Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σε ολους

προσφατα αλλαξα το συμβολαιο μου σε unlimited 35 με τα 150λεπτα εξτρα προς αλλα δικτυα και οταν περνω τηλ σε καρτοκινητο vodafone(cu νομιζω) μου τρωει λεπτα απο τα 150.Επιβεβεωσα κιολα οτι ο αλλος αριθμος ειναι στανταρ voda.

Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?

καλημερα σε ολους

προσφατα αλλαξα το συμβολαιο μου σε unlimited 35 με τα 150λεπτα εξτρα προς αλλα δικτυα και οταν περνω τηλ σε καρτοκινητο vodafone(cu νομιζω) μου τρωει λεπτα απο τα 150.Επιβεβεωσα κιολα οτι ο αλλος αριθμος ειναι στανταρ voda.

Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?

Αν συμβαινει ειναι απαραδεκτο....Πως το εξακριβωσες ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αν συμβαινει ειναι απαραδεκτο....Πως το εξακριβωσες ?

πολυ απλα στελνοντας sms στο 1284 για να δω το υπολοιπο χρονο ομιλιας απο τα 150 λεπτα που εχω.Οι κλισεις μου ειναι μονο προς αυτο τον αριθμο vodafone.

πολυ απλα στελνοντας sms στο 1284 για να δω το υπολοιπο χρονο ομιλιας απο τα 150 λεπτα που εχω.Οι κλισεις μου ειναι μονο προς αυτο τον αριθμο vodafone.

Aφου ειναι ετσι καλως.Αν επερνες και αριθμους και εκτος Vodafone ηταν πολυ δυσκολο.

Φιλικά Γιάννης

μπορω να ρωτησω κατι?επειδη εχω μια επιδοτιση απο βονταφον αλλα θελω να παρω το πιξον 12 που η βονταφον δεν το βγαζει πλεον(το ιδιο και το πλαισιο)μπορω να χρησ/ποιησω την επιδοτιση μου απο το e-shop?ευχαρισυω εκ των πρωτερων..

Eίσαι 100% σίγουρος? ΓΙατί οι ενημερώσεις γίνονται 1 φορά την ημέρα μόνο κάπου στις 4 το μεσημέρι συνήθως (τουλάχιστον σε μένα)..

Γνώμη μου είναι να περιμένεις να έρθει ο λογαριασμός σου ο κανονικός στο σπίτι, είτε μέσα από το my account , για να το επιβεβαιώσεις και αν όντως έγινε αυτό, κάνεις μια αμφισβήτηση μέσω του 13830 και είναι σίγουρο ότι θα σε πιστώσουν, μην ανησυχείς.

μπορω να ρωτησω κατι?επειδη εχω μια επιδοτιση απο βονταφον αλλα θελω να παρω το πιξον 12 που η βονταφον δεν το βγαζει πλεον(το ιδιο και το πλαισιο)μπορω να χρησ/ποιησω την επιδοτιση μου απο το e-shop?ευχαρισυω εκ των πρωτερων..

Δεν εχω ακουσει κανενα να χει κανει αναβαθμιση σtο e-shop, οποτε μαλλον οχι, αλλα παρε τους κι ενα τηλ αμα ειναι.

Ανανέωση σε eshop δεν γίνεται. Μπορείς όμως να κάνεις από το eclick Πάτρας. Τιμή: 328€

Eίσαι 100% σίγουρος? ΓΙατί οι ενημερώσεις γίνονται 1 φορά την ημέρα μόνο κάπου στις 4 το μεσημέρι συνήθως (τουλάχιστον σε μένα)..

Γνώμη μου είναι να περιμένεις να έρθει ο λογαριασμός σου ο κανονικός στο σπίτι, είτε μέσα από το my account , για να το επιβεβαιώσεις και αν όντως έγινε αυτό, κάνεις μια αμφισβήτηση μέσω του 13830 και είναι σίγουρο ότι θα σε πιστώσουν, μην ανησυχείς.

Αν καλει μονο ενα αριθμο και αυτος ειναι Vodafone δεν πρεπει να επηρεαζεται το υπολοιπο χρονου.

Φιλικά Γιάννης

τι ακριβως ειναι η ανανεωση γτ ειμαι και λιγο ασχετος..εισαι σιγουρος οτι δεν γινεται να τη χρη/ποιησω γτ εδω http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007009 προς το τελος της σελιδας δινει ολα τα προγραμματα απο τις εταιρειες και δειχνει στα ποσα λεφτα βγαινει...

τελικα πηρα τηλ στο e-shop και μου ειπαν οτι δεν γινεται να χρησ/ποιησω την επιδοτηση μου απο εκει.

παρολα αυτα μου λεσ τι ακριβως ειναι η ανανεωση γτ θελω πολυ να το αγορασω...

Edited by themiltos1994

Στην προσφορά για το Unlimited 15 με 10,17€ μέχρι το Πάσχα, έλεγε σε κάποιο δελτίο τύπου ότι είναι για νέους συνδρομητές ή και παλιούς αν καλέσουν στην εξυπηρέτηση και ζητήσουν την προσφορά. Πού μπορώ να βρω αυτό το δελτίο τύπου;

Edit:

Προσφορά για νέες συνδέσεις στο Vodafone Unlimited 15

Η εταιρεία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει ότι για το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 13/02/2010 έως και την 06/04/2010, όσοι νέοι, ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου εγγραφούν στο Vodafone Unlimited 15 θα επωφελούνται έκπτωσης παγίου 5€ κάθε μήνα για 12 μήνες. Ακόμη, από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010 οι υφιστάμενοι συνδρομητές, οι οποίοι έχουν ήδη εγγραφεί ή ζητήσουν να μεταφερθούν στο Vodafone Unlimited 15 κατά τη διάρκεια της προσφοράς θα λαμβάνουν την παραπάνω έκπτωση κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος.

Πηγή: http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=37501&dateFrom=&dateUntil=

Edited by soublaki-3

ίσως να ειναι λιγάκι άσχετο .. αλλά σήμερα το πρωί έλαβα μήνυμα από έναν αριθμό 54380 το οποίο μου δίνει έναν κωδικό ..

προφανώς παραπέμπει σε κάποια από τα γνωστά μηνύματα που κατά καιρούς ακούγεται ότι κυκλοφορούν .. τι προτείνετε ότι πρέπει να κάνω; Επικοινωνώ με VF? παίζει να έχω χρεωθεί για την ανάγνωσή του, έτσι;

edit : μόλις έλαβα άλλο μήνυμα, το οποίο δεν άνοιξα.. έσβησα κατευθείαν .. αλλά κάτι είδα ότι έλεγε για chat, Μαρία, κτλ ..!!

Edited by mariel19

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Guest gmavrom
Γεια χαρά! Είμαι στη Vodafone και το συμβόλαιο μου έκλεισε ένα έτος τον Ιανουάριο... Έκτοτε χρησιμοποιώ την έκπτωση αντί επιδότησης... Αυτήν την στιγμή ρώτησα και η επιδότηση μου είναι 100 ευρώ... Μπορώ να κάνω αίτηση φορητότητας ή θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι για τον χρόνο που εκμεταλλεύομαι την επιδότηση?? Edited by gmavrom

Γεια χαρά! Είμαι στη Vodafone και το συμβόλαιο μου έκλεισε ένα έτος τον Ιανουάριο... Έκτοτε χρησιμοποιώ την έκπτωση αντί επιδότησης... Αυτήν την στιγμή ρώτησα και η επιδότηση μου είναι 100 ευρώ... Μπορώ να κάνω αίτηση φορητότητας ή θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι για τον χρόνο που εκμεταλλεύομαι την επιδότηση??
θα πληρωσεις το δυνολικο ποσο που σου αφαιρεθηκε απο το παγιο ως εκπτωση αντι επιδοτησης αυτους του μηνες
υπογραφή εκτός ορίων

ίσως να ειναι λιγάκι άσχετο .. αλλά σήμερα το πρωί έλαβα μήνυμα από έναν αριθμό 54380 το οποίο μου δίνει έναν κωδικό ..

προφανώς παραπέμπει σε κάποια από τα γνωστά μηνύματα που κατά καιρούς ακούγεται ότι κυκλοφορούν .. τι προτείνετε ότι πρέπει να κάνω; Επικοινωνώ με VF? παίζει να έχω χρεωθεί για την ανάγνωσή του, έτσι;

edit : μόλις έλαβα άλλο μήνυμα, το οποίο δεν άνοιξα.. έσβησα κατευθείαν .. αλλά κάτι είδα ότι έλεγε για chat, Μαρία, κτλ ..!!

Δεν νομιζω να παιζει ρολο εαν το διαβασεις/ανοιξεις η οχι απο την στιγμη που σου ηρθε................

Εστειλες πουθενα εσυ κανενα μηνυμα σε κανεναν περιεργο αριθμο; Η σε κανεναν "Διαγωνισμο"; - "κληρωση" ;

Samsung S21 Ultra

Γεια χαρά! Είμαι στη Vodafone και το συμβόλαιο μου έκλεισε ένα έτος τον Ιανουάριο... Έκτοτε χρησιμοποιώ την έκπτωση αντί επιδότησης... Αυτήν την στιγμή ρώτησα και η επιδότηση μου είναι 100 ευρώ... Μπορώ να κάνω αίτηση φορητότητας ή θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι για τον χρόνο που εκμεταλλεύομαι την επιδότηση??

Έχω την εντύπωση οτι δεν θα πληρώσεις τίποτα... το ρώτησα την προηγούμενη βδομάδα. Θα πλήρωνες εάν έπαιρνες συσκευή την αναλογία των υπολοίπων μηνών μέχρι τη λήξη του συμβολαίου!!

Guest gmavrom
Έχω την εντύπωση οτι δεν θα πληρώσεις τίποτα... το ρώτησα την προηγούμενη βδομάδα. Θα πλήρωνες εάν έπαιρνες συσκευή την αναλογία των υπολοίπων μηνών μέχρι τη λήξη του συμβολαίου!!

Ναι αυτό με την συσκευή το γνωρίζω απλά ήθελα να δω αν ισχύει κάτι τέτοιο και για την έκπτωση στο πάγιο. Σ'ευχαριστώ πολύ!

Όπως μπορείς να δεις και εδώ, είναι από τις υπηρεσίες που δε χρεώνουν τη λήψη. Καλού κακού θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών όπου θα τους πεις το πενταψήφιο και θα σου πουν τι ακριβώς παίζει.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Δεν νομιζω να παιζει ρολο εαν το διαβασεις/ανοιξεις η οχι απο την στιγμη που σου ηρθε................

Εστειλες πουθενα εσυ κανενα μηνυμα σε κανεναν περιεργο αριθμο; Η σε κανεναν "Διαγωνισμο"; - "κληρωση" ;

Σίγουρα όχι, διότι ζω μόνιμα στο εξωτερικό .. αλλά και Ελλάδα που ήμουν το Πάσχα, δεν έκανα καμία απολύτως τέτοια κίνηση, διότι πολύ απλά δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα ..

Όπως μπορείς να δεις και εδώ, είναι από τις υπηρεσίες που δε χρεώνουν τη λήψη. Καλού κακού θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών όπου θα τους πεις το πενταψήφιο και θα σου πουν τι ακριβώς παίζει.

Thanks, mate .. Αυτό σκεφτόμουν να κάνω .. θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

εχω ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν μου απαντησαν...ξερει κανεις τι ακριβως ειναι η ανανεωση που οπως μου ειπαν πρεπει να κανω στο e-click για αγορα συσκευης με επιδοτηση απο βονταφον??επισης αν καποιος γνωριζει απο που αλλου μπορω να χρησ/ποιησω επιδοτηση βονταφον εκτος πλαισιου μπορει να μου πει..

εχω ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν μου απαντησαν...ξερει κανεις τι ακριβως ειναι η ανανεωση που οπως μου ειπαν πρεπει να κανω στο e-click για αγορα συσκευης με επιδοτηση απο βονταφον??επισης αν καποιος γνωριζει απο που αλλου μπορω να χρησ/ποιησω επιδοτηση βονταφον εκτος πλαισιου μπορει να μου πει..

Εχω την εντυπωση πως και στα media markt και στα saturn μπορεις..

Εχω την εντυπωση πως και στα media markt και στα saturn μπορεις..

αληθεια??τωρα μου δινεις πολλες ελπιδες!!ποσο σιγουροι μπορουμε να ειμαστε?

αληθεια??τωρα μου δινεις πολλες ελπιδες!!ποσο σιγουροι μπορουμε να ειμαστε?

εγω ειμαι 100% μια φορα παντως..γιατι πηγα και το διαπιστωσα απο κοντα..;)

εγω ειμαι 100% μια φορα παντως..γιατι πηγα και το διαπιστωσα απο κοντα..;)

πηρα και εγω σημερα το πρωι τηλέφωνο και στα 2 καταστηματα και μου ειπαν οτι ισχυει και στα 2 η επιδοτηση μου..δυστυχως ομως κανενα από τα 2 μαγαζια δεν εχει διαθεσιμο το πιξον 12 που ηθελα...:(:(

ΕΛΕΟΣ!!!η πληρης απογοητευση!!

Edited by mcde
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών