Xourxoulitsos Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Ε μπορει να ειναι ομορφοπαιδο, ή να τον περνάνε για φτωχόπαιδο :D (no offence ε, πλακα κανω ) Επισης σας εχει ποτε να κανει κατι που θεωρειται παραξενο και απο τοτε να γινετε Λουης? :p Ισως ειναι χαζο, αλλα θυμαμαι μια κοπελα που την πρωτη φορα που βγηκαμε μου ειπε για αυτο το τετραδιο που εχει και κουβαλαει πάντα μαζί της όπου έγραφε ό,τι sms της έστελναν, απο οπουδήποτε :wacko: Nαι τα εγραφε την στιγμη που ερχοντουσαν, οποτε φανταζεστε...την ωρα που πινεις καφε να βγαζει το τεφτερι Και ναι ηταν πριν την εποχη που τα κινητα ειχαν μνημες :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 mia kopela poy aksizei kai thelei na einai mazi soy gia esena kai oxi gia ta lefta soy h gia otidipote allo tha niwsei avola alla uparxoyn polles pou to mono poy tis noiazei einai pws tha thn vgazoun panta katharh:!: kai ayto fenetai apo thn arxikh ths siberifora! Νομίζω πως παρεξηγήθηκα με αυτό που έγραψα:( . Δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τα λεφτά. Νομίζω ότι είναι καθαρά θεμα καλών τρόπων να προτείνει ο άνδρας να πληρώσει το λογαριασμό, ανεξάρτητα από το αν είναι 1 ευρώ ή 10 ή δεν ξέρω τι άλλο. Και ανεξάρτητα από το αν τελικά θα πληρώσει, δεν έχει σημασία. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω, πάντως σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι θέλω να τη βγάζω καθαρή ή ότι τσεκάρω αν έχει λεφτά. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Νομίζω πως παρεξηγήθηκα με αυτό που έγραψα:( . Δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τα λεφτά. Νομίζω ότι είναι καθαρά θεμα καλών τρόπων να προτείνει ο άνδρας να πληρώσει το λογαριασμό, ανεξάρτητα από το αν είναι 1 ευρώ ή 10 ή δεν ξέρω τι άλλο. Και ανεξάρτητα από το αν τελικά θα πληρώσει, δεν έχει σημασία. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω, πάντως σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι θέλω να τη βγάζω καθαρή ή ότι τσεκάρω αν έχει λεφτά. Δε νομίζω να κατάλαβε κανείς κάτι τέτοιο... Μην ανησυχείς;) Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Γιατί έτσι;! Μου έχει τύχει (με ελληνίδες αλλά και με ξένες) να το κάνουν με τόση χαρά όσο το κάνει ο κλασικός Έλληνας.Άντε για τις ξένες δεν μου φάνηκε περίεργο καθώς το περίμενα κάτι τέτοιο,αλλά από συμπατριώτισσες να το παίρνουν τόσο "πατριωτικά" ΔΕΝ το περίμενα :lol: Για να γίνω πιο συγκεκριμένος έχω ακούσει τις φράσεις του στύλ : "Εγώ σε κάλεσα να βγούμε.." ή το ακόμα καλύτερο : "Τώρα πληρώνω εγώ,την επόμενη φορά εσύ ;)" (σου λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι θα ξαναβγείτε για 2ο+ ραντεβού) και άλλα τέτοια όμορφα :) Πιστεύω ότι αυτό το κάνουν κοπέλες που δεν έχουν κόμπλεξ-στερεότυπα να κεράσουν έναν άντρα,αντιθέτως το θεωρούν εντελώς φυσιολογικό.Από την μία πλευρά μπορώ να πω ότι το κάνουν για να δηλώσουν εμμέσως την ανεξαρτησία τους (οικονομικά,λόγω δουλειάς) χωρίς να εννοώ ότι είναι εγωιστικό,αντιθέτως τους γεμίζει αυτοπεποίθηση κάτι τέτοιο και είναι απολύτως λογικό (το ίδιο δεν κάνουμε και εμείς οι άντρες?) Από την άλλη όμως,για να μην το ψαχουλεύουμε πολύ το πράγμα,μπορώ να πω ότι το κέρασμα από την κοπέλα που συνοδεύω είναι άκρως κολακευτικό και παράλληλα σου δείχνει με αυτήν την απλή πράξη ότι πέρασε όμορφα μαζί σου στο πρώτο ραντεβού μας :cool: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Εμένα με ενοχλεί όταν υπάρχει πολύ αμηχανία. Μιλάμε πολύ όμως. Δηλαδή μετά σκέφτομαι ότι δε θα έχουμε κάτι να πούμε σε ένα πιθανό δεύτερο ραντεβού. Εντάξει, κλασσικά με ξενερώνει να βρίζει κλπ, αυτά είναι γνωστά :p Επίσης μου τη σπάει να μην με πάρει τηλέφωνο για δεύτερο ραντεβού :lol: :rotfl: :p btw Mia φορά (δυο αιώνες πίσω ) είχα βγει μ' εναν τύπο που είχε μια τσατσάρα στην κάλτσα του. Και μιλάμε για πολύ ωραίο παιδί! Αηδία. Λύθηκα στο γέλιο :lol: :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Μ'ενοχλει αφανταστα ο ψωνισμος καποιας,ακομα & αν ειναι κουκλαρα,με ωραιο ντυσιμο,λεφτα κλπ.Επισης,η αναιτια προκλητικη ή κιτς εμφανιση ειναι κατι ασυγχωρητο (πχ. δε μπορεις να βγαινεις για καφε το μεσημερι ντυμενη λες & πας στα μπουζουκια).Απο κει και περα,πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχει μια ανεση & η οποια κουβεντα να κυλαει φυσιολογικα,ενω μου αρεσει η αλλη να μην προσπαθει σωνει και καλα να δειξει οτι ειναι "κοπελα απο σπιτι",κανοντας τη χαζη σε δικες μου μπηχτες ή προτασεις & απαντωντας με το κλασικο "δεν ξερω" ακομα & στην απλουστερη ερωτηση,πχ. ποτε θα ξαναβγουμε.Γενικα,η ειλικρινεια,ο αυθορμητισμος & η αληθινη ανεση ειναι απαραιτητα συστατικα για ενα επιτυχημενο πρωτο ραντεβου. Οσο για τα κερασματα,το βρισκω γελοιο στην εποχη μας να θεωρει μια γυναικα καποιον...ιπποτη αν την κερασει στο πρωτο ραντεβου.Και καλα να ειναι ενας καφες ή ενας ποτο,αν ομως προκειται πχ. για πανακριβο εστιατοριο?:rolleyes: Εχει τυχει τετοια περιπτωση σε φιλο,ο οποιος αναγκαστηκε να πληρωσει λογαριασμο περιπου 100 ευρω :blink: ,αφου η "δικια του" δεν ειχε φερει ουτε ευρω πανω της,μιας & ειχε δεδομενο το κερασμα!:mad: Δυστυχως υπαρχουν πολλες τετοιες που εκμεταλλευονται τον...ιπποτισμο κι εμεις την παταμε...κι αυτες χαλανε το "ονομα" & των υπολοιπων γυναικων...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letzi Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Δεν θα ηθελα με τιποτα τα παρακατω: 1)να μιλαει ολη την ωρα για την δουλεια του 2)να ειναι ντροπαλος (σε σημειο που να ντρεπεται να φωναξει για να πληρωσουμε) 3)να εχει αγχος (μου δειχνει οτι δεν εχει αυτοποεποιθηση) 4)να συμφωνει σε ολα μαζι μου (μου δειχνει οτι δεν εχει αποψη) 5)να μην εχει αυτοκινητο (μην παρεξηγηθω εδω, απλα σ’εναν 30χρονο θα μου φαινοταν παραξενο αυτο) 6)να μου αναφερει συνεχεια «η μαμα μου και ‘γω…» (εεε να μην καταντησω να παιρνω και στο κους-κους μετα απο καποια χρονια.. :p ) Τωρα καποια απο αυτα αν τα εβλεπα και το ενστικτο μου μου ελεγε οτι ισως αξιζει και ενα 2ο ραντεβου για να καταλαβω περισσοτερα, ισως και να εβγαινα..... Αυτα...:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Δεν θα ηθελα με τιποτα τα παρακατω: 5)να μην εχει αυτοκινητο (μην παρεξηγηθω εδω, απλα σ’εναν 30χρονο θα μου φαινοταν παραξενο αυτο) :rolleyes: Ελεος μ'αυτες τις μικροαστικες νεοελληνικες αντιληψεις...στο 2006 μ.Χ ζουμε ή μηπως π.Χ.???:rolleyes: Περιεργο μπορει να ειναι,αλλα οχι και "δε θα ηθελες με τιποτα" καποιον που δε θα ειχε αμαξακι...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Ψιλοξενερώνω με κοπέλες που ασχολούνται με τα αθλητικά... Ιδου η ιδανικη κοπελα για σενα!:lol: :lol: :lol: Λοιπον εχω παθει κι εγω το ιδιο με την garfield και το κομματοσκυλο.Εν αγνοια μου βεβαια!Οταν ειχα πρωτομπει στη σχολη,ηταν ενας τυπος πολυ κουκλος,μεγαλυτερος ετος κτλ ...ξερετε τωρα ψαρωσα κι εγω το πρωτοετακι! Τι το θελα ομως.Βγηκαμε και ολη την ωρα μιλουσε για πολιτικα και για τις παραταξεις.Δαπιτης μεχρι κοκκαλο...με ειχε ζαλισει! Φυσικα,οταν πηγε να κανει καποια κινηση φσσσστ αντε γεια κυριε...θα τα πουμε στη γενικη συνελευση!:lol: :lol: Ακομη ξενερωνω αγρια οταν ο αλλος καθεται αμιλητος και του τα βγαζεις με το τσιγγελι!Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να απανταει με ''ναι'' και ''οχι''.Προτιμω τον προηγουμενο,ο οποιος τουλαχιστον ειχε και κατι να πει.:worry: Θυμηθηκα και αλλο περιστατικο (παλιοτερα στο λυκειο).Ειχα βγει με ενα παιδι στο Θησειο.Εκει που καθομαστε στην καφετερια,ερχεται ενας μαυρος να μας πουλησει cds. Τα παιρνει ο δικος μου στο κρανιο,του μιλαει με τον χειροτερο τροπο,και αφου εφυγε ο μαυρος ξαφνιασμενος,αρχισε να μου βριζει οχι μονο τους -κατα αυτον-''αραπηδες'',αλλα πηρε σβαρνα ολες τις φυλες του Ισραηλ!Το τι εσυρε στους Αλβανους,στους Κουρδους,στους Πακιστανους κτλ δε λεγεται!Δε σταματουσε!!!Νομιζω οτι ηταν το χειροτερο μου ραντεβου στα χρονικα.:mad: Τετοιο ρατσιστη δεν ειχα ξαναδει ποτε στη ζωη μου.Βεβαια,βρηκα δικαιολογια και εφυγα μετα απο μιση ωρα και φυσικα ουτε που του απαντησα στο κινητο ποτε ξανα!;) ; Αλλα δε μπορειτε να πειτε,πεφτω κι εγω πανω στα καλυτερα παιδια!:lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Να βριζει. Εχει φαει Χ απευθειας. Συμφωνώ απόλυτα. Κοπέλα που θα αρχίσει να πει κανά μ....α κλπ κλπ., ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Είμαι πολύ αυστηρός σε αυτό... Δεν ανέχομαι τις βρισιές από τις κοπέλες... Το απόλυτο ξενέρωμα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Mia φορά (δυο αιώνες πίσω:p ) είχα βγει μ' εναν τύπο που είχε μια τσατσάρα στην κάλτσα του.:wacko: Και μιλάμε για πολύ ωραίο παιδί! Αηδία.Μια άλλη μ' εναν τύπο που μου ανέπτυξε την εξής φιλοσοφία "εσύ έχεις πολύ κλειστές αποψεις και παραείσαι συντηρητική. Εσαι σαν μία πολυθρόνα. Μπορεί πάνω σου να καθήσει μόνο ένας πωπός. Εγώ όμως, είμαι πολύ ανοιχτών αποψεων. Είμαι καναπές. Μπορούν πάνω μου να καθήσουν τρεις πωποί!". Κάποια άλλη μ' ένα κομματόσκυλο που με πέθανε περιγράφοντας μου όλο το ευλογημένο καταστατικό του κόμματος του επι δύο αλησμονητες ώρες. Πω πω τι μου θυμήσατε.:D :lol: :lol: Πέεεεεθανα!!!:p Ισως ειναι χαζο, αλλα θυμαμαι μια κοπελα που την πρωτη φορα που βγηκαμε μου ειπε για αυτο το τετραδιο που εχει και κουβαλαει πάντα μαζί της όπου έγραφε ό,τι sms της έστελναν, απο οπουδήποτε Nαι τα εγραφε την στιγμη που ερχοντουσαν, οποτε φανταζεστε...την ωρα που πινεις καφε να βγαζει το τεφτερι Και ναι ηταν πριν την εποχη που τα κινητα ειχαν μνημες :p Omg!! Freak εντελώς!!:lol: Εμένα με ξενερώνει απίστευτα να μην έχει χιούμορ! Να ακούει χαζή μουσική και να έχει ηλίθιες απόψεις. Επίσης το να μην είναι άνετος... Απλά πραγματάκια :p Α! Το χειρότερο βασικά είναι να είναι λιγούρης! Δηλαδή όποια περνάει να κοιτάζει.. Εκεί ξενερώνω απόλυταα! Όταν σε ενδιαφέρει κάποια,έχεις μάτια μόνο για εκείνη ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα βαση με οσα εχετε πει ΟΛΟΙ οι γυναικες δεν θα ξαναδουν κανεναν αντρα μετα το πρωτο ραντεβου και οι Αντρες θα σαπισουν στο ξυλο ολες τις κοπελες στο πρωτο ραντεβου.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σοβαρα ομως τωρα 1) Ειναι καλο να κερναει ο Αντρας ΕΣΤΩ στο 1ο μονο ραντεβου 2) Η γυναικα πρεπει να ειναι γυναικα και οχι ο ΜΠΟΥΓΑΣ που βριζει συνεχεια. 3) Η γυναικα πρεπει να ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ που αν της αρεσει καποιος δεν θα κολησει στο τοπο και χρονο και οχι καλογρια. 4) Η γυναικα πρεπει να ειναι ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ και οχι ψιλομυτα. 5) Οσο για τους αντρες πρεπει να ειναι ΑΝΤΡΕΣ και να μην κολανε να κανουν την πρωτη κινηση ακομα και απο το πρωτο ραντεβου. Αν η γκομενα βγει Καλογρια σουτ και παμε για αλλα...Θυμηθειτε πως η αναλογια Γυναικων , Αντρων στην Ελλαδα ειναι 3 γυναικες για καθε αντρα...Βγαλτε τωρα τους GAY που εχουμε γεμισει τοτε μιλαμε για 5/1...Ορματε συντεχνοι και μην χαραμιζετε τον χρονο σας για καμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 -Nομίζω οτι το χειρότερο είναι να βρίζει σαν νταλικέρης. -Το οτι υπάρχει η αμηχανία του 1ου ραντεβού και δεν μιλάει πολύ δεν σημαίνει οτι είναι και ξενέρωτος ο άνθρωπος..(και'γω η ίδια δεν μιλάω πάντα πολύ στο 1ο ραντεβού γιατί ντρέπομαι λιγάκι (ε, πως να το κάνουμε..):O (μια φορά θυμάμαι οτι στο πρώτο ραντεβού που είχαμε βγεί με μια κολλητή μου ένιωθα τόσο άνετα με τα παιδιά που δεν είχα σταματήσει να μιλάω μέχρι και μένα μου φάνηκε παράξενο για πρώτη μέρα-είναι πως θα σε κάνει και ο άλλος να αισθανθείς προφανώς..):D -Να μην έχει χιούμορ κ.α που δεν μου'ρχονατι τώρα θα επανέλθω αν είναι :) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 - Δεν θα αντεχα αν ηταν φωνακλας,αθυροστομος και σοβαροφανης! - Θα ειχα φυγει αν καταλαβαινα οτι του αρεσει να επιδυκνιεται!!! -Δεν θα με ξαναβλεπε αν "ορμουσε" απο το πρωτο ραντεβου! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 η πιο μεγαλη αποτυχια ειναι να βγεις με την κοπελα που και καλα εχεις διατυπωση μια γνωμη γι'αυτην...και να αρχιζει να το παιζει ψωνιο του στυλ και εγω εκανα αυτο και αν δεν ημουν εγω θα ειχε γινει η συντελια και ταξιδευω συχνα και ειμαι φιρμα κτλ κτλ. αποτυχια εξ αρχης! μετα πανε τ'αλλα...να μιλαει αποτομα και να λεει μπαρουφες και φυσικα να μονολογει! ε και μετα της πετας ενα "σωπα ρε συ!" "ολα αυτα εσυ τα κανεις??" και την ξενερωνεις. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 το να παιζει κατι που δεν ειναι για να με κερδισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 - Δεν θα αντεχα αν ηταν φωνακλας,αθυροστομος και σοβαροφανης! - Θα ειχα φυγει αν καταλαβαινα οτι του αρεσει να επιδυκνιεται!!! -Δεν θα με ξαναβλεπε αν "ορμουσε" απο το πρωτο ραντεβου! Ετσι μενουν αλλες 4.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Εμένα με ξενερώνει απίστευτα να μην έχει χιούμορ! Να ακούει χαζή μουσική και να έχει ηλίθιες απόψεις Τι εννοείς δλδ με το χαζή μουσική και χαζές απόψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 - Να μιλάει συνέχεια για τη μαμά του :wacko: - Να φοράει άσπρες κάλτσες :blink: - Να το παίζει και καλά ότι αυτός είναι και κανένας άλλος Λιγουλάκι ψώνιο όμως θα ήθελα να είναι :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 - Να το παίζει και καλά ότι αυτός είναι και κανένας άλλος Λιγουλάκι ψώνιο όμως θα ήθελα να είναι :) Αντε να βρεις ακρη μετα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 - Να μιλάει συνέχεια για τη μαμά του :wacko: - Να φοράει άσπρες κάλτσες :blink: - Να το παίζει και καλά ότι αυτός είναι και κανένας άλλος Λιγουλάκι ψώνιο όμως θα ήθελα να είναι :) γυναικες.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Αντε να βρεις ακρη μετα! :p Γυναίκες τι περιμένεις :p Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 :lol: Επρεπε να ειμαστε μουσουλμανοι να σας ελεγα μετα εγω τι θα ζητουσατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 - Να φοράει άσπρες κάλτσες :blink: ε? :X Οτι θέλουμε λέμε; :confused: :blink: :blink: :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 - Να φοράει άσπρες κάλτσες :blink: An erthei me athlitika ti kaltsa tha foraei lini mauri? :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts