soublaki-3 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Κάνε φορητότητα. Τι έχεις να χάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmgr Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Παιδιά, καλησπέρα. Είμαι πελάτης στη Βοντα εδώ και 12 χρόνια και σήμερα βγήκε η επιδότησή μου. Είναι 36,90 Ευρώ για δωδεκάμηνο και 55,35 για 18μηνο. Είμαι στο πρόγραμμα Unlimited 45 και πληρώνω γύρω στο 50άρι κάθε μήνα. Είναι δυνατόν???? Υποτιμούν την νοημοσύνη μου? Τι μου προτείνετε να κάνω? Τι ποσό θα είναι λογικό να μου δώσουν? Να κάνω φορητότητα? Πέρσι μου είχαν δώσει μετά από διαπραγματεύσεις, χωρίς όμως απειλή φορητότητας 517 ευρώ. Ευχαριστώ. Κι εγω θα σου ελεγα να κανεις φορητοτητα. Εμενα πηγε απο τα 120 € στα 400 € χωρις να τους πιεσω. Ειμαι βεβαιως εταιρικος πελατης αλλα δε νομιζω οτι εχει και πολυ σημασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Κι εγω θα σου ελεγα να κανεις φορητοτητα. Εμενα πηγε απο τα 120 € στα 400 € χωρις να τους πιεσω. Ειμαι βεβαιως εταιρικος πελατης αλλα δε νομιζω οτι εχει και πολυ σημασια... Εχει και παραέχει. Φαντάσου να κάνεις 50 φορητότητες...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmgr Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Εχει και παραέχει. Φαντάσου να κάνεις 50 φορητότητες...:rolleyes: Σε αυτο το νουμερο ναι αλλα εγω μιλαω για 3 εταιρικα με μηνιαιους λογαριασμους απο 20 εως 50€ το καθε ενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Εγω ειχα το unlimited 240 και με κάποιες επιδοτήσεις πλήρωνα 32€ τον μήνα. Κάποια στιγμή μαζι με κάποιες παράξενες χρεώσεις data & και διάφορα άλλα τα οποία δεν κατάλαβα ποτέ, έφθασα να πληρώνω 40€ τον μήνα (Data/internet δεν χρησιμοποίησα ποτέ, και τον χρόνο μου πάντα τον μετρούσα). Μετά απο τηλεφωνημά μου στο 13840, (με χρέωση), με ενημέρωσαν ότι δεν έχω πλέον επιδότηση, & έχω χρεωθεί data!!!!!. Τέλος πάντων σαν παλιός πελάτης απο το 1994 & επειδη η οικογενειά μου ειναι Vodafone, ζήτησα κάποιο άλλο πρόγραμμα, και μου πρότειναν κάποιο νέο unlimited, το οποίο είταν και ποιο ακριβό, ειχε λιγότερο χρόνο ομιλίας απο αυτό που ειχα + data, (το οποίο δεν το χρησιμοποιώ αρα μου είναι και άχρηστο). Εκανα αιτηση μεταφοράς στην Cosmote, και μετά απο τα γνωστα πλέον τηλεφωνήματα μου πρότειναν το νέο πρόγραμμα unlimited 45 με........27,70€, για ένα χρόνο το οποίο και δέχτηκα. Αλλά του χρόνου με βλέπω σίγουρα για Cosmote, για τον λόγο ότι πολλοί πλέον συγγενεις και φίλοι έκαναν μεταφορά, λόγω καλύτερης κάλυψης & τιμολόγησης. Προφανώς η συσκευή σου συνδέθηκε μόνη της στο Internet και κατέβασε δεδομένα. Από κει και πέρα, το 13840 δεν είναι χρεώσιμο(το 13830 ναι). Ωστόσο, για τις ακαταλαβίστικες χρεώσεις που έγιναν μπορούσες κάλλιστα να ρωτησεις την εταιρία τι σημαίνουν και εφόσον δεν τις είχες κάνει θα πιστωνόταν το ποσό. Ιδίως τα μικροποσά πιστώνονται απευθείας στον επόμενο λογαριασμό, χωρίς να περάσουν από ιδιαίτερο έλεγχο. Έχε υπόψη πως οι περισσότερες ακαταλαβίστικες χρεώσεις οφείλονται συνήθως στους χρήστες(5ψήφιοι αριθμοί κλπ). Τέλος, αν κάνεις φορητότητα για Cosmote για θέματα δικτύου, μάλλον θα το μετανιώσεις, αν δεν έχεις πραγματικό πρόβλημα με το δίκτυο της Vodafone.:p Το...σήμα-"καμπάνα" (και καλά) της Cosmote είναι ένας μύθος εδώ και κάποια χρόνια:p Συν το ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote χρειάζεται συνήθως γερά νεύρα :lol: Παιδιά, καλησπέρα. Είμαι πελάτης στη Βοντα εδώ και 12 χρόνια και σήμερα βγήκε η επιδότησή μου. Είναι 36,90 Ευρώ για δωδεκάμηνο και 55,35 για 18μηνο. Είμαι στο πρόγραμμα Unlimited 45 και πληρώνω γύρω στο 50άρι κάθε μήνα. Είναι δυνατόν???? Υποτιμούν την νοημοσύνη μου? Τι μου προτείνετε να κάνω? Τι ποσό θα είναι λογικό να μου δώσουν? Να κάνω φορητότητα? Πέρσι μου είχαν δώσει μετά από διαπραγματεύσεις, χωρίς όμως απειλή φορητότητας 517 ευρώ. Ευχαριστώ. Εναλλακτικά, αν δε θες επιδότηση, με μια αίτηση φορητότητας ή αίτηση διακοπής θα σου δώσουν άμεσα -45% σε κάθε αριθμό, στο πάγιο(τουλάχιστον έτσι κάνουν συνήθως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Εγω ειχα το unlimited 240 και με κάποιες επιδοτήσεις πλήρωνα 32€ τον μήνα. Κάποια στιγμή μαζι με κάποιες παράξενες χρεώσεις data & και διάφορα άλλα τα οποία δεν κατάλαβα ποτέ, έφθασα να πληρώνω 40€ τον μήνα (Data/internet δεν χρησιμοποίησα ποτέ, και τον χρόνο μου πάντα τον μετρούσα). Μετά απο τηλεφωνημά μου στο 13840, (με χρέωση), με ενημέρωσαν ότι δεν έχω πλέον επιδότηση, & έχω χρεωθεί data!!!!!. Τέλος πάντων σαν παλιός πελάτης απο το 1994 & επειδη η οικογενειά μου ειναι Vodafone, ζήτησα κάποιο άλλο πρόγραμμα, και μου πρότειναν κάποιο νέο unlimited, το οποίο είταν και ποιο ακριβό, ειχε λιγότερο χρόνο ομιλίας απο αυτό που ειχα + data, (το οποίο δεν το χρησιμοποιώ αρα μου είναι και άχρηστο). Εκανα αιτηση μεταφοράς στην Cosmote, και μετά απο τα γνωστα πλέον τηλεφωνήματα μου πρότειναν το νέο πρόγραμμα unlimited 45 με........27,70€, για ένα χρόνο το οποίο και δέχτηκα. Αλλά του χρόνου με βλέπω σίγουρα για Cosmote, για τον λόγο ότι πολλοί πλέον συγγενεις και φίλοι έκαναν μεταφορά, λόγω καλύτερης κάλυψης & τιμολόγησης. Πρεπει να κανουμε group ολοι εμεις οι παλιοι συνδρομιτες της voda που επι χρονια μας τα αρπαζαν χωρις να πουμε λεξη! Χαχα, παντως χωρις πλακα μακαρι να ημασταν ακομη σε εκεινες τις εποχες του 2000 μεχρι του 2009! Edited October 27, 2011 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Η ενημερωση απο το 1284 για εναπομειναντα ΜΒ απο χρηση δεδομενων ειναι σε πραγματικο χρονο παιδια ? Δεν το διευκρινιζει το sms . Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Δεν είναι σε πραγματικό χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Δεν είναι σε πραγματικό χρόνο. Ευχαριστω.Ουτε λεει ποτε εγινε η ενημερωση οπως στον υπολοιπομενο χρονο ομιλιας που το λεει .Μαλιστα λεει μεχρι τελος του τρεχοντα μηνα και οχι μεχρι τον μηνα που κλεινουμε "επετειακα" μηνα . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Η ενημερωση απο το 1284 για εναπομειναντα ΜΒ απο χρηση δεδομενων ειναι σε πραγματικο χρονο παιδια ? Δεν το διευκρινιζει το sms . Ευχαριστω. Τα MB ειναι σε πραγματικο χρονο. Τα λεπτα δεν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ευχαριστω.Ουτε λεει ποτε εγινε η ενημερωση οπως στον υπολοιπομενο χρονο ομιλιας που το λεει .Μαλιστα λεει μεχρι τελος του τρεχοντα μηνα και οχι μεχρι τον μηνα που κλεινουμε "επετειακα" μηνα . όπως το είπες.τα mb μετράνε μέχρι το τέλος του κάθε μήνα ημερολογιακά.ο χρόνος ομιλίας και τα sms σου μετράνε μέχρι την μέρα που σου εκδίδεται ο λογαριασμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Τα MB ειναι σε πραγματικο χρονο. Τα λεπτα δεν ειναι. Ευχαριστω.Αυτη την εντυπωση μου δινει το sms. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanctum Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Καλημερα παιδια. Ειμαι στο καρτοπρογραμμα 15 της Vodafone με unlimited στο δυκτιο της vodafone. Εχω φιλους που εχουν δυστηχως σχεδον ολοι cosmote, και μου τρωνε αρκετο απο τον υπολοιπομενο πληρωτεο χρονο (στην ουσια το παγιο που μπαινει μεσα καθε μηνα). Η ερωτηση μου ειναι αν υπερβει τα 15 ευρω, τοτε θα συνεχισει να αυξανεται και ετσι τον επομενο μηνα αντι για τα 16 του παγιου θα μου ζητησου πχ 20-25 ευρω? Δηλαδη μεταφερεται η χρεωση που θα γινει υπερβαση + το παγιο? Επισης, σκεπτομαι να παρω και μια δευτερη καρτα σε απλο καρτοπρογραμμα cosmote για να επικοινωνω μαζι τους. αλλα η περιοχη μου ειναι αστα απο cosmote σημα (ειχα παλια και το μετετρεψα σε vodafone γιατι ηταν απελπισια κατασταση). Αξιζει μια τετοια κινηση, η καλυτερα να μεινω στην vodafone για αυτο το σκοπο και ας πληρωνω το εξτρα καθε μηνα? Δηλαδη αν αξιζει συνολικα το ηδη υπαρχον προγραμμα που εχω σε θεμα τιμης, μιας και στο θεμα σηματος εχω απιστευτη ποιοτητα με την vodafone προς καθε δυκτιο. Ευχαριστω πολυ παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmst Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Προφανώς η συσκευή σου συνδέθηκε μόνη της στο Internet και κατέβασε δεδομένα. Από κει και πέρα, το 13840 δεν είναι χρεώσιμο(το 13830 ναι). Ωστόσο, για τις ακαταλαβίστικες χρεώσεις που έγιναν μπορούσες κάλλιστα να ρωτησεις την εταιρία τι σημαίνουν και εφόσον δεν τις είχες κάνει θα πιστωνόταν το ποσό. Ιδίως τα μικροποσά πιστώνονται απευθείας στον επόμενο λογαριασμό, χωρίς να περάσουν από ιδιαίτερο έλεγχο. Έχε υπόψη πως οι περισσότερες ακαταλαβίστικες χρεώσεις οφείλονται συνήθως στους χρήστες(5ψήφιοι αριθμοί κλπ). Τέλος, αν κάνεις φορητότητα για Cosmote για θέματα δικτύου, μάλλον θα το μετανιώσεις, αν δεν έχεις πραγματικό πρόβλημα με το δίκτυο της Vodafone.:p Το...σήμα-"καμπάνα" (και καλά) της Cosmote είναι ένας μύθος εδώ και κάποια χρόνια:p Συν το ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote χρειάζεται συνήθως γερά νεύρα :lol: Εναλλακτικά, αν δε θες επιδότηση, με μια αίτηση φορητότητας ή αίτηση διακοπής θα σου δώσουν άμεσα -45% σε κάθε αριθμό, στο πάγιο(τουλάχιστον έτσι κάνουν συνήθως) Εχεις δίκιο το σωστό νούμερο είναι το 13830, μόνο που η αναμονή με το μήνυμα (καλώς ηλθατε στην βονταφον), ειναι περιπου 45 δευτερόλεπτα, οπότε υπάρχει χρέωση, και οι απαντήσεις τους είναι τυποποιημένες όπως και τα προγραμματά τους, χωρίς ευελιξία. Φυσικά ειναι καλύτερα από μερικά Βονταφον μαγαζιά, ειδικά στην επαρχία όπου η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη απλά δεν υπάρχουν. Ειναι σαν τα καταστήματα Γερμανος με κόκκινο χρώμα. Εχω όμως την εντύπωση ότι θέλουν τα μεταφέρουν τα παλια συμβόλαια σε νέα, με το πρόσχημα της μειωμένης τιμής (αλλά και του μικρότερου χρόνου ομιλίας). Οι παράξενες χρεώσεις ειναι κατά την γνώμη μου πλέον καθεστός. Δύο από τους πέντε γνωστούς μου έκαναν μεταφορά μόνο για αυτό τον λόγο. Μπορεί σε αυτό να ειναι αιτία και η λάθος ενημέρωση από κάποιο Βονταφον μαγαζί, όταν έκαναν την σύνδεση. Όσο για την κάλυψη, το εταιρικό μου κινητό ειναι Κοσμοτέ:!:. Έχει καλύτερη κάλυψη, αλλά πολύ συχνά dropped calls,ένδειξη στην οθόνη πρόβλημα δικτύου όταν κάνεις κλήση, και μηνύματα χαμένων κλήσεων τα οποία τα λαμβάνεις εως και μισή ώρα αργότερα:X. Και όλα αυτά συμβαίνουν ακόμα και στην εθνική οδό. Edited October 30, 2011 by stmst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμάτε κάποιοι το Καρτοπρόγραμμα.. Νομίζω τα προγράμματα συμβολαίου είναι πολύ καλύτερα σου δίνουν και mb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james_ Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 πηρα το 13830 για την επιδοτηση στο vodafone και μου ειπαν οτι πλεον μονο στα καταστηματα vodafone μπορω να μαθω το ποσο της επιδοτησης και να διαπραγματευτω. μηπως το κανανε αυτο για να μην διαπραγματευεσαι? εγω που θελω κινητο στο πλαισιο τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63507275 Να ενημερωθει ο καθενας μας, ειδικα για τα τρωκτικα της vfn. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παίδες καλημέρα. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω αίτηση φορητότητας σε Cosmote? Βγήκε η επίδότηση μου 150€ σε οικογενειακό με μηνιαίους λογαριασμους περίπου 100€ μεσο όρο... Θέλω να τους φτάσω στα όριά τους. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παίδες καλημέρα. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω αίτηση φορητότητας σε Cosmote? Βγήκε η επίδότηση μου 150€ σε οικογενειακό με μηνιαίους λογαριασμους περίπου 100€ μεσο όρο... Θέλω να τους φτάσω στα όριά τους. πας σε μια κοσμοτε και κανεις αιτηση εκει για πας στη κοσμοτε. αμεσως θ α σε παρουν απο βοντα για προσφορα για να μεινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 πας σε μια κοσμοτε και κανεις αιτηση εκει για πας στη κοσμοτε. αμεσως θ α σε παρουν απο βοντα για προσφορα για να μεινεις. Μέσω τηλεφώνου (π.χ 6241800 ή 13897) γίνεται? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Είσαι σίγουρος? Μην βρεθώ προ εκπλήξεως και σκάσει μύτη κανένας courier με τις καινούργιες sim kai το συμβόλαιο παραμάσχαλα!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 εγω οσες φορες εχω κανει αιτηση φορητοτητας παντα με εχουν παρει τηλεφωνο απο την εταιρεια που ημουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παίδες καλημέρα. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω αίτηση φορητότητας σε Cosmote? Βγήκε η επίδότηση μου 150€ σε οικογενειακό με μηνιαίους λογαριασμους περίπου 100€ μεσο όρο... Θέλω να τους φτάσω στα όριά τους. Πήγαινε στην cosmote και μάθε πόσα σου δίνουν για μεταφορά στο δίκτυό τους....Μετά πάρε στην voda και πες τους ότι οι άλλοι μου δίνουν τόσα (με νούμερα όμως, γιατί εμένα μου έλεγαν δεν θα βρείτε κάτι καλύτερο από τα 200euro από κάποιον άλλο, μέχρι που τους είπα το πόσο μου δίνουν και μου την ανέβασαν...)... Αν δεις ότι δεν καταλαβαίνουν κάνε φορητότητα...Πριν γίνει η αλλαγή παρόχου θα σε έχουν πάρει τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Πήρα τηλέφωνο το 13897 και τελικά η cosmote μου δίνει λιγότερη επιδότηση από την Voda (135 έναντι 150). Στο 6241800 από την άλλη μου είπαν ότι μου δίνουν επιδότηση (για 2 νουμερα πάντα) 220€ και για τα 2 για να παρο το desire s... Τι να κάνω? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Πήγαινε στην cosmote και μάθε πόσα σου δίνουν για μεταφορά στο δίκτυό τους....Μετά πάρε στην voda και πες τους ότι οι άλλοι μου δίνουν τόσα (με νούμερα όμως, γιατί εμένα μου έλεγαν δεν θα βρείτε κάτι καλύτερο από τα 200euro από κάποιον άλλο, μέχρι που τους είπα το πόσο μου δίνουν και μου την ανέβασαν...)... Αν δεις ότι δεν καταλαβαίνουν κάνε φορητότητα...Πριν γίνει η αλλαγή παρόχου θα σε έχουν πάρει τηλέφωνο... Πήρα voda και μου είπαν ότι η αρμοδιότητα για τις επιδοτήσεις έχει δωθεί εξ' ολοκλήρου στα καταστήματα vodafone και δεν μπορούν ουτε καν να δουν ποση επιδότηση έχω! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts