chris_2005 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Δεν είναι ώρα να βγάλουν και τίποτε για την Κύπρο; Σε όλα τα καλά εξαιρούν την Κύπρο... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Στις ζώνες χαμηλότερης χρέωσης -συγκριτικά- που είναι συνήθως η Ευρώπη, λείπει η Κύπρος. Και υποτίθεται ότι η Κύπρος είναι και Ελληνική (ή τουλάχιστον αυτό πασχίζουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapas99 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Η Κύπρος έχει πολύ φθηνότερες χρεώσεις για κλήσεις προς Ελλάδα (0,3927/λεπτό) από τη ζώνη 2 του Vodafone World. Για τον ίδιο λόγο δεν έχει μπεί και στο Passport. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Εχω VODAFON 120. Αν παω στο 200 θα εχω μεταφορα χρονου στον επομενο μηνα και ενημερωση υπολοιπου ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Εχω VODAFON 120. Αν παω στο 200 θα εχω μεταφορα χρονου στον επομενο μηνα και ενημερωση υπολοιπου ? Ενημέρωση θα έχεις σίγουρα. Αν στο Vodafone 120 που είσαι τώρα έχεις ενεργοποιημένη τη μεταφορά χρόνου ομιλίας, τότε και στο 200 που θα πας θα ισχύει. Αν όχι, δεν θα ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Κανένα πακέτο που να σου δίνει χρόνο ομιλίας προς 1/περισσότερους αριθμούς vodafone και να μην είναι φαρμακείο όπως το best friends ή ανεπαρκές όπως το u and me θα βγάλουν; Να συνδυάζεται με τα 100,200, κτλ και να σου επιτρέπει να καλείς 1 αριθμό με φθηνή χρέωση. Γιατί αυτή τη στιγμή πιο φθηνό είναι να το κάνεις με καρτοκινητό! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Κανένα πακέτο που να σου δίνει χρόνο ομιλίας προς 1/περισσότερους αριθμούς vodafone και να μην είναι φαρμακείο όπως το best friends ή ανεπαρκές όπως το u and me θα βγάλουν; Να συνδυάζεται με τα 100,200, κτλ και να σου επιτρέπει να καλείς 1 αριθμό με φθηνή χρέωση. Γιατί αυτή τη στιγμή πιο φθηνό είναι να το κάνεις με καρτοκινητό! Προς το παρον μονο αν κανεις εταιρικη γραμμη υπαρχει αυτη η πιθανοτητα. Αν υπαρχει σφραγιδα ή εισαι ελευθερος επαγγελματιας. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Έχω καιρό να ασχοληθώ με νέα συμβόλαια οπότε δεν ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια. Έχω ένα CU το οποίο θέλω να το κάνω συμβόλαιο χωρίς πάγιο. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Με την επιδότηση τελικά τι ακριβώς ισχύει; Διαλέγω εγώ το ποσό που θέλω. ή υπάρχουν προκαθορισμένα ποσά όπως στην ανανέωση των καρτών; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Έχω καιρό να ασχοληθώ με νέα συμβόλαια οπότε δεν ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια. Έχω ένα CU το οποίο θέλω να το κάνω συμβόλαιο χωρίς πάγιο. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Με την επιδότηση τελικά τι ακριβώς ισχύει; Διαλέγω εγώ το ποσό που θέλω. ή υπάρχουν προκαθορισμένα ποσά όπως στην ανανέωση των καρτών; Χρειάζεσαι ταυτότητα και ένα αποδεικτικό ΑΦΜ. Η επιδότηση είναι 59 ευρώ αλλά θα πρέπει στο πρώτο εξάμηνο να καλύψεις με τους λογαριασμούς σου αυτά τα 59 ευρώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Είχα καταλάβει ότι η επιδότηση δεν ήταν ένα συγκεκριμένο ποσό. Είναι δηλαδή fixed 59, χωρίς την παραμικρή δυνατότητα προσαρμογής; Για να μπορώ να δικαιολογήσω τα έξοδα του κινητού στην εφορία, πρέπει να ζητήσω να εκδίδεται τιμολόγιο αντί για μηνιαίο λογαριασμό; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΣΤΗΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Η ΤΗ ΧΑΝΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΣΤΗΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Η ΤΗ ΧΑΝΩ? Δεν την χάνεις .....απλά κάθε μήνα θα ανανεώνεται........και τον μήνα που θα την εκμεταλευτείς θα υπολογίζεται η επιδότηση βάση της χρήσης ένα χρόνο πριν...περίπου..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Είχα καταλάβει ότι η επιδότηση δεν ήταν ένα συγκεκριμένο ποσό. Είναι δηλαδή fixed 59, χωρίς την παραμικρή δυνατότητα προσαρμογής; Για να μπορώ να δικαιολογήσω τα έξοδα του κινητού στην εφορία, πρέπει να ζητήσω να εκδίδεται τιμολόγιο αντί για μηνιαίο λογαριασμό; Η επιδοτηση στο προγραμμα χωρις παγιο ειναι στανταρ 59,5. Για να δικαιολογεις το λογαριασμο στην εφορια, θα πρεπει να κανεις εταιρικες γραμμες (απαιτειται σφραγιδα εταιριας ή ελευθερου επαγγελματια). Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Η επιδοτηση στο προγραμμα χωρις παγιο ειναι στανταρ 59,5. Για να δικαιολογεις το λογαριασμο στην εφορια, θα πρεπει να κανεις εταιρικες γραμμες (απαιτειται σφραγιδα εταιριας ή ελευθερου επαγγελματια). Προφανώς εννοείς σε στοιχεία εταιρείας (Α.Ε., Ο.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε. ή ατομική επιχείρηση) να ανήκει η γραμμή.......διότι δεν ειναι απαραίτητο να κάνει εταιρικά προγράμματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Με στόχο την προώθηση των μουσικών τηλεφώνων, η Motorola, από Τρίτη 03/04/2007, σε όλους τους πελάτες που αγοράζουν κινητό ή καρτοκινητό Motorola θα προσφέρεται έκπτωση, για την αγορά οποιασδήποτε συλλογής του Compact Disc Club επιθυμούν να αποκτήσουν. - Για κάθε συσκευή, θα δίνεται στον καταναλωτή δωροεπιταγή έκπτωσης ανάλογα με το μοντέλο που αγόρασε. - Αναλυτικότερα, τα μοντέλα που συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή είναι: Συσκευές: W220, W375, KRZR K1, RIZR Z3, RAZR maxx V6, RAZR V3xx, W208, L6, SLVR L7, V3, V3i, V3i D&G, V360 Καρτοκινητά: W220, V360 - Οι δωροεπιταγές είναι αξίας 20 €, 30 €, 40 € & 50 € και θα συμψηφίζονται με την τιμή λιανικής της συλλογής που θα επιλέξει να αποκτήσει ο πελάτης - Με την αγορά ενός κινητού ή καρτοκινητού από τα παραπάνω μοντέλα, θα δίνεται στο πελάτη μαζί και ένας κατάλογος που περιλαμβάνει όλες τις συλλογές του Compact Disc Club και τον ενημερώνει για την προωθητική ενέργεια - Η δωροεπιταγή θα πρέπει να εσωκλείεται μέσα στο κατάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Για να δικαιολογεις το λογαριασμο στην εφορια, θα πρεπει να κανεις εταιρικες γραμμες (απαιτειται σφραγιδα εταιριας ή ελευθερου επαγγελματια). Σαν ελεύθερος επαγγελματίας θα το δικαιολογώ αλλά νομίζω πως δε χρειάζεται να είναι εταιρικό συμβόλαιο. Απλά δε θα δικαιολογείται όλο το ποσό. Αν γνωρίζει κάποιος παραπάνω, ας βοηθήσει! Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 To φπα σου θα δικαιολογειται Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Τα προγράμματα για ελεύθερους επαγγελματίες τα έκοψαν; Γιατί δεν τα βλέπω πουθενά στο site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Τα προγράμματα για ελεύθερους επαγγελματίες τα έκοψαν; Γιατί δεν τα βλέπω πουθενά στο site; http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0005020200&vars=0000000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Η επιδοτηση στο προγραμμα χωρις παγιο ειναι στανταρ 59,5. 3erei kaneis ama kleiseis xronos s'auto to paketo, h epidothsh einai pali h idia h analogh twn logarismwn sou?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 3erei kaneis ama kleiseis xronos s'auto to paketo, h epidothsh einai pali h idia h analogh twn logarismwn sou?? Η αρχική επιδότηση είναι στάνταρ...πάντα.......η ετήσια επιδότηση εξαρτάται απο την χρήση του κινητού τον τελευταίο χρόνο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ο τρόπος που βγαίνει το ποσό της έκπτωσης που σου δίνουν είναι αρκετά πιο πολύπλοκος από τον μέσο όρο των λογαριασμών που κάνει κάποιος κάθε χρόνο. Περιλαμβάνει εισερχόμενες κλήσεις, χρήση υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, διεθνείς κλήσεις και πολλά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 pws sas fainetai to vf xwris pagio se sxesh me to TIM1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Πιο εμπορικο. Το vf το ξερει και η κουτση Μαρια (για να μην αναφερω την Μαρια την ασχημη). Το ΤΙΜ1 το ξερουν οσοι μπαινουν στο site της ΤΙΜ και οσοι διαβαζουν δελτια τυπου. Ειναι προγραμμα που δεν συμφερει την εταιρια και δεν νομιζω να διαφημιστει. Και μαλλον ειναι μεταβατικο για τους Q1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Πιο εμπορικο. Το vf το ξερει και η κουτση Μαρια (για να μην αναφερω την Μαρια την ασχημη). Το ΤΙΜ1 το ξερουν οσοι μπαινουν στο site της ΤΙΜ και οσοι διαβαζουν δελτια τυπου. Ειναι προγραμμα που δεν συμφερει την εταιρια και δεν νομιζω να διαφημιστει. Και μαλλον ειναι μεταβατικο για τους Q1. an den sumferei thn etairia, mhpws shmainei pws sumferei emas peissotero apo to vf xwris pagio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 an den sumferei thn etairia, mhpws shmainei pws sumferei emas peissotero apo to vf xwris pagio? Εξαρταται τη χρηση. Αν μιλας πανω απο 30 sec συμφερει το vf το οποιο προσφερει παραπανω ευκολιες + επιδοτηση τον δευτερο χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts