old unlimited 30 στις 6.04.2012 ,

απο τοτε καθε μερα τα δωρεαν λεπτα προς 3ους πεσανε απο τα 130 στα 51 και σημερα στα 38,5 χωρις σε καμια περιπτωση να το εχω καταναλωσει ..?

Τι συμβαινει / ξερει κανεις ?

Προφανώς κάπιος ασριθμός που καλείς δεν είναι πια στην Vodafone

Για να βρείς πιός , στείλε έναν έναν τους αριθμούς που κάλεσες σήμερα και χτές στο 1292 δωρεάν .

Έτσι θα βρείς γρήγορα και εύκολα πιός είναι

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την προώθηση κλήσεων οταν ειμαι κατειλημένος? Οταν παταω την απανεργοποιηση μου βγάζει το κινητό οτι δεν υποστηρίζει το δίκτυο την απενεργοποίηση της συγκεκριμένης προώθησης... Τι παίζει?

Galaxy 3 ειναι η συσκευή.

#002# και πλήκτρο κλήσης, και απενεργοποιει ολες τις προωθήσεις! :)

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Απο ποτε ρε παιδιά το Ίντερνετ ανανεώνεται οπότε κ ο λογαριασμός; 1η του μήνα δεν ήταν;
:w00t:

Απο ποτε ρε παιδιά το Ίντερνετ ανανεώνεται οπότε κ ο λογαριασμός; 1η του μήνα δεν ήταν;

ναι το άλλαξαν πάλι. Στο δικό μου 1/4/2012 πήρα τα 1,5 GB του προγράμματος μου, και στις 12/4/2012 που "αλλάζει" ο μήνας μου, τα ξαναπήρα πάλι απο την αρχή (είχα φάει ήδη 500GB )

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Νομίζω ξεκίνησε από τον προηγούμενο μήνα.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Νομίζω ξεκίνησε από τον προηγούμενο μήνα.

επιτελους κατι καλό! Μαλλον προηγηθηκαν καταγγελιες... (ή απλά το ''συστημα χρεωσεων'' σταματησε να ειναι το πιο καθυστερημενο...)

επιτελους κατι καλό! Μαλλον προηγηθηκαν καταγγελιες... (ή απλά το ''συστημα χρεωσεων'' σταματησε να ειναι το πιο καθυστερημενο...)

Καταγγελειες δεν υπηρξαν. Ειναι το νεο billing απο αρχες του χρονου.

Αλλα αν κανεις βολτα απο το ιντερνετ, θα δεις οτι πολλους δεν τους βολευει.

Γιατι και καλα ήταν καθυστερημένο;

:w00t:

Γιατι και καλα ήταν καθυστερημένο;

διοτι αυτα που κανει τωρα η voda, τα εκαναν οι αλλοι 2 εδω και μερικα χρονια... Θελω να δω ποια δικαιολογια θα βρισκει το cc οταν γινονται παλι λαθος χρεωσεις (το γλυφιτζουρι 'λαθος συστηματος' δε μπορει να χρησιμοποιηθει πια)

διοτι αυτα που κανει τωρα η voda, τα εκαναν οι αλλοι 2 εδω και μερικα χρονια... Θελω να δω ποια δικαιολογια θα βρισκει το cc οταν γινονται παλι λαθος χρεωσεις (το γλυφιτζουρι 'λαθος συστηματος' δε μπορει να χρησιμοποιηθει πια)

Γιατι; Πηρε το αλανθαστο billing?

Γιατι; Πηρε το αλανθαστο billing?

υποτιθεται οτι μια εταιρια που θελει να λεγεται 'σοβαρη', αλλαζει το συστημα για να μην υπαρχουν τα λαθη του παρελθοντος. Εαν τωρα παλι συνεχισει τα λαθη, λυπαμαι τους συνδρομητες της...

υποτιθεται οτι μια εταιρια που θελει να λεγεται 'σοβαρη', αλλαζει το συστημα για να μην υπαρχουν τα λαθη του παρελθοντος. Εαν τωρα παλι συνεχισει τα λαθη, λυπαμαι τους συνδρομητες της...

Δειξε μου μια τετοια εταιρια, γιατι εχω την εντυπωση οτι λυπασαι για ολους τους πελατες, ολων των εταριων, τηλεπικοινωνιακων και μη, σε ολο τον κοσμο.

Δειξε μου μια τετοια εταιρια, γιατι εχω την εντυπωση οτι λυπασαι για ολους τους πελατες, ολων των εταριων, τηλεπικοινωνιακων και μη, σε ολο τον κοσμο.

δε λεω οτι οι υπολοιποι ειναι αλανθαστοι, αλλά απο προσωπικη εμπειρια (και φιλων/γνωστων), οπως επισης και απο γραπτά πολλων μελλων του forum, η voda πάντα εκανε τα πιο χοντρα λαθη, και σχεδον παντα εις βαρους του καταναλωτη

Οταν σε συμβολαιο στην παραγραφο ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

αναφερετε ρητα οτι "Δεν επιθυμω την καταχωρηση προσωπικων δεδομενων και τη διαθεση τους σε τριτους για παροχη υπηρεσιων τηλεφωνικου καταλογου."

Υπαρξη παραβαση και διατεθουν τα στοιχεια.... εχει ευθυνη η ετερεια?

Μπορω να καταγγειλω την συμβαση και με ποιο τροπο? Που μπορω να αποτανθω αν η ετερεια δεν απαντησει σε υποβληθεν αιτημα για την διαθεση στοιχειων.

Οποιαδηποτε βοηθεια σας δεκτη.

Σας ευχαριστω

Οταν σε συμβολαιο στην παραγραφο ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

αναφερετε ρητα οτι "Δεν επιθυμω την καταχωρηση προσωπικων δεδομενων και τη διαθεση τους σε τριτους για παροχη υπηρεσιων τηλεφωνικου καταλογου."

Υπαρξη παραβαση και διατεθουν τα στοιχεια.... εχει ευθυνη η ετερεια?

Μπορω να καταγγειλω την συμβαση και με ποιο τροπο? Που μπορω να αποτανθω αν η ετερεια δεν απαντησει σε υποβληθεν αιτημα για την διαθεση στοιχειων.

Οποιαδηποτε βοηθεια σας δεκτη.

Σας ευχαριστω

Θες να μας πεις και τι στοιχεία έχεις? Που θα βασίσεις τη καταγγελία σου? Πως ξέρεις πως διέρρευσαν από την vodafone? Σε ποιόν διατέθηκαν τα στοιχεία σου? Μας ενδιαφέρει όλους νομίζω το θέμα και η έκβασή του αν το κυνηγήσεις.

Επίσης δεν ξέρω τι λέει η υπόλοιπη παράγραφος, αλλά αυτό που μας παραθέτεις λέει πως δεν θα καταχωρήσουν προσωπικά σου δεδομένα σε υπηρεσίες τηλεφωνικών καταλόγων.

Τέλος ακόμη και αν δεν λέει τίποτα για προσωπικά δεδομένα στο συμβόλαιό σου κάποια πράγματα είναι νομοθετημένα και πρέπει οι εταιρίες να τα ακολουθούν. Ένα από αυτά είναι πως δεν μπορούν να δώσουν το τηλέφωνό σου χωρίς τη συγκατάθεσή σου.

Λεωνίδας

H vodafone ακολουθεί και αυτή την πολιτική της cosmote όσον αφορά την πολιτική στις ανανεώσεις συμβολαίων; Έκπτωση 3-5 ευρώ;

H vodafone ακολουθεί και αυτή την πολιτική της cosmote όσον αφορά την πολιτική στις ανανεώσεις συμβολαίων; Έκπτωση 3-5 ευρώ;

Με...παζαρι και απειλη φορητοτητας αλλου πετυχαινεις πολυ πολυ καλυτερες προσφορες

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Από χθες είμαι κι εγώ στη Vodafone. Έχω μια απορία. Έχω iPhone και data plan. Αν ανοίξω το hotspot για να μοιράσω, έχει extra χρέωση, ή όχι;

καλημέρα.

έκανα αίτημα για μετατροπή συμβολαίου σε καρτοκινητό στο 1227 σήμερα.παίζει να με πάρουν τηλ για καλύτερη προσφορά?μου είχαν προτείνει 25% μείωση στο πάγιο 12μηνο

Μπα;! Την κατέβασαν κι άλλο την αρχική έκπτωση; Μέχρι πρότεινος ήταν στο 30%! Λογικά θα σε πάρουν να σου προτείνουν κανα 45άρι % μείον, αλλά δεν είναι και 100% βέβαιο.

μου είχαν προτείνει 25% μείωση στο πάγιο 12μηνο

Λογικα στην εκαναν την προσφορα στο τηλ. Δεν ξερω ομως αν σε ξαναπαρουν.

Σε προηγούμεο ποστ έγραψα πως ειχα σκοπό να απλα να κάνω φόρητότητα για αντιπροσφορά. Μέτα απο κάποια θεματάκια τεχνικού προβλήματος με το σήμα στην περιοχή την ημέρα των εκλογών, και αφου έληξε το συμβολαιο μου εκανα φορητότητα για κοσμοτε (έχω άλλα 5 νούμερα εκεί). Είχα σκοπό οντως μετά το περιστάτικο να αλλάξω δίκτυο αλλά τελικά με το -45% κάθε μήνα στο πάγιο το ξανασκέφτηκα και για άλλη μια χρονιά θα είμαι στην vodafone. Edited by nondaz
iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Έχω φύγει από την Vodafone εδώ και τρεις μήνες περίπου και είμαι κατενθουσιασμένος. Με το πρόγραμμα Wind Bbest Flexy 300 για τα δυο νούμερα που έκανα φορητότητα και μετάβαση στην Wind, με έκπτωση αντί επιδότησης δεν μου έρχεται πάνω από 55 ευρώ το πάγιο και για τα δυο νούμερα! Στην Vodafone τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μέχρι και τον Φλεβάρη είχα παράλογες και κρυφές χρεώσεις όπως αποδείχτηκε για 'μένα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα για τα προγράμματα Unlimited 50 και Eυέλικτο 45 με τις εκπτώσεις λόγω οικογενειακού πακέτου να φτάνει να το ποσό από 89 ευρώ περίπου που ήταν μέχρι τον Αύγουστο του 2010, να φτάνει πλέον στα 107 - 115 ευρώ περίπου τον μήνα μέχρι και τον περασμένο Φλεβάρη. Επίσης κάποιες φορές ερχόταν και παραπάνω γιατί φαινόταν ότι ξεπερνούσα τον χρόνο του παγίου κάτι που εγώ είχα επιφυλάξεις.

Έφυγα από την Vodafone και πληρώνω τα μισά. Η χειρότερη εταιρεία μακράν για 'μένα. Έχασαν έναν πελάτη από το 1998 και αυτό γιατί δεν δέχτηκαν κατ' εξαίρεσιν την μετάβαση σε Ευέλικτα Επαγγελματικά προγράμματα πριν το πέρας του χρόνου του συμβολαίου. Περαστικά τους.

Hello moto....!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών