Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδία.

Η δική μου εμπειρία σήμερα έχει ώς εξής.

Βγήκε η επιδότησή μου, και πήρα τηλέφωνο να δω πως και τι.

Μου είπαν οτι η επιδότησή μου είναι 105 Ευρώ. Τους είπα οτι είναι πολύ χαμηλή και μου την έκαναν 125 (κουβαρνταλίκια).

Τους ρώτησα αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ώστε να ανεβάσουμε την επιδότηση και μου είπαν οτι ανεβαίνει η επιδότηση τουλάχιστον κατά 100 Ευρώ αν πάω σε πρόγραμμα με ιντερνετ. (γιατί ώς τώρα ήμουν σε απλό unlimited) και οτι ανεβαίνει ακόμα περισσότερο αν κάνω και 18μηνο συμβόλαιο και πάρω το Iphone4.

Η αλήθεια είναι οτι προωθούν πάρα πολύ το μηλόφωνο, μόνο που εγώ δεν έχω καμία όρεξη να πάρω την μ@#@$%κια της Apple.

Τους εξήγησα οτι δεν θέλω να πάρω την συσκευή αυτή και οτι με ενδιαφέρει ειδικά το Galaxy S. Αρχικά δεν μου ανέφεραν κάτι για τη συσκευή, και όταν τους είπα οτι υπάρχουν και άλλες εταιρίες που μου έχουν κάνει προσφορές με 300 ευρώ επιδότηση σε 45άρι πρόγραμμα ... και οτι εγώ δεν έχω καμία διάθεση να φύγω από την βοντα γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά και η εταιρία πρέπει να μου φερθεί ανάλογα σαν παλιός πελάτης που είμαι..... τότε έγινε το θαύμα!!!

Σε 55άρι πρόγραμμα με ίντερνετ μου δίνουν το Galaxy S με 36 Ευρώ! Δηλαδή επιδότηση στα 500 ευρώ περίπου.

Συμπέρασμα: μίλησα πολύ ευγενικά και τους έδειξα οτι δεν πάω με νταϊλίκι για να τους πάρω και τα σώβρακα, και μου φέρθηκαν πολύ καλά.

Είναι γεγονός οτι αρχικά πήρα τηλέφωνο με άγριες διαθέσεις, γιατί ήξερα πάνω κάτω τι θα ακούσω, αλλά το χειρίστηκα διπλωματικά.

Δεν ξέρω παιδιά άν έγινε μόνο σε μένα αυτή η επιδότηση ή είναι προσφορά για τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά το καταχάρηκα.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Ναι το ειδα. Ηλπιζα οτι απλα δε θα ειδα καλα. Πλεον μονο τα iphone προγραμματα εχουν και sms για εκτος vf.

Πολυ μπερδεμα η επιλογη ενος καλο προγραμματος ή ενος καλου συνδυασμου εστω....

καλα το διαβασες, αλλα αυτα μονο στην ελλαδα γινονται, η vodafone στην Ιταλια εχει προγραμματα για SMS, εδω μαλλον τα προγραμματα ειναι συμφωνα με τις απαιτισεις των εταιριων και οχι των πελατων

οπως και η κοσμοτε στα απεριοριστα, ετσι και η βονταφον στα unlimited θα επρεπε να δινει δωρεαν λεπτα και προς τριτους! μεγαλο ξενερωμα, για φορητοτητα με βλεπω..:cry:

Απορώ τι τους εμποδίζει να βάλουν επιτέλους δωρεάν sms!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

καλα το διαβασες, αλλα αυτα μονο στην ελλαδα γινονται, η vodafone στην Ιταλια εχει προγραμματα για SMS, εδω μαλλον τα προγραμματα ειναι συμφωνα με τις απαιτισεις των εταιριων και οχι των πελατων

Καλα δε με καινε τοσο τα sms. Δε στελνω πολλα, οχι ομως οτι αν τα ειχα θα τα περιφρονουσα. Πιο πολυ η ομιλια και το net με ενδιαφερουν.

οπως και η κοσμοτε στα απεριοριστα, ετσι και η βονταφον στα unlimited θα επρεπε να δινει δωρεαν λεπτα και προς τριτους! μεγαλο ξενερωμα, για φορητοτητα με βλεπω..:cry:

Καλο το απεριοριστο, αλλα πανακριβο το βρηκα αυτο που ηθελα... Καλυτερα δλδ να παρω το iphone lite, μη σου πω και το plus....

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Καλο το απεριοριστο, αλλα πανακριβο το βρηκα αυτο που ηθελα... Καλυτερα δλδ να παρω το iphone lite, μη σου πω και το plus....

αυτο ειναι το τρελο στην ολη υποθεση οτι σε αναγκαζουν να αγορασεις αυτο που θελουν αυτοι και οχι αυτο που σου αρεσει

αυτο ειναι το τρελο στην ολη υποθεση οτι σε αναγκαζουν να αγορασεις αυτο που θελουν αυτοι και οχι αυτο που σου αρεσει

Ναι ρε γμτ... Και πλεον εχουν μονο 2-3 κατηγοριες, και δεν εχεις να επιλεξεις και πολλα. Απο την αλλη, η cosmote αν και δινει, εχω μαθει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο σε σημα, ταχυτητα internet και αλλα τετοια....

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Ναι ρε γμτ... Και πλεον εχουν μονο 2-3 κατηγοριες, και δεν εχεις να επιλεξεις και πολλα. Απο την αλλη, η cosmote αν και δινει, εχω μαθει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο σε σημα, ταχυτητα internet και αλλα τετοια....

καπως ετσι την πατησα κι εγώ, πηγα στην cosmote γιατι δινει χωρις να κοιταξω τα υπολυπα

καπως ετσι την πατησα κι εγώ, πηγα στην cosmote γιατι δινει χωρις να κοιταξω τα υπολυπα

Κοιτα, αν δεν ημουν ικανοποιημενος με το σημα της vf και το προγραμμα που ειχα μεχρι τωρα, δε θα το σκεφτομουν. Απλα βλεπω οτι οι αναγκες που εχω τωρα, πιο πολυ μπορουν να καλυφθουν απο την cosmote. Αλλα αν ειναι να υποφερω, με βλεπω να καθομαι στ'αυγα μου!

Θέλω να κάνω αλλάγη σε unlimited πρόγραμμα με ιντερνετ και ρωτώ

1. η έκπτωση 30% ,από Μάιο που έχω, θα ισχύει και για το νέο πρόγραμμα?

2. θα επωθεληθώ για να πάρω το ιφόνι4 16 στα 318 ευρώ?

3. μπορώ στα παραπάνω να προσθέσω και την επιδότηση που έχω ( περίπου 170 ευρώ)?

Τα παράπονα για ελαττωματικές συσκευές είναι ελάχιστα και πλέον οι συνδρομητές ξέρουν την διαφορά μεταξύ παρόχου συσκευής και παρόχου δικτύου.

φίλε , αυτά που λες είναι κουβέντες managαραίων που δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο και νομίζουν πως ζουν στη neverland με τον πήτερ παν .

ας κάτσουν μία εβδομάδα σε κατάστημα να δουν πόσα απίδια βάνει ο σάκος !!!

υγ . εδώ οι συνδρομητές δε ξέρουν τι πρόγραμμα έχουν , θα ξέρουν τι διαφορά παρόχου - κατασκευαστή ???? :lol::lol:

«Μη στενοχωριέσαι, άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.» - Λάο Τσε

η κοπελια ξερει παραπανω απο οτι μας ελεγε πριν λιγες μερες..

Ξεκόλλα λίγο με μενα.Απλα εχω αυτο το προγραμμα κ ψαχνομαι τι υπαρχει κ τι με συμφερει.Μακαρι να δουλευα στη Vf μπας κ κονομουσα περισσοτερα από αυτα που παιρνω ως καθηγητρια σε φροντιστηριο.

Καλησπέρα,

πριν λίγες μέρες πήγε η μητέρα μου ,που είχε 1 χρόνο καρτοσυμβόλαιο και επιδότηση 50 ευρώ, να πάρει κινητό με την επιδότηση. Αφού το πήρε της είπαν για το πρόγραμμα για τα "απεριόριστα σε vodafone" με 10 euro το μήνα, και το έβαλε.

Μετά την πληροφορίσανε αφού γίνανε οι διαδικασίες ότι τώρα πια ανανέωσε τ καρτοσυμβόλαιο για ένα χρόνο.

Εγώ τώρα θέλω να το καταργήσω αυτό, γιατί είναι σαν απάτη. Δεν την ενημερωσαν από πριν και επιπλέον δεν έχει βάλει κάπου υπογραφή? Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Δεν με ενδιαφέρει να δώσω τη συσκευή πίσω, αλλά δεν μπορώ να κάνω χρήση της επιδότησης και απλά να φύγω από το δίκτυο?

δεν ενημέρωσαν για κάτι τέτοιο. που να το γνωρίζει η γυναίκα. Μπορώ να το ακυρώσω; και να δώσω πίσω την συσκευή;

Εχω surf and talk.Αν κανω προγραμμα i-phone 18μηνο,θα αποκτησω περισσοτερη επιδοτηση?

Γενικά αν κανείς αναβάθμιση σε συσκευή με νετ και βάλεις προγράμμα με νετ θα έχεις κι άλλη επιδότηση απο την αρχική.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άμα έχεις ανοίξει το κουτί με τη συσκευή ...... απλά μη το σκέφτεσαι καν!

Αλλά αφού έχει το καρτοσυμβόλαιο, γιατί δεν κοιτάς την προσφορά που έχει βγάλει τώρα η Vodafone που στο καρτοσυμβόλαιο δίνει και δωρέαν επικοινωνία με όλη τη Vodafone?

lalista.gr

οταν κανεις ανανεωση συμβολαιου-και αρα παιρνεις επιδοτηση-υπογραφεις.

αν δεν υπεγραψε θα βρεις το δικιο σου. αλλιως οχι.

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να επιστρεψεις το ποσο της επιδοτησης.

Καλησπέρα παιδία.

Η δική μου εμπειρία σήμερα έχει ώς εξής.

Βγήκε η επιδότησή μου, και πήρα τηλέφωνο να δω πως και τι.

Μου είπαν οτι η επιδότησή μου είναι 105 Ευρώ. Τους είπα οτι είναι πολύ χαμηλή και μου την έκαναν 125 (κουβαρνταλίκια).

Τους ρώτησα αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ώστε να ανεβάσουμε την επιδότηση και μου είπαν οτι ανεβαίνει η επιδότηση τουλάχιστον κατά 100 Ευρώ αν πάω σε πρόγραμμα με ιντερνετ. (γιατί ώς τώρα ήμουν σε απλό unlimited) και οτι ανεβαίνει ακόμα περισσότερο αν κάνω και 18μηνο συμβόλαιο και πάρω το Iphone4.

Η αλήθεια είναι οτι προωθούν πάρα πολύ το μηλόφωνο, μόνο που εγώ δεν έχω καμία όρεξη να πάρω την μ@#@$%κια της Apple.

Τους εξήγησα οτι δεν θέλω να πάρω την συσκευή αυτή και οτι με ενδιαφέρει ειδικά το Galaxy S. Αρχικά δεν μου ανέφεραν κάτι για τη συσκευή, και όταν τους είπα οτι υπάρχουν και άλλες εταιρίες που μου έχουν κάνει προσφορές με 300 ευρώ επιδότηση σε 45άρι πρόγραμμα ... και οτι εγώ δεν έχω καμία διάθεση να φύγω από την βοντα γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά και η εταιρία πρέπει να μου φερθεί ανάλογα σαν παλιός πελάτης που είμαι..... τότε έγινε το θαύμα!!!

Σε 55άρι πρόγραμμα με ίντερνετ μου δίνουν το Galaxy S με 36 Ευρώ! Δηλαδή επιδότηση στα 500 ευρώ περίπου.

Συμπέρασμα: μίλησα πολύ ευγενικά και τους έδειξα οτι δεν πάω με νταϊλίκι για να τους πάρω και τα σώβρακα, και μου φέρθηκαν πολύ καλά.

Είναι γεγονός οτι αρχικά πήρα τηλέφωνο με άγριες διαθέσεις, γιατί ήξερα πάνω κάτω τι θα ακούσω, αλλά το χειρίστηκα διπλωματικά.

Δεν ξέρω παιδιά άν έγινε μόνο σε μένα αυτή η επιδότηση ή είναι προσφορά για τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά το καταχάρηκα.

Ποιο αρχικό πρόγραμμα unlimited είχες?

Καλησπερα παιδια επειδη ειμαι συνδρομητης της vodafone απο το καταστημα ηλ.ειδων "Πλαισιο" γινεται εκτος απο το Πλαισιο να παρω την επιδοτιση μου απο την vodafone;

Υ.Γ. Ειμαι συνδρομητης vf αλλα με πηραν τηλεφωνικως για να γινω συνδρομητης, απο το "Πλαισιο".

(Συγγνωμη που γραφω το καταστημα)

Ναι μπορείς !!

Βέβαια συνήθως όλοι κάνουν το αντίθετο , μιας και χρησιμοποιώντας την επιδότηση σου από το πλαίσιο μπορείς να πάρεις ότι θες και όχι απαραίτητα κινητό τηλέφωνο !!!

«Μη στενοχωριέσαι, άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.» - Λάο Τσε

Πάρε την επιδότησή σου από το πλαίσιο και θα με θυμηθείς!!!

Την κάνεις ότι θέλεις και την αξιοποιείς όταν και όποτε θέλεις (σου δίνουν πιστωτικό!)

Έγω έκανα ανανέωση τον Απρίλιο και στο Πλαίσιο όταν θέλω να ψωνίσω , μου αφαιρούνε από την επιδότησή μου!!

lalista.gr

Ναι μπορείς !!

Βέβαια συνήθως όλοι κάνουν το αντίθετο , μιας και χρησιμοποιώντας την επιδότηση σου από το πλαίσιο μπορείς να πάρεις ότι θες και όχι απαραίτητα κινητό τηλέφωνο !!!

Το ξερω αυτο γιατι εχτες πηγα αλλα δεν ειχαν το κινητο τηλεφωνο που ηθελα αλλα την επιδοτιση την θελω μονο για κινητο. Αρα μπορω να παω στην vf να το παρω με την επιδοτιση εεε;

Edited by GeorgeArvn

Το ξερω αυτο γιατι εχτες πηγα αλλα δεν ειχαν το κινητο τηλεφωνο που ηθελα αλλα την επιδοτιση την θελω μονο για κινητο. Αρα μπορω να παω στην vf να το παρω με την επιδοτιση εεε;
φυσικα και μπορεις
υπογραφή εκτός ορίων

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών