Jump to content

Ξένη τηλεόραση - Πιλότοι και ανανεώσεις

GreekCharmed
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 498
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάπως καθυστερημένα, "κυκλοφόρησαν" πιλότοι για τα Journeyman (πρεμιέρα 24/9) (...).

To Journeyman από τα δύο επεισόδια που βγήκαν φαίνεται κάπως ενδιαφέρον. Τίποτα το κορυφαίο από πλευράς ιστορίας, με σχεδόν αυτοτελή επεισόδια και ένα παράλληλο plot να εξελίσσεται και να συνεχίζεται μεταξύ επεισοδίων. Τύπος που ξαφνικά κάνει ταξίδια στο χρόνο με προφανές σκοπό να διορθώσει κάποιες καταστάσεις, αλλά χωρίς να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση so far (κάτι που θα έρθει αργότερα υποθέτω). Ωστόσο είναι αρκετά προσεγμένη στο "φτιάξιμο" η σειρά. Καλή σκηνοθεσία, ωραίοι εισαγωγικοί τίτλοι, και αρκετά καλό καστ.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

ειναι αυτοτελη επεισοδια?

Όχι. Είναι μια βασική υπόθεση η οποία εξελίσσεται καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν είναι τόσο πολύ σαν τα X-Files. Πιο πολύ τα ανέφερα γιατί εκείνα είχαν να κάνουν με εξωγήινους... περισσότερο με το Dawson's Creek μοιάζει παρά με τα X-Files.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

βασικα πηγα πριν λιγες μερες στο fnac και εβλεπε αρκετη ωρα τις ξενες σειρες.

η μονη που βλεπω ειναι το Prion break

θα ηθελα βα αρχισω και αλλες

αυτες που μου εκαναν εντυπωση και θα ηθελα να δω ειναι

smallville

X-Files

24

csi

και το Roswell που ειδη ανεφερα

αξιζει να ξεκινησω τις παραπανω?

Το Smallville και το Roswell έχουν παρόμοια θεματολογία. Και τα δύο είναι με εξωγήινους που προσπαθούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή ανάμεσα στους ανθρώπους απλά στο μεν Smallville μιλάμε για τα νεανικά χρόνια του Superman, στο δε Roswell μιλάμε για τρεις άγνωστους χαρακτήρες. Και τα δύο αυτά είναι πολύ καλά. (Ταπεινή μου άποψη πως το Smallville, το οποίο συνεχίζεται κανονικά, το έχει παρακάνει πλέον και δεν αξίζει).

Τα X-Files είναι ιστορική σειρά. ΠΡΕΠΕΙ να την παρακολουθήσεις. Άσε που εκεί τα επεισόδια (τουλάχιστον μέχρι κάποιον κύκλο) είναι αυτοτελή και δε θα έχεις πρόβλημα με "ασυνέχειες"

Το 24 προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου, προσωπικά.

Το CSI, δεν έχει τόσο δράση όσο το 24 ή το Prison Break, αλλά είναι πολύ έξυπνα φτιαγμένο και σου δείχνει πως μπορούν να λυθούν υποθέσεις οι οποίες φαίνονται άλυτες. Αλλά στο ξαναλέω: Βασίζεται περισσότερο στο "πώς έγινε το έγκλημα" και λιγότερο στη δράση.

Για την ηλικία σου (και αν δεν έχεις παρακολουθήσει πολλές ξένες σειρές) θα σου πρότεινα Smallville ή Roswell πάντως.

Καλά...Lana forever, αυτό δεν το συζητάμε αλλά μετά από 6-7 χρόνια ακόμα τα ίδια γίνονται μεταξύ τους! Ούτε ο Ross και η Rachel έτσι! :p

Καλά...Lana forever, αυτό δεν το συζητάμε αλλά μετά από 6-7 χρόνια ακόμα τα ίδια γίνονται μεταξύ τους! Ούτε ο Ross και η Rachel έτσι! :p

Technically, είχαμε Ross και Rachel για 10 χρόνια...:D Οπότε εκεί ήταν ας πούμε χειρότερα!

Πάντως η Lana είναι χαλάρα από τις καλύτερες παρουσίες στη σειρά (imho μόνο η νέα παρουσία στη νέα season ίσως να την ανταγωνίζεται στα ίσια) και ικανός λόγος για να παρακολουθεί κανείς Smallville.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Technically, είχαμε Ross και Rachel για 10 χρόνια...:D Οπότε εκεί ήταν ας πούμε χειρότερα!

Πάντως η Lana είναι χαλάρα από τις καλύτερες παρουσίες στη σειρά (imho μόνο η νέα παρουσία στη νέα season ίσως να την ανταγωνίζεται στα ίσια) και ικανός λόγος για να παρακολουθεί κανείς Smallville.

A ναι κάτι πήρε το μάτι μου!

Έσκασε μύτη και η Supergirl τώρα, μαθαίνω;;

Όταν έρθει και ο παπα-Στρουμφ ενημερώστε με! :p

(το έχουν χαλαρά παρακάνει!)

Technically ναι, αλλά τουλάχιστον στα 10 αυτά χρόνια δεν ήταν ΠΑΝΤΑ μαζί και υπήρχαν και περίοδοι στις οποίες δε συνέβαινε απολύτως τίποτα μεταξύ τους! Στο Smallville όταν είναι μαζί ο Clark δε μπορεί και όταν δεν είναι τη σκέφτεται...

A ναι κάτι πήρε το μάτι μου!

Έσκασε μύτη και η Supergirl τώρα, μαθαίνω;;

Όταν έρθει και ο παπα-Στρουμφ ενημερώστε με! :p

(το έχουν χαλαρά παρακάνει!)

Όντως από υπόθεση/εξέλιξη της ιστορίας το έχουν παρακάνει. Όχι τόσο από το σε ποιο σημείο έχουν φτάσει, όσο το πόσο αργά φτάσαμε εδώ, πόσα μουφοεπεισόδια περάσαμε, και πόσο επιφανειακά αγγίξαν κάποια θέματα (Zod, Justice League, ...)

To καλό με το Smallville είναι ότι σοβάρεψε κάπως από την πέμπτη season και μετά. Αυτό είναι και το κακό με τις 4 πρώτες season (αν και για μικρότερες ηλικίες ίσως να ήταν και καλό). Επίσης κακό το ότι τα επεισόδια γιόμες είναι μεγάλες φόλες (μερικές φορές ακόμα και ένα επεισόδιο πριν το φινάλε). Και για κάποιο λόγο τα πρώτα επεισόδια κάθε season σπάνια ανταποκρίνονται στις προσδοκίες που δημιούργησε το φινάλε της περασμένης season. Νομίζω ότι πλέον πάντως οι περισσότεροι fan θέλουν να λήξει κάπου όλο αυτό και είναι περίεργοι πού ακριβώς θα το λήξουν τελικά...

Όντως από υπόθεση/εξέλιξη της ιστορίας το έχουν παρακάνει. Όχι τόσο από το σε ποιο σημείο έχουν φτάσει, όσο το πόσο αργά φτάσαμε εδώ, πόσα μουφοεπεισόδια περάσαμε, και πόσο επιφανειακά αγγίξαν κάποια θέματα (Zod, Justice League, ...)

To καλό με το Smallville είναι ότι σοβάρεψε κάπως από την πέμπτη season και μετά. Αυτό είναι και το κακό με τις 4 πρώτες season (αν και για μικρότερες ηλικίες ίσως να ήταν και καλό). Επίσης κακό το ότι τα επεισόδια γιόμες είναι μεγάλες φόλες (μερικές φορές ακόμα και ένα επεισόδιο πριν το φινάλε). Και για κάποιο λόγο τα πρώτα επεισόδια κάθε season σπάνια ανταποκρίνονται στις προσδοκίες που δημιούργησε το φινάλε της περασμένης season. Νομίζω ότι πλέον πάντως οι περισσότεροι fan θέλουν να λήξει κάπου όλο αυτό και είναι περίεργοι πού ακριβώς θα το λήξουν τελικά...

Κοίτα έτσι που το έχουν κάνει (ο Clark ξέρει τη Lois, ήταν φίλος με τον Lex, γουστάρει τη Lana, έχει πολύ στενές επαφές με την Daily Planet κτλ) δε νομίζω πως ΜΠΟΡΟΥΝ πλέον να δώσουν ένα τέλος που να ικανοποιεί κανέναν και λυπάμαι που το λέω γιατί κάποτε το Smallville, μου άρεσε πολύ... Μέχρι την 3η-4η σεζόν όμως. Μετά άρχισαν κάτι επεισόδια που η Lana, η Lois και η Chloe γίνονταν μάγισσες και ανα δύο επεισόδια χώριζαν/τα ξανάφτιαχναν Lana και Clark + το ότι σκότωσαν τη μυθολογία για να βγουν τόσα επεισόδια.... και δε νομίζω πως και να τα δω πλέον θα μου αρέσουν...

Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια...

Η δύναμη της Lana είναι μεγάλη :love:

να ρωτήσω βρε παιδιά εσας που ξέρετε από ξένες σειρές: υπάρχει πουθενά το pushing daisies? εχει προβληθεί κάποιο επεισόδιο? αν ναι που μπορούμε να το δούμε? θα ήθελα να τη δω αυτή τη σειρά!

Yπάρχει στα torrent το preair του πιλότου.

Περίεργη σειρά. Μοιάζει με το Amelie.

Yπάρχει στα torrent το preair του πιλότου.

Περίεργη σειρά. Μοιάζει με το Amelie.

ευχαριστώ για την αμεση απαντηση! οντως το στυλ/αισθητική του ειναι αναμεσα αμελι κ τιμ μπαρτον, όπως μπορεσα να δω από τα τρέιλερ γι αυτό κ μου τράβηξε το ενδαφέρον!

@ Fernando_Sucre νομίζω έχει καθιερωθεί με την έννοια οτι το κονσεπτ μιας σειράς μπορεί να έχει αρχικά εγκριθεί (απο καναλια κ παραγωγούς) αλλά πρέπει να γυριστεί και να προβληθεί αυτό το δοκιμαστικό πρώτο επεισόδιο (που πρέπει να είναι σαν "οδηγός" κ να δίνει μια γεύση γι αυτά που θ ακολουθήσουν) πριν δοθεί στη σειρά το "πράσινο φως"...και αυτό θα γίνει μονο αν το κοινό εγκρίνει τον πιλότο (γι αυτό κ τα πρώτα επεισ ειναι πιο εντυπωσιακά απο τα επόμενα) ειναι η προνοητικότητα των ξενων καναλιών ωστε να αποφεύγουν ασκοπα εξοδα (να γυριζουν επεισόδια σειρών που θα κοπούν στο 5ο επεισόδιο πχ, όπως γίνεται εδώ)

βλεπε βικιπαίδεια για περισσότερα http://en.wikipedia.org/wiki/Television_pilot

Η σειρά Gossip Girl για εμένα είναι πλέον αγαπημένη. Ελπίζω να ανέβουν λίγο τα ratings για να μην την χάσουμε πρόωρα.

Τώρα όσον αφορά τις υπόλοιπες...

Eίδα πριν λίγο το Moonlight και το Cavemen...άστο καλύτερα.

Το Journeyman είναι ένα μικρό διαμαντάκι και πάει καλά. Επίσης Reaper, Californication, Dirty Sexy Money (απίστευτο γέλιο!), Chuck και Αliens In America καλά με το Chuck να υπερέχει...το Pushing Daisies μου φαίνεται λίγο περίεργο αλλά θα του δώσω μια ευκαιρία.

Namaste!

υπαρχει καμια σειρα καλη σειρα στο εξωτερικο που να παιζεται 10+ χρονια? οπως εμεις εχουμε τη Λαμψη...

υπαρχει καμια σειρα καλη σειρα στο εξωτερικο που να παιζεται 10+ χρονια? οπως εμεις εχουμε τη Λαμψη...

Άλλο σειρά, άλλο σαπουνόπερα. Διευκρίνισέ το. Και ας μείνουμε καλύτερα on topic.

Namaste!

Άλλο σειρά, άλλο σαπουνόπερα. Διευκρίνισέ το. Και ας μείνουμε καλύτερα on topic.

οτι ναι(εκτος απο κωμωδια) και να εχει πολλες σεζον!!:)

Το Days of Our Lives.

Παίζεται 42 χρόνια και μέχρι και εξορκισμοί έχουν γίνει!

Αν παίζεται για πάνω από 10 χρόνια τότε δεν είναι καλή...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

E.R. φυσικά! Πολύ καλή σειρά, ακόμα βραβεύεται, κάποια στιγμή σκέφτομαι να δω τις υπόλοιπες season (γιατί έχω μείνει πολυυυύ πίσω).

Edit: Επιπλέον ==>

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_longest_running_U.S._television_series

http://www.angelfire.com/trek/proutsy/

Αν παίζεται για πάνω από 10 χρόνια τότε δεν είναι καλή...

+1

Jumping the Shark

Από τα καινούρια, το Back to You με τον Kelsey Grammer (Frasier) είναι αρκετά καλό για παραδοσιακού τύπου sitcom.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.