Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε σου χρέωσαν δύο πάγια με το καινούριο σου Πάγιο , και σου αφέρεσαν 1 πάγιο με το παλιό

'Αρα τελικά ένα πάγιο πήρωσες και αυτό μέχρι 12/3

Γιατί λές ότι πλήρωσες δύο πάγια ?

δύο πάγια μείον ένα πάγιο μας κάνει 1 πάγιο (σύν τα 5 ευρώ διαφορά)

Φίλε σου χρέωσαν δύο πάγια με το καινούριο σου Πάγιο , και σου αφέρεσαν 1 πάγιο με το παλιό

'Αρα τελικά ένα πάγιο πήρωσες και αυτό μέχρι 12/3

Γιατί λές ότι πλήρωσες δύο πάγια ?

δύο πάγια μείον ένα πάγιο μας κάνει 1 πάγιο (σύν τα 5 ευρώ διαφορά)

Δεν μου το αφαίρεσαν το 1 πάγιο που λες.. Το κανονικό μου πάγιο είναι 30 ευρώ..

Απλά με χρέωσαν 2 πάγια τώρα (για 2 μήνες) δηλαδή 50+ κάτι ευρώ που είναι τόσο το πάγιο σαν καθαρή αξία όπως το έχει εκεί για το Unlimited 30 και μου αφαίρεσα ντα 25 ευρώ που είναι το 1 πάγιο δωρεάν..

Για να καταλάβεις μόνο οι 2 πρώτοι λογαριασμοί μου έχουν έρθει που υποτίθεται τα 2 πρώτα πάγια είναι δωρεάν.. Το 1 μου ήρθε κανονικά δωρεάν οκ... Ενώ στον 2ερο λογαριασμό μου ήρθε πάγιο δηλαδή 50ευρώ-25 στην εκκαθαριση (χονδρικά) = 25 ευρώ να πληρώσω.. Ενώ θα πρεπε να ήταν δωρεάν. .Δεν ξέρω αν με κατάλαβες...

2 πάγια είναι χρεωμένα .. φαίνεται και από την περίοδο που γράφει ... Το έχω σημειώσει και πάνω.

Αλεξ αν το συνολο του τελευταιου σου λογαριασμου ειναι 50,42-21,01=29,41 (συν τελη που εχεις κανει) ειναι σωστος ο λογαριασμος. Η μονη παραπανω χρεωση που εχεις ειναι γυρω στα πεντε ευρω μιας και η εκκαθαριση γινεται για το unlimited 25 και μετα χρεωνεσαι το unlimited 30.

Αλεξ αν το συνολο του τελευταιου σου λογαριασμου ειναι 50,42-21,01=29,41 (συν τελη που εχεις κανει) ειναι σωστος ο λογαριασμος. Η μονη παραπανω χρεωση που εχεις ειναι γυρω στα πεντε ευρω μιας και η εκκαθαριση γινεται για το unlimited 25 και μετα χρεωνεσαι το unlimited 30.

Γιατί όμως σε 1 λογαριασμό, έχουν βάλει 2 πάγια μαζί?? Αυτό πώς εξηγείται?

Φίλε Εγώ κατάλαβα.

Εσύ κατάλαβες ότι αυτό που χρεώθηκες είναι το παγιο του τρίτου μήνα, απλά προκαταβολικά?

Φίλε Εγώ κατάλαβα.

Εσύ κατάλαβες ότι αυτό που χρεώθηκες είναι το παγιο του τρίτου μήνα, απλά προκαταβολικά?

Για ποιο λόγο? Δηλαδή τον άλλον μήνα θα πληρώσω του 4ου??

Στον πρώτο λογαριασμό πλήρωσα κανονικά τον λογαριασμό μου για το πάγιο του 1ου μηνός με δωρεάν το πάγιο ..

Στον δεύτερο λογαριασμό μου έρχονται 2 πάγια μαζί (με το ένα δωρεάν σύμφωνα με την προσφορά και τον αλλον τον πληρώνω)

Γιατί έτσι?? Σε κάθε λογαριασμό 1 πάγιο δεν έρχεται?? Τι δεν καταλαβαίνω? :confused::wacko:

Αν δεν είχες την προσφορά με τα δύο πάγια , στον πρώτο λογαριασμό θα πλήρωνες δύο φορές .

Προσφορά για νέες συνδέσεις στο Vodafone Unlimited 15

Η εταιρεία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει ότι για το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 13/02/2010 έως την 06/04/2010, όσοι νέοι, ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου εγγραφούν στο Vodafone Unlimited 15 θα επωφελούνται έκπτωσης παγίου 5€ κάθε μήνα για 12 μήνες.

Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις.

Πηγή: Ανακοινώσεις εταιρείας

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Για ποιο λόγο? Δηλαδή τον άλλον μήνα θα πληρώσω του 4ου??

Στον πρώτο λογαριασμό πλήρωσα κανονικά τον λογαριασμό μου για το πάγιο του 1ου μηνός με δωρεάν το πάγιο ..

Στον δεύτερο λογαριασμό μου έρχονται 2 πάγια μαζί (με το ένα δωρεάν σύμφωνα με την προσφορά και τον αλλον τον πληρώνω)

Γιατί έτσι?? Σε κάθε λογαριασμό 1 πάγιο δεν έρχεται?? Τι δεν καταλαβαίνω? :confused::wacko:

Στο δευτερο λογαριασμο σου δεν πληρωνεις 2 παγια αλλα ενα. Γιατι το ενα παγιο ισοσταθμιζεται με την εκκαθαριση του unlimited 25. Και συγκεκριμενα το παγιο που πληρωνεις ειναι για την περιοδο 12/2 με 12/3. Σκεψου το και αλλιως σου εχουν ερθει 2 λογαριασμοι για 2 μηνες και το μονο παγιο που εχεις πληρωσει ειναι η προπληρωμη του παγιου unlimited 30 για την περιοδο 12/2-12/3! Ολα κανονικα δηλαδη. Παντα στην κινητη τηλεφωνια προπληρωνεις το παγιο του επομενου μηνα. Δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα δε μπορω να στο εξηγησω πιο αναλυτικα.

Προσφορά για νέες συνδέσεις στο Vodafone Unlimited 15

Η εταιρεία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει ότι για το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 13/02/2010 έως την 06/04/2010, όσοι νέοι, ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου εγγραφούν στο Vodafone Unlimited 15 θα επωφελούνται έκπτωσης παγίου 5€ κάθε μήνα για 12 μήνες.

Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις.

Πηγή: Ανακοινώσεις εταιρείας

Και το καρτελ καλα κρατει... το εκανε η κοσμοτε, τωρα το κανει και η βονταφον. Φυσικα μονο για νεους πελατες. Συνεχιστε ετσι και θα δειτε πως τα συμβολαια θα το γυρισουν σε καρτοκινητα...

Στο δευτερο λογαριασμο σου δεν πληρωνεις 2 παγια αλλα ενα. Γιατι το ενα παγιο ισοσταθμιζεται με την εκκαθαριση του unlimited 25. Και συγκεκριμενα το παγιο που πληρωνεις ειναι για την περιοδο 12/2 με 12/3. Σκεψου το και αλλιως σου εχουν ερθει 2 λογαριασμοι για 2 μηνες και το μονο παγιο που εχεις πληρωσει ειναι η προπληρωμη του παγιου unlimited 30 για την περιοδο 12/2-12/3! Ολα κανονικα δηλαδη. Παντα στην κινητη τηλεφωνια προπληρωνεις το παγιο του επομενου μηνα. Δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα δε μπορω να στο εξηγησω πιο αναλυτικα.

Και το καρτελ καλα κρατει... το εκανε η κοσμοτε, τωρα το κανει και η βονταφον. Φυσικα μονο για νεους πελατες. Συνεχιστε ετσι και θα δειτε πως τα συμβολαια θα το γυρισουν σε καρτοκινητα...

Καρτελ στις προσφορες? Χμμμμμμ.

Να υποθεσω οτι αν βαψουν κιτρινα τα κτιρια και οι 3, ειναι λογω καρτελ, ε?

Καρτελ στις προσφορες? Χμμμμμμ.

Να υποθεσω οτι αν βαψουν κιτρινα τα κτιρια και οι 3, ειναι λογω καρτελ, ε?

Kαι σε προσφορες και σε τιμες και σε ολα. Αμφιβαλεις?

Μια ερωτηση: Στο Πλαισιο μπορω να παρω συσκευη εξαργυρωνοντας την επιδοτηση συνδεσης που εχω ή μονο σε καταστηματα vodafone γινεται αυτο?

Μια ερωτηση: Στο Πλαισιο μπορω να παρω συσκευη εξαργυρωνοντας την επιδοτηση συνδεσης που εχω ή μονο σε καταστηματα vodafone γινεται αυτο?

Μπορείς μια χαρά :)

Πρώτη φορά μπλέκομαι έτσι :lol::wacko:

Τεσπα σε ευχαριστώ για το χρόνο :)

Πότε σου βάζει φραγή εισερχομένων; Όταν λήξει και ο 2ος απλήρωτος λογαριασμός; Πότε αποσυνδέεται η γραμμή οριστικά και χάνεις τον αριθμό;

Βλέπω το e-shop κάνει και συμβόλαια Cosmote, Wind, Vodafone. Ξέρει κανείς αν κάνει και ανανεωσεις;

Edit: Ακυρο, δεν κάνουν ανανεωσεις...

Edited by soublaki-3

Ξέρει κανείς , όταν με παίρνουν τηλέφωνο, ενώ είμαι σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ιταλία) αν χρεώνονται κανονικά με χρέωση Ελλάδας και σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.. (να καταναλώνονται κανονικά τα δωρεάν λεπτά που έχουν στο συμβόλαιο) ? Εγώ από ότι ξέρω θα έχω μια χρέωση μόνο 80 λεπτά ανά κλήση..

Επίσης τα mb που έχω στο mobile internet θα μπορώ να τα καταναλώσω εκεί?

Το vodafone passport είναι ενεργοποιημένο στη γραμμή μου.

Εκείνοι χρεώνονται σαν να περνουν τηλέφωνο που βρίσκεται εντός Ελλάδας... και ναι .. σύμφωνα με το πρόγραμμά τους. Τα mb δεν μπορείς να τα καταναλώσεις .. υπάρχουν ειδικές / διαφορετικές χρεώσεις όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό λόγω περιαγωγής, και πίστεψέ με δεν σε συμφέρει καθόλου να το αφήσεις να συμβεί αυτό!!

Πρόκειται για ταξίδι λίγων ημερών ... ; ή για μεγαλύτερο διάστημα (π.χ. ενός μήνα);

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ξέρει κανείς , όταν με παίρνουν τηλέφωνο, ενώ είμαι σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ιταλία) αν χρεώνονται κανονικά με χρέωση Ελλάδας και σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.. (να καταναλώνονται κανονικά τα δωρεάν λεπτά που έχουν στο συμβόλαιο) ?

Ναι αν σε καλούν στον ελληνικό αριθμό σου.

Εγώ από ότι ξέρω θα έχω μια χρέωση μόνο 80 λεπτά ανά κλήση..

Εφόσον είσαι συνδεδεμένος σε VF Passport δίκτυο και η διάρκεια της κλήσης που σου κάνουν δεν ξεπερνάει τη μία ώρα.

Επίσης τα mb που έχω στο mobile internet θα μπορώ να τα καταναλώσω εκεί?

Πάρε στο 13830 να ενημερωθείς για τις χρεώσεις και τις διαθέσιμες επιλογές.

Το vodafone passport είναι ενεργοποιημένο στη γραμμή μου.

Πάρε 13830 να στο επιβεβαιώσουν για να είσαι σίγουρος 100%.

Πριν ένα χρόνο poy η Vodafone λάνσαρε το Blackberry Storm, όταν αγόραζες blackberry διάλεγες ένα απο τα surf & talk προγράμματα που τα βάφτιζε blackberry surf and talk αλλά η τιμολόγηση ήταν ίδια με το surf and talk των υπολοίπων κινητών και στον λογαριασμό είχε μια εξτρά χρεώση 1,25 για τον BIS

Πρός δυσάρεστη έκπληξη τώρα που η vodafone ξεκίνησε τα προγράμματα vodafone unlimited internet δεν επιτρέπει πλέον την ενεργοποίηση των πακέτων αυτών σε συσκευές blackberry και σε υποχρεώνει να διαλέξεις ένα απλό unlimited (χωρίς internet) και να προσθέσεις ένα από τα τρία πακέτα BIS (το μέγιστο 17ευρώ για 500mb)

Δηλαδή με μια απλή συσκευή στο Unlimited με Internet 55 - Κόστος 55 ευρώ και απεριόριστο internet

Ενώ με blackberry σε αντίστοιχο πακέτο φωνής Unlimited 35 + και Surf & Email 500 (17ευρώ) = κόστος 52 μόνο για 500mb.

Σε διαμαρτυρία μου προς την vodafone η απάντηση ήταν η εξής η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει τιμολογιακή πολιτική Blackberry έτσι απλά. Δηλαδή καλά τους φέραμε όλους σε blackberry τώρα βαράτε τους και απλά αίσχος!

Κοινώς πετάξτε τα τώρα πάρτε μια άλλη συσκευή και παίξτε όσο θέλετε στο Internet (και να πει κανείς ότι είχε και όλες τις συσκευές της HTC) και αν έχεις unlimited το push mail δεν σε νοιάζει που χάνεις γιατί θα έχεις ενεργοποιημένο τον συχνό συγχρονισμό email ενεργό.

Για να προλάβω όσους θα ισχυριστούν ότι τα 500mb σε blackberry είναι υπέρ αρκετά θα ήθελα να αναφέρω ότι αρκετές φορές σε χώρους εργασίας είναι χρήσιμη η σύνδεση του με laptop για να γίνει χρήση tethering.

Edited by Sifix

Πριν ένα χρόνο poy η Vodafone λάνσαρε το Blackberry Storm, όταν αγόραζες blackberry διάλεγες ένα απο τα surf & talk προγράμματα που τα βάφτιζε blackberry surf and talk αλλά η τιμολόγηση ήταν ίδια με το surf and talk των υπολοίπων κινητών και στον λογαριασμό είχε μια εξτρά χρεώση 1,25 για τον BIS

Πρός δυσάρεστη έκπληξη τώρα που η vodafone ξεκίνησε τα προγράμματα vodafone unlimited internet δεν επιτρέπει πλέον την ενεργοποίηση των πακέτων αυτών σε συσκευές blackberry και σε υποχρεώνει να διαλέξεις ένα απλό unlimited (χωρίς internet) και να προσθέσεις ένα από τα τρία πακέτα BIS (το μέγιστο 17ευρώ για 500mb)

Δηλαδή με μια απλή συσκευή στο Unlimited με Internet 55 - Κόστος 55 ευρώ και απεριόριστο internet

Ενώ με blackberry σε αντίστοιχο πακέτο φωνής Unlimited 35 + και Surf & Email 500 (17ευρώ) = κόστος 52 μόνο για 500mb.

Σε διαμαρτυρία μου προς την vodafone η απάντηση ήταν η εξής η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει τιμολογιακή πολιτική Blackberry έτσι απλά. Δηλαδή καλά τους φέραμε όλους σε blackberry τώρα βαράτε τους και απλά αίσχος!

Κοινώς πετάξτε τα τώρα πάρτε μια άλλη συσκευή και παίξτε όσο θέλετε στο Internet (και να πει κανείς ότι είχε και όλες τις συσκευές της HTC) και αν έχεις unlimited το push mail δεν σε νοιάζει που χάνεις γιατί θα έχεις ενεργοποιημένο τον συχνό συγχρονισμό email ενεργό.

Για να προλάβω όσους θα ισχυριστούν ότι τα 500mb σε blackberry είναι υπέρ αρκετά θα ήθελα να αναφέρω ότι αρκετές φορές σε χώρους εργασίας είναι χρήσιμη η σύνδεση του με laptop για να γίνει χρήση tethering.

Θα σου πρότεινα για φωνή-sms-mms να διαλέξεις ένα οποιοδήποτε πακέτο σε βολεύει και να βάλεις ένα πακέτο internet http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5664 .

Δεν δουλεύω κινητό vodafone για να δω κατά πόσο τα πακέτα αυτά internet δουλεύουν σε blackberry συσκευές.

Θα σου πρότεινα για φωνή-sms-mms να διαλέξεις ένα οποιοδήποτε πακέτο σε βολεύει και να βάλεις ένα πακέτο internet http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5664 .

Δεν δουλεύω κινητό vodafone για να δω κατά πόσο τα πακέτα αυτά internet δουλεύουν σε blackberry συσκευές.

Δυστυχώς δεν δουλέυουν!

Η Wind BlackBerry Internet NON STOP με 14ευρώ έχοντας βέβαια πολύ χαμηλό όριο πολιτικής χρήσης αν και έχω ακούσει ότι συνηθως δεν στο κόβουν η αν στο κόψουν με ενα τηλεφώνημα το ενεργοποιούν πάλι..

Αυτα τα πακετα δεν δουλευουν σε bb συσκευες.

Sifix δες τα πακετα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5911

ειναι για αυτο που θες.

Τα ξέρω και είμαι ήδη στο Surf & Talk 300 plus απο τότε που πήρα το κινητό και ήταν ίδια τα συμβόλαια. Αλλά τώρα μου φαίνεται κάπως που πλέον και τα νέα προγραμματα με internet δεν είναι διαθέσιμα στα blackberry γιατί έτσι απλά μας ήρθε να αλλάξουμε την πολιτική.

Τα ξέρω και είμαι ήδη στο Surf & Talk 300 plus απο τότε που πήρα το κινητό και ήταν ίδια τα συμβόλαια. Αλλά τώρα μου φαίνεται κάπως που πλέον και τα νέα προγραμματα με internet δεν είναι διαθέσιμα στα blackberry γιατί έτσι απλά μας ήρθε να αλλάξουμε την πολιτική.

Δεν εχει αλλαξει πολιτικη.

Το ΒΒ παντα ειχε 13 και 15 ευρω.

Το 1,5 και 3 που εβλεπες ειναι για λογιστικους λογους στα πακετα surf and talk.

Πχ το 100 lite ειναι 35 ευρω και παρεχει voice/sms/internet αλλα για λογους τιμολογησης της vf το εγραφαν στους λογαριασμους 32+3.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών