gkr41 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά από αυτά που έγραψες, αλλά θα ήθελα να διευκρινήσω πως άλλο τραγούδι είναι το «Ievan Polkka» (ή «Ieva's Polka») και άλλο το «Dolly Song». :) Απλώς και τα 2 βασίστηκαν στο ίδιο Φινλανδικό παραδοσιακό τραγούδι. :) Σε χορευτικές εκδόσεις, εκτός από το «Dolly Song» υπάρχουν και remixes του «Ievan Polkka». :) Αυτό εννοούσα φυσικά. Τι στο καλό, τόσο ακατανόητο ποστ έγραψα πάλι; :p Leva's Polka (με L) είναι το σωστό mispelling (ωραία έκφραση :p) Ναι, αλλά είναι διαφορετικά τραγούδια από άλλους καλλιτέχνες, άλλη παραγωγή και όχι το ίδιο που κυκλοφόρησε με άλλο τίτλο. :) Αυτό ήθελα να διευκρινήσω. :) Ακριβώς ΥΓ. Αναφέρθηκε κ παλαιότερα το link και μου φαίνεται ταιριάζει να προηγήθηκε του άλλου. Nope. Το Leekspin ήταν το original. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 The Whitest Boy Alive - Dreams thx ;) http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Ναι, αλλά είναι διαφορετικά τραγούδια από άλλους καλλιτέχνες, άλλη παραγωγή και όχι το ίδιο που κυκλοφόρησε με άλλο τίτλο. :) Αυτό ήθελα να διευκρινήσω. :) Εσύ καλά κάνεις και σωστά τα λες. Εγώ ήθελα απλά να πω οτι έχουν πάρει τα samples των Loituma και κυρίως να πετάξω το link για τους στίχοι να δούμε και τι λέει τεσπά το άσμα τούτο. ;) Nope. Το Leekspin ήταν το original. Αν πήγες από τους πρώτους εκεί δεν το ξέρω (!!) αλλά αν το βλέπεις στο Wikipedia (κ μη νομίζεις δεν είναι πάντα σωστά αυτά που γράφουν) ακόμα κι εκεί δεν ξέρουν ποιά ήταν η αρχική πηγή. Απλά βλέπω τα δύο flash και από την ποιότητα και μόνο μου φαίνεται οτι το αρχικό είναι πιο ολοκληρωμένο οπότε... Όχι οτι τρέχει και τίποτα βέβαια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Σε ένα animation είναι πολύ πιο εύκολο είναι να βάλεις ένα layer από πάνω, από το να προσπαθήσεις να αφαιρέσεις στοιχεία, πράγμα μας λέει πως το ολοκληρωμένο, συνηθως είναι και η "απομίμιση". Η ποιότητα δε λέει κάτι. Φαίνεται πως αυτό που έδωσα εγώ έχει γίνει stretched από το κανονικό gif το οποίο έχει πολύ μικρότερες διαστάσεις. Και με ένα πρόχειρο search πάντως που έκανα, παντού αναφέρεται το κορίτσι με το κρεμμύδι και όχι το ρολόι το οποίο είναι μάλλον παραλλαγή. Ωραία θέμα πιάσαμε πάλι :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Της Κοκκινου το καινουριο το "τσιφτετελε" ξερει κανεις πως το λενε? ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Της Κοκκινου το καινουριο το "τσιφτετελε" ξερει κανεις πως το λενε? Μαλλον εννοεις το καινουριο ασμα της,λεγεται "Κι αλλο".Εχει βγαλει ακομα ενα,ντουετο με τον Πετρελη,επισης τσιφτετελε,λεγεται "αδιαφορος". Γενικα μιλαμε για τονους πχιοτητας.... Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Αυτό εννοούσα φυσικά. Τι στο καλό, τόσο ακατανόητο ποστ έγραψα πάλι; :p Leva's Polka (με L) είναι το σωστό mispelling (ωραία έκφραση :p) Ακριβώς Nope. Το Leekspin ήταν το original. Κοίτα, υπάρχει και το ενδεχόμενο εγώ να μην κατάλαβα καλά τί έγραψες, όπως είπα και στο αρχικό μου post. :p «Σωστό mispelling» :lol: :p Μια μέρα που ήταν νύχτα κι έβρεχε χωρίς νερό, έτρεχα χωρίς να τρέχω, φίλε μου για να σε βρω Και σε βρήκα καθισμένο, όρθιο σε μια μηλιά, να μαζεύεις μανταρίνια από μια πορτοκαλιά. :lol: Και που λες, σχετικά με το «Leekspin», από όσο διάβασα, ο δημιουργός του το εμπνεύστηκε όταν άκουσε το τραγούδι των Loituma. Έτσι κι έγινε διάσημο και των Loituma. Γι αυτό άλλωστε το «Leekspin» είναι γνωστό και ως «Loituma Girl». Όσο για το «Dolly Song» αυτό όντως εμπνεύστηκε από το flashάκι γι αυτό και παίζει και στο background του clip. Η 1η εκτέλεση του τραγουδιού ειναι το 1938 από τον Matti Jurva. Διάσημος τραγουδιστής στη Φινλανδία, στην εποχή του. Σα να λέμε ο Νίκος Γούναρης ένα πράγμα. :p Το έχουν ερμηνεύσει και άλλοι από τότε μέχρι και σήμερα. Οπότε η σειρά των εκτελέσεων έχει κάπως έτσι: Matti Jurva > Διάφοροι > Loituma > Orihime Inoue (Loituma Girl or Leekspin) > Holly Dolly Και αυτά. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Αλάνια, αυτό σας λέει τίποτα; :cool: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Mιας και λέτε για loituma αυτό παίζει;:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Mιας και λέτε για loituma αυτό παίζει;:D Τί εννοείς; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damien13 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Εχω σκαλωσει με ενα τραγουδι που εχω πετυχει να το παιζει ο Red, αλλα δυστυχως το εχω πετυχει μονο σε Non-stop, οποτε δεν μπορεσα να τους παρω να ρωτησω ποιο ειναι... Οι στιχοι πανε καπως ετσι: "With the world you can feel, there's no world you can see, yes it can...". Το τραγουδαει αντρας, αλλα οι στιχοι σιγουρα ειναι λαθος, γιατι μετα απο απειρο googling δεν το εχω εντοπισει, αν και καθε φορα που το ακουω αυτους τους στιχους καταλαβαινω μονο. Καμια ιδεα??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 The Whitest Boy Alive - Dreams kalispera!epeidi to psaxnw k egw ayto to kommati,mipws kserei poio apo to dreams?giati den yparxei kanena omwnymo mesa sto cd..thank you [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainbow_326 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 auto to kommati to anagnwrizei kaneis? --> agnwsto-kommati ta logia pou den akougodai kala lene: oh baby,when you dance you drive me crazy,he is thinking of it maybe,doing it on the dancefloor ,to leei ginaika kai einai electro house! thanks! :cool: dj iN A diFFeRent woRLd ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μηπως ξερει κανεις να μου πει, πως λεγεται το τραγουδι των Going Through, στο οποιο στο ρεφραιν που τραγουδαει μια γυναικα λεει σε καποια στιγμη: Γιατι δεν επαψα στιγμηηηη να σ' αγαπωωωω... Επισης, θελω να μου πει καποιος ποιο απο τα απειρα remix ειναι αυτο που ακουγεται στα ραδιοφωνα? Ο λογος για το τραγουδι της "Σοφιας Βοσσου - Ανοιξη"... Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μηπως ξερει κανεις να μου πει, πως λεγεται το τραγουδι των Going Through, στο οποιο στο ρεφραιν που τραγουδαει μια γυναικα λεει σε καποια στιγμη: Γιατι δεν επαψα στιγμηηηη να σ' αγαπωωωω... Goin' Through - Το Τραγουδι μου (Θυμαμαι) Επισης, θελω να μου πει καποιος ποιο απο τα απειρα remix ειναι αυτο που ακουγεται στα ραδιοφωνα? Ο λογος για το τραγουδι της "Σοφιας Βοσσου - Ανοιξη"... Φανταζομαι θα εχεις βρει στο internet το "Ανοιξη" με πολλα διαφορετικα ονοματα remix... Εγω απο περιεργια ειχα κατεβασει ενα "Ανοιξη Remix 2006" κι ενα "Ανοιξη DJ ******* Remix" και ηταν και τα δυο η ιδια γνωστη dance διασκευη του κομματιου που παιζουν τα ραδιοφωνα... Με την σειρα μου να ζητησω κι εγω εναν τιτλο... Παιζει στα σποτακια του KissFM που λενε "μουσικη απο τα 80's , 90's και το σημερα" το κομματι που παιζει την ωρα που λεει 90's το τραγουδαει αντρας και νομιζω οτι καπου μαλλον στο ρεφρεν λεει "like a flower ..... to the moon... my babe" αυτα εχω προλαβει να συγκρατησω.... Δεν ειναι γρηγορο κομματι ουτε ροκ... Ψιλοslow κατασταση... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Με την σειρα μου να ζητησω κι εγω εναν τιτλο... Παιζει στα σποτακια του KissFM που λενε "μουσικη απο τα 80's , 90's και το σημερα" το κομματι που παιζει την ωρα που λεει 90's το τραγουδαει αντρας και νομιζω οτι καπου μαλλον στο ρεφρεν λεει "like a flower ..... to the moon... my babe" αυτα εχω προλαβει να συγκρατησω.... Δεν ειναι γρηγορο κομματι ουτε ροκ... Ψιλοslow κατασταση... Savage Garden - To The Moon And Back? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phantom Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μήπως ξέρει κανένας ένα oriental κομμάτι που ίσως το λέει η madonna και λέει την λέξη angel; ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an. ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 kalispera!epeidi to psaxnw k egw ayto to kommati,mipws kserei poio apo to dreams?giati den yparxei kanena omwnymo mesa sto cd..thank you 1000 sorries! (Κακό copy - paste) The Whitest Boy Alive - Burning Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Savage Garden - To The Moon And Back? Ω, ναι αυτο ειναι..:) ... 1000 ευχαριστω Χρηστο..!!:cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 kai mia kai milame gia savage garden eihe kanei epituhia to break me, shake me pou einai ena polu kalo kommati gia opoion endiaferetai. [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 1000 sorries! (Κακό copy - paste) The Whitest Boy Alive - Burning Thank you! [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Φανταζομαι θα εχεις βρει στο internet το "Ανοιξη" με πολλα διαφορετικα ονοματα remix... Εγω απο περιεργια ειχα κατεβασει ενα "Ανοιξη Remix 2006" κι ενα "Ανοιξη DJ ******* Remix" και ηταν και τα δυο η ιδια γνωστη dance διασκευη του κομματιου που παιζουν τα ραδιοφωνα... Τελικα, εχεις δικιο. Κατεβασα δυο remix τα οποια εχουν διαφορετικα ονοματα, και ηταν ακριβως το ιδιο τραγουδι... Thnx παντως... ;) Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτά τα κομμάτια; http://rapidshare.com/files/3098892/__923___943___963___964___945_.zip.html Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτά τα κομμάτια; http://rapidshare.com/files/3098892/__923___943___963___964___945_.zip.html To 5o ειναι: Εισβολεας Feat. Taki-Tsan O-Live & LP - Ολοι Μαζι (8th Wonder) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Έκανα search με τους πιθανούς τίτλους κ με τον πιθανό ερμηνευτή αλλά δεν βγήκε τίποτα, so....Λοιπόν... Ψάχνω ένα τραγουδάκι που το τραγουδάνε μια κοπέλα κ ένας άντρας (δεν είμαι σίγουρος, αλλά η φωνή του μου έμοιαζε με τον Φάμελο) κ στο ρεφρέν λέει: " Παρε με ψηλά, δωσ' μου φτερα, να σ'ακολουθήσω..." Μήπως το ξέρει κάποιος-α? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts