liberostelios Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 ggggkkkkkrrrrrrrrrrr...χαχαχα! Ειπαμε, η κυρια γραμμή έχει πάγιο 69,50 και οι δευτερευουσες 16. Το συνολικό σας πάγιο θα αυξηθεί κατά 16 ευρώ (+2,38 τελος συνδρομητη κινητης τηλεφωνιας) για ένα χρόνο. (δεν ξέρω αν με πιάνεις?) :O :lol: Οκ, αυτό το κατάλαβα, ευχαριστώ... ;) Εσυ θα φαίνεσαι με το μεγαλυτερο πάγιο. Αυτό θα σε επηρεάσει μακροπρόθεσμα στην επιδότηση, όπου θα έχεις τη μεγαλύτερη, γι'αυτο συνιστώ μετά το 3μηνο που θα έχεις το δικαίωμα, να ορίσεις σαν κυρια γραμμη, αυτή που έχει τις περισσοτερες πιθανότητες να παραμείνει στο δίκτυο σαν συνδεση. Δε νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς θα φύγει κάποιος στον επόμενο χρόνο από το συμβόλαιο. Αν εγώ μπω στο οικογενειακό με μεταφορά από CU, μπορώ να ξαναφύγω μετά από αυτούς τους 3 μήνες που λες ή θα πρέπει να παραμείνω 1 χρόνο (όπως είναι τα κανονικά συμβόλαια, που αναφέρθηκε και παραπάνω); Μιλάω καθαρά για το δικό μου το οποίο θα μπει στο συμβόλαιο τώρα, αν δηλαδή για μένα υπάρχει δέσμευση 1 χρόνου λόγω της εξτρά επιδότησης. Και πάλι σόρρυ...:O:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Έκανε πάρα πολύ κακά η Vodafone που έβγαλε την επιδότηση απο το Vodafone Χωρίς Πάγιο γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θέλουν να κάνουν συμβόλαιο και να πάρουν φθηνότερα μια συσκευή.Ποιος ο λόγος να κάνουμε συμβόλαιο στο Vodafone Χωρίς Πάγιο και να πληρώνουμε ολόκληρη την αξία της συσκευής?Καλύτερα να πάρουμε τη συσκευή και να δώσουμε 5€ για καρτοκινητο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 :O :lol: Οκ, αυτό το κατάλαβα, ευχαριστώ... ;) Δε νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς θα φύγει κάποιος στον επόμενο χρόνο από το συμβόλαιο. Αν εγώ μπω στο οικογενειακό με μεταφορά από CU, μπορώ να ξαναφύγω μετά από αυτούς τους 3 μήνες που λες ή θα πρέπει να παραμείνω 1 χρόνο (όπως είναι τα κανονικά συμβόλαια, που αναφέρθηκε και παραπάνω); Μιλάω καθαρά για το δικό μου το οποίο θα μπει στο συμβόλαιο τώρα, αν δηλαδή για μένα υπάρχει δέσμευση 1 χρόνου λόγω της εξτρά επιδότησης. Και πάλι σόρρυ...:O:pεννοειται 12μηνο συμβόλαιο θα υπογράψεις. το 3μηνο που αναφέρω ειναι το διάστημα μετά το οποιο μπορεις να μεταβείς σε μικρότερο πάγιο = να γίνει το κινητό σου απο κυρια, δευτερευουσα γραμμη. Επειδή σε βλέπω να γυρνάς στο cu γι'αυτο προτείνω να κάνεις άλλη γραμμή κυρια, ωστε σε 12 μηνες να μην έχει το δικό σου νούμερο μεγάλη επιδότηση και πάει χαμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 εννοειται 12μηνο συμβόλαιο θα υπογράψεις. το 3μηνο που αναφέρω ειναι το διάστημα μετά το οποιο μπορεις να μεταβείς σε μικρότερο πάγιο = να γίνει το κινητό σου απο κυρια, δευτερευουσα γραμμη. Επειδή σε βλέπω να γυρνάς στο cu γι'αυτο προτείνω να κάνεις άλλη γραμμή κυρια, ωστε σε 12 μηνες να μην έχει το δικό σου νούμερο μεγάλη επιδότηση και πάει χαμενη. Οκ. Κατάλαβα. Ευχαριστώ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Έκανε πάρα πολύ κακά η Vodafone που έβγαλε την επιδότηση απο το Vodafone Χωρίς Πάγιο γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θέλουν να κάνουν συμβόλαιο και να πάρουν φθηνότερα μια συσκευή.Ποιος ο λόγος να κάνουμε συμβόλαιο στο Vodafone Χωρίς Πάγιο και να πληρώνουμε ολόκληρη την αξία της συσκευής?Καλύτερα να πάρουμε τη συσκευή και να δώσουμε 5€ για καρτοκινητο.:D Κάνε την σύνδεση από το eshop τους στο ίντερνετ και θα πάρεις επιδότηση 11€! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Το συμβολαιο σε Vodafone νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν, μεγαλες επιδοτησεις μετα τον χρονο και εξυπηρετηση συνδρομητων που φανταζει τρομερη για τους ανταγωνιστες. Συμβουλεψου ενα καταστημα και θα σε κατατοπισουν ως προς το καλυτερο. Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Κάνε την σύνδεση από το eshop τους στο ίντερνετ και θα πάρεις επιδότηση 11! Σιγά την επιδότηση.Ούτε κινητό με ασπρόμαυρη οθόνη δεν παίρνεις!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Ουτε τον φορτιστη για το κινητο δεν παιρνεις! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 διαβαζουμε πάντα τι υπογράφουμε. Αν έχεις πάρει ποσό επιδότησης, το γράφει αυτό στην πρωτη σελίδα του συμβολαίου που υπέγραψες, εχεις υποχρέωση: -σε περίπτωση αποσυνδεσης/μετατροπής σε καρτοκινητό/φορητότητας, να επιστρέψεις ολοκληρο ή ποσοστό αυτού του ποσού(ανάλογα με το πότε θα το αποφασίσεις) -σε περίπτωση που μείνεις στο πρόγραμμα χωρίς πάγιο, οι λογαριασμοί σου στους πρώτους 6 μήνες να έχουν καλύψει το ποσό της επιδοτησης που πήρες (χωρίς να υπολογίζεται το τελος συνδρομητή εννοείται) διαφορετικά χρεώνεσαι τον 7ο μήνα την διαφορά που προκύπτει. Το 2ο δεν αναιρεί το πρώτο, δηλαδή ακόμα και αν έχεις καλύψει με τους λογαριασμούς σου την επιδότηση που πήρες, δεν μπορείς να το αποσυνδέσεις πριν το 12μηνο χωρις την καταβολή αναπόσβεστου ποσού. με άλλα λόγια αυτό που εγραψα και αρχικά, διαβάζουμε τι υπογράφουμε. Διαβάζουμε πριν απαντήσουμε. j/k :p Ποσό επιδότησης ΔΕΝ πήρα (ποσό επιδότησης: 0€ γράφει). Οπότε μπορώ να φύγω μετά το 12μηνο και δεν έχω καμία κύρωση έστω και αν κάνω μηδενικούς λογαριασμούς (ουσιαστικά μόνο τα τέλη συνδρομητών);;; Το συμβόλαιο το διάβασα αλλά έρχεται σε αντίθεση (αν κατάλαβα καλά) με αυτά που μου είπε η πωλήτρια. Μου είπε ότι πρέπει να κάνω συνολικό λογαριασμό 60€ το πρώτο εξάμηνο. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει από το συμβόλαιο. Και επειδή έχω τις αμφιβολίες μου είπα να ρίξω μια ερώτηση στους γκουρού του φόρουμ! Συνοψίζοντας. Η 1η σελίδα του συμβολαίου αναφέρει 0€ επιδότηση. Κάνω μηδενικούς λογαριασμούς μέχρι την πάροδο 12 μηνών (πληρώνω δλδ μόνο τα τέλη). Μπορώ να διακόψω μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου χωρίς κυρώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Μπορείς να διακόψεις ακόμα και σήμερα αν δεν έχεις πάρει επιδότηση. Στην Vodafone αν δεν κάνεις λογαριασμό δεν πληρώνεις ούτε τα τέλη . Τέλος πρόσεξε τους όρους Αν κάνεις μηδενικούς λογαριασμούς για 6 μήνες θα πληρώσεις 50 ευρώ. Εφόσον ο συνδρομητής επωφεληθεί επιδότησης συσκευής με την ενεργοποίηση νέας σύνδεσης, υποχρεούται για τους πρώτους έξι (6) μήνες παραμονής του στο πρόγραμμα, να προβεί σε Ελάχιστη Κατανάλωση Χρήσης ισόποση τουλάχιστον με το ποσό της επιδότησης συσκευής που έλαβε. Στην περίπτωση που ο παραπάνω όρος (1) δεν εκπληρωθεί, ο συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλλει το ποσό που προκύπτει από τη διαφορά της Ελάχιστης Κατανάλωσης Χρήσης μείον το άθροισμα της Μηνιαίας Κατανάλωσης Χρήσης των πρώτων έξι (6) μηνών σύνδεσης, με χρέωση του ποσού στον αμέσως επόμενο λογαριασμό από το πέρας του εξαμήνου. Ως Μηνιαία Κατανάλωση Χρήσης ορίζεται κάθε χρεώσιμη υπηρεσία φωνής, κειμένου ή δεδομένων που χαρακτηρίζεται σαν τέλος επικοινωνίας και συγκεκριμένα, το καθαρό ποσό του συνόλου Α και Β όπως αυτό ορίζεται στο μηνιαίο λογαριασμό και εμφανίζεται στο πεδίο Γ του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ 19% και Φόρου Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας. Στην περίπτωση που για έξι (6) συνεχόμενους μήνες κατά τη διάρκεια της παραμονής του συνδρομητή στο πρόγραμμα αυτό, οι λογαριασμοί του, όπως αυτοί διαμορφώνονται προ ΦΠΑ 19% και Φόρου Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας, είναι μηδενικοί τότε ο συνδρομητής θα υποχρεωθεί να καταβάλλει, εκτός από το ποσό που ορίζεται στον ανωτέρω όρο (2), επιπλέον το ποσό των πενήντα ευρώ (50,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%) με χρέωση του ποσού στον αμέσως επόμενο λογαριασμό από το πέρας του εξαμήνου, το οποίο αποτελεί έξοδο διαχείρισης αριθμού για το εξάμηνο αυτό. Κατά τα λοιπά τόσο για την χρήση των υπηρεσιών της Vodafone από τον συνδρομητή όσο και την παροχή επιδότησης σε αυτόν, ισχύουν οι όροι ως αυτοί έχουν στην αίτηση συνδρομής που αποτελεί την κύρια σύμβαση μεταξύ του συνδρομητή και της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Οπότε πρέπει να κάνω συνολικό λογαριασμό εξαμήνου γύρω στο 50άρικο . Πως γίνεται όμως να μπορώ να διακόψω, όπως μου λες, αλλά αν δεν διακόψω να πρέπει το 1ο εξάμηνο να κάνω λογαριασμούς συνολο 50€ ?? Μπέρδεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Για ξαναδάβαστο , γιατί λάθος κατάλαβες. Δεν πρέπει επί 6 μήνες να είσαι μηδενικός . Αν τον 2 και 7 μήνα κάνεις μια κλήση όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Στο πρόγραμμα σύνδεση χωρίς πάγιο δίδεται αρχική επιδότηση για αγορά συσκευής? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Συμβαινει το εξης παραδοξο και η τηλεφωνητρια στο 13830 δεν ηξερε να μου απαντησει. Εχω μια επιδοτηση. Απο το myaccount λοιπον, οι τιμες των συσκευων με την επιδοτηση ειναι χαμηλοτερες απο την τιμη που μου δινουν στο 13830 η στο καταστημα. Το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος αυτο ? Συμφερει τελικα να κανεις την ανανεωση online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Συμβαινει το εξης παραδοξο και η τηλεφωνητρια στο 13830 δεν ηξερε να μου απαντησει. Εχω μια επιδοτηση. Απο το myaccount λοιπον, οι τιμες των συσκευων με την επιδοτηση ειναι χαμηλοτερες απο την τιμη που μου δινουν στο 13830 η στο καταστημα. Το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος αυτο ? Συμφερει τελικα να κανεις την ανανεωση online Αυτό ίσχυε πάντα, από τότε που έγινε η αναβάθμιση του e-shop. Και βέβαια συμφέρει.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Διαβάζουμε πριν απαντήσουμε. j/k :p Ποσό επιδότησης ΔΕΝ πήρα (ποσό επιδότησης: 0€ γράφει). Οπότε μπορώ να φύγω μετά το 12μηνο και δεν έχω καμία κύρωση έστω και αν κάνω μηδενικούς λογαριασμούς (ουσιαστικά μόνο τα τέλη συνδρομητών);;; Το συμβόλαιο το διάβασα αλλά έρχεται σε αντίθεση (αν κατάλαβα καλά) με αυτά που μου είπε η πωλήτρια. Μου είπε ότι πρέπει να κάνω συνολικό λογαριασμό 60€ το πρώτο εξάμηνο. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει από το συμβόλαιο. Και επειδή έχω τις αμφιβολίες μου είπα να ρίξω μια ερώτηση στους γκουρού του φόρουμ! Συνοψίζοντας. Η 1η σελίδα του συμβολαίου αναφέρει 0€ επιδότηση. Κάνω μηδενικούς λογαριασμούς μέχρι την πάροδο 12 μηνών (πληρώνω δλδ μόνο τα τέλη). Μπορώ να διακόψω μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου χωρίς κυρώσεις;Φίλε μου σόρρυ αλλά δεν είδα κάπου να γράφεις αρχικά οτι δεν πήρες επιδότηση. Αρα, ξέχνας το 12μηνο, το συμβόλαιό σου ειναι 2μηνο. Επιπρόσθετα απο το συμβόλαιο, ψάξε καλύτερα να βρείς την υπογραφή σου στους όρους το προγράμματος που επέλεξες. Εκει αναφέρονται τα παραπάνω που έγραψε καποιος συμφορουμίτης. Συνεπώς, αν έχει περάσει 2μηνο, το αποσυνδέεις όποτε θες, διαφορετικά αν το κρατήσεις και μείνεις σε αυτό το πρόγραμμα, η μόνη υποχρέωση σου ειναι να μην λάβεις 6συνεχόμενους μηδενικούς λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masife Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Εχω κανει εδω και ενα μηνα νεα συνδεση στην Vodafone το YOU & ME 300 λεπτα με επιδοτηση συσκευης.. Και μου ειπανε οτι θα μπορω να αλλαξω προγραμμα μετα το περας τριων μηνων. Το θεμα ειναι ομως οτι μου ηρθε βαρυφορτωμενος ο πρωτος λογαριασμος και δεν ειμαι διατεθιμενος να περιμενω ακομη 2 μηνες πληρονωντας υπερογκα $$$ στην VF..Τωρα θελω να το αλλαξω σε καρτοσυμβολαιο. Τι μπορει να γινει σε τετοια περιπτωση ? Παράθεση :cool: i like my solar system :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ο πρωτος λογαριασμος ερχεται λιγο παραπανω διοτι προπληρωνεις ενα παγιο το οποιο σου πιστωνεται οταν διακοψεις τη συνδεση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Από Πλαίσιο ή eshop και, γενικώς, από άλλα καταστήματα πλην Vodafone (τα οποία, βέβαια, συνεργάζονται με τη Voda) μπορείς να κάνεις συνδυασμούς επιδοτήσεων κλπ.; Πχ εμένα μου είπαν ότι μπορώ να συνδυάσω υπάρχουσα επιδότηση από οικογενειακό (300€) μαζί με επιδότηση για προσθήκη νέου αριθμού εκεί (~150€). Μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο σε τέτοια μαγαζιά, ή αυτά είναι... πολύ προχωρημένα γι αυτούς; Και, εφόσον το κάνω, αν η τιμή ενός κινητού εκεί είναι πιο φτηνή, λογικά θα βγει πιο φτηνό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Τωρα θελω να το αλλαξω σε καρτοσυμβολαιο. Τι μπορει να γινει σε τετοια περιπτωση ? Για να πας στο Vodafone Καρτοπρόγραμμα θα πρέπει να περιμένεις 12 μήνες,γιατί το καρτοπρόγραμμα δεν είναι μέσα στα άλλα προγράμματα συμβολαίου στα οποία μπορείς να κάνεις αλλαγή γιατί για να σου κάνουν το υπάρχον συμβόλαιο σου καρτοπρόγραμμα θα πρέπει να ακυρώσουν το παλιό και εάν δεν έχεις το συμβόλαιο τουλάχιστον για 12 μήνες θα πρέπει να πληρώσεις κάποιο ποσό απο την επιδότηση που σου έδωσαν στην Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 γΙΑΤΙ ενω εχω επιδοτηση σε 1 μηνα,στο σαιτ της vodafone μου βγαζειε επιδοτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 γΙΑΤΙ ενω εχω επιδοτηση σε 1 μηνα,στο σαιτ της vodafone μου βγαζειε επιδοτηση? Γιατί οι επιδοτήσεις βγαίνουν στους 10-11 μήνες, το έχουμε ξανααναφέρει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Οι συσκευές που δίνει η vodafone με επιδότηση είναι κλειδωμένες για το δίκτυό της; Και κάτι άλλο: γίνεται να χρησιμοποιήσω την επιδότηση για να πάρω κινητό από άλλο κατάστημα εκτός vodafone (γιατί οι υπάλληλοι σε ένα κατάστημα vodafone μου είπαν ότι δεν γίνεται...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Γίνεται 100%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Απο 18 Σεπτεμβριου εχω ζητησει αναβαθμιση συσκευης online στο vodafone.gr,συγκεκριμενα ζητησα το Nokia N78 και ακομη να το δω.Μαλιστα μιλησα και δυο φορες με το cc για να λυσω το προβλημα μου αλλα δεν εγινε τιποτε.Ευτυχως που ειχα ζητησει τη συσκευη με αντικαταβολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts