Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Έχω κλείσει ήδη 6 μήνες που έχω συμβόλαιο στην Vodafone και θέλω να κατέβω και να πάω σε χαμηλότερο πακέτο χρόνου ομιλίας. Όταν είχα πάει να κάνω τη σύνδεση μου είχαν πει οι υπεύθυνοι στο κατάστημα ότι το πακέτο ισχύει για ένα χρόνο και μετά μπορώ να κάνω αλλαγή του ότι ώρα θέλω εγώ. Υπάρχουν όμως φίλοι μου που σε άλλες εταιρείες έκαναν αλλαγή προγράμματος στους 5 μήνες περίπου. Μπορώ να το κάνω και εγώ αυτό? Θα επιβαρυνθώ τίποτα αν το κάνω?

Ευχαριστώ

letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek

Doogee X5 Galicia

Ναι μπορεις να αλλάξεις πρόγραμμα, αφου περασε το υποχρεωτικο 4μηνο.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Από την στιγμή που έχει περάσει το πρώτο τρίμηνο συνδρομής, έχεις δικαίωμα να κάνεις αλλαγή προγράμματος μια φορά κάθε μήνα και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση.
Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X

Από την στιγμή που έχει περάσει το πρώτο τρίμηνο συνδρομής, έχεις δικαίωμα να κάνεις αλλαγή προγράμματος μια φορά κάθε μήνα και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση.

προς μεγαλυτερο πακετο φανταζομαι ε??

Never Give Up:!:

Join friend!

Εγώ που θέλω να κόψω τη σύνδεση κ να το κάνω με κάρτα μπορώ? Έχω κάνει τη σύνδεση εδώ κ 6 μήνες.

THIERRY HENRY 14 και να πα να γ.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι μπορεις να το κανεις μετα απο 1 χρονο..

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

παιδακια στο τριμηνο πανω κανεις οτι θες αλλαζεις προγραμμα ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω...ακομα και στο χωρις παγιο, το ετος ισχυει μονο για την αποσυνδεση.... τελλος...

Δηλαδη αμα θες παιρνεις την επιδοτησουλα και στο 3μηνο πας στο χωρις παγιο; Μπραβο η βονταφον... :p

Εγώ που θέλω να κόψω τη σύνδεση κ να το κάνω με κάρτα μπορώ? Έχω κάνει τη σύνδεση εδώ κ 6 μήνες.

ο ανθρωπος ηθελε να ΚΟΨΕΙ την συνδεση οχι να παει σε αλλο προγραμμα...για αυτο του ειπα οτι πρεπει να περασει 1 χρονος

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Καλημέρα σε όλους.

Γνωρίζει κανείς τι έγινε μ' αυτήν την περιβόητη κατάργηση των 30'' που θα

γινόταν απο 1/7/2007. Αν έχει κάποιος πληροφορηθεί κατι σχετικά ας ενημερώσει. Ευχαριστω προκαταβολικα

pappao

Αν κανουμε ανανεωση θα πρεπει να περιμενουμε παλι το 3μηνο για να αλλαξουμε προγραμμα ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ;

Αν κανουμε ανανεωση θα πρεπει να περιμενουμε παλι το 3μηνο για να αλλαξουμε προγραμμα ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ;

Τσου........αυτό που λες ισχύει μόνο για νέα σύνδεση........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Εγω που ειχα το best friends +vf 100 κ ηθελα να το αλλαξω μου ειπαν οτι μονο στην αντιστοιχη κατηγορια μπορω να κινηθω,οποτε το πηγα στο vf 400...Και το αλλαξα μετα απο 1 μηνα που εκανα το συμβολαιο.Ηθελα vf300 αλλα θα πρεπε να πληρωσω διαφορα...

Εγω που ειχα το best friends +vf 100 κ ηθελα να το αλλαξω μου ειπαν οτι μονο στην αντιστοιχη κατηγορια μπορω να κινηθω,οποτε το πηγα στο vf 400...Και το αλλαξα μετα απο 1 μηνα που εκανα το συμβολαιο.Ηθελα vf300 αλλα θα πρεπε να πληρωσω διαφορα...

Πότε το ρώτησες αυτό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκανα νεα συνδεση το Νοεμβρη και ηθελα να αλλαξω προγραμμα επειδη δεν με βολευε το best friends.Ετσι μετά απο ένα μηνα (Δεκεμβρη 2006)το κανα vf 400.Δεν γινοταν να πεσω σε χαμηλοτερο προγραμμα.Σε μεγαλυτερο μπορουσα.Επρεπε να πληρωσω μερος της επιδοτησης...

Εκανα νεα συνδεση το Νοεμβρη και ηθελα να αλλαξω προγραμμα επειδη δεν με βολευε το best friends.Ετσι μετά απο ένα μηνα (Δεκεμβρη 2006)το κανα vf 400.Δεν γινοταν να πεσω σε χαμηλοτερο προγραμμα.Σε μεγαλυτερο μπορουσα.Επρεπε να πληρωσω μερος της επιδοτησης...

Τον Δεκέμβρη ίσχυε αυτό που λές αλλά τώρα τον Ιούλιο και για την ακρίβεια από τον Γενάρη έχει αλλάξει.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κάποιος έχει 2 συνδέσεις στο όνομά του και δεν του έρθουν μαζί οι επιδοτήσεις και η 2η είναι να έρθει όταν λήγει η πρώτη υπάρχει κανένα παραθυράκι προκειμένου να μπορέσει να χρησιμοποιήσει και τις 2 για αγορά ενός μόνο κινητού;

Γιατί κάτι τέτοιο συμβαίνει με μένα ήρθε η μια επιδότηση 1 μήνα πριν 107 ευρώ και τελειώνει τέλη Ιουλίου.Η άλλη(που θα βγει σίγουρα πάνα απο 150 ευρώ) με λένε ότι θα βγεί τέλη Ιουλίου ή Αρχές Αυγούστου,άρα υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσω τη 1 απο τις 2.

Δεν είναι αδικία αυτό.Τι προτείνετε να κάνω;

Καταρχην ποιος σου ειπε οτι θα χασεις την επιδοτηση σου?Αυτο ειναι μεγα ψεμα. Μπορεις να την αφήσεις και να περιμενεις λιγες μερες να βγει και η αλλη και να τις συμψηφισεις!Η επιδότηση δεν ληγει, απλα εχει σκαμπανεβασματα. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ!Μην ακουτε τί σας λεει ο καθε υπάλληλος που θελει να βγάλει παραγωγη.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Σωστό! Η επιδότηση δεν χάνεται. Για ένα διάστημα από τότε που σε ενημερώνουν, περίπου 2μηνο, το ποσό παραμένει σταθερό. Από εκεί και πέρα υπολογίζουν και πάλι τον Μ.Ο. εισερχομένων & εξερχομένων και ότι τελοσπάντων κριτήριο έχουν και σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να παραμείνει ή να αυξομειωθεί όπως καταλαβαίνεις!! Πάντως σίγουρα δεν την χάνεις!!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών