BlackX Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Sorry ρε παιδιά αλλά σας είναι τόσο δύσκολο να δείτε τα sites των εταιρειών πριν κάνετε τέτοιες ερωτήσεις? http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3111 sxetika me endiaferei ti siskeui deinei dorean sto 35? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 sxetika me endiaferei ti siskeui deinei dorean sto 35? Δεν δίνει μια συγκεκριμένη. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone να δεις όλες τις συσκευές και τη τιμή τους (ή αν δίνονται δωρεάν) στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δυστυχώς στο e-shop δεν έχουν προστεθεί τα καρτοπρογράμματα για νέες συνδέσεις με συσκευή. Εναλλακτικά συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας ώστε σε 2 μέρες να σε καλέσουν για αναλυτική ενημέρωση. http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/callBackRequest.action?reasonId=82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Δεν δίνει μια συγκεκριμένη. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone να δεις όλες τις συσκευές και τη τιμή τους (ή αν δίνονται δωρεάν) στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δυστυχώς στο e-shop δεν έχουν προστεθεί τα καρτοπρογράμματα για νέες συνδέσεις με συσκευή. Εναλλακτικά συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας ώστε σε 2 μέρες να σε καλέσουν για αναλυτική ενημέρωση. http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/callBackRequest.action?reasonId=82 euxaristo para poli gia tis plirofories. Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Για το vodafone business club γνωρίζει κανείς αν ενεργοποιείται αυτόματα (σε παλιούς κ νέους συνδρομητές) ή αν χρειάζεται κάποια αίτηση? Kάποιος...? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Για το vodafone business club γνωρίζει κανείς αν ενεργοποιείται αυτόματα (σε παλιούς κ νέους συνδρομητές) ή αν χρειάζεται κάποια αίτηση? To Vodafone Business Club από όσο γνωρίζω για να γίνεις μέλος πρέπει να έχεις εγγραφεί στην υπηρεσία Smart Code.(Η εγγραφή στην υπηρεσία Smart Code γίνεται μέσω καταστηματος ή μέσω της εφαρμογής My Account.) 'Οταν ενεργοποιήσεις λοιπόν την υπηρεσία Smart Code μετά από 2-3 εβδομάδες λογικά παραλαμβάνεις την κάρτα μέλους οπότε και ισχύουν τα προνόμια που σου προσφέρει η Vodafone Business Club. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis2007 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 (Η εγγραφή στην υπηρεσία Smart Code γίνεται μέσω καταστηματος ή μέσω της εφαρμογής My Account.) H εγγραφή στην υπηρεσία My Account μπορεί να γίνει και με την χρήση του κωδικού Smart Code, το αντίστροφο δεν ισχύει. Για την ενεργοποίηση κωδικού Smart Code πρέπει κανείς να απευθυνθεί σε κατάστημα, έτσι ώστε να γίνει ο ελεγχος των στοιχείων του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Γεια σας παιδιά...Λοιπόν,θέλω να κάνω οικογενειακό πρόγραμμα vodafone...Έχουν οι γονείς μου επαγγελματικό πρόγραμμα μεταξύ τους και θα κάνω κι εγώ ένα νούμερο για να γίνει οικογενειακό...Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε κάποιο πακέτο το οποίο να χει πρόσβαση στο νετ φθηνά η δωρεάν,αν γίνεται χαμηλό πάγιο,να έχει περίπου 2 ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας και δωρεάν μηνύματα...Ακόμα,πόσο καιρό,αν πάω να κάνω τη σύνδεση ας πούμε τη Δευτέρα,θα πάρει να εκδοθεί η κάρτα? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Ελπίζω να δούμε σύντομα κάποια απάντηση της Vodafone στα προγράμματα Multi της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel7 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Καλησπέρα, Μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση μου από Vodafone σε άλλο κατάστημα πλήν Vodafone Shop,δηλ κανένα Πλαίσιο ή κανένα άλλο κατάστημα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Νομίζω πως ναι. Για το Πλαίσιο τουλάχιστον είμαι σχεδόν σίγουρος αλλα μη σε πάρω στο λαιμό μου. Καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάστημα που σε ενδιαφέρει Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Σιγουρά μπορείς, σε πολλά καταστήματα (ανεξάρτητα) και σε αλυσίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel7 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Eυχαριστώ για την απάντηση.Όντως πήγα από κεί και ισχύει κανονικά. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο που έχω ένα πιστωτικό υπόλοιπο στο Πλαίσιο (αρκετά σεβαστό ποσό) δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω μαζί με το ποσό της ανανεωσης/επιδότησης αλλά πρέπει να πληρώσω την όποια διαφορά (εξαρτάται φυσικά από τη συσκευή που θα επιλέξω). Το πιστωτικό πάει στράφι δηλ. Ισχύει αυτό η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Πιθανών να ισχύει. Αγόρασε κάτι άλλο με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να πάρω μεγαλύτερη επιδότηση; Χωρίς να αυξήσω το πάγιο μου. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Να κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Ή να δοκιμάσεις να τους απειλήσεις ότι θα κάνεις αίτηση για φορητότητα σε άλλη εταιρεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Βασικά εμένα ο πατέρας μου τους είπε απλά τι είναι αυτά τα πράγματα, γιατί είναι τόσο μικρή η επιδότηση κτλ και από 485e μας την κάναν 785e. Και ιδού η απορία τώρα. Μας είπαν ότι ισχύει για ένα μήνα από χτες. Αλλά εγώ θέλω να πάρω το htc toutc pro που θα κυκλοφορήσει αρχές Σεπτέμβρη. Ξέρει κανείς τι παίζει άμα αργήσω πάνω από μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 paidia epidotisi mporw na parw apo germano? peite mia ama xerete apo poia magazia morw na tin axiopioisw.thelw to se w910i kai einai i moni lisis na to parw apo allo magazi gia na min exei to ilithio menoy tou vlive.alla sto plaisio exei kana 30ari pio psila ti timi kai sto internet de to emfanizei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 paidia epidotisi mporw na parw apo germano? peite mia ama xerete apo poia magazia morw na tin axiopioisw.thelw to se w910i kai einai i moni lisis na to parw apo allo magazi gia na min exei to ilithio menoy tou vlive.alla sto plaisio exei kana 30ari pio psila ti timi kai sto internet de to emfanizei... Ο γερμανός πουλάει μόνο cosmote. Εδώ μιλάμε ΓIA vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 σωστα,οποτε μονο πλαισιο εκτος απο βονταφονε μαγαζια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaniamike Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 παιδια για βοηθηστε με να καταλαβω τι παιζει με το ΤΟΡ 5. αν οι 5 αριθμοι που επιλεξω δεν ανηκουν στο δυκτιο της vodafone ποσα λεπτα ομιλιας θα εχω; 200 προς τους 5 και αλλα 200 προς ολους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 παιδια για βοηθηστε με να καταλαβω τι παιζει με το ΤΟΡ 5. αν οι 5 αριθμοι που επιλεξω δεν ανηκουν στο δυκτιο της vodafone ποσα λεπτα ομιλιας θα εχω; 200 προς τους 5 και αλλα 200 προς ολους; 200 προς τους 5. Γενικά το top5 συμφέρει μόνο αν τουλάχιστον οι τρεις, για να μη πω οι τέσσερεις αριθμοί είναι Vodafone. Διαφορετικά σε καμία περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkoleta Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 εμενα ρε παιδια γιατι μου ειπανε οτι μονο απο vodafone μαγαζι μπορω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση? καινουριο ειναι αυτό τώρα? ή δεν ξέρανε τι τους γίνεται όταν τους ρώτησα? γιατί έχασα λεφτά (τα άλλα μαγαζιά φτηνότερα απο τη βονταφον) το cu της vodafone και την αντίστοιχη προσφορά (στα συν βέβαια είναι τα 1200' και 1200 σμς με κάθε ανανέωση 15€)... αυτό που ακριβώς το λέει στο website tis vodafone γιατί δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 αυτό που ακριβώς το λέει στο website tis vodafone γιατί δεν το βρισκω Ήταν προσφορά που έληξε στις 30 Ιουνίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=7901&dateFrom=&dateUntil= Πλέον θα υπάρχει δυνατότητα αντί να παίρνουμε επιδότηση να έχουμε έκπτωση στο πάγιο από 15 έως 25% σύμφωνα με το πίνακα της ανακοίνωσης!!! Με 12μηνη δέσμευση φυσικά (όπως και στην επιδότηση). Ισχύει και για νέες συνδέσεις αλλά και υφιστάμενους συνδρομητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts