Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έμαθε κανείς τίποτα για τα δωρεάν κινητά;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Smart deal my ***...Τα δινουν δωρεαν μονο για συμβολαια με παγιο ανω των 60 ευρω και υποχρεωτικη παραμονη σ'αυτο το παγιο για 8 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!! Αντε γεια βοδαφον...

Είναι ανάλογα την συσκευή. Κάποιες συσκευές δίνονται δωρεάν από το Οικονομικό/Ευέλικτο 20 και κάποιες από μεγαλύτερα.

Αλλά αυτό το οκτάμηνο είναι μεγάλο μείον αν σκεφτείς ότι η κοσμοτέ το χαμηλώνει στους 3. Έχουμε και λέμε δηλαδή 60Χ8=480 € πλέον κάτι ψιλά ακόμα άστο καλύτερα. Καλύτερα να πάρεις τη συσκευή σκέτη και με κάποια επιλογή κάρτας να κάνεις τη δουλειά σου.

Συμφωνώ μαζί σας όι είναι μείον αλλά από την άλλη αν το θέμα σας είναι πως θα "κοροιδέψετε" την εταιρεία είναι λογικό και αυτή να παίρνει τα μέτρα της. Ξέρετε πόσοι εκμεταλλεύονται τις όποιες καλές προσφορές για να πάρουν συσκευή και ένα τρίμηνο ετά ρίχνουν το πάγιο στο χαμηλότερο δυνατό? Όταν όμως η απόσβεση της υψηλής επιδότησης που πιθανότατα να έχεις πάρει λόγω προσφοράς σε ένα υψηλό πρόγραμμα γίνεται σε 12 μήνες και εσύ στους τρεις πηγαίνεις στο Vodafone 10 λογικό είναι να το σταματήσουν...

καλησπερα! βλεπω στην τηλεοραση, μια προσφορα που λεει δωρεαν οποιαδηποτε συσκευη(μονο για λιγες μερες) σε καποια συγκεκριμενα προγραματα.ομως δε λεει πληροφοριες.και στο site της,δεν εχει τιποτα!ξερετε τιποτα?

Δες 3-4 ποστ πιο πανω

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Paizei kai to Iphone 3G 16Gb stin prosfora??? Ean nai me poio pagio paizei??? Ean kapoios brei plirofories, genika, as enimerwsei. Kserei kaneis ean paizei kapoia kali prosfora me epidotisi kai apo tis alles 2 etairies???

Sinithws pleon i mia kopiarei tin allin. Eytyxws gia emas.:D

Paizei kai to Iphone 3G 16Gb stin prosfora??? Ean nai me poio pagio paizei??? Ean kapoios brei plirofories, genika, as enimerwsei. Kserei kaneis ean paizei kapoia kali prosfora me epidotisi kai apo tis alles 2 etairies???

Sinithws pleon i mia kopiarei tin allin. Eytyxws gia emas.:D

Δεν παιζει τιποτα απο τις αλλες 2, δινουν το iPhone 16gb δωρεαν με παγιο 100€ και υποχρεωτικη παραμονη 8 μηνες

Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος

ayto pou den katalabainw einai giati simera pou piga sthn wind gia epidotisi syskeyhs kai tous eipa gia thn prosfora ths vodafone oute pou idrwse to ayti tous....xerete ti mou eipe o ypalilos? den mporw na kanw tipote....phgainete sthn Vodafone.....

καλα σου ειπε. αυτοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα αν το marketing της εταιριας κοιμαται...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Αυτός από το κατάστημα δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Αν είναι και κάνεις αίτηση φορητότητας θα σε πάρουν τηλέφωνο από τα κεντρικά για παραπάνω.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Αυτός από το κατάστημα δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Αν είναι και κάνεις αίτηση φορητότητας θα σε πάρουν τηλέφωνο από τα κεντρικά για παραπάνω.

Μην είσαι και τόσο σίγουρος για αυτό...:rolleyes:

Κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά το τηλέφωνο δεν ήρθε ποτέ!:rolleyes:

Η φορητότητα όμως έγινε...:shifty:

ε δεν γινεται παντα. μπορει βεβαια και να εχουν καταλαβει το κολπο μας!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Μην είσαι και τόσο σίγουρος για αυτό...:rolleyes:

Κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά το τηλέφωνο δεν ήρθε ποτέ!:rolleyes:

Η φορητότητα όμως έγινε...:shifty:

Εμένα με πήραν.

Με ποια κριτήρια επιλέγουν ποιον θα πάρουν δεν γνωρίζω. :ninja:

Παιδια γεια σας,

Ηθελα να σας ρωτήσω σχετικα με τα συμβόλαια της vodafone. ειχα παρει τα χριστουγεννα την προσφορα που ειχαν (30Ε και πανω παγιο και 300Ε επιδοτηση) και μου ελεγαν οτι το παγιο μπορω να το μειωσω μετα απο 3 μηνες.

Αυτο μου το ειχε πει το παλικαρι απο το πλαισιο και τα παιδια στην vodafone στο συνταγμα.

Πηρε η φιλη μου τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και της ειπαν οτι δεν γινεται αυτο πλεον, και οτι αλλαξε η πολιτικη τους. Σε διαφορα Post στο Site βλεπω να λετε οτι αλλαγή γινεται μετα απο 8 μηνες.

ηθελα να ρωτησω...

1. αλλαξε οντως η πολιτικη τους η?

2. οταν μας πουλουσαν την συνδεση μας ειπαν ψεμματα για τον χρονο παραμονης στο προγραμμα?

3. (μολις τελειωσω με το post θα ψαξω το συμβολαιο) το συμβολαιο περιλαμβανει τον χρονο παραμονης στο παγιο?

4. εγινε αναπροσαρμογη του συμβολαιου που εχω υπογραψει? επιτρεπεται κατι τετοιο? δεν θα επρεπε να ενημερωθουμε για οποιαδηποτε αλλαγη?

υ.γ. Δεν μπορω να πω οτι με πειραζει το παγιο που εχω τωρα, ειδικα απο την στιγμη που πηρα επιδοτηση 300Ε, ωστοσο, αισθανομαι εξαπατημενος αν οντως δεν μου λενε αλλα οταν παιρνω το κινητο και αλλα τωρα...

Λοιπόν έχουμε και λέμε, σύμφωνα με την Τεχνολογία του e-go:

δωρεάν:

- το Sony Ericsson XPERIA X1 με νέα σύνδεση στο Vodafone 100

- το Nokia 5800 με νέα σύνδεση στο Vodafone 60

- το Samsung i900v Omnia με νέα σύνδεση στο Vodafone 100

- το LG Arena με νέα σύνδεση στο Vodafone 45

- το Apple iPhone 16GB με νέα σύνδεση στο Vodafone 100

- το Blackberry Storm με νέα σύνδεση στο Vodafone 75

Παιδια γεια σας,

Ηθελα να σας ρωτήσω σχετικα με τα συμβόλαια της vodafone. ειχα παρει τα χριστουγεννα την προσφορα που ειχαν (30Ε και πανω παγιο και 300Ε επιδοτηση) και μου ελεγαν οτι το παγιο μπορω να το μειωσω μετα απο 3 μηνες.

Αυτο μου το ειχε πει το παλικαρι απο το πλαισιο και τα παιδια στην vodafone στο συνταγμα.

Πηρε η φιλη μου τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και της ειπαν οτι δεν γινεται αυτο πλεον, και οτι αλλαξε η πολιτικη τους. Σε διαφορα Post στο Site βλεπω να λετε οτι αλλαγή γινεται μετα απο 8 μηνες.

ηθελα να ρωτησω...

1. αλλαξε οντως η πολιτικη τους η?

2. οταν μας πουλουσαν την συνδεση μας ειπαν ψεμματα για τον χρονο παραμονης στο προγραμμα?

3. (μολις τελειωσω με το post θα ψαξω το συμβολαιο) το συμβολαιο περιλαμβανει τον χρονο παραμονης στο παγιο?

4. εγινε αναπροσαρμογη του συμβολαιου που εχω υπογραψει? επιτρεπεται κατι τετοιο? δεν θα επρεπε να ενημερωθουμε για οποιαδηποτε αλλαγη?

υ.γ. Δεν μπορω να πω οτι με πειραζει το παγιο που εχω τωρα, ειδικα απο την στιγμη που πηρα επιδοτηση 300Ε, ωστοσο, αισθανομαι εξαπατημενος αν οντως δεν μου λενε αλλα οταν παιρνω το κινητο και αλλα τωρα...

Πηρα στο 13830 να τους αναφερω το ιδιο...για καποιες περιπτωσεις ψιλοπολυπλοκες πχ οπως εχω με πολλαπλες συνδεσεις στο ιδιο μητρωο συνδρομητη οπου καποια εγινε προσφατα και θελω να αλλαχτει το πακετο εφοσον κλεισει το 3μηνο μου ειπαν κατ εξαιρεση θα γινουν μεταβολες πχ και στην δικη μου την περιπτωση.Εφοσον η βοδιφον αλλαξε την πολιτικη δεν φταινε τα εκαστοτε καταστηματα και υπαλληλοι οταν σου λεγανε οτι μετα απο 3 μηνες μπορεις να αλλαξεις σε χαμηλοτερο πακετο....η αποφαση αυτη για το 8μηνο μπηκε σε εφαρμογη στις 10-04-09

οτι μου ειπαν λοιπον αυτο σου λεω !!!

ayto pou den katalabainw einai giati simera pou piga sthn wind gia epidotisi syskeyhs kai tous eipa gia thn prosfora ths vodafone oute pou idrwse to ayti tous....xerete ti mou eipe o ypalilos? den mporw na kanw tipote....phgainete sthn Vodafone.....

H Wind την εχει κανει ηδη αυτη την προσφορα, πριν κανα διμηνο.

αυτή την απάντηση τη δίνουν γενικά

όταν η voda έδινε την προσφορά με τα 300 ευρώ, φίλος πήγε στην cosmote και τους είπε ότι δίπλα δίνουν τόσο - "το ξέρουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, τι να σας πω" του είπε. Λογικό, οι υπάλληλοι είναι υπάλληλοι, δεν μπορούν να κάνουν κάτι...

λοιπον πηρα και εγω στην vodafone και μου ειπαν οτι εβαλαν τα πακετα σε κατηγοριες.

εγω που ειχα Top 5+sms ειμαι στην πρωτη κατηγορια μαζι με το Top5, το vodafone 20 kai 25. Ετσι μπορω να αλλαξω παγιο και να μετακινηθω στο Top5 χωρις sms. μπορω ακομα να παω και στο 20. μαλιστα μου ειπαν οτι η αλλαγη μπορει να γινει αμεσα παρολο που δεν εχουν περασει οι 3 μηνες.

μια φιλη μου ομως που ειχε παρει το πακετο που εκανε 30Ε τον ιανουαριο (το vodafone 200 νομιζω) δεν ειναι σε αυτη την κατηγορια. ειναι στην επομενη και ετσι δεν μπορει να αλλαξει.

δεν ξερω πως το βλεπετε εσεις, αλλα μου φαινεται οτι κανανε μια μεγαλη "αρπαχτή" δινοντας τσαμπα κινητα στον κοσμο και λεγοντας οτι το "παγιο των 30Ε ειναι μονο για 3 μηνες" και τελικα εδεσαν τους περισσοτερους για 8...

1. Λάθος τίτλος θέματος. Πουθενά στο συμβόλαιο σας δεν γίνεται λόγις για αλλαγη προγράμματος μετά από 3 ή 8 μήνες. Αυτό εμπίπτει στο τιμοκατάλογο της εταιρείας ο οποίος, σύμφωνα με το συμβόλαιο το οποίο έχετε υπογράψει, ενδέχεται να μεταβληθεί. Κανένας δεν σας δεσμεύει να παραμείνετε, διακόπτετε όποτε θέλετε τη σύνδεση και επιστρέφετε μόνο την έκπτωση που σας έγινε για την αγορά συσκευής (επιδότηση).

2.Δεν ξέρω τι ισχύει στη cosmote αλλά στη wind αυτοί οι 8 μήνες είναι 12...

3.Όπως ορισμένοι από εσάς θεωρείτε "αρπαχτή" αυτό που έκνε η Vodafone έτσι και εγώ μπορώ να θεωρήσω λογική αρπαχτής το να πάει κάποιος να πάρει μια πανάκριβη συσκευή δωρεάν με σύνδεση σε πρόγραμμα π.χ 75 ευρώ και μετά από 3 μήνες να κατέβει σε πρόγραμμα με 15 ευρώ πάγιο. Εκτός αν θεωρείτε πως η Vodafone και η κάθε εταιρεία έχουν κανένα λόγο να σας χαρίζουν συσκευές και οι ίδιες να μην κερδίζουν τίποτα...

Πριν τις περιβόητες προσφορές, οι αλλαγές γίνονταν βάσει κατηγορίας. Όπως αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

1. Λάθος τίτλος θέματος. Πουθενά στο συμβόλαιο σας δεν γίνεται λόγις για αλλαγη προγράμματος μετά από 3 ή 8 μήνες. Αυτό εμπίπτει στο τιμοκατάλογο της εταιρείας ο οποίος, σύμφωνα με το συμβόλαιο το οποίο έχετε υπογράψει, ενδέχεται να μεταβληθεί. Κανένας δεν σας δεσμεύει να παραμείνετε, διακόπτετε όποτε θέλετε τη σύνδεση και επιστρέφετε μόνο την έκπτωση που σας έγινε για την αγορά συσκευής (επιδότηση).

2.Δεν ξέρω τι ισχύει στη cosmote αλλά στη wind αυτοί οι 8 μήνες είναι 12...

3.Όπως ορισμένοι από εσάς θεωρείτε "αρπαχτή" αυτό που έκνε η Vodafone έτσι και εγώ μπορώ να θεωρήσω λογική αρπαχτής το να πάει κάποιος να πάρει μια πανάκριβη συσκευή δωρεάν με σύνδεση σε πρόγραμμα π.χ 75 ευρώ και μετά από 3 μήνες να κατέβει σε πρόγραμμα με 15 ευρώ πάγιο. Εκτός αν θεωρείτε πως η Vodafone και η κάθε εταιρεία έχουν κανένα λόγο να σας χαρίζουν συσκευές και οι ίδιες να μην κερδίζουν τίποτα...

δεν θα διαφωνησω καθολου μαζι σου για το 3. περι αρπαχτης προκειται, αλλα δεν εκανα αυτο το topic για να κρινουμε το αν θα πρεπει να ειμαι σωστος απεναντι στην vodafone η οχι. σαν καταναλωτης με ενδιαφερει το συμφερον μου.

για το 2, δεν συγκρινω μονο με τις εταιριες στην ελλαδα, αλλα και με αυτες της αγγλιας που δινουν πολυ καλυτερες επιδοτησεις, λιγοτερο χρονο παραμονης στο παγιο (οχι 12 η 8 μηνες) και πολυ φθηνοτερες χρεωσεις. σε σχεση με τις ξενες εταιριες αισθανομαι εξαπατημενος.

παρολα αυτα, ξαναλεω οτι εμενα με απασχολει αν υπηρξε οντως εσκεμενη παραπλανηση σχετικα με την διαρκεια παραμονης στο παγιο απο μερους την vodafone, ή εγινε απο τους υπαλληλους αθελα τους (λογω κακης ενημερωσης)

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών