soublaki-3 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Απαίτησε και έκπτωση στο πάγιο κι όλας Συνήθως δίνουν 30% έκπτωση παγίου. Τα κεντρικα εχουν το 2106702000. Παρε σε αυτο. Στο άλλο πρέπει να πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Καλησπερα! Βρισκομαστε σε ενα οικογενειακο πακετο εδω και 2 χρονια,4 ατομα.Μας δινουν επιδοτηση περιπου 320 ευρω συνολο.Εχει περασει ο χρονος του συμβολαιου. Προχθες ο πατερας μου εκανε μια αιτηση φορητοτητας προς cosmote απο καποιον Γερμανο,μηπως και ζοριστουν και μας μειωσουν το συνολικο παγιο και δωθει μια μεγαλυτερη επιδοτηση (θελω να παρω το επομενο iphone :P).Για 4 ατομα μου φαινεται μικρη η επιδοτηση οταν με παζαρια 1 ατομο βλεπω οτι φτανει και τα 280.. Αυτο που θελω να ρωτησω περα απο καμια συμβουλη,ειναι οτι μας πηραν αμεσα χθες απο το 2104279099 (ειναι τα κεντρικα?) αλλα δεν το ακουσα.Παιρνω εγω αλλα βγαινει τηλεφωνητης.Να περιμενω τηλεφωνο απο βδομαδα?Απλα φοβαμαι μην περασει ο χρονος και γινει η φορητοτητα και χασω την ευκαιρια διαπραγματευσης.10 μερες εχω περιθωριο περιπου?Θα με ενημερωσουν για τελικη επιβεβαιωση..? Λογικά θα σε ξανακαλέσουν! Έχουν περιθώριο έως και 5 εργάσιμες έως ότου δώσουν την έγκριση στην Κοσμοτέ. Μπορεί να σε καλέσουν π.χ. και την τελευταία ημέρα. Πάντως, αυτό που λες για το ποσό της επιδότησης δεν είναι τίποτα! Έχουν δωθεί και 500 € ανά 1 άτομο συν 50% έκπτωση παγίων για 1 χρόνο...:whistle: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Σε ανηψιο μου με λογαριασμους 35-40 ευρω που εχει να παρει επιδοτηση απο το 2007 χωρις μειωση παγιου δινουν επιδοτηση 91 ευρω για το προγραμμα απεριοριστο 50. Πηρα εγω σημερα για λογαριασμο του τηλ και ζητησα παγιο 32 ευρω και επιδοτηση 300 τουλαχιστον που υποτιθεται δινει η Cosmote. Την Δευτερα θα ξερουμε... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 αυτη η νέα προσφορά για internet μέχρι τέλος ιουνίου ισχύει αυτόματα για όλους όσους δεν έχουν ήδη κάποιο πακέτο internet ενεργοποιημένο; Δε μου χει έρθει κάποιο μήνυμα να το επιχείρησω να μπω ή θα χρεωθω; εχω unlimited 35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 αυτη η νέα προσφορά για internet μέχρι τέλος ιουνίου ισχύει αυτόματα για όλους όσους δεν έχουν ήδη κάποιο πακέτο internet ενεργοποιημένο; Δε μου χει έρθει κάποιο μήνυμα να το επιχείρησω να μπω ή θα χρεωθω; εχω unlimited 35 Μην κάνεις καμιά βλακεία και μπεις.. Είπαμε πολλές φορές πως η χρέωση είναι 7ευρώ το 1mb... Με πολύ λίγα λεπτά σερφάρισμα άνετα φτάνεις τα 500 ευρώ. Πάρε στο 13830 καλύτερα και ρώτησέ τους αν ισχύει και για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 εγω ειχα ενα θεμα με αυτους αλλα τελικα λυθηκε...πηρα επιδοτηση 260€+ 30% εκπτωση στο παγιο λεγοντας οτι μ εδινε 200 και εκπτωση η cosmote στο αντιστοιχο προγραμμα. Δινουν κανονικα και αυτα τα περι εξαιρεσεως ειναι #!$%^!^ .... Προχωρατε να τους πιειτε το αιμα παιδες αφοβα! Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Exω το προγραμμα ευελικτο 20...αν παω στο unlimited 20 θα εχω επιπλεον επιδοτηση με το επιδοτηση ή μπα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Exω το προγραμμα ευελικτο 20...αν παω στο unlimited 20 θα εχω επιπλεον επιδοτηση με το επιδοτηση ή μπα? Μπορείς να το παζαρέψεις συνήθως αν αλλάξεις πάγιο προς τα πάνω.. Βέβαια το πάγιο από ότι καταλαβαίνω είναι το ίδιο και στο καινούριο πρόγραμμα που θες να μεταφερθείς.. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις πάντως να τους πεις αν μεταφερθείς στο unlimited 20 αν θα σου ανεβάσουν λίγο την επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Exω το προγραμμα ευελικτο 20...αν παω στο unlimited 20 θα εχω επιπλεον επιδοτηση με το επιδοτηση ή μπα? θα δεις διαφορά στην επιδότηση μόνο αν κάνεις την αλλαγή προγράμματος την ημέρα που θα πας να εκμεταλλευτείς την επιδότηση. Σας έχουν πάρει τηλέφωνο από την εξυπηρέτηση της Vodafone με απόκρυψη? Δεν ξέρω αν γίνεται μόνο στα συμβόλαια, αλλά τις προάλλες κάλεσα στην εξυπηρέτηση να ρωτήσω κάτι για την επιδότησή μου και μετά από κάνα 10 λεπτο με πήραν τηλέφωνο με απόκρυψη και με ρωτούσαν αν κάλεσα πρόσφατα την εξυπηρέτηση, αν έμεινα ικανοποιημένος κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Καλησπερα! Βρισκομαστε σε ενα οικογενειακο πακετο εδω και 2 χρονια,4 ατομα.Μας δινουν επιδοτηση περιπου 320 ευρω συνολο.Εχει περασει ο χρονος του συμβολαιου. Προχθες ο πατερας μου εκανε μια αιτηση φορητοτητας προς cosmote απο καποιον Γερμανο,μηπως και ζοριστουν και μας μειωσουν το συνολικο παγιο και δωθει μια μεγαλυτερη επιδοτηση (θελω να παρω το επομενο iphone :P).Για 4 ατομα μου φαινεται μικρη η επιδοτηση οταν με παζαρια 1 ατομο βλεπω οτι φτανει και τα 280.. Αυτο που θελω να ρωτησω περα απο καμια συμβουλη,ειναι οτι μας πηραν αμεσα χθες απο το 2104279099 (ειναι τα κεντρικα?) αλλα δεν το ακουσα.Παιρνω εγω αλλα βγαινει τηλεφωνητης.Να περιμενω τηλεφωνο απο βδομαδα?Απλα φοβαμαι μην περασει ο χρονος και γινει η φορητοτητα και χασω την ευκαιρια διαπραγματευσης.10 μερες εχω περιθωριο περιπου?Θα με ενημερωσουν για τελικη επιβεβαιωση..? Tελικα μετα απο συνενοησεις,μεταφερθηκαμε ξεχωριστα σε προγραμματα unlimited αναλογα τις αναγκες και περα απο μεγαλες εκπτωσεις στο παγιο,πηρα και επιδοτηση 550 ευρω.Μια χαρα δηλαδη. 2 ερωτησεις οποιος γνωριζει: -Μου ειπε στην αρχη οτι η επιδοτηση ισχυει για ενα μηνα,αλλα εγω θελω να τη χρησιμοποιησω Αυγουστο-Σεπτεμβριο (λογω Iphone 4).Τελικα μου ειπε οτι θα την περασει στο συστημα και δεν θα υπαρξει προβλημα.Σιγουρο αυτο? -Ως τωρα νομιζα οτι λογω οικογενειακου και μονο μπορουμε να συμψηφιζουμε τις επιδοτησεις και να βγαινει ως μια μεγαλυτερη.Μου ειπε ομως οτι τωρα που θα ειμαστε ξεχωριστα,περασε τα 4 νουμερα σε ενα μητρωο και οι 4 επιδοτησεις μπορουν να γινουν 1 και του χρονου.Ισχυει αυτο ετσι? Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 -Μου ειπε στην αρχη οτι η επιδοτηση ισχυει για ενα μηνα,αλλα εγω θελω να τη χρησιμοποιησω Αυγουστο-Σεπτεμβριο (λογω Iphone 4).Τελικα μου ειπε οτι θα την περασει στο συστημα και δεν θα υπαρξει προβλημα.Σιγουρο αυτο? -Ως τωρα νομιζα οτι λογω οικογενειακου και μονο μπορουμε να συμψηφιζουμε τις επιδοτησεις και να βγαινει ως μια μεγαλυτερη.Μου ειπε ομως οτι τωρα που θα ειμαστε ξεχωριστα,περασε τα 4 νουμερα σε ενα μητρωο και οι 4 επιδοτησεις μπορουν να γινουν 1 και του χρονου.Ισχυει αυτο ετσι? Πήγαινε σε ένα κατάστημα Πλαίσιο και ζήτα να σου δώσουν την επιδότηση ως πιστωτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Μια ερώτηση.. εχω συμβόλαιο cosmote Unlimited 35, αλλά δεν ειμαι ευχαριστημένος με το δίκτυο στο σπίτι μου... ολο διακοπές στις κλήσεις, κακή ποιότητα ήχου, αποσυνδέσεις... και θέλω να κανω φορητότητα στη Vodafone (είχα παλιά CU κ ήμουν ευχαριστημένος) Αυτη τη στιγμή πληρώνω 21 ευρώ για "Απεριόριστα" προς κοσμοτε κ σταθερά δίκτυα, 120 σμς και 120' προς όλους Εχει καποια προσφορά η Vodafone αυτό τον καιρό ετσι ωστε με τα ίδια χρήματα να εχω πανω κατω οτι και στη Cosmote? Ευχαριστώ! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 αν η Cosmote σου δίνει απεριόριστα και προς σταθερά, τότε δε σε συμφέρει το αντίστοιχο unlimited πρόγραμμα της Vodafone γιατί σου δίνει απεριόριστα μόνο προς Vodafone αλλά σου δίνει 30 λεπτά ομιλίας και 30 sms περισσότερα από την Cosmote. δες εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 αν η Cosmote σου δίνει απεριόριστα και προς σταθερά, τότε δε σε συμφέρει το αντίστοιχο unlimited πρόγραμμα της Vodafone γιατί σου δίνει απεριόριστα μόνο προς Vodafone αλλά σου δίνει 30 λεπτά ομιλίας και 30 sms περισσότερα από την Cosmote. δες εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1531 Στο λινκ με τα προγραμματα που μου εδωσες, το αντιστοιχο της vodafone δεν αναφέρει πουθενα για sms προς ολους ... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) Τα unlimited (από το 100 και κάτω) δυστυχώς δε δίνουν sms προς όλους. Edited June 16, 2010 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Στο λινκ με τα προγραμματα που μου εδωσες, το αντιστοιχο της vodafone δεν αναφέρει πουθενα για sms προς ολους ... συγνώμη, έκανα λάθος. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 πω πω.. και εγω τωρα τι θα κανω που θελω να φυγω απ τη κοσμοτε? Μα καλά, είναι δυνατόν να είναι τοσο πιο ακριβή σε σχεση με τη κοσμοτε? Αυτο που διαβαζα παλιοτερα εδω οτι σχεδιάζονται μεγάλες αλλαγές στα προγραμματα unlimited? Κανένα νεότερο? Κριμα... ειναι η πιο ακριβή αυτή τη στιγμή κ με διαφορά Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 δες μήπως σε βολεύουν και τα νέα προγράμματα της WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ρε παιδιά τι λέτε?? Και το vodafone unlimited 35 σου δίνει απεριόριστα προς σταθερά όπως και το cosmote απεριόριστα 35.. Απλώς στο vodafone unlimited 35 υπάρχουν 2 πρόγραμματα. Το unlimited 35 και το unlimited 35+σταθερά .. Δες εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7721 Το μόνο κακό είναι ότι όντως δεν σου δίνει sms προς όλους όμως. Μια ερώτηση.. εχω συμβόλαιο cosmote Unlimited 35, αλλά δεν ειμαι ευχαριστημένος με το δίκτυο στο σπίτι μου... ολο διακοπές στις κλήσεις, κακή ποιότητα ήχου, αποσυνδέσεις... και θέλω να κανω φορητότητα στη Vodafone (είχα παλιά CU κ ήμουν ευχαριστημένος) Αυτη τη στιγμή πληρώνω 21 ευρώ για "Απεριόριστα" προς κοσμοτε κ σταθερά δίκτυα, 120 σμς και 120' προς όλους Εχει καποια προσφορά η Vodafone αυτό τον καιρό ετσι ωστε με τα ίδια χρήματα να εχω πανω κατω οτι και στη Cosmote? Ευχαριστώ! Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να πάρεις δωρεάν από το κινητό σου το τμήμα φορητότητας για vodafone στο 13894 και να τους ρωτήσεις αν μπορούν να σου κάνουν κάποια προσφορά για να πας στο δίκτυό τους.. Αυτήν την εποχή πάντως παίζει μια προσφορά με -20 ευρώ στο πάγιο αν δεν πάρεις επιδότηση συσκευής και επιλέξεις έκπτωση στο πάγιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Πήγαινε σε ένα κατάστημα Πλαίσιο και ζήτα να σου δώσουν την επιδότηση ως πιστωτικό. Thanx,θα παω να ρωτησω. Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Το μόνο κακό είναι ότι όντως δεν σου δίνει sms προς όλους όμως. Κάτι πρέπει να κάνει η vodafone γι' αυτό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pass2002 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 οπως καταλαβενεται μου ηρθε λογαριασμος απο την vodafone -457euro-. εχω κανει ανανεωση προγραμματος στο unlimited 50 με κοστος κοντα στα 40euro χωρις συνδεση net. εχω την συσκευη nokia e72(ωραιο μηχανακι...) μου εχουν χρεωσει για Πλοήγηση VF Live!-Πλοήγηση WAP το παραπανω ποσο. πηρα τηλεφωνο στην αρμοδια υπηρεσια της εταιριας και τους εξηγησα οτι δεν εχω κανει χρηση των συγκεκριμενων υπερησιων και οτι(ειναι πραγματικο αυτο που λεω)οσες φορες μπηκα στο net-μπηκα μεσω του wi-fi του σπιτιου μου. εκανα αμφισβιτιση λογαριασμου και περιμενω νεα τους. τι αλλο προτινεται να κανω? Παράθεση αν δεν υπηρχε το τελευταιο λεπτο, πολλα πραγματα δεν θα ειχαν γινει...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 οπως καταλαβενεται μου ηρθε λογαριασμος απο την vodafone -457euro-. εχω κανει ανανεωση προγραμματος στο unlimited 50 με κοστος κοντα στα 40euro χωρις συνδεση net. εχω την συσκευη nokia e72(ωραιο μηχανακι...) μου εχουν χρεωσει για Πλοήγηση VF Live!-Πλοήγηση WAP το παραπανω ποσο. πηρα τηλεφωνο στην αρμοδια υπηρεσια της εταιριας και τους εξηγησα οτι δεν εχω κανει χρηση των συγκεκριμενων υπερησιων και οτι(ειναι πραγματικο αυτο που λεω)οσες φορες μπηκα στο net-μπηκα μεσω του wi-fi του σπιτιου μου. εκανα αμφισβιτιση λογαριασμου και περιμενω νεα τους. τι αλλο προτινεται να κανω? Περιμένε καταρχήν την απάντησή τους και βλέπεις.. Να σου πω και κάτι άλλο.. Το κινητό σου λογικά θα έχει μετρητή του όγκου.. Τι σου λέει? Ειναι 0? Μήπως έγινε κάποιο λάθος και αντί για wi-fi έμπαινες από το κινητό? Δες οπωσδήποτε τον μετρητή του κινητού σου πρτώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Κάτι πρέπει να κάνει η vodafone γι' αυτό. Όντως.. Πολύ μεγάλο μειονέκτημα αυτό.. Κρίμα.. Μόνο αυτό λύπει και θα είναι πολύ καλά.. Γιατί εγώ εξαιτίας των sms ξεπερνάω το πάγιό μου κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pass2002 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Περιμένε καταρχήν την απάντησή τους και βλέπεις.. Να σου πω και κάτι άλλο.. Το κινητό σου λογικά θα έχει μετρητή του όγκου.. Τι σου λέει? Ειναι 0? Μήπως έγινε κάποιο λάθος και αντί για wi-fi έμπαινες από το κινητό? Δες οπωσδήποτε τον μετρητή του κινητού σου πρτώτα. το κινητο μου δειχνει κατεβασμενα 2,17mb και σταλμενα 1,56mb. πως το βλεπεις? μου μυριζει λιγο ασχημα εμενα.... Παράθεση αν δεν υπηρχε το τελευταιο λεπτο, πολλα πραγματα δεν θα ειχαν γινει...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts