Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κ τωρα τελευταια βλεπω πολλους να φευγουν απο αλλες εταιριες κ να πηγαινουν κοσμοτε.εγω παντως vodafone θα παω μαλλον,δισταζω προς τις προσφορες της μονο ειναι λιγο ασυμφορες κ γιαυτο δεν κανω τη κινηση ακομα.πολυ ακριβα ρε παιδακι μου.

Tι εννοείς ότι είναι ασυμφερες, και γιατί είναι ακριβά??

Tι εννοείς ότι είναι ασυμφερες, και γιατί είναι ακριβά??

δεν ξερω γιατι.τι να σου πω... εγω ειμαι παντως μεταξυ vodafone k cosmote.τη vodafone τη θεωρω πανακριβη αλλα με πολυ ανεπτυγμενο δικτιο(hspa) σε ολη τη χωρα,ενω τη cosmote πιο φτηνη με πολυ καλο σημα κ μονο 3g για hspa μονο αθηνα κ θεσ/νικη.ακου εκει το 2010:sick:

δεν ξερω γιατι.τι να σου πω... εγω ειμαι παντως μεταξυ vodafone k cosmote.τη vodafone τη θεωρω πανακριβη αλλα με πολυ ανεπτυγμενο δικτιο(hspa) σε ολη τη χωρα,ενω τη cosmote πιο φτηνη με πολυ καλο σημα κ μονο 3g για hspa μονο αθηνα κ θεσ/νικη.ακου εκει το 2010:sick:

Δεν πιστεύω είναι ακριβή. Η κάθεμία έχει τις προσφορές της.. Προγράμματα υπάρχουν για όλα τα γούστα... Εννοείται ότι είναι πολύ καλήτερη σε θέματα mobile internet και γενικά σε υπηρεσίες.. Είναι πιο ποιοτική.. Όσο για το σήμα που λες δεν πιστεύω ότι ισχύει.. Η cosmote σου δίνει ένα πλασματικό σήμα, και ενώ έχεις full (τουλάχιστον έτσι δείχνει το κινητό σου) δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις.

Μέχρι πρότεινος, και σύμφωνα με ενημερωτικό φυλλάδιο που έλαβα πριν περίπου 2 μήνες απ'την Vodafone αναγραφόταν πως ο δωρεάν όγκος δεδομένων δεν αλλάζει προς το παρόν! Αν το άλλαξαν ήδη δε γνωρίζω:confused: Εκτός κι αν ο υπάλληλος που σ'εξυπηρέτησε νόμιζε πως ισχύει και για τα πακέτα data η ανανέωση με την έκδοση

Έστειλα mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας από το site της Vodafone. Πιο αναλυτικά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3059231#post3059231

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Επειδή δεν βρήκα κάτι στο site της Vodafone, έχω πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Unlimited 30. Υπάρχουν πακέτα για sms ? Και αν ναι, μπορούν να συνδιαστούν με το πρόγραμμα που έχω? Κάποιο link?

παιδιά να σας ρωτήσω? εγώ πήρα unlimited 45 με internet αλλά στο συμφωνητικό γράφει σκέτο unlimited 30. Η κοπέλα μου είπε ότι το unlimited 45 με internet είναι βασικά το unlimited 30 και συν 15 ευρώ για να έχουμε ιντερνετ 500 ΜΒ. Όσοι έχουν unlimited 45 με internet τι γράφει στο συμφωνητικό?

παιδιά να σας ρωτήσω? εγώ πήρα unlimited 45 με internet αλλά στο συμφωνητικό γράφει σκέτο unlimited 30. Η κοπέλα μου είπε ότι το unlimited 45 με internet είναι βασικά το unlimited 30 και συν 15 ευρώ για να έχουμε ιντερνετ 500 ΜΒ. Όσοι έχουν unlimited 45 με internet τι γράφει στο συμφωνητικό?

Σωστά τα γράφει. Αν δεις στο συμβόλαιό σου , θα σου γράφει unlimited 30 , και στις Υπηρεσίες δικτύου (κάπως έτσι το χει) θα σου γράφει και mobile internet large . Που το mobile internet large είναι 500mb με πάγιο 15 ευρώ. Τα προγράμματα unlimted με internet προκύπτουν από unlimited + καποιο πακέτο mobile internet.

Σωστά τα γράφει. Αν δεις στο συμβόλαιό σου , θα σου γράφει unlimited 30 , και στις Υπηρεσίες δικτύου (κάπως έτσι το χει) θα σου γράφει και mobile internet large . Που το mobile internet large είναι 500mb με πάγιο 15 ευρώ. Τα προγράμματα unlimted με internet προκύπτουν από unlimited + καποιο πακέτο mobile internet.

Δηλαδή να μπω άφοβα στο internet?

Ναι μπες, αλλα για να σου φύγει η ιδέα πάρε στο 13830 να επιβεβαιώσεις ότι έχει ενργοποιηθεί το πακέτο Ιντερνετ.

Άφοβα.. Και όπως λέει και ο από πάνω πάρε το 13830 και γενικά να κοιτάς το μετρητή σου από το κινητό και μπορείς όποτε θες να μαθαίνεις πόσα mb σου μένουν από το 13830.. Στο συμβόλαιο σου , γράφει αυτό που σου είπα στα χαρακτηριστικα΄δικτύου? (εκει που λέει αναγνώριση κλήσεων, roaming, κτλ ... θα πρέπει να γράφει και mobile internet large)

Άφοβα.. Και όπως λέει και ο από πάνω πάρε το 13830 και γενικά να κοιτάς το μετρητή σου από το κινητό και μπορείς όποτε θες να μαθαίνεις πόσα mb σου μένουν από το 13830.. Στο συμβόλαιο σου , γράφει αυτό που σου είπα στα χαρακτηριστικα΄δικτύου? (εκει που λέει αναγνώριση κλήσεων, roaming, κτλ ... θα πρέπει να γράφει και mobile internet large)

Είχε γίνει ένα λάθος και αρχικά μου έκαναν το πρόγραμμα 'οικονομικό 30' αντί 'unlimited 30'. Μετά από ένα μήνα το κατάστημα το άλλαξε σε unlimited οπότε δεν έχω καινούριο συμβόλαιο. Πήρα πάντως στο 13830 και μου είπαν ότι έγινε αλλαγή. Για τα ΜΒ που λέτε πώς μπορώ να ελέξω? Έχω το iphone 3gs πώs θα ελέγξω το μετρητή?

Καλημέρα.Έκανα μεταβίβαση εναν αριθμό vodafone απο ιδιώτη σε ιδιώτη και εχει ολοκληρωθεί απο τη Δευτέρα.Το προβλημά μου είναι οτι δεν μπορω να φτιάξω νέο λογαριασμό στο my account γιατι μου λέει οτι ο αριθμός χρησιμοποιείται απο άλλο χρήστη.Υπάρχει τρόπος να διαγράψω το παλιό account?

Υ.Γ έχω πρόσβαση στο παλιο account απλα δεν βρίσκω τρόπο να το διαγράψω.

Edited by f_ste

Απλά δώστο στον καινούριο χρήστη και πες του να αλλάξει το Password.

Απλά δώστο στον καινούριο χρήστη και πες του να αλλάξει το Password.

Δεν είναι τόσο απλα τα πράγματα.Οταν είχα κανει την σύνδεση πριν 7 χρονια την είχα κανει στο ονομα της μητέρας μου.Τώρα μου μεταβίβασε τον αριθμό για να είναι στο όνομά μου.Παντα εγώ ήμουν ο χρήστης του account.Απλά τώρα οταν συνδέομαι μου λέει οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμα μητρώα για το ΑΦΜ που έχει ο λογαριασμός (το ΑΦΜ δεν αλλάζει) επειδή πλέον ο λογαριασμός είναι καταχωρημένος με το δικό μου ΑΦΜ.

Με μ.ο. λογαριασμών 45€ μου δίνουν μόλις 77€ επιδότηση. Αν κάνω αίτηση φορητότητας που πιστεύετε μπορεί να φτάσει η επιδότηση;

Με μ.ο. λογαριασμών 45€ μου δίνουν μόλις 77€ επιδότηση. Αν κάνω αίτηση φορητότητας που πιστεύετε μπορεί να φτάσει η επιδότηση;

Έκανα αίτηση φορητότητας την προηγούμενη παρασκευή και μου αυξησαν την επιδοτηση την επομενη μέρα.ΜΟ λογαριασμών περίπου 70€ και μου έδωσαν επιδότηση 109€.Με την αυξηση πήγε στα 297,5€.Άξιζε τον κόπο!!!

Πιστεύεις ότι τα 250€ θα τα πιάσω;

Απο ότι μου έχουν πει παίζει ρόλο και το πόσα χρόνια είσαι στην εταιρία.Αν είσαι 2-3 χρονια και ζητήσεις φορητότητα τοτε σίγουρα θα σε καλέσουν με καλύτερη πρόταση. Πάντως μπορείς και να ζητήσεις επανεξέταση της επιδότησης στο 13830.

Εννοείτε οτι με την αίτηση φορητότητας, ανεβαίνει πολύ το ποσό.

Πρίν απο δύο μήνες περίπου, μου είχαν δώσει επιδότηση 95 Ευρώ, για λογαριασμούς 45 Ευρώ περίπου μέσο όρο.

Με αίτηση φορητότητας που έκανα, η επιδότησή μου πήγε στα 440 και επειδή έβαλα και πρόγραμμα με δεδομένα (συγκεκριμένα έκανα το Unlimited 45 με internet), μου έδωσαν και άλλα 100 και συνολικά είχα επιδότηση στα 540!!!!

Κι εγώ δεν το πίστευα.... αλλά όταν σε πάρουν τηλ για να σε ρωτήσουν για ποιό λόγο θέλεις να φύγεις από την εταιρία, να τους πεις οτι απο άλλη εταιρία δίνουν πολύ μεγάλη επιδότηση, πχ 350 ευρώ...... οπότε μετά αυτοί θα σου κάνουν αντιπρόταση η οποία θα είναι τουλάχιστον αυτό το ποσό, ενώ συνήθως είναι μεγαλύτερο.

Παιδιά.... μην μασάτε!!! Αν δεν ζητήσετε δεν θα πάρετε!!!! Και να μην ντρέπεστε να ζητήσετε ...

Μας τα παίρνουν κάθε μήνα κανονικά και με τον νόμο. Εξαντλήστε τα περιθώρια και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν πελάτες, και αν δουν αίτηση φορητότητας σημαίνει οτι το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και οτι έχουν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Στην Vodafone ισως γινεται ετσι, αλλα στην Cosmote Που το δοκιμασα εγω ειχα 90 ευρω επιδοτηση (με λογαριασμους 70-100 καθε μηνα) και μετα απο "επανεξεταση" ειχα 120 και εκανα φορητοτητα και μου ειπαν "ΟΚ φυγε"..

Δεν ιδρωνει στην πρασινη εταιρια τοσο πολυ το αυτι τους...

Samsung S21 Ultra

Στην Vodafone ισως γινεται ετσι, αλλα στην Cosmote Που το δοκιμασα εγω ειχα 90 ευρω επιδοτηση (με λογαριασμους 70-100 καθε μηνα) και μετα απο "επανεξεταση" ειχα 120 και εκανα φορητοτητα και μου ειπαν "ΟΚ φυγε"..

Δεν ιδρωνει στην πρασινη εταιρια τοσο πολυ το αυτι τους...

Επειδή η Κοσμοτέ έχει τους περισσότερους συνδρομητές, και πάει καλύτερα συγκριτικά με τις άλλες τρεις..... έχουν καβαλήσει καλάμι.....

Όπως και να έχει.... στη Βόντα συμβαίνει και το ξέρω από προσωπική εμπειρία.

Και να είμαι ειλικρινής, την Κοσμοτέ ποτέ δεν την πήγαινα σαν εταιρία!

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Είχε γίνει ένα λάθος και αρχικά μου έκαναν το πρόγραμμα 'οικονομικό 30' αντί 'unlimited 30'. Μετά από ένα μήνα το κατάστημα το άλλαξε σε unlimited οπότε δεν έχω καινούριο συμβόλαιο. Πήρα πάντως στο 13830 και μου είπαν ότι έγινε αλλαγή. Για τα ΜΒ που λέτε πώς μπορώ να ελέξω? Έχω το iphone 3gs πώs θα ελέγξω το μετρητή?

οι μετρητές υπάρχουν στις ρυθμίσεις-γενικά-χρήση;)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Ανρωτιεμαι το εξης:

δικαιουμαι να χρησημοπιησω την επιδοτηση μου και να παρω δυο κινητα

π.χ με μια επιδοτηση 190 ευρω να παρω ενα nokia 2600 και ενα nokia 2650 ?

Όχι η επιδότηση είναι για μία μονο συσκευή ανα τηλεφωνικό αριθμό.

Από το 13830 πάντως να ξέρεις ότι όποτε θες μπορείς να πάρεις και να ρωτήσεις πόσα mb σου απομένουν μέχρι το τέλος του μήνα..

Πρόσεξε ότι τα λεπτά ομιλίας του προγράμματός σου ανανεώνονται σύμφωνα με το 1284 ό,τι σου λέει, ενώ τα mb ανανεώνονται κάθε 1η του μήνα.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών