Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

άμα κάνω μετατροπή συμβολαίου σε "καρτοπρογραμμα" ποσο είναι η χρονική δέσμευση (πάλι 12μήνη είναι?) μέχρι να κάνω κάποια αλλαγή (p.x σε συμβόλαιο ξανά η σε κάρτα) γιατί στην κοσμοτέ λένε ότι είναι Xωρίς 12μηνη δέσμευση το ίδιο ισχύει και στην vodafone....
Nokia 8210 -> Siemens M55 -> Sony Ericsson K750 -> LG Optimus One P500 -> Samsung Galaxy Core -> Xiaomi Redmi note 2 -> ?????

Έκανα διακοπή συμβολαίου, σήμερα μου ήρθε λογαριασμός -10.58 ευρώ, τα χρήματα αυτά μπορώ να τα πάρω από κάποιο κατάστημα Vodafone η θα πιστωθούν στο λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας μου που χρησιμοποιούσα για την εξόφληση του λογαριασμού μου; Ευχαριστώ:)
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Καλησπερα. Πηγα στο unlimited 35, ξερετε πως μπορω να μαθω ποσα λεπτα και μηνυματα μου απομενουν απο τα 1500 προς βονταφον? το 1284 μου λεει μονο για τα αλλα κινητα. :worry: Φανταζομαι θα υπαρχει καποιος τροπος περα απο το 13830.

Καλησπερα. Πηγα στο unlimited 35, ξερετε πως μπορω να μαθω ποσα λεπτα και μηνυματα μου απομενουν απο τα 1500 προς βονταφον? το 1284 μου λεει μονο για τα αλλα κινητα. :worry: Φανταζομαι θα υπαρχει καποιος τροπος περα απο το 13830.

Όχι, δεν υπάρχει.. Μόνο μέσα από το 13830 προς το παρόν τουλάχιστον..

Βέβαια σου στέλνουν και sms όταν συμπληρώσεις το 80% ή το 100% του χρόνου σου

Αυτό όσον αφορά τα λεπτά μόνο.. Για τα sms μόνο μέσα από το 13830 και πάλι (και προσοχή γιατί δεν σου στέλνουν προειδοποιητικό sms εδώ.. αν και το βρίσκω απίθανο μέσα σε 1 μήνα να στείλεις πάνω από 1500 sms προς vodafone)

Όχι, δεν υπάρχει.. Μόνο μέσα από το 13830 προς το παρόν τουλάχιστον..

Βέβαια σου στέλνουν και sms όταν συμπληρώσεις το 80% ή το 100% του χρόνου σου

Αυτό όσον αφορά τα λεπτά μόνο.. Για τα sms μόνο μέσα από το 13830 και πάλι (και προσοχή γιατί δεν σου στέλνουν προειδοποιητικό sms εδώ.. αν και το βρίσκω απίθανο μέσα σε 1 μήνα να στείλεις πάνω από 1500 sms προς vodafone)

Aφου στελνουν sms οταν πλησιαζεις προς το τελος ενταξει. Για τα λεπτα με νοιαζει κυριως, sms δε στελνω πολλα.

Ευχαριστω.

Καλησπέρα σε όλους σας. Μία απορία μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, γιατί είμαι σίγουρος πως κάποιος από εσάς θα μπορεί να με βοηθήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ήρθε ο λογαριασμός από την σύνδεση μου στην vodafone 330 euros. To πρόγραμμα μου έχει πάγιο 70 euros "στα χαρτιά" και έχω 1500 λεπτά ομιλίας προς vodafone, 1500 sms προς vodafone, 300 λεπτά προς "τρίτους" και 3Giga προσφερόμενο όγκο δεδομένων για data. Το Iphone μου δεν είναι "σπασμένο", οπότε όλες οι εφαρμογές που έχω μέσα είναι από το application store. Επίσης δεν έχω καμία αγορασμένη εφαρμογή, εννοώ πως είναι όλες δωρεάν. Έχω γεμίσει 8 σελίδες με εφαρμογές. Ο λόγος που σας έκανα αυτή την μεγάλη εισαγωγή είναι για να σας πω, πως σύμφωνα με τον μετρητή δεδομένων που έχει η συσκευή, κάθε μήνα κατεβάζω γύρω στα 250-300 MB data. Ζήτησα αναλυτικό λογαριασμό και είδα πως δεν είχα ξεπεράσει ούτε τον χρόνο που έχω προς την vodafone, ούτε τον χρόνο που έχω προς "τρίτους", αλλά και ούτε τα γραπτά μηνύματα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται μέσω κάποιων εφαρμογών να χρεώνομαι με πολλά MB data, αν όταν κάνω ενημέρωση κάποιων εφαρμογών (επειδή το κάνω χωρίς 3G) κατεβάζω εκείνη την στιγμή πολλά MB, γιατί αργεί πολύ να γίνει η ενημέρωση. Με τίποτα δεν ξεπέρασα τα 3 GB με το άνοιγμα σελίδων, άρα κάτι άλλο πρέπει να έφταιξε για αυτό το νούμερο. Στον αναλυτικό λογαριασμό είδα πχ πως στις 3:30 τα ξημερώματα κατέβασα 10603,82 data και χρεώθηκα 62 ευρώ κατευθείαν και ένα άλλο που κατέβασα 2516,70 data και χρεώθηκα 14 ευρώ. Και εκτός από αυτό, μετά από αυτές τις χρεώσεις σύμφωνα με τον λογαριασμό μου, κάθε είσοδος στο internet γινόταν δωρεάν, άρα αποκλείεται να είχε τελειώσει ο δωρεάν όγκος δεδομένων, γιατί πολύ απλά θα χρεώνονταν μετά κάθε άνοιγμα σελίδας στο internet. Τί ακριβώς μπορεί να συνέβη? Έχετε κάποια ιδέα?

Καλησπέρα σε όλους σας. Μία απορία μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, γιατί είμαι σίγουρος πως κάποιος από εσάς θα μπορεί να με βοηθήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ήρθε ο λογαριασμός από την σύνδεση μου στην vodafone 330 euros. To πρόγραμμα μου έχει πάγιο 70 euros "στα χαρτιά" και έχω 1500 λεπτά ομιλίας προς vodafone, 1500 sms προς vodafone, 300 λεπτά προς "τρίτους" και 3Giga προσφερόμενο όγκο δεδομένων για data. Το Iphone μου δεν είναι "σπασμένο", οπότε όλες οι εφαρμογές που έχω μέσα είναι από το application store. Επίσης δεν έχω καμία αγορασμένη εφαρμογή, εννοώ πως είναι όλες δωρεάν. Έχω γεμίσει 8 σελίδες με εφαρμογές. Ο λόγος που σας έκανα αυτή την μεγάλη εισαγωγή είναι για να σας πω, πως σύμφωνα με τον μετρητή δεδομένων που έχει η συσκευή, κάθε μήνα κατεβάζω γύρω στα 250-300 MB data. Ζήτησα αναλυτικό λογαριασμό και είδα πως δεν είχα ξεπεράσει ούτε τον χρόνο που έχω προς την vodafone, ούτε τον χρόνο που έχω προς "τρίτους", αλλά και ούτε τα γραπτά μηνύματα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται μέσω κάποιων εφαρμογών να χρεώνομαι με πολλά MB data, αν όταν κάνω ενημέρωση κάποιων εφαρμογών (επειδή το κάνω χωρίς 3G) κατεβάζω εκείνη την στιγμή πολλά MB, γιατί αργεί πολύ να γίνει η ενημέρωση. Με τίποτα δεν ξεπέρασα τα 3 GB με το άνοιγμα σελίδων, άρα κάτι άλλο πρέπει να έφταιξε για αυτό το νούμερο. Στον αναλυτικό λογαριασμό είδα πχ πως στις 3:30 τα ξημερώματα κατέβασα 10603,82 data και χρεώθηκα 62 ευρώ κατευθείαν και ένα άλλο που κατέβασα 2516,70 data και χρεώθηκα 14 ευρώ. Και εκτός από αυτό, μετά από αυτές τις χρεώσεις σύμφωνα με τον λογαριασμό μου, κάθε είσοδος στο internet γινόταν δωρεάν, άρα αποκλείεται να είχε τελειώσει ο δωρεάν όγκος δεδομένων, γιατί πολύ απλά θα χρεώνονταν μετά κάθε άνοιγμα σελίδας στο internet. Τί ακριβώς μπορεί να συνέβη? Έχετε κάποια ιδέα?

Καλησπέρα.. Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα έχει γίνει λάθος..

Καταρχήν δεν έχει σχέση που είσαι στο internet χωρίς 3G.. Το ίδιο είναι.. Η χρέωση είναι σύμφωνα με τον όγκο..

Και εξάλλου ο μετρητής του iPhone σου δείχνει ακριβώς τον όγκο που έχεις κανεις μέσω GPRS και 3G.. οπότε εκεί φαίνεται..

Τέλος, τι εννοείς 2516,70 data και χρέωση 14 ευρώ?? 2,5 mb εννοείς ? ή 2,5gb?

O μετρητής του κινητού τι όγκο ακριβώς σου δείχνει? Τον ελέγχεις κάθε μήνα? Η ανανέωση των μβ γίνεται κάθε 1η του μηνός.

Τα 10603, 82 data σε τι μονάδα είναι; Bytes, kb; Λες ότι έχεις 3GB στο πρόγραμμά σου. Το σύνολο των δεδομένων στον λογαριασμό που ήρθε, ποιο είναι; Στην ανάλυση το γράφει. Αν είναι λιγότερα από τα 3 γίγα, τότε πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπνηρέτηση πελατών, ίσως είναι λογιστικό σφάλμα.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Άμα είσαι εντός συμβολαίου, δεν θέλει 8 μήνες για να πας σε χαμηλότερο πρόγραμμα; ..

8 μήνες θέλει από την ημερομηνία που υπέγραψες δωδεκάμηνη παραμονή (ανανέωση συμβολαίου).. Ο φίλος λέει ότι έκανε αλλαγή προγράμματος, δε διευκρινίζει πότε την έκανε όμως...

Υ.Γ.: Τι καλά να "χώσουν" στο "Unlimited 35 + Σταθερά" και δωρεάν sms... Η Cosmote εκτός από τα 1500' + 1500 sms, δίνει 120' προς όλους και 120 sms προς όλους...

8 μήνες θέλει από την ημερομηνία που υπέγραψες δωδεκάμηνη παραμονή (ανανέωση συμβολαίου).. Ο φίλος λέει ότι έκανε αλλαγή προγράμματος, δε διευκρινίζει πότε την έκανε όμως....

Οταν είναι από ανανέωση συμβολαίου θέλει 1 μήνα. Εγώ ετσι αύξησα την επιδότηση και ξανακατεβίνω πακέτο.:p

Οταν είναι από ανανέωση συμβολαίου θέλει 1 μήνα. Εγώ ετσι αύξησα την επιδότηση και ξανακατεβίνω πακέτο.:p

Δηλαδή τους δουλεύεις κανονικά! Καλά τους κάνεις, έτσι θέλουν! :lol:

Να δω τώρα κι εμένα τι θα μου απαντήσουν οι πράσινοι (έκανα αίτηση επανεξέτασης). Αν δε με ικανοποιήσουν, με βλέπω κι εμένα να έρχομαι προς Voda μεριά! Αλήθεια (αν επιτρέπεται) πόσο μ.ο. πάγιο πληρώνεις και τι επιδότηση πήρες τελικά; Εμένα οι πράσινοι με μ.ο. λογαριασμών 40 ευρώ μου δίνουν 80 ευρώ και τώρα περιμένω την απάντηση στην αίτηση επανεξέτασης.. Αν μου πουν λιγότερα από 150, η Voda είναι πολύ κοντά για μένα... Αν και το Unlimited 35... Πολύ κουτσουρεμένο σε σύγκριση με το αντίστοιχο πράσινο ρε παιδάκι μου... :lol:

Είχα το Vodafone Φίλοι, το πάγιο του οποίου είναι 8€. Με μ.ο. λογαριασμών 45€ μου δώσανε 77€ και με λίγο τρίξιμο μου τα κάνανε 107€. Τους είπα ότι η Cosmote μου δίνει 160€ και μου είπανε ελάτε στο Unlimited 50, σας δίνουμε επιδότηση 160€ και 30% έκπτωση. Σε ένα μήνα μπορώ επιβεβαιωμένα από 2 υπαλλήλους να αλλάξω σε όποιο πακέτο θέλω.

Θέλω ένα πάγιο με απεριόριστα προς Vodafone και ένα προς Cosmote, αν ανανεωθεί η προσφορά με 20-25€ θα μιλάω απεριόριστα σχεδόν προς όλους.

Είχα το Vodafone Φίλοι, το πάγιο του οποίου είναι 8€. Με μ.ο. λογαριασμών 45€ μου δώσανε 77€ και με λίγο τρίξιμο μου τα κάνανε 107€. Τους είπα ότι η Cosmote μου δίνει 160€ και μου είπανε ελάτε στο Unlimited 50, σας δίνουμε επιδότηση 160€ και 30% έκπτωση. Σε ένα μήνα μπορώ επιβεβαιωμένα από 2 υπαλλήλους να αλλάξω σε όποιο πακέτο θέλω.

Θέλω ένα πάγιο με απεριόριστα προς Vodafone και ένα προς Cosmote, αν ανανεωθεί η προσφορά με 20-25€ θα μιλάω απεριόριστα σχεδόν προς όλους.

Δηλαδή τους δουλεύεις κανονικά! Καλά τους κάνεις, έτσι θέλουν! :lol:

Να δω τώρα κι εμένα τι θα μου απαντήσουν οι πράσινοι (έκανα αίτηση επανεξέτασης). Αν δε με ικανοποιήσουν, με βλέπω κι εμένα να έρχομαι προς Voda μεριά! Αλήθεια (αν επιτρέπεται) πόσο μ.ο. πάγιο πληρώνεις και τι επιδότηση πήρες τελικά; Εμένα οι πράσινοι με μ.ο. λογαριασμών 40 ευρώ μου δίνουν 80 ευρώ και τώρα περιμένω την απάντηση στην αίτηση επανεξέτασης.. Αν μου πουν λιγότερα από 150, η Voda είναι πολύ κοντά για μένα... Αν και το Unlimited 35... Πολύ κουτσουρεμένο σε σύγκριση με το αντίστοιχο πράσινο ρε παιδάκι μου... :lol:

Μην έχετε την εντύπωση ότι ο πελάτης κοροιδεύει την οποιαδήποτε Vodafone, Cosmote, Wind... Ξέρουν τι κάνουν με βάση διαφορετικά σενάρια στο σύστημα, δεν πατάν απλά ένα κουμπάκι και πανε την επιδότηση όπου θέλουν..

Επίσης, έχω την αίσθηση ότι σε περίπτωση υπερ-επιδότησης κατά την ανανέωση το κατέβασμα παγίου γίνεται μετά το πέρας 8μήνου. Το τι θεωρούν υπερ-επιδότηση και σε ποιες περιπτώσεις όμως δεν το ξέρω

Καλησπέρα. Μία ακόμη απορία μου. Γίνεται να ζητήσω να μου ξανατυπώσουν για δεύτερη φορά τον λογαριασμό τον οποίο ανέφερα νωρίτερα? (τους έχω ζητήσει ήδη μία φορά την έκδοση αναλυτικού λογαριασμού για τον συγκεκριμένο λογαριασμό).

* Πρόκειται για τον λογαριασμό του μήνα ιανουαρίου, 2 μήνες πιο πριν δηλαδή.

Καλησπέρα. Μία ακόμη απορία μου. Γίνεται να ζητήσω να μου ξανατυπώσουν για δεύτερη φορά τον λογαριασμό τον οποίο ανέφερα νωρίτερα? (τους έχω ζητήσει ήδη μία φορά την έκδοση αναλυτικού λογαριασμού για τον συγκεκριμένο λογαριασμό).

* Πρόκειται για τον λογαριασμό του μήνα ιανουαρίου, 2 μήνες πιο πριν δηλαδή.

Από ότι ξέρω γίνεται.. Επίσης μπορείς και από το my account αν έχεις γραφτεί..

Μα έτσι κι αλλιώς δεν σου στέλνουν αναλυτικό λογαριασμό ? ΤΙ εννοείς ζήτησες μια φορά να σου στείλουν αναλυτικό?

Από ότι ξέρω γίνεται.. Επίσης μπορείς και από το my account αν έχεις γραφτεί..

Μα έτσι κι αλλιώς δεν σου στέλνουν αναλυτικό λογαριασμό ? ΤΙ εννοείς ζήτησες μια φορά να σου στείλουν αναλυτικό?

Όχι, δεν μου στέλνουν αναλυτικό λογαριασμό. Έχω ζητήσει να μου στέλνουν απλά το ποσό, χωρίς την αναλυση της κίνησης του εκάστοτε λογαριασμού μου.

Με νορμαλ χρηση ιντερνετ , τα smartphones, ποσα ΜΒ χρειαζονται; Σκεφτομουν να παρω το πακετο με τα 750 ΜΒ, αλλα μηπως ειναι υπερβολη και τα 300ΜΒ ειναι ικανοποιητικα;
Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Με νορμαλ χρηση ιντερνετ , τα smartphones, ποσα ΜΒ χρειαζονται; Σκεφτομουν να παρω το πακετο με τα 750 ΜΒ, αλλα μηπως ειναι υπερβολη και τα 300ΜΒ ειναι ικανοποιητικα;

Ναι φίλε μου, είναι αρκετά τα 300MB. Εγώ έχω τα 3GB (20 euros) και δεν ξεπερνώ ποτέ τα 300 MB τον μήνα. Με έλεγχο, αποστολή και λήψη emails, ανανέωση σε καιρό, άνοιγμα πολλών σελίδων δεν θα έχεις πρόβλημα. Μόνο εάν "κατεβάζεις" από την συσκευή σου, δεν θα σου φτάνουν υπό προυποθέσεις.

Όχι, δεν μου στέλνουν αναλυτικό λογαριασμό. Έχω ζητήσει να μου στέλνουν απλά το ποσό, χωρίς την αναλυση της κίνησης του εκάστοτε λογαριασμού μου.

Για ποιο λόγο το κάνετε μερικοί αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.. Και αν γίνονται λάθη πώς θα τα δεις?? Τουλάχιστον αν δεν θες να έρχεται απλά σπίτι ζήτα άλλη διεύθυνση, ή γράψου στο my account για να το βλέπεις εκεί τουλάχιστον..

Τέλος, αν δεν μας απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτήσαμε, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε παραπάνω.

Για ποιο λόγο το κάνετε μερικοί αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.. Και αν γίνονται λάθη πώς θα τα δεις?? Τουλάχιστον αν δεν θες να έρχεται απλά σπίτι ζήτα άλλη διεύθυνση, ή γράψου στο my account για να το βλέπεις εκεί τουλάχιστον..

Τέλος, αν δεν μας απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτήσαμε, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε παραπάνω.

Ο λόγος που δεν έχω ζητήσει να μου έρχεται αναλυτικός ο λογαριασμός είναι λόγω οικονομίας σε πρώτες ύλες (ξυλεία δηλαδή). Ήμουν εγγεγραμένος χρήστης του my account, αλλά επειδή άλλαξα αριθμό και έκανα την σύνδεση μου καρτοκινητό και το καρτοκινητό μου σύνδεση, δεν έχω κάνω ακόμη νέο account στην συγκεκριμένη υπηρεσία. Η αλήθεια είναι βέβαια πως επειδή μου έρχονται αρκετά "φουσκωμένοι" οι λογαριασμοί, δεν με βολεύει και τόσο το my account, γιατί η ανάλυση του λογαριασμού μου είναι σε πάρα πολλές σελίδες. Ένα παράδειγμα είναι, όταν τον ιούλιο, μετά από επιστροφή από ταξίδι στο εξωτερικό, ο λογαριασμός μου ήρθε 1243 euros. ... Οπότε μάλλον θα ζητήσω να μου έρχεται ο λογαριασμός πάλι αναλυτικός στο σπίτι μου.

Απο σήμερα σε όποιον κάνει εταιρική σύνδεση voda δωρεάν δυο πάγια ,ισχύει μέχρι 6/4/10.
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Απο σήμερα σε όποιον κάνει εταιρική σύνδεση voda δωρεάν δυο πάγια ,ισχύει μέχρι 6/4/10.

Μας καταϋποχρέωσαν :lol:

Καμιά φορητότητα σε άλλο δίκτυο ας κάνει και θα του κάνουν καλύτερη προσφορά από την VF :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

δεν με βολεύει και τόσο το my account, γιατί η ανάλυση του λογαριασμού μου είναι σε πάρα πολλές σελίδες.

Και θα σε βολέψει περισσότερο να διαβάζεις πολλές σελίδες σε χαρτί? Μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με το my account, γιατί έχει ειδικά φίλτρα για να ψάχνεις κατευθείαν αυτό που θες στην ανάλυση. π.χ. θες να δεις τι έχεις χρεωθεί αποκλειστικά για πλοήγηση στο ίντερνετ. Για να το ψάξεις αυτό στο χαρτί θες τουλάχιστον το διπλάσιο χρόνο.

Το my account είναι εξαιρετικό εργαλείο, αν ασχοληθείς λίγο θα το καταλάβεις και μόνος σου. ;)

Το myaccount είναι πολύ βολικό στην επεξεργασία των δεδομένων σου και στην εξαγωγή συμπερασμάτων :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών