Vasileios Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Η vodafone επέβαλλε φόρο 2,50 ευρώ για κατανάλωση από 0.01 ευρώ μέχρι 30 (πρό Φ.Π.Α.) Αντιθέτως η Cosmote χρέωνε και με 0 Κατανάλωση Όπως καταλαβένεις ο φόρος έμπαινε για την έστω και μικρή κατανάλωση που πραγματοποιούσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Καλημέρα παιδες.Πρόσφατα ενημερώθηκα για την επιδότιση μου την οποία θεώρησα απαράδεκτη σε σχέση με τους λογαριασμους που κανω εδω και 5 χρονια. Ζήτησα απο τη Vodafone επανεξέταση της επιδότισης και και μου κανανε αυξηση της ταξης των 20€.Καλα για γυφτους μας περνάνε ή μηπως για χαζούς?Τι προτείνετε να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Καλημέρα παιδες.Πρόσφατα ενημερώθηκα για την επιδότιση μου την οποία θεώρησα απαράδεκτη σε σχέση με τους λογαριασμους που κανω εδω και 5 χρονια. Ζήτησα απο τη Vodafone επανεξέταση της επιδότισης και και μου κανανε αυξηση της ταξης των 20€.Καλα για γυφτους μας περνάνε ή μηπως για χαζούς?Τι προτείνετε να κάνω? Κανε αιτηση φορητοτητας αλλου....Το πιο πιθανο να σε καλεσουν μονοι τους για καλυτερη προσφορα.Αν δεν σε καλεσουν σε 2-3 μερες και επιμενεις να μεινεις κανε ακυρωση φορητοτητας. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Κανε αιτηση φορητοτητας αλλου....Το πιο πιθανο να σε καλεσουν μονοι τους για καλυτερη προσφορα.Αν δεν σε καλεσουν σε 2-3 μερες και επιμενεις να μεινεις κανε ακυρωση φορητοτητας. Ευχαριστώ Γιάννη.Αυτο θα κάνω.Θα πάω την Δευτέρα cosmote και το πολυ πολυ αλλαζω εταιρία;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Ευχαριστώ Γιάννη.Αυτο θα κάνω.Θα πάω την Δευτέρα cosmote και το πολυ πολυ αλλαζω εταιρία;) Μπορεις και τηλεφωνικα να την κανεις..... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Παιδιά γιατί η vodafone στα προγράμματα για το iphone δινει υποχρεωτικά και sms? δεν υπάρχει επιλογή χωρίς sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Φυσικα και εχει. Το Vodafone 100 +250sms +1 Gb κοστίζει 40 ευρώ Αν θες το Vodafone 100 + 1Gb κοστιζει 37,5 ευρώ Αλλα γενικα σε οποιο προγραμμα θες βαζεις 500ΜΒ με 13 ευρώ και 1gb με 17,5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Έχει διαφορά όμως σε επιδότηση. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Τι διαφορά υπάρχει στην επιδότηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Τα surf and talk έχουν επιπλέον επιδότηση υπηρεσιών(ίντερνετ και μηνύματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Ευχαριστώ. Αλλά εμένα όταν παω από το myaccount να κανω αγορά δεν μου βγάζει επιλογή για δωρεάν χρόνο ομιλίας και ιντερνετ. Αν παω στην επιλογη surf and talk με παει αυτόματα στα διαθέσιμα προγράμματα iphone τα οποία έχουν και sms! edit Το βρήκα, στο επόμενο βήμα αν επιλέξεις οικονομικά προγράμματα σου βγάζει τη δυνατότητα να επιλέξεις και ογκο δεδομένων ιντερνετ. Αλλά η έκπτωση που δίνει στη συσκευή είναι ίδια για οποιοδήποτε συμβόλαιο, ειτε αυτό ειναι 30, ειτε 70 ευρω (με τα οικονομικά προγράμματα πάντα). Βεβαια η διάρκεια συμβολαίου για αυτά ειναι να υποθέσω 12 μηνες, Για τα προγράμαμτα iphone η έκπτωση είναι μεγαλύτερη αν και το μηνιαίο κόστος του προγράμματος που θα επιλέξεις μπορεί να ειναι και μικρότερο από αυτό των οικονομικών προγραμμάτων. lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Τα surf and talk έχουν επιπλέον επιδότηση υπηρεσιών(ίντερνετ και μηνύματα). Εγω που εκανα ανανεωση δεν μου εδωσαν επιπλεον επιδοτηση επειδη εβαλα surf and talk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Εγω που εκανα ανανεωση δεν μου εδωσαν επιπλεον επιδοτηση επειδη εβαλα surf and talk. Δηλαδή στο συμβόλαιο το πεδίο "επιδότηση υπηρεσιών" είναι κενό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snake44444 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Παιδια καλησπερα ξερει κανεις να μου πει πως ενεργοποιουμε την βιντεοκληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Παιδια καλησπερα ξερει κανεις να μου πει πως ενεργοποιουμε την βιντεοκληση? με ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων της vodafone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snake44444 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 ευχαριστω λεω μηπως και η συνδεση ειχε κανενα τηλ να παρεις οπως και καρτα που περνεις στο 1392 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Στο 1392 για ενεργοποίηση βίντεο-κλήσεων,wap & mms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Δηλαδή στο συμβόλαιο το πεδίο "επιδότηση υπηρεσιών" είναι κενό? Ναι,ειναι κενό.Μου δωσαν μόνο την επιδότηση που δικαιούμουνα από την παλιά σύνδεση που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Εκανα αιτηση διακοπης σημερα για μια συνδεση μετα απο 2 μηνες που ξεκινησε και θα διακοπει σε ενα μηνα.Ειχα παρει επιδοτηση 80 ευρω και πληρωσα μονο 48 σαν αναποσβεστη. Αρα αυτο που ειχα διαβασει καπου οτι στο πρωτο 6μηνο επιστρεφουμε ολη την επιδοτηση δεν ισχυει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Ισχύει ότι ακριβώς περιγράφει το συμβόλαιο σου Είναι πιθανόν στο συμβόλαιο να γράφτηκε λιγώτερη επιδότηση ( συμβαίνει συχνά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Αν μεταφερθώ στο καρτοπρόγραμμα 20 της Vodafone θα δικαιούμαι κάποια στιγμή μελλοντικά επιδότηση, όπως δίνουν σε άλλες εταιρίες, ή όχι; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Μου άρεσαν 2 κινητά της Vodafone, το V527 και το V736 και λέω να αγοράσω κάποιο από τα δύο. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκω καμία δημοσίευση μέσα στο φόρουμ σχετικά με τα κινητά της vodafone. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει τίποτα; :confused: Μήπως μου διαφεύγει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Αν μεταφερθώ στο καρτοπρόγραμμα 20 της Vodafone θα δικαιούμαι κάποια στιγμή μελλοντικά επιδότηση, όπως δίνουν σε άλλες εταιρίες, ή όχι; Ναι θα δικαιούσαι κανονικά επιδότηση. Μου άρεσαν 2 κινητά της Vodafone, το V527 και το V736 και λέω να αγοράσω κάποιο από τα δύο. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκω καμία δημοσίευση μέσα στο φόρουμ σχετικά με τα κινητά της vodafone. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει τίποτα; :confused: Μήπως μου διαφεύγει κάτι; Θα σου συνιστούσα να μην πάρεις Vodafone συσκευή. Με παρόμοια χρήματα μπορείς να βρεις κάποιο Nokia, Samsung. Έχουν βγάλει αρκετά προβλήματα τα Vodafone-Sagem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamilcar Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Θα σου συνιστούσα να μην πάρεις Vodafone συσκευή. Με παρόμοια χρήματα μπορείς να βρεις κάποιο Nokia, Samsung. Έχουν βγάλει αρκετά προβλήματα τα Vodafone-Sagem. Έχει δίκιο ο Chris Βρες κάποιο εκτός Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Μετα απο ποσο καιρο απο ανανεωση συμβολαιου μπορει να γινει αλλαγη προγραμματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts