Mbokota Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 http://rapidshare.de/files/24022003/Sampler.amr.html Μπορείτε να μου πείτε ποιό είναι αυτό το τραγούδι; Ακούγεται στο επεισόδιο των Απαράδεκτων"I am, you are Thanasis", γι'αυτό και στην αρχή ακούγεται ομιλία αλλά θεώρησα σωστό πως πρέπει να ακούγεται όλο το απόσπασμα. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonam_86 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 kalispera paidia elpizo na boresete na me voithisete... psaxno ena tragoudaki se stil dance alla pio iremo adrika fonitika pou leei sto refren love me love me cause inside it's snowing (h kati tetio). Exei poli xaraktiristiki melodia kai se osa clubs k cafe exo paei to teleftaio kairo to akouw sinexeia thanks prokatavolika σιγα μωρε.. Στην Ελλάδα ζούμε . . . :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 kalispera paidia elpizo na boresete na me voithisete... psaxno ena tragoudaki se stil dance alla pio iremo adrika fonitika pou leei sto refren love me love me cause inside it's snowing (h kati tetio). Exei poli xaraktiristiki melodia kai se osa clubs k cafe exo paei to teleftaio kairo to akouw sinexeia thanks prokatavolika "Morandi - Love Me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonam_86 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 xilia thanks samoapark! afto itan!! :) σιγα μωρε.. Στην Ελλάδα ζούμε . . . :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ξερει κανεις ποιο ειναι αυτο http://rapidshare.de/files/24086401/__919___967___959___947___961___940___966___951___963___951_.amr.html ?? Ειναι και σε μια διαφημιση νομιζω ! Ευχαριστω! Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ξερει κανεις ποιο ειναι αυτο http://rapidshare.de/files/24086401/__919___967___959___947___961___940___966___951___963___951_.amr.html ?? Ειναι και σε μια διαφημιση νομιζω ! Ευχαριστω! Sarah Khider-Mermaid Song [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vana Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Καλησπέρα! Ψάχνω 2 τραγουδάκια. Το ένα ελληνικό, το τραγουδάει η Βανδή σε επανεκτέλεση αλλά δεν ξέρω τίτλο. Λίγα από τα λόγια του είναι:"και δεν θα σου λείπω γιατί θα 'ναι η ψυχή μου το τραγούδι της ερήμου που θα σ'ακολουθεί". Το δεύτερο είναι ένα ξένο, remix 2 τραγουδιών μαζί, το ένα εκ των οποίων κάτι λέει μέσα για pressure και το άλλο λέει got got got got the beat (->αυτό μου θυμίζει νομίζω ένα παλιό της Gloria Estefan). Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ Αρλέτα Μουσική: Λ. Παπαδόπουλος Στίχοι: Μ. Κριεζή Ακόμα κι αν φύγεις για το γύρο του κόσμου θα 'σαι πάντα δικός μου θα 'μαστε πάντα μαζί. Και δε θα σου λείπω... Συγκεκριμένα ειναι απο τον δίσκο της (τότε δεν υπηρχαν cd) τσάι γιασεμιου, που είχε βγει γύρω στο '85 αν θυμάμαι καλά. Ολα τα τραγούδια ειναι εξαιρετικά.. Πες μου ότι το πε η Βανδή !!! Ξέρεις το άλλο που λεει "Η πίκρα σήμερα δεν εχει σύνορα?":lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarhss Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 ρε παιδια μαι βοηθεια. τι τραγουδι προτεινετε για νεογεννητο μςρο για βιντεακι του?? ευχαριστω OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 ρε παιδια μαι βοηθεια. τι τραγουδι προτεινετε για νεογεννητο μςρο για βιντεακι του?? ευχαριστω Με το που διάβασα το post σου, μου ήρθε αυθόρμητα το: «Mecano - Hijo De La Luna». :) Και αν είναι και αγοράκι, ακόμα καλύτερα μιας και ο τίτλος σημαίνει: «Ο Γιος Του Φεγγαριού». :) Μπορείς να κατεβάσεις από εδώ ένα sample. :) Να σας ζήσει! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vana Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ Αρλέτα Πες μου ότι το πε η Βανδή !!! Ξέρεις το άλλο που λεει "Η πίκρα σήμερα δεν εχει σύνορα?":lol: Ευχαριστώ! Το έχω ακούσει και από Βανδή και από Κότσιρα είναι η αλήθεια. Από Αρλέτα ποτέ! Το δεύτερο το ξένο που ζήτησα το ξέρει κανείς;;;:worry: Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordosss Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Akousa prosfata se ena kalokairino club to Gunaikes apo Goin' Through alla me diaforetika logia... Oxi, den einai auto me th Pieridi.... Eixe mesa kapoia alla logia san diaskeui... Elege kapws "Gunaikes....megalos belas..." Any idea? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ευχαριστώ! Το έχω ακούσει και από Βανδή και από Κότσιρα είναι η αλήθεια. Από Αρλέτα ποτέ! Το δεύτερο το ξένο που ζήτησα το ξέρει κανείς;;;:worry: Mylo vs Miami Sound Machine - Doctor Pressure http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοηθειά σας στα παρακάτω κομμάτια. Sorry για την κακή ποιότητα εγγραφής. http://briefcase.pathfinder.gr/file/djjorgos/38811/534180 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vana Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Mylo vs Miami Sound Machine - Doctor Pressure :up: Αυτό είναι! Ευχαριστώ!!! Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοηθειά σας στα παρακάτω κομμάτια. Sorry για την κακή ποιότητα εγγραφής. http://briefcase.pathfinder.gr/file/djjorgos/38811/534180 001: Όναρ-Μη φύγεις http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 001: Όναρ-Μη φύγεις Thnx a lot:up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ένα dance remix του "Hello" του Lionel Richie μήπως το ξέρει κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοηθειά σας στα παρακάτω κομμάτια. Sorry για την κακή ποιότητα εγγραφής. http://briefcase.pathfinder.gr/file/djjorgos/38811/534180 Eγγρ3 - Trilogy - Τα Μυστικα Μου( No me dejas) My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοηθειά σας στα παρακάτω κομμάτια. Sorry για την κακή ποιότητα εγγραφής. http://briefcase.pathfinder.gr/file/djjorgos/38811/534180 Πωωωωωωωωωωωω! Γύρισα τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω!! Στο Εγγρ005 η μουσική είναι δανεισμένη από το Crystal Waters - La la dee, το οποίο άκουγα φανατικά στο γυμνάσιο και είναι το πρώτο singlάκι που αγόρασα....... Σ'ευχαριστώ που με έκανες να θυμηθώ πόσο ΓΡΙΑ είμαι! (Τρέμε Βίσση...) :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 ψάχνω τον τιτλο ενός τραγουδιού εδώ και πολύ καιρό,και ενώ παίζεται πολύ στο radio dj, red fm, best, δεν εχω ακουσει να λενε ποιος το λεει! παει καπως ετσι: maybe you are right, baby i was lonely, i dont wan'a fight,... i 'been sorry ειναι γνωστο, οι περισσοτεροι το εχετε ακουσει! οι στιχοι μπορει να μην ειναι ολοσωστοι,αλλα οσο προλαβα να καταλαβω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 ψάχνω τον τιτλο ενός τραγουδιού εδώ και πολύ καιρό,και ενώ παίζεται πολύ στο radio dj, red fm, best, δεν εχω ακουσει να λενε ποιος το λεει! παει καπως ετσι: maybe you are right, baby i was lonely, i dont wan'a fight,... i 'been sorry ειναι γνωστο, οι περισσοτεροι το εχετε ακουσει! οι στιχοι μπορει να μην ειναι ολοσωστοι,αλλα οσο προλαβα να καταλαβω.. Ringside - Tired Of Being Sorry "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 thanks DesertSMisSRaiN! αρχισε το downloading.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlSom Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Proteinw to kommati: "Fwteini ft. Nivo - Logia apo pilo" K twra sto psito! Thlew antiprotaseis, gia club-okommata.. Dld sto stil The drill - The drill (Paolo Bolognessi) <- Afti i ekdosi einai by far i kalyteri Pakito - Living On Video Tom Snare ft. Pakito - Livning On Philosophy Ottomix - Raggasex Yves Larock - Zookey (Lift Your Leg Up) (Africanism All Stars Remix-Full Vox) [Ola afta ta proteinw kiolas se osous den ta kseroun] Exete antistoixa kommatia na proteinete? E? E? E? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Παιδιά 2 τραγουδάκια -Ένα που το ερμηνεύει ο Πορτοκάλογλου και λέει θα μαι πάντα εδώ να φυλάω αυτά που ξέχασες,δεν σε συγχωρώ -Και η ροκ διασκευή του what a wonderful world Ξέρει κανείς τίτλους?thnx! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts