astarti Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Αυτό με τα παιχνίδια το είχα κι εγώ μικρή.....ε, αφού οι άλλοι δεν τα πρόσεχαν κι έπρεπε να τα προστατέψω!:p Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Αυτό με τα παιχνίδια το είχα κι εγώ μικρή.....ε, αφού οι άλλοι δεν τα πρόσεχαν κι έπρεπε να τα προστατέψω!:p Εδώ εγώ σε ηλικία 3 ετών κατέστρεψα ενά τεράστιο Ferrari τηλεκατευθυνόμενο του αδερφού μου το ακριβώς επόμενο πρωί από τότε που του το έδωσαν και δεν είχε προλάβει ούτε ένα "βήμα" να κάνει. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Εδώ εγώ σε ηλικία 3 ετών κατέστρεψα ενά τεράστιο Ferrari τηλεκατευθυνόμενο του αδερφού μου το ακριβώς επόμενο πρωί από τότε που του το έδωσαν και δεν είχε προλάβει ούτε ένα "βήμα" να κάνει. εγω στην ιδια ηλικια με σενα ειχα βαλει φωτια στο χαλακι της κουζινας και καθομουνα και το κοιταζα.αλλη φορα (λιγο πιο μεγαλος)ειχα καψει κατι σακουλες....γενικα παντα ειχα μια πυρομανια που μου εχει μεινει ακομη... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Μια καλη-κακη συνηθεια που εχω ειναι οτι εδω και 15 χρονια δε μπορω να κοιμηθω αν δε παει η ωρα 4 το πρωι. Και ας ξυπναω μετα απο μια ωρα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Εγώ το φουκαριάρικο μικρό δεν είχα φοβίες και διάφορα. Αυτά που έκανα συνήθως είχαν σχέση με τον εαυτό μου. Π.χ. είχα ξυρίσει το ένα μου φρύδι......... Ευτυχώς δεν μου έμεινε κουσούρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Εγώ το φουκαριάρικο μικρό δεν είχα φοβίες και διάφορα. Αυτά που έκανα συνήθως είχαν σχέση με τον εαυτό μου. Π.χ. είχα ξυρίσει το ένα μου φρύδι......... Ευτυχώς δεν μου έμεινε κουσούρι. Κι εγώ είχα κουρέψει κάτι τσουλούφια από τα όμορφα μαλλάκια μου και μετά αναγκάστηκαν να μου τα πάρουν με την ψιλή:O και ήταν χειμώνας και κυκλοφορούσα συνέχεια με σκουφάκι:( @achileas Και πώς την παλεύεις άυπνος?:confused: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 φοβαμαι την igouana του αδερφου μου:cry: καθε βραδυ πριν πεσω παω και κοιταζω αν ειναι κλειστο το τζαμι της. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Μια καλη-κακη συνηθεια που εχω ειναι οτι εδω και 15 χρονια δε μπορω να κοιμηθω αν δε παει η ωρα 4 το πρωι. Και ας ξυπναω μετα απο μια ωρα. α θελω και εγω!!!! γαιτι αμ δεν κοιμηθω 10ωρο νιωθω αρρωστη Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Κι εγώ είχα κουρέψει κάτι τσουλούφια από τα όμορφα μαλλάκια μου και μετά αναγκάστηκαν να μου τα πάρουν με την ψιλή:O και ήταν χειμώνας και κυκλοφορούσα συνέχεια με σκουφάκι:( @achileas Και πώς την παλεύεις άυπνος?:confused: Συνηθεια,απο 1η γυμνασιου το κανω. Ξενυχτια δε το συζηταω. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 α θελω και εγω!!!! γαιτι αμ δεν κοιμηθω 10ωρο νιωθω αρρωστη Και εμενα η κοπελα μου οταν πεφτει στο κρεβατι ξερενεται. Καμια φορα την ξυπναω 4-5 το πρωι για να της πω να με ξυπνησει κατα τις 8,και τελικα τα καταφερνω και ξυπναω απο μονος μου και νομιζει οτι εχω μεινει αυπνος ολη νυχτα.:lol: Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Συνηθεια,απο 1η γυμνασιου το κανω. Ξενυχτια δε το συζηταω. Σαν κάτι φυτά που διαβάζουν ως τις 2; Εγώ καλός μαθητής είμαι, αλλά όχι κι έτσι. Πάντως κι εμένα μ'αρέσει το ξενύχτι. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το χειμώνα, από 1η γυμνασίου κοιμάμαι αργά και σταδιακά έχω φτάσει ως τώρα, και να κοιμηθώ 4:30πμ. Τώρα το καλοκαίρι που δεν έχω και τπτ, "ελεύθερο ωράριο";) Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Σαν κάτι φυτά που διαβάζουν ως τις 2; Εγώ καλός μαθητής είμαι, αλλά όχι κι έτσι. Πάντως κι εμένα μ'αρέσει το ξενύχτι. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το χειμώνα, από 1η γυμνασίου κοιμάμαι αργά και σταδιακά έχω φτάσει ως τώρα, και να κοιμηθώ 4:30πμ. Τώρα το καλοκαίρι που δεν έχω και τπτ, "ελεύθερο ωράριο";) Εγω δουλευω ομως,και κανω οτι κανω. Και δε διαβαζω για το σχολειο. Απλα συνηθειο. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Εγω δουλευω ομως,και κανω οτι κανω. Και δε διαβαζω για το σχολειο. Απλα συνηθειο. Εννοούσα τότε που πήγαινες 1η γυμνασίου. Δεν είπα ότι είσαι φυτό, ούτε πιστεύω ότι είσαι φυτό, γιατί δουλεύεις σε οικοδομή (έχω διαβάσει δικά σου post και πάνω κάτω έχω καταλάβει), πράγμα που καλός μαθητής δεν καταδέχεται να κάνει. Κι εγώ από συνήθειο μου έμεινε. Πάντως καθημερινές το χειμώνα αν δεν πάει 12- 12:30 δεν μπορώ να κοιμηθώ. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Εννοούσα τότε που πήγαινες 1η γυμνασίου. Δεν είπα ότι είσαι φυτό, ούτε πιστεύω ότι είσαι φυτό, γιατί δουλεύεις σε οικοδομή (έχω διαβάσει δικά σου post και πάνω κάτω έχω καταλάβει), πράγμα που καλός μαθητής δεν καταδέχεται να κάνει. Κι εγώ από συνήθειο μου έμεινε. Πάντως καθημερινές το χειμώνα αν δεν πάει 12- 12:30 δεν μπορώ να κοιμηθώ. Και ομως,ειδες που δεν ειναι ολα οπως φαινονται? Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Εγω δεν πιστευω να εχω κ πολλες φοβιες.. 1ον) Φοβαμαι τα φιδια 2ον) Φοβαμαι την μοναξια. Να μην μεινω ποτε μονος στη ζωη μου... 3ον) κ σημαντικοτερο: φοβαμαι τον θανατο. Οχι τοσο τον δικο μου, οσο τον πολυ κοντινων μου συγγενων. Μανα (κυριως), γιαγια (ειναι η μονη που μου απεμεινε απο παππουδες-γιαγιαδες κ ειναι κ σε μεγαλη ηλικια :cry: ) Δεν νομιζω να εχω καποια αλλη φοβια. Κοιμαμαι σε απολυτο σκοταδι. Οταν ειμαι μονος στο σπιτι ειμαι πολυ ανετος. Μαρεσει κιολας. Μπαλκονοπορτες ανοιχτες το καλοκαιρι κ ακλειδωτες τον χειμωνα. Την εξωπορτα δεν την κλειδωνουμε τα βραδια. Μονο οταν φευγουμε απο το σπιτι. Η περιοχη μου αλλωστε ειναι "ησυχη". Εχω μαθει απο το παλιο μου το σπιτι κ τις κατσαριδες δεν τις φοβαμαι καθολου αλλα τις σκοτωνω κατευθειαν. Αυτααα Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 3ον) κ σημαντικοτερο: φοβαμαι τον θανατο. Οχι τοσο τον δικο μου, οσο τον πολυ κοντινων μου συγγενων. Μανα (κυριως), γιαγια (ειναι η μονη που μου απεμεινε απο παππουδες-γιαγιαδες κ ειναι κ σε μεγαλη ηλικια :cry: ) αναποφευκτο Ηλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 αναποφευκτο Ηλια... Δυστυχως...:( Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Δυστυχως...:( μην ανησυχεις, βρισκεις δυναμη που νομιζες οτι δεν ειχες και συνεχιζεις, οσο ασχημο κι αν ακουγεται. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 εγω αυτα που λεει ο Ηλιας τα κατατασω στις ανησυχιες και οχι στις φοβιες... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Εμένα ποτέ δεν με φόβιζε η ιδέα του θανάτου. Απλά το θεωρώ λογικό και δεν με ανησυχεί. Αλλά φροντίζω να έχω πάντα κέρματα στην τσέπη μου έτσι ώστε όταν πεθάνω να έχω να πληρώσω τον Άδη για να με κατεβάσει στα Τάρταρα. :p Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 φοβάμαι το άπειρο.. το άγνωστο.. το μέλλον.. πάντα κάτι είναι στο σκοτάδι. και με νευριάζει και η συπεριφορά πολλών θυληκών. ασχετό αλλά το θεωρώ σχετικό Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 και με νευριάζει και η συπεριφορά πολλών θυληκών.αυτο τι ειναι??φοβος η συνηθεια? ασχετό αλλά το θεωρώ σχετικό :wacko: :wacko: ουτε εσυ αποφασισες τι ειναι ε?:lol: :D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 αυτο τι ειναι??φοβος η συνηθεια? δεν ξέρω τί είναι.. αλλά δεν μαρέσει να πω οτί σας φοβάμε.. επιδή δεν είναι ακριβώς αυτο.. ίσως γεγονός τότε!! Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Εγώ τρώω τα νύχια μου μανιωδώς...:p Ξέρω,shame on me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 αυτο τι ειναι??φοβος η συνηθεια? :wacko: :wacko: ουτε εσυ αποφασισες τι ειναι ε?:lol: :D δεν νομίζω να είναι φόβος,μπορεί να είναι μίσος,έχθρα,κακία αλλά όχι φόβος Εγώ τρώω τα νύχια μου μανιωδώς...:p Ξέρω,shame on me! Αυτό πρέπει να είναι σοβαρά κακιά συνήθεια.Εμένα μου φαίνεται αρκετά σιχαμερή πάντως...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts