Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [V]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε samoapark η σκηνή ειναι ακριβώς αυτή. Νομίζω οτι το συγκεκριμένο κομμάτι ξαναακούγεται στη σκηνή που ο Τσάκωνας κάνει τον υπνοβάτη και περιφέρεται στους κοιτώνες...:lol: Ως προς τον δημιουργό του είναι πολύ πιθανό να έχεις δίκιο. Ωστόσο, δεν γνωρίζω αν έχει βγει soundtrack με την μουσική της ταινίας, ούτε αν το κομμάτι περιλήφθηκε σε κάποια δισκογραφική δουλειά. Έχεις καμία διαφορετική ενημέρωση;

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Μόνο σε βιντεοταινία υπάρχει φίλε. Το κομμάτι που λες ανήκει σ' αυτόν που έγραψε τη μουσική της ταινίας - δεν είναι κάποιο τραγούδι των 80's κλπ. Τώρα αν θες να το γράψεις ντε και καλά, θα πρέπει να πάρεις τη βιντεοκασσέτα να την περάσεις στο pc, video edit και δε συμμαζεύεται... και κατόπιν να απομονώσεις το σημείο της ταινίας και να "τραβήξεις" το τραγουδάκι που θες:) Έχεις τέτοια καψούρα...???:rolleyes:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κι απο εμένα παιδιά!

Εχω κι εγώ ένα δύσκολο...

Ελληνικό τραγουδάκι, εποχής 1999 - 2000. Το ερμηνεύει γυναίκα με φωνή σαν της Κοκκίνου (της τότε εποχής). Ο στίχος έχει ως εξής :

"Μην περιμένεις να σου κάνω ουτε παράπονο

γι αυτο το άδικο το φέρσιμό σου τ' άπονο,

λέω καλύτερα κούκλα να γίνω

κι οσο για σένανε υπόσχεση σου δίνω

πως σε αφήνω!"

Ειναι λίγο χαζό, αλλά αποτελούσε κλασικό τραγουδάκι που έπαιζε συνέχεια στο CAFE MERCEDES κατά το χειμώνα του 2000...

Όποιος ειναι φαν της εποχής και του μαγαζιου, παρακαλώ πολύ να βοηθήσει!

Παιδια ειναι ενα κομματι που κυκλοφορεί γνωρίζω τον τίτλο αλλα στο περίπου, μήπως κανείς....

vale del arm ή van delarm απο Nick Marco ή Lick Marko όλα στο περίπου

???

Luc Margeaux - Vallee Des Larmes.Ayto prepei na les...;)

BMW RULES

Ψάχνω ένα ελληνικό τραγούδι που λέει τα παρακάτω:

"Η αγάπη σου (ή μου, δεν θυμάμαι) δεν μένει πια εδώ ....... παραμύθια του ανέμου και της χαλιμάς"

Πιθανότατα είναι η Παπαρίζου. Ποιος το ξέρει;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Ψάχνω ένα ελληνικό τραγούδι που λέει τα παρακάτω:

"Η αγάπη σου (ή μου, δεν θυμάμαι) δεν μένει πια εδώ ....... παραμύθια του ανέμου και της χαλιμάς"

Πιθανότατα είναι η Παπαρίζου. Ποιος το ξέρει;

Mια χαρά τα είπες: Ελενα Παπαρίζου - Η αγάπη σου δε μένει πια εδώ :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Καλησπέρα κι απο εμένα παιδιά!

Εχω κι εγώ ένα δύσκολο...

Ελληνικό τραγουδάκι, εποχής 1999 - 2000. Το ερμηνεύει γυναίκα με φωνή σαν της Κοκκίνου (της τότε εποχής). Ο στίχος έχει ως εξής :

"Μην περιμένεις να σου κάνω ουτε παράπονο

γι αυτο το άδικο το φέρσιμό σου τ' άπονο,

λέω καλύτερα κούκλα να γίνω

κι οσο για σένανε υπόσχεση σου δίνω

πως σε αφήνω!"

Ειναι λίγο χαζό, αλλά αποτελούσε κλασικό τραγουδάκι που έπαιζε συνέχεια στο CAFE MERCEDES κατά το χειμώνα του 2000...

Όποιος ειναι φαν της εποχής και του μαγαζιου, παρακαλώ πολύ να βοηθήσει!

Εισαι σίγουρος οτι δεν είναι της Κοκκίνου; Είχε κάτι τέτοια χαριτωμένα στο δίσκο εκείνο με την "Αντρική κολώνια"...

hello paidia...mpainw sto site http://www.afireinside.net t opoio einai tou sygkrothmatos AFI k paizei ena soundtrack ...balada tha elega..wraia melwdia pou mpainei k kithara meta k ginetai akoma pio teleio...prepei na einai tragoudi twn AFI h aplo soundtrack...de to vriskw omws:( ...an akouei kapoios AFI k to kserei as me vohthhsei please..eyxaristw prokatavolika!

me ektimhsh,stefania

Προσπαθήστε όσο μπορείτε τις αναζητήσεις τραγουδιών διαφημίσεων, εκπομπτών και ταινιών να τις κάνετε στο κατάλληλο θέμα :)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Ποιος καλός χρήστης θα μου πει τον τίτλο του τραγουδιού της Ελ. Αρβανιτάκη, που τραγουδάει σαν παρανοϊκή «τι λείπει, τι φταίει» κλπ; ;)

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "τι λείπει" και βρίσκεται στο soundtrack της ταινίας Μπραζιλέρο. Υπάρχει και ένα ορχηστρικό στο ίδιο cd με την ίδια μουσική που λέγεται "σούστα ρέηβ" και το προτιμώ προσωπικά γιατί γλυτώνω την υστερία της Ελευθερίας :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Εισαι σίγουρος οτι δεν είναι της Κοκκίνου; Είχε κάτι τέτοια χαριτωμένα στο δίσκο εκείνο με την "Αντρική κολώνια"...

Της Εφης Σαρρη ειναι αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο!

Εχμ... το καινούριο τραγουδάκι (παίζει κατ' αποκλειστικότητα στο MAD) του NiVo με τίτλο Καλημέρα Ελλάδα το έχει κανείς; Έχω τρελαθεί με τη μουσική του. Ψάχνω στα «γνωστά καταστήματα» αλλά εις μάτην.
:shifty:

Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι αλλά δεν ξέρω το όνομα. Μπιτάκι είναι και λέει κάποια στιγμή "If you want to be rich you have to be a bitch". Δεν ξέρω κατα πόσο μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό αλλά μόνο αυτό ξέρω...
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι αλλά δεν ξέρω το όνομα. Μπιτάκι είναι και λέει κάποια στιγμή "If you want to be rich you have to be a bitch". Δεν ξέρω κατα πόσο μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό αλλά μόνο αυτό ξέρω...

Wonderland Avenue-White Horse

κομματάρα!!!!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Wonderland Avenue-White Horse

κομματάρα!!!!

Μπραβο ρε crazy_4! Ευχαριστώ πολύ!!

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Hello! Ακουσα πριν λιγο καιρο ενα ωραιο τραγουδακι - beatακι με το ρυθμο του living in cyberspace των 2 brothers on the 4th floor, ακριβως ο ιδιος ρυθμος ομως, μονο που ειχε το σφυριγμα (σαν το killer's song):wacko: ... Any ideas??? :confused:
σιγα μωρε.. Στην Ελλάδα ζούμε . . . :w00t:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...