Jump to content

Ξένη τηλεόραση - Πιλότοι και ανανεώσεις

GreekCharmed
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Pushing Daisies πήρε παραγγελία για πλήρη σεζόν 22 επεισοδίων. :)

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 498
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Pushing Daisies πήρε παραγγελία για πλήρη σεζόν 22 επεισοδίων. :)

Λογικό, αναμενόμενο και ευπρόσδεκτο.

Λίγα πράγματα είναι τόσο πρωτότυπα όσο αυτό στη σημερινή τηλεόραση, γενικά!

Δε μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι (θυμίζει λίγο Amelie και μου τη δίνει απίστευτα σε αυτά τα σημεία) αλλά επειδή Burton-ίζει θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ευχάριστο είναι και το 'Samantha Who?', με την Christina Applegate στον ρόλο του τίτλου, που παθαίνει αμνησία ύστερα από ένα ατύχημα και πρέπει να προσαρμοστεί στην... παλιά ζωή της.

Έχουν ήδη προβληθεί 2 επεισόδια. Όχι κάτι το φοβερό, αλλά το 20λεπτο κυλάει άνετα.

Για το Pushing Daisies, θα ήταν έγκλημα να μην το έκανε το ABC. Eδώ έδωσε full season στο Private Practice! :p

Το αστείο με τον εγκλιματισμό στη σύγχρονη τεχνολογία μάλλον θα παλιώσει σύντομα.

Mα μονο στο πρωτο επεισοδιο κραταει νομιζω. Στο τελος του 2ου ή του 3ου σκαει με ipod o θεος. :lol:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Για το Pushing Daisies, θα ήταν έγκλημα να μην το έκανε το ABC. Eδώ έδωσε full season στο Private Practice! :p

Θα ήταν κακό κάρμα για το κανάλι :lol:

Είχα μια μικρή αμφιβολία γιατί τα ratings του δεν είναι και πάρα πολύ καλά για τα δεδομένα του ABC αλλά ευτυχώς πήρε full season.

Κατά τα άλλα: Journeyman & Dirty Sexy Money out, Life in για μένα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

• 3 weeks later...

US strike show status

Μια αναλυτική λίστα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε σειρά. Δυστυχώς το 24 αναβλήθηκε ενώ άσχημα είναι και τα νέα για το Scrubs του οποίου η τελευταία σεζόν πιθανόν να συρρικνωθεί σε 12 επεισόδια. :(

Οι σεναριογράφοι πάντως φαίνεται να έχουν δίκιο, δείτε αυτό το

των ανθρώπων του Office. Είναι ντροπή να μην τους δίνουν λεφτά από internet & DVD.

-Candygram.

US strike show status

Μια αναλυτική λίστα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε σειρά. Δυστυχώς το 24 αναβλήθηκε ενώ άσχημα είναι και τα νέα για το Scrubs του οποίου η τελευταία σεζόν πιθανόν να συρρικνωθεί σε 12 επεισόδια. :(

Πολύ χρήσιμη η λίστα! Άλλα shows είναι ΟΚ, άλλα θα την πληρώσουν πιο άσχημα...

Το How I Met Your Mother πού είναι όμως; Για να ξέρουμε δηλαδή...

US strike show status

Οι σεναριογράφοι πάντως φαίνεται να έχουν δίκιο, δείτε αυτό το

των ανθρώπων του Office. Είναι ντροπή να μην τους δίνουν λεφτά από internet & DVD.

Βλέποντας το παραπάνω βίντεο καθώς και

που εξηγεί ΓΙΑΤΙ απεργούν και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ζητούν, θα έλεγα ότι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ...

Οι εταιρίες (που, κατά τα άλλα, έχουν κηρύξει τον πόλεμο κατά των p2p, γιατί.... χάνουν χρήματα) έχουν καθίσει πάνω σε μία συμφωνία με τους συγγραφείς το 1987 κατά την οποία οι τελευταίοι δέχτηκαν να παραιτηθούν από το 80% του ποσοστού τους από τις πωλήσεις των ... βιντεοκασετών, για χάρη προώθησης του νέου μέσου και.... εδώ και 20 χρόνια εισπράττουν μόλις 4 σεντς σε κάθε 19,99 δολ (αξία πώλησης ενός DVD πλέον), ενώ δεν τους πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ για τις προβολές ταινιών και επεισοδίων μέσω internet (αν και εισπράττουν μπόλικο χρήμα μέσω on-line διαφημίσεων), γιατί σύμφωνα με μία ΕΞΥΠΝΗ τοποθέτηση της νομικής υπηρεσίας των εταιριών, τα επεισόδια προβάλλονται on-line ως promos !!!!! Και όταν, σε μερικά χρόνια, γίνει το βασικό μέσο τηλεθέασης... αυτοί θα δουλεύουν τσάμπα !!!!

ΕΥΓΕ κύριοι παραγωγοί - κεφαλοκυνηγοί των 23 ΜΡ3 !!!!! :rolleyes::rolleyes:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

τι επαθαν οι αμερικάνοι ρε παιδια? βάρεσαν διάλυση? αμα συνεχιστεί η διαφωνία/απεργία λέει το λοστ θα δειξει μονο τα 8 επεισόδια που έχει ήδη γυρίσει αυτή τη σεζόν και τα υπόλοιπα του χρόνου! φέξε μου και γλύστρησα δλδ!

εγω βεβαιως και ειμαι υπερ της απεργίας...γιατί πως να το κανουμε ακομα και οι αμερικανοι τβ σταρς εργαζόμενοι άνθρωποι ειναι και το δικιο του εργατη ειναι νόμος, ως γνωστόν...αλλα μαλλον οι φανατικοι του λοστ και των αλλων σειρών θα δυσκολευτούν να συμφωνήσουν!

για το pushing daisies (που ειναι η μονη ξενη σειρα που βλέπω μαζί με το λοστ-ονομα-και-πράμα) τι ακουγεταί? επηρεάζεται απο την απεργία? α! στενοχωρήθηκα πολύ και με το family guy που λέει "production shut down", αυτό σημαινει οτι σταματάει για πάντα ή προσωρινά?

Προφανώς σταμάτησε για τους ίδιους λόγους με τις υπόλοιπες σειρές. Δεν νομίζω για πάντα, διαφορετικά θα γινόταν σχετικός ντόρος και θα το ξέραμε... :worry:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Στενοχωρήθηκα πολύ και με το family guy που λέει "production shut down", αυτό σημαινει οτι σταματάει για πάντα ή προσωρινά?

Μη λες τέτοια και σε ακούσουν εκεί στο FOX. Δεν το έχουν σε τίποτα να το ξανακόψουν! :lol::p

Όχι, το Family Guy ΔΕΝ σταμάτησε (άλλωστε πηγαίνει καλύτερα από ποτέ, τι λόγο θα είχαν να το διακόψουν; ). Απλά εκεί που θεωρητικά όλα τα animated shows (Simpsons, Family Guy, American Dad κτλ) ήταν "ασφαλή" από την απεργία των σεναριογράφων, ο Seth MacFarlane (δημιουργός, σεναριογράφος και πολλά άλλα της σειράς) δήλωσε πως το FOX έχει μόνο ένα επεισόδιο έτοιμο προς προβολή, αυτό δηλαδή που θα παιχτεί την Κυριακή που μας έρχεται (το πολυαναμενόμενο Lois Kills Stewie).

To FOX από τη μεριά του λέει πως θα συνεχίσει να προβάλλει επεισόδια κανονικά.

Anyway, το θέμα είναι λίγο μπλέξιμο ΑΛΛΑ το βασικό είναι ότι το Family Guy ΔΕΝ σταματάει... αντίθετα προς τη δόξα τραβά!! :respect:

γιατί πως να το κανουμε ακομα και οι αμερικανοι τβ σταρς εργαζόμενοι άνθρωποι ειναι και το δικιο του εργατη ειναι νόμος, ως γνωστόν...

Οι σεναριογράφοι απεργούν σε αυτη τη φάση. Αργότερα οι ηθοποιοί ...;)

για το pushing daisies (που ειναι η μονη ξενη σειρα που βλέπω μαζί με το λοστ-ονομα-και-πράμα) τι ακουγεταί? επηρεάζεται απο την απεργία?

According to our good friends over at ThePieMaker.com, Bryan Fuller and team sent in the final draft of episode nine before the strike officially got underway. They are apparently shooting episode eight right now, and production will continue through episode nine. After that, production on Pushing Daisies is finished until the strike is resolved. While most TV series got through about half of their season's scripts, it's disappointing for Daisies fans that they only got through nine. I imagine this is because of the late premiere date, the precise writing of the scripts, and the detailed production of each episode. Whatever the reason, the harsh truth is that Pushing Daisies may not air its tenth new episode until Fall 2008.

:(

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

• 3 weeks later...
Εχει δει κανείς τη σειρά jericho που προβαλλόταν στην Αμερική.Μου είπαν οτι είναι πολύ καλή με πολύ περίεργο σενάριο και δράση και λέω να δοκιμάσω να τη δω.Καμιά γνώμη?

Ναι την εχω δει εγω. Πολύ καλή. Εμένα μου άρεσε! Σου δημιουργεί μεγάλη αγωνία στο τέλος ΚΑΘΕ επεισοδίου, ακούγοντας ταυτόχρονα εκπληκτική μουσικούλα αγωνίας!

Περιμένω την συνέχεια της σειράς. Είχε κοπεί αλλά είπαν οτι θα την συνεχίσουν.

My Galaxy S4 Unboxing ->

- My Galaxy S4 review ->

Galaxy Note tablets in School ->

- Samsung UE50HU6900 Unboxing ->

THANX! Κατέβασα ήδη το πρώτο επεισόδιο της σειράς jericho και θα το δω για να αποκτήσω και εγώ άποψη επι του θέματος.Διάβασα οτι έχει φανατικό κοινό που απογοητεύτηκε με τη διακοπή της και ανάγκασαν το κανάλι να παραγγείλει νέα επεισόδια στους παραγωγούς!

Τα δύο τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου του Dexter - που ανανεώθηκε και για του χρόνου :) για να μην είμαι off topic - έχουν διαρρεύσει ήδη. Enjoy!

Παρεμπιπτόντως η φετινή χρονιά του Dexter είναι καταπληκτική και πάει από το καλό στο καλύτερο. Από εκεί που πέρσι το είδα μαζεμένο και απλά με ενδιαφέρον φέτος έχει γίνει η σειρά που περιμένω περισσότερο κάθε εβδομάδα.

Ή περίμενα τέλος πάντων αφού με τα επεισόδια που διέρρευσαν τελειώνει.

-Candygram.

Τα δύο τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου του Dexter - που ανανεώθηκε και για του χρόνου :) για να μην είμαι off topic - έχουν διαρρεύσει ήδη. Enjoy!

Παρεμπιπτόντως η φετινή χρονιά του Dexter είναι καταπληκτική και πάει από το καλό στο καλύτερο. Από εκεί που πέρσι το είδα μαζεμένο και απλά με ενδιαφέρον φέτος έχει γίνει η σειρά που περιμένω περισσότερο κάθε εβδομάδα.

Ή περίμενα τέλος πάντων αφού με τα επεισόδια που διέρρευσαν τελειώνει.

Πολύ καλό έως ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό το φινάλε της 2ης season του Dexter. Για μένα και οι δύο season είναι ξεχωριστές και εξίσου καλές, και ευτυχώς έχουν αρκετά στοιχεία που τις διαφοροποιούν (Αν με πίεζαν να διαλέξω θα έλεγα την πρώτη ως καλύτερη, αλλα με πολύ δισταγμό...). Τελικά αυτή η δομή με τα 12 επεισόδια δουλεύει καλά στο Dexter (και στις περισσότερες σειρές που έχω δει με season των 12 επεισοδίων -συνήθως από HBO)!

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Μην το ψάχνετε παιδιά. Το HBO έχει δώσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της αμερικανικής τηλεόρασης.

Εγώ με το Dexter κόλλησα από την πρώτη φορά που το είδα, περισσότερο από περιέργια λόγω του πρωταγωνιστή που κάποτε έπαιζε στο Six Feet Under.

100% είναι η μία από τις δύο σειρές που περιμένω με αγωνία να κατεβάσω κάθε βδομάδα (η άλλη είναι το Family Guy).

Επίσης η δεύτερη σεζόν, η οποία συνήθως δεν είναι τόσο καλή όσο η πρώτη, αποδείχτηκε εξαιρετική.

Άντε να δούμε και τα δύο τελευταία επεισόδια... και του χρόνου πάλι. :)

Καλά, δεν έχω να προσθέσω κάτι διαφορετικό σ'αυτά που λέτε, προφανώς...

Πάντως έχω καταφέρει και κρατιέμαι, οπότε έχω ακόμα υπόλοιπο επεισοδίων να δω μέχρι το φινάλε.

Ξέρουμε καθόλου αν από την τρίτη σεζόν, το σενάριο θα ακολουθήσει τα βίβλία της σειράς; Είχα διαβάσει ότι η δεύτερη σεζόν γράφτηκε για την τηλεόραση, και ότι πολύ λίγα στοιχεία από το δεύτερο βιβλίο διατηρήθηκαν.

(σημ: το Dexter είναι στο Showtime, και όχι στο ΗΒΟ... Oι περισσότερες σειρές και των δύο βέβαια συναγωνίζονται σε ποιότητα περιεχομένου & παραγωγής.)

Ναι, my bad. Λάθος βιασύνης. Πάντως όντως καιτα δύο είναι εξαιρετικά στις παραγωγές τους.

Αν εξαιρέσουμε τη σχέση

Lundy-Deb

, η οποία όμως στο βιβλίο γίνεται σε άλλη βάση και την παρακολούθηση του Dexter από τον

Doakes

, η οποία όμως γινόταν στο πρώτο βιβλίο αν θυμάμαι καλά και επίσης την αναφορά (για πρώτη φορά) στη δεύτερη σεζόν του "Dark Passenger" του Dexter, η δεύτερη σεζόν δεν έχει καμία σχέση με το 1ο ή 2ο βιβλίο της σειράς. Άρα δε νομίζω πως και η τρίτη σεζόν θα ακολουθήσει το βιβλίο. Και καλύτερα. Όχι ότι δεν είναι καλά τα βιβλία. Εξαιρετικά είναι και τα τρία αλλά καλύτερα να μην έχουμε μια απλή οπτικοποίηση του βιβλίου.'

Να έχετε υπόψιν σας πως ακούγεται πολύ έντονα η πρόθεση των υπευθύνων του Dexter και του Weeds να τα πάνε στο CBS.
Namaste!

THANX! Κατέβασα ήδη το πρώτο επεισόδιο της σειράς jericho και θα το δω για να αποκτήσω και εγώ άποψη επι του θέματος.Διάβασα οτι έχει φανατικό κοινό που απογοητεύτηκε με τη διακοπή της και ανάγκασαν το κανάλι να παραγγείλει νέα επεισόδια στους παραγωγούς!

Λόγω του πολύ μεγάλου fan base που είχε δημιουργήσει η σειρά Jericho, με την ακύρωσή της σηκώθηκε μια θύελλα φυστικιών (nuts) που έφτασαν στα γραφεία των υπευθύνων με αποτέλεσμα να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στο Jericho και να προβληθεί ο δεύτερος κύκλος με 7 επεισόδια.

Ρε παιδιά.....πόσο έχουμε ακόμα για το Lost? θα σκάσω...

Επίσης, θέλω να δω και την σειρά Knight Rider (αν και θα είναι δίωρη τηλεταινία στην αρχή) και το Sarah Connor Chronicles....

Για το Pushing Daisies είμαι φίφτυ-φίφτυ...εκεί που βλέπω ένα επεισόδιο, πάει το χέρι μου να κλείσω και να μην το συνεχίσω αλλά πιάνω κάτι που μου ψιλοαρέσει και το συνεχίζω. Τι μαζοχισμός και τούτος..

Namaste!

Να έχετε υπόψιν σας πως ακούγεται πολύ έντονα η πρόθεση των υπευθύνων του Dexter και του Weeds να τα πάνε στο CBS.

Η δική μου εντύπωση είναι ότι δεν είναι μόνιμη μετακίνηση, απλά λόγω απεργίας ή/και για να γεμίσουν το πρόγραμμά τους στο CBS, θα τα προβάλλουν (ό,τι έχει ήδη παιχτεί δηλαδή) με κάποιο σοβαρό editing (γιατί το CBS είναι free κανάλι σε αντίθεση με το Showtime -και τα δύο κανάλια ανήκουν στην ίδια εταιρεία CBS Corp. ). Οπότε δεν είναι τόσο κακό (ή παρανοϊκό) όσο ακούγεται, και μάλιστα μπορεί να ωφελήσει και το Showtime, προσελκύοντας τηλεθεατές για την 3η season :D.

Για το Pushing Daisies είμαι φίφτι-φίφτι...

Τo Pushing Daisies διατηρεί μια χαρά το χαρακτήρα του. Μπορεί να γίνεται too cute πολλές φορές, αλλά και το dark humor του έχει και το πολύ καλό καστ που το βοηθάει και τις έξυπνες ιδέες του, και είναι χαλαρά από τις πιο ξεχωριστές νέες σειρές της season. Η μόνη μου αντίρρηση θα ήταν για το πλήθος των επεισοδίων της season (22), ενώ με μια 12αδα (hint hint) μπορεί να ήταν πιο μεστή η σειρά. Τώρα με την απεργία βέβαια μπορεί να δούμε μόνο τα 9 πρώτα. Btw, τι κορυφαίο επεισόδιο το 8ο. Εκεί που έλεγα ότι είναι λίγο all over the place, πέταξε τη σκηνή από

Tα πουλιά του Alfred Hitchcock

όπου κόντεψα να πέσω από την καρέκλα από το γέλιο. Μετά ήρθαν και άλλα απανωτά "χτυπήματα" και ένα εξαιρετικό cliffhanger όλα τα λεφτά...

Btw, οι συζητήσεις για την απεργία συνεχίζονται και παρατηρείται μια διαλλακτικότητα και από τις δύο πλευρές (τροποποιούν τις θέσεις τους για να βρουν κοινό έδαφος -που είναι καλό). Για να δούμε...

Η δική μου εντύπωση είναι ότι δεν είναι μόνιμη μετακίνηση, απλά λόγω απεργίας ή/και για να γεμίσουν το πρόγραμμά τους στο CBS, θα τα προβάλλουν

Ναι, αυτό ακριβώς διάβασα κι εγώ.

Τo Pushing Daisies διατηρεί μια χαρά το χαρακτήρα του. Μπορεί να γίνεται too cute πολλές φορές, αλλά και το dark humor του έχει και το πολύ καλό καστ που το βοηθάει και τις έξυπνες ιδέες του, και είναι χαλαρά από τις πιο ξεχωριστές νέες σειρές της season. Η μόνη μου αντίρρηση θα ήταν για το πλήθος των επεισοδίων της season (22), ενώ με μια 12αδα (hint hint) μπορεί να ήταν πιο μεστή η σειρά. Τώρα με την απεργία βέβαια μπορεί να δούμε μόνο τα 9 πρώτα. Btw, τι κορυφαίο επεισόδιο το 8ο. Εκεί που έλεγα ότι είναι λίγο all over the place, πέταξε τη σκηνή από

Tα πουλιά του Alfred Hitchcock

όπου κόντεψα να πέσω από την καρέκλα από το γέλιο. Μετά ήρθαν και άλλα απανωτά "χτυπήματα" και ένα εξαιρετικό cliffhanger όλα τα λεφτά...

Κι εμένα μ' αρέσει αρκετά. Έκανε μια κοιλιά γύρω στο 3-4ο επεισόδιο αλλά ξαναβρήκε τη φόρμα του γρήγορα. Το 8ο ήταν αυτό με το ανταγωνιστικό ζαχαροπλαστείο ή κάνω λάθος; Εκείνο το επεισόδιο ήταν κορυφαίο από την αρχή μέχρι το τέλος :lol:

Μ' αρέσει επίσης που μέσα στο γλυκανάλατο κλίμα της υπόθεσης παρεισφρέουν μερικές χοντράδες

("Be kind to animals, kiss a beaver", The Pie Ho's etc. :p

-Candygram.

Για όσους βλεπουν το Life, το 1x11 που περιέργως βγήκε μόλις 2 μέρες μετά το 10ο (βασικά από ό,τι καταλαβαίνω αυτα τα δυο επεισόδια προορίζοταν για συνεχόμενη προβολή...) είναι κορυφαίο απο άποψη εξελίξεων!