autos100 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Υπαρχει καποιος που να εχει τους c-emap να μας πει εντυπωσεις; επισης καποια ενημερωση για memory map navigator και για ναυτικους χαρτες της maptech? Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstanto Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 telika brethike kammia ''lush'' estw kai an auth einai proxeirh??? ena programma me eukolh prosbash me analoga ''eukolous'' xartes???(panta se GPS!) edit: mia matia...------>http://www.navsim.com/products/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1skap Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Εγω εχω βαλει στο Ρ550 που εχω το Blue Chart της Garmin και δουλευει αψογα(τεσταριμενο). Θελει βεβαια δυο προγραμματακια για να τρεξει(Garmin Que και GPSGate) αλλα κατα τα αλλα ειναι αψογο... και χαρτες εγγυηση GARMIN. Ψαξτε για BLUE CHART ATLANTIC v9.5(xartes), Garmin Que (to programma tis Garmin gia na vlepei tous xartes), GPSgate (programma pou ftiaxnei virtual gps port pou borei na tin anagnorisei to Garmin Que). :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Εγω εχω βαλει στο Ρ550 που εχω το Blue Chart της Garmin και δουλευει αψογα(τεσταριμενο). Θελει βεβαια δυο προγραμματακια για να τρεξει(Garmin Que και GPSGate) αλλα κατα τα αλλα ειναι αψογο... και χαρτες εγγυηση GARMIN. Ψαξτε για BLUE CHART ATLANTIC v9.5(xartes), Garmin Que (to programma tis Garmin gia na vlepei tous xartes), GPSgate (programma pou ftiaxnei virtual gps port pou borei na tin anagnorisei to Garmin Que). :cool: Επειδη ενδιαφερομαι για ναυτικους χαρτες μπορεις σε παρακαλω να μου πεις λεπτομερειες; Σου εμφανιζει τη θεση του σκαφους σε real time; Μπορεις να κανεις ενα voyage plan με διαφορα waypoints; Σου βγαζει πορειες, ταχυτητα, διοπτευση & αποσταση απο το επομενο waypoint; Τελος που μπορω να βρω αυτα που λες για BLUE CHART ATLANTIC v9.5(xartes), Garmin Que (to programma tis Garmin gia na vlepei tous xartes), GPSgate (programma pou ftiaxnei virtual gps port pou borei na tin anagnorisei to Garmin Que); Εχεις κατι υποψιν σου; ;) (το email μου ειναι autos100@gmail.com) Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasdor Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Καλησπέρα Έχω το c-emap σε ένα mio Ρ350. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ και πως μπορώ να φορτώσω ελληνικούς ναυτικούς χάρτες; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Σχετικα με το garmin que gia thalassa. Μηπως ξερει καποιος ,πως μεταφερουμε πορειες απο το pc sto pda,μεταφερω χαρτες ,σημεια ιχνη ,αλλα το πορειες ειναι απενεργοποιημενο το τσεκαρισμα, τα υπολοιπα μεταφερονται κανονοικα. κ στο pda poreia den mporw na vgalw ,ti ftaiei , eimai sta oria mou ,me trexei meres twra eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek30 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Φίλοι μου, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσεις να εγκαταστήσω ναυτικούς χάρτες στο RYE 4306 ??? Έχει windows 4CE και είναι ξεκλίδωτο, πρόσφατα έβαλα destinator 7, και τρέχει άψογα Ψάχνω εν΄αγωνίως Ναυτικούς Χαρτες ... SOS ... SOS !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEON_23 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 gia na to dokimasw to thelo ..........giati lene einai to kalytero gia thallasa.... exeis kati allo ypopsi soy????:) Φίλε grgfr3366 , Εψαχνα εδω και πάρα πολύ καιρό το C-emap, χωρίς όμως κανένα νόημα, γιατι προς το παρόν δεν υπάρχει "σπασμενο". Δοκίμασα όμως το Garmin Bluechart 2008. Δεν γνωρίζω το πόσο καλό θα ήταν το C-emap αλλα τελικά το Garmin ειναι καλο!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sw1hez Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Γεια σας παιδία Βρήκα αυτό το πρόγραμμα το εγκατέστησα και δουλεύει…..μέχρι εκεί. Δεν βρίσκει χάρτες και έτσι μου είναι άχρηστο. Αν κάποιος ξέρει που να τους βρω και να τους τοποθετήσω θα με βοηθούσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 τι σοι πρόγραμμα είναι αυτο?? σε τι μηχανάκι το πέρασες?? Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sw1hez Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ C-MAP ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ AIRIS T620 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrea966 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 καλησπερα.εχω το Χ800 με το destinator και προσφατα εγκατεστησα το garmin mobile xt για δοκιμη και σαν εναλλακτικη λυση.εχω ομως ψιλομπερδευτει με καποιους χαρτες και θα ηθελα μια βοηθεια απο οποιον γνωριζει. ποιος ναυτικος χαρτης ειναι πιο προσφατος,ο BlueChart Atlantic v9.5 ή ο bluechart 2008 greek ? και απο τους χαρτες της αναβασης υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ του anavasis 3.60 και του Topo Navigator 3.6.0?η μηπως ειναι ο ιδιος χαρτης? δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με το συγκεκριμενο προγραμμα πλοηγησης. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Πάντως για pc/laptop και οποιοδήποτε bluetooth gps receiver η καλύτερη λύση είναι αυτή! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τα εν λόγω software! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xj_Onyx Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Λοιπόν ας δούμε λίγο: To C-emap μπορείς να το κάνεις άνετα download απο το afficial site της εταιρίας. Οι χάρτες οι οποίοι υπάρχουν, (οχι στο offician site) δεν δουλεύουν, γιατί τους έχουν κλειδώσει στην ID κάθε SD που πουλάνε. Οπότε θέλουμε κάτι που ή να αλλάζει το ID της SD, (δέν ξέρω άν γίνεται κάτι τέτοιο) ή κάτι που να παρακάμπτει τη διαδικασία αναζήτησης ID! ένα ***** ίσως! Τώρα υπάρχουν και άλλα προγράμματα, όπως το Blue Chart, αλλα σε εμένα πχ, βγάζει μύνημα λάθους και δέν ξεκινάει κάν. Όποιος έχει καταφέρει να έχει στα χέρια του κάτι, που να μπορούμε να το εγκαταστήσουμε στο PDA και να πάμε για ψάρεμα με τη βάρκα, ... ας μου στήλει mail, για να το μοιραστουμε, ή ας μας πεί τα link... και PLZZZ... για μερικους... να διαβάζεται οοοοοολα τα ποστς σε 1 θέμα μή γράφεται ότι νά'ναι... ! :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Καλησπέρα...υπαρχει η δυνατοτητα να ματαφερουμε θαλλασιους χάρτες στο gps μας? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefocus Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Σχετικα με το garmin que gia thalassa. Μηπως ξερει καποιος ,πως μεταφερουμε πορειες απο το pc sto pda,μεταφερω χαρτες ,σημεια ιχνη ,αλλα το πορειες ειναι απενεργοποιημενο το τσεκαρισμα, τα υπολοιπα μεταφερονται κανονοικα. κ στο pda poreia den mporw na vgalw ,ti ftaiei , eimai sta oria mou ,me trexei meres twra eyxaristw Exω το ιδιο προβλημα!!!!! Εχει βρεθει η λυση?? HELP!! Παράθεση Στέφανος Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroscyp Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Paidia mipws gnwrizei kaneis an mporw na vrw kapou dwrean ton naytiko xarth thw kyproy h thw mesogeio kai na ton ensomatosw sto gps mou dwrean (exw ena garmin). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobapp Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 http://www.sailgb.com/p/seapro_lite_marine_navigation_software/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ανασύρω το θέμα μήπως υπάρχει κάτι νεότερο για λογισμικό χαρτών/πλοήγησης σε ios ή android. Μόνη σίγουρη επιλογή (στα 150€) είναι το garmin με τους "μπλε χάρτες"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 για smartphones υπάρχουν πολύ λίγες επιλογές, σε Android πιστεύω ότι καλυτερη είναι η Navionics https://play.google.com/store/apps/details?id=it.navionics.singleAppEurope Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzigis Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Καλημέρα ... Στο σκάφος στο plotter τρέχω τους χάρτες της Garmin και στο τηλέφωνο /iPad έχω της navionics Λόγο καθημερινής χρήσης (ζω τον περισσότερο καιρό στο σκάφος )θα πω ότι υπάρχουν διάφορες μικρές αποκλισεις στους χάρτες με την navionics να έχει για εμένα ένα μικρό προβάδισμα λόγο συνεχών update στους χάρτες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts