samoapark Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Φίλε samoapark η σκηνή ειναι ακριβώς αυτή. Νομίζω οτι το συγκεκριμένο κομμάτι ξαναακούγεται στη σκηνή που ο Τσάκωνας κάνει τον υπνοβάτη και περιφέρεται στους κοιτώνες...:lol: Ως προς τον δημιουργό του είναι πολύ πιθανό να έχεις δίκιο. Ωστόσο, δεν γνωρίζω αν έχει βγει soundtrack με την μουσική της ταινίας, ούτε αν το κομμάτι περιλήφθηκε σε κάποια δισκογραφική δουλειά. Έχεις καμία διαφορετική ενημέρωση; Ευχαριστώ για την απάντηση! Μόνο σε βιντεοταινία υπάρχει φίλε. Το κομμάτι που λες ανήκει σ' αυτόν που έγραψε τη μουσική της ταινίας - δεν είναι κάποιο τραγούδι των 80's κλπ. Τώρα αν θες να το γράψεις ντε και καλά, θα πρέπει να πάρεις τη βιντεοκασσέτα να την περάσεις στο pc, video edit και δε συμμαζεύεται... και κατόπιν να απομονώσεις το σημείο της ταινίας και να "τραβήξεις" το τραγουδάκι που θες:) Έχεις τέτοια καψούρα...???:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syndikos Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Καλησπέρα κι απο εμένα παιδιά! Εχω κι εγώ ένα δύσκολο... Ελληνικό τραγουδάκι, εποχής 1999 - 2000. Το ερμηνεύει γυναίκα με φωνή σαν της Κοκκίνου (της τότε εποχής). Ο στίχος έχει ως εξής : "Μην περιμένεις να σου κάνω ουτε παράπονο γι αυτο το άδικο το φέρσιμό σου τ' άπονο, λέω καλύτερα κούκλα να γίνω κι οσο για σένανε υπόσχεση σου δίνω πως σε αφήνω!" Ειναι λίγο χαζό, αλλά αποτελούσε κλασικό τραγουδάκι που έπαιζε συνέχεια στο CAFE MERCEDES κατά το χειμώνα του 2000... Όποιος ειναι φαν της εποχής και του μαγαζιου, παρακαλώ πολύ να βοηθήσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Παιδια ειναι ενα κομματι που κυκλοφορεί γνωρίζω τον τίτλο αλλα στο περίπου, μήπως κανείς.... vale del arm ή van delarm απο Nick Marco ή Lick Marko όλα στο περίπου ??? Luc Margeaux - Vallee Des Larmes.Ayto prepei na les...;) BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ψάχνω ένα ελληνικό τραγούδι που λέει τα παρακάτω: "Η αγάπη σου (ή μου, δεν θυμάμαι) δεν μένει πια εδώ ....... παραμύθια του ανέμου και της χαλιμάς" Πιθανότατα είναι η Παπαρίζου. Ποιος το ξέρει; Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ψάχνω ένα ελληνικό τραγούδι που λέει τα παρακάτω: "Η αγάπη σου (ή μου, δεν θυμάμαι) δεν μένει πια εδώ ....... παραμύθια του ανέμου και της χαλιμάς" Πιθανότατα είναι η Παπαρίζου. Ποιος το ξέρει; Mια χαρά τα είπες: Ελενα Παπαρίζου - Η αγάπη σου δε μένει πια εδώ :) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 http://www.fundz.ru/obschee/risunki-peskom-2.html Ξερει κανεις ποιο τραγουδι παιζει στο παραπανω video? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ovidius_ Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Καλησπέρα κι απο εμένα παιδιά! Εχω κι εγώ ένα δύσκολο... Ελληνικό τραγουδάκι, εποχής 1999 - 2000. Το ερμηνεύει γυναίκα με φωνή σαν της Κοκκίνου (της τότε εποχής). Ο στίχος έχει ως εξής : "Μην περιμένεις να σου κάνω ουτε παράπονο γι αυτο το άδικο το φέρσιμό σου τ' άπονο, λέω καλύτερα κούκλα να γίνω κι οσο για σένανε υπόσχεση σου δίνω πως σε αφήνω!" Ειναι λίγο χαζό, αλλά αποτελούσε κλασικό τραγουδάκι που έπαιζε συνέχεια στο CAFE MERCEDES κατά το χειμώνα του 2000... Όποιος ειναι φαν της εποχής και του μαγαζιου, παρακαλώ πολύ να βοηθήσει! Εισαι σίγουρος οτι δεν είναι της Κοκκίνου; Είχε κάτι τέτοια χαριτωμένα στο δίσκο εκείνο με την "Αντρική κολώνια"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zutzu Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 hello paidia...mpainw sto site http://www.afireinside.net t opoio einai tou sygkrothmatos AFI k paizei ena soundtrack ...balada tha elega..wraia melwdia pou mpainei k kithara meta k ginetai akoma pio teleio...prepei na einai tragoudi twn AFI h aplo soundtrack...de to vriskw omws:( ...an akouei kapoios AFI k to kserei as me vohthhsei please..eyxaristw prokatavolika! me ektimhsh,stefania Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. April 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Προσπαθήστε όσο μπορείτε τις αναζητήσεις τραγουδιών διαφημίσεων, εκπομπτών και ταινιών να τις κάνετε στο κατάλληλο θέμα :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ποιος καλός χρήστης θα μου πει τον τίτλο του τραγουδιού της Ελ. Αρβανιτάκη, που τραγουδάει σαν παρανοϊκή «τι λείπει, τι φταίει» κλπ; ;) Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "τι λείπει" και βρίσκεται στο soundtrack της ταινίας Μπραζιλέρο. Υπάρχει και ένα ορχηστρικό στο ίδιο cd με την ίδια μουσική που λέγεται "σούστα ρέηβ" και το προτιμώ προσωπικά γιατί γλυτώνω την υστερία της Ελευθερίας :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Εισαι σίγουρος οτι δεν είναι της Κοκκίνου; Είχε κάτι τέτοια χαριτωμένα στο δίσκο εκείνο με την "Αντρική κολώνια"... Της Εφης Σαρρη ειναι αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ξέρει κανείς ποιος τραγουδάει την αυθεντική εκτέλεση του ''Μείνε'' της Νάνσυ Αλεξιάδη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihales Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Luc Margeaux - Vallee Des Larmes.Ayto prepei na les...;) Ωραίοοοοοοοοοος, με αυτα τα Γαλλικά καταμπερδεύτηκα Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Εχμ... το καινούριο τραγουδάκι (παίζει κατ' αποκλειστικότητα στο MAD) του NiVo με τίτλο Καλημέρα Ελλάδα το έχει κανείς; Έχω τρελαθεί με τη μουσική του. Ψάχνω στα «γνωστά καταστήματα» αλλά εις μάτην. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι αλλά δεν ξέρω το όνομα. Μπιτάκι είναι και λέει κάποια στιγμή "If you want to be rich you have to be a bitch". Δεν ξέρω κατα πόσο μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό αλλά μόνο αυτό ξέρω... Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι αλλά δεν ξέρω το όνομα. Μπιτάκι είναι και λέει κάποια στιγμή "If you want to be rich you have to be a bitch". Δεν ξέρω κατα πόσο μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό αλλά μόνο αυτό ξέρω... Wonderland Avenue-White Horse κομματάρα!!!! You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Wonderland Avenue-White Horse κομματάρα!!!! Μπραβο ρε crazy_4! Ευχαριστώ πολύ!! Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 το γνωστο i am blue ποιος το λεει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 το γνωστο i am blue ποιος το λεει? Egw pantws 8a elega oti einai 1 panarxaio :X blue da ba dee -Eiffel 65 :p:p p.s oti na nai.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ovidius_ Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Ξέρει κανείς ποιος τραγουδάει την αυθεντική εκτέλεση του ''Μείνε'' της Νάνσυ Αλεξιάδη; Γιώργος Καμπουρίδης - Μείνε κοντά μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Egw pantws 8a elega oti einai 1 panarxaio :X blue da ba dee -Eiffel 65 :p:p p.s oti na nai.... αυτο ειναι!!!thanks a lot!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonam_86 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Hello! Ακουσα πριν λιγο καιρο ενα ωραιο τραγουδακι - beatακι με το ρυθμο του living in cyberspace των 2 brothers on the 4th floor, ακριβως ο ιδιος ρυθμος ομως, μονο που ειχε το σφυριγμα (σαν το killer's song):wacko: ... Any ideas??? :confused: σιγα μωρε.. Στην Ελλάδα ζούμε . . . :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiestos_7 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Paides mipws kserei kaneis pws legetai to tragoudi ths ******zou-H Agapi Sou Den Menei Pia Edw se kseno?To akousa xthes kai porwthika!!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Paides mipws kserei kaneis pws legetai to tragoudi ths ******zou-H Agapi Sou Den Menei Pia Edw se kseno?To akousa xthes kai porwthika!!!!:) Demet Akalin - Adam Gibi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ:ENA PALIO TRAGOUDI SAN TO SUMMER JAM POU MILAEI ENAS BRAZILIANOS POIO EINAI?KAI EPISIS ENA ALLO POU MOIAZEI ME TO REMEMBER ALLA ME PERISSOTERO BEAT. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts