Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζετε ποιά είναι τα email:

-της Vodafone για επιδοτήσεις

&

-της Wind για φορητότητα?

Ευχαριστώ πολύ!

Υπάρχει φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα κάθε εταιρίας.Το e-mail πηγαίνει στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και από εκεί προωθείται στο τμήμα που αντιστοιχεί στην περίπτωσή σου.

υπαρχει καποιος <<τυπος>> η καποια συγκεκριμενη διαδικασια συμφωνα με την οποια αυξανεται η επιδοτηση σου οταν ζητησεις αυξηση η γινεται τυχαια? δηλαδη πως προκυπτει μια αυξηση απο 100 σε 320 ευρω? πως εξηγηται κατι τετοιο?

Σαφώς και υπάρχει "τύπος" . Πώς γίνονται όμως αυτά,άγνωστο!Πάντως εγώ την εκμεταλλεύτηκα την "επιδοτησούλα" :lol:

εχω επιδοτηση 60 ευρω, μπορω να την περασω σαν εκπτωση στο παγιο- 5 ευρω καθε μηνα- η πρεπει να παρω συσκευη για να την χρησιμοποιησω?
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω επιδοτηση 60 ευρω, μπορω να την περασω σαν εκπτωση στο παγιο- 5 ευρω καθε μηνα- η πρεπει να παρω συσκευη για να την χρησιμοποιησω?

Ναι μπορείς. υπάρχει η επιλογή μέσα από το myaccount!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Οι εκπτωσεις ειναι standard ανεξαραρτητες απο το υψος της επιδοτητης.

Δες αναλογα το προγραμμα σου τι εκπτωση παιρνεις.

Οι εκπτωσεις ειναι standard ανεξαραρτητες απο το υψος της επιδοτητης.

Δες αναλογα το προγραμμα σου τι εκπτωση παιρνεις.

το εξηγεις λιγο περισσοτερο?δεν καταλαβα τι εννοεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η έκπτωση είναι σταθερή ανάλογα του προγράμματος στο οποίο βρίσκεσαι, ανεξαρτήτως ποσού επιδότησης. Δηλαδή, αν είσαι π.χ. στο Οικονομικό 20, η μηνιαία έκπτωση είναι 3.5 ευρώ, άσχετα αν έχεις επιδότηση 60 ή 600 ευρώ.

Αν θες πάντως,ζήτα να χρησιμοποιήσεις το ποσό αυτό ως ισόποση έκπτωση. Το θέμα είναι αν θα στο κάνουν κατ'εξαίρεση ή όχι. Ζήτα το παρ'όλα αυτά, δε χάνεις και τίποτα. Το πολύ-πολύ να σου πουν ότι δεν μπορούν να στο κάνουν.

edit:με πρόλαβε ο TakeOverNet

Η έκπτωση είναι σταθερή ανάλογα του προγράμματος στο οποίο βρίσκεσαι, ανεξαρτήτως ποσού επιδότησης. Δηλαδή, αν είσαι π.χ. στο Οικονομικό 20, η μηνιαία έκπτωση είναι 3.5 ευρώ, άσχετα αν έχεις επιδότηση 60 ή 600 ευρώ.

Αν θες πάντως,ζήτα να χρησιμοποιήσεις το ποσό αυτό ως ισόποση έκπτωση. Το θέμα είναι αν θα στο κάνουν κατ'εξαίρεση ή όχι. Ζήτα το παρ'όλα αυτά, δε χάνεις και τίποτα. Το πολύ-πολύ να σου πουν ότι δεν μπορούν να στο κάνουν.

edit:με πρόλαβε ο TakeOverNet

η συνδεση ειναι φιλου, δεν ξερω ακριβως το πακετο του αλλα πληρωνει περιπου 30 ευρω τον μηνα. η μηνιαια εκπτωση επι 12 μηνες θα πλησιαζει τουλαχιστον το συνολικο ποσο της επιδοτησης?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν πληρώνει κοντά στα 30 ευρώ, τότε λογικά είναι στο Οικονομικό 25 ή 30, ίσως και στο 20.

Για το Οικονομικό 20 είναι 3.5 ευρώ , στο Οικονομικό 25 είναι 4.5 ευρώ και στο Οικονομικό 30 είναι 5 ευρώ μηνιαίως.

Αυτά εφόσον βρίσκεται σε Οικονομικό πρόγραμμα.

Οπότε, ανάλογα το πρόγραμμα η ετήσια έκπτωση είναι από 42 έως 60 ευρώ σ'αυτά τα προγράμματα.

Αν πληρώνει κοντά στα 30 ευρώ, τότε λογικά είναι στο Οικονομικό 25 ή 30, ίσως και στο 20.

Για το Οικονομικό 20 είναι 3.5 ευρώ , στο Οικονομικό 25 είναι 4.5 ευρώ και στο Οικονομικό 30 είναι 5 ευρώ μηνιαίως.

αρα στο οικονομικο 25, που μαλλον εκει ειναι γιατι δεν ξεπερναει τον χρονο ομιλιας του, η εκπτωση ερχεται περιπου το ιδιο με την επιδοτηση. δηλαδη συμφερει. ευχαριστω πολυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για νέες συνδέσεις συμβολαίου από σήμερα 5/12 έως και τις 31/12 σε προγράμματα παγίου από 25 ευρώ και πάνω, δώρο τα 2 πρώτα πάγια.

παιδιά για 3 συνδέσεις (η μια ειναι στο χωρις πάγιο,δε την υπολογίζω καν) ειναι νορμαλ 136,85 ευρω επιδοτηση;οι μηνιαίοι λογαριασμοί μου ειναι κοντά στα 90-100 ευρώ

ζήτησα επανεξέταση της επιδότησης,μιας και πέρσι η wind με λιγότερα πάγια,μου έδωσε περισσότερο...Πόσο μπορεί να αυξηθεί η επιδότηση λέτε;

αν και πάλι είναι χαμηλή αν τους θέσω θέμα για φορητότητα στη cosmote αλλάζει τίποτα;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Δεν χρειάζεται να τους πεις σε ποια εταιρεία θα πας.. Όμως, αν και μετά την επανεξέταση το ποσό είναι μικρό, δύσκολα θα καταφέρεις κάτι με την απειλή φορητότητας.. Η Wind δίνει "τρελές" προσφορές αυτές την περίοδο γιατί θέλει πελάτες..

Ξέρει κανείς επίσημα τι παίζει με τα προγράμματα iPhone (π.χ. iPhone 100 Lite) και Surf & Talk (π.χ. Surf & Talk 100 Lite);

Το CC της Vodafone διατείνεται εδώ και κάποιες εβδομάδες ότι έχουν καταργηθεί. Τους ρώτησα πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα στο site και μου είπαν ότι θα το διορθώσουν. Ωστόσο τα προγράμματα υπάρχουν ακόμα στο site....

Έχω την εντύπωση ότι απλά σπρώχνουν τα Unlimited προγράμματα (λέω "ωραία, αν το iPhone 100 Lite στα 35 ευρώ έχει καταργηθεί, ποια είναι η πρόταση σας για τις ίδιες παροχές;" και μου πρότεινε ένα Unlimited + data που δίνει τα ίδια αλλά κάνει 47 ευρώ...).

Τελικά ξέρει κανείς τι ισχύει με αυτά τα συμβόλαια και αν όντως έχουν καταργηθεί; Ευχαριστώ!

Ξέρει κανείς επίσημα τι παίζει με τα προγράμματα iPhone (π.χ. iPhone 100 Lite) και Surf & Talk (π.χ. Surf & Talk 100 Lite);

Το CC της Vodafone διατείνεται εδώ και κάποιες εβδομάδες ότι έχουν καταργηθεί. Τους ρώτησα πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα στο site και μου είπαν ότι θα το διορθώσουν. Ωστόσο τα προγράμματα υπάρχουν ακόμα στο site....

το site ενημερωνεται με μεγαλη καθυστερηση παντα. αν υποθεσουμε οτι ισχυει αυτο που λεει η εταιρια οτι εχουν καταργηθει, θα αλλαχτει στο σαιτ μετα απο αρκετες μερες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω την εντύπωση ότι απλά σπρώχνουν τα Unlimited προγράμματα (λέω "ωραία, αν το iPhone 100 Lite στα 35 ευρώ έχει καταργηθεί, ποια είναι η πρόταση σας για τις ίδιες παροχές;" και μου πρότεινε ένα Unlimited + data που δίνει τα ίδια αλλά κάνει 47 ευρώ...).

Τελικά ξέρει κανείς τι ισχύει με αυτά τα συμβόλαια και αν όντως έχουν καταργηθεί; Ευχαριστώ!

.

Το ίδιο είπα και εγώ ποιό πάνω .Στα 3 καταστήματα που πήγα τα 2 μου είπανε οτι καταργηθηκανε .Το κόβω όμως για προώθηση .Υπάρχει λύση όμως.Μέσα από το My acount.Θα βάλεις επιλογή κινητού και το πρόγραμμα που θέλεις.

London for ever

.

Το ίδιο είπα και εγώ ποιό πάνω .Στα 3 καταστήματα που πήγα τα 2 μου είπανε οτι καταργηθηκανε .Το κόβω όμως για προώθηση .Υπάρχει λύση όμως.Μέσα από το My acount.Θα βάλεις επιλογή κινητού και το πρόγραμμα που θέλεις.

Δεν έχουν καταργηθεί τα προγράμματα για το iPhone. Απλά στα καταστήματα προωθούνται περισσότερο τα καινούργια Unlimited με Internet. Αν ζητήσεις βέβαια να στο ενεργοποιήσουν θα το κάνουν εννοείτε.

Δεν έχουν καταργηθεί τα προγράμματα για το iPhone. Απλά στα καταστήματα προωθούνται περισσότερο τα καινούργια Unlimited με Internet. Αν ζητήσεις βέβαια να στο ενεργοποιήσουν θα το κάνουν εννοείτε.

Aυτό έκανα .Ζήτησα πρόγραμμα iPhone και μου το είπε και μάλιστα στον πρώτο που πήγα πήρε και τηλέφωνο. Τέλος πάντων εμένε μου βγήκε σε καλό.

London for ever

δεν εχουν καταργηθει..ετσι λένε οτι έχει καταργηθεί και το 'χωρις πάγιο" αλλά ο πατέρας μου έκανε σύνδεση σε αυτό κανονικότατα :p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Δοκίμασες σε κατάστημα franchise ή ιδιοκτητο βονταφον; Καποια πραγματα δεν τα κάνουν τα franchise.

Δοκίμασες σε κατάστημα franchise ή ιδιοκτητο βονταφον; Καποια πραγματα δεν τα κάνουν τα franchise.

πολυ σωστη η παρατηρηση σου αλλα συγχρονως δειχνει και την καταντια. φτασαμε στο σημειο να ψαχνουμε τα καταστηματα που δεν ειναι franchise γιατι εκει μας λενε την αληθεια και δεν κοιτανε να βγαλουν μονο κερδος απο εμας τους πελατες αλλα να μας εξυπηρετησουν κιολας. μπαινεις για μια απλη ερωτηση και σου τεντωνουν τα νευρα για να κανεις νεα συνδεση. χιλιες φορες να μπαινω στο myphone και να ρωταω παρα σε καταστημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει τρόπος να ξέρω ποιο είναι franchise και ποιο ιδιόκτητο εκ των προτέρων;

Το πρώτο κατάστημα είναι στον Ασπρόπυργο (ένα έχει). Το δεύτερο είναι στην Γρ. Λαμπράκη -Πειραιά (αυτό νομίζω ότι είναι ιδιόκτητο) και το τρίτο που μου είπε ότι μπορώ να κάνω πρόγραμμα iphone στην Βασ. Γεωργίου στο Πειραιά επίσης(που δεν είναι ιδιόκτητο) . Στο πρώτο μάλιστα τους είπα ότι θα αλλάξω εταιρεία αλλά δεν ίδρωσαν . Υπάρχει πιθανότητα να το κάνω μετά από το τηλέφωνο που περιμένω από vodafone . Σε κάθε περίπτωση θέλω να σας ευχαριστήσω που μου επιβεβαιώσατε αυτό που υποπτεούομουνα .
London for ever

Λογικό δεν είναι και η Voda και η Cosmote να θέλουν να προωθήσουν τα Unlimited προγράμματα;

Με τον τρόπο αυτό αφήνουν εσένα να μαζέψεις συγγγενείς και φίλους, να τους μεταφέρεις στο δίκτυό τους και από κει και έπειτα σου δίνουν και "απεριόριστο" χρόνο μεταξύ σας και έναν σεβαστό προπληρωμένο χρόνο προς τα άλλα δίκτυα συν τα απεριόριστα μηνύματα εντός του ίδιου δικτύου ;) Χώρια το Ίντερνετ, τουλάχιστον στην Voda. Και φυσικά, βγαίνει και στις ίδιες φθηνότερα όλο αυτό.

Δε νομίζω όμως να καταργήσουν τα υπόλοιπα, απλά δε θα στα προτείνουν. Θα μπαίνεις δηλ. σε κατάστημα και δε θα σου λέει τις επιλογές που έχεις ο υπάλληλος, αλλά θα ξεκινάει με την ερώτηση: <<Ποιο Unlimited θέλετε να δούμε; >> :p

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών