Aisopos Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Παιδιά υπάρχει κάποιος Html viewer για Nokia 6681; Θέλω να σώσω ιστοσελίδες στο κινητό και να τις διαβάζω όταν θέλω. Αν υπάρχει κάτι βοηθείστε. Υ.Γ. πως αποθηκεύω τις ιστοσελίδες στο κινητό; Όπως και σε PC; Net Front 3.2. Έχει ειδική επιλογή για αποθήκευση σελίδων. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Εγώ που μόλις χθες αγόρασα το N70 ποια προγράμματα συνιστάτε εσείς ότι θα πρέπει να βάλω διότι θα μου χρησιμεύσουν?? Σημείωση: Δεν είχα ποτέ ξανά Nokia Καλορίζικο κι από μένα :) Ρίξε μια ματιά αν θες στην υπογραφή μου. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Παιδιά υπάρχει κάποιος Html viewer για Nokia 6681; Θέλω να σώσω ιστοσελίδες στο κινητό και να τις διαβάζω όταν θέλω. Αν υπάρχει κάτι βοηθείστε. Υ.Γ. πως αποθηκεύω τις ιστοσελίδες στο κινητό; Όπως και σε PC; Δεν εχεις μεσα τον Opera; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 O Opera δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω δει. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Καλορίζικο κι από μένα :) Ρίξε μια ματιά αν θες στην υπογραφή μου. Τα κατέβασα αυτά που έχεις στην υπογραφή σου απο χθες και σε ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι κάνει το καθένα.Και εντάξει τα παιχνίδια, οι εφαρμογές είναι πάρα πολλές...!!! Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Τα κατέβασα αυτά που έχεις στην υπογραφή σου απο χθες και σε ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι κάνει το καθένα.Και εντάξει τα παιχνίδια, οι εφαρμογές είναι πάρα πολλές...!!! Πολλές από τις εφαρμογές, συνοδεύονται από ένα αρχείο .nfo Aν το ανοίξεις με το Notepad έχει μέσα οδηγίες. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Ξέρει κανείς σε ποιόν φάκελο αποθηκεύει το Nokia 6681 τις ιστοσελίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Παιδιά... Παρατήρησα κάποια μικρά προβληματάκια... όπως το ότι δεν παίζει το επόμενο τραγούδι... Έχετε παρατηρήσει κάτι άλλο εσείς; Η έκδοση γράφει "unstable" άρα θα πρέπει να περιμένουμε κάποια καινούργια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Εγκατέστησα τον NetFront 3.2 στο Nokia 6681 αλλά δεν δουλεύει :( Μένει συνεχώς στη φόρτωση της εφαρμογής και δεν ξεκινά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 volume boost giati den exei?to exei sta settings sta hotkeys alla de douleuei.den prepei na exei akoma.prepei na valoun omws...ogg san ringtones pws vazoume mesw tou oggplayer giati xerw oti auto ginetai me tis mmf version.isws oute apo auto na exei akoma.pantws exoume pleon ton kalutero oggplayer sto n70 mas! :) Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Πολλές από τις εφαρμογές, συνοδεύονται από ένα αρχείο .nfo Aν το ανοίξεις με το Notepad έχει μέσα οδηγίες. Thanks a lot! To Zimpan που διαβάζω σε προηγούμενα posts ότι είναι χρήσιμο, τόσο πολύ χρειάζεται? Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Thanks a lot! To Zimpan που διαβάζω σε προηγούμενα posts ότι είναι χρήσιμο, τόσο πολύ χρειάζεται? αν συνηθιζεις να μεταφερεις zip ή rar αρχειακια στο κινητο και να θες να τα χρησιμοποιησεις, ειναι. αλλιως οχι ιδιαιτερα:) και ο profiexplorer ανοιγει zip αλλα οχι rar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 αν συνηθιζεις να μεταφερεις zip ή rar αρχειακια στο κινητο και να θες να τα χρησιμοποιησεις, ειναι. αλλιως οχι ιδιαιτερα:) και ο profiexplorer ανοιγει zip αλλα οχι rar. Είναι προτιμότερο να κάνεις unzip και unrar τα αρχεία στον υπολογιστή και μετέπειτα να τα μεταφέρεις στο κινητό τηλέφωνο,όπου θα αναγνωρίζονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Είναι προτιμότερο να κάνεις unzip και unrar τα αρχεία στον υπολογιστή και μετέπειτα να τα μεταφέρεις στο κινητό τηλέφωνο,όπου θα αναγνωρίζονται κανονικά. Συμφωνώ. Μερικές φορές ο Zipman δεν είναι και τόσο αποτελεσματικός. Απλώς χάνεις τον χρόνο με κάτι που μπορείς να κάνεις άνετα στον υπολογιστή. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 1.οντως δεν παιζει το επομενο κοματι(ακομα κι αν βαλεις normal play) 2.εχει ομως volume boost!!!! εχω την πρωτογονη version 0.2 λογισμικου αν αυτο εχει σημασια. Παιζει και mp3! Aφου ειναι ετσι τοτε τον mp3 player τι τον θελουμε ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Έχει βγει και νέα έκδοση η οποία υποστηρίζει υποτίθεται και Nseries. Παρ' όλα αυτά αν και εμφανίζεται πλέον σε ολόκληρη την οθόνη, εξακολουθεί να μην λειτουργεί (τουλάχιστον στην δική μου συσκευή). Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Φίλοι μου εγκατέστησα τον Opera Browser 8.50 και δουλεύει μια χαρά. Πως όμως θα μπορέσω να διαβάσω ιστοσελίδες από το PC μου; Πρέπει να τις αποθηκεύσω σε συγκεκριμένο folder; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 tankwart diladi auxanetai i entash patwntas ta koumpia pou exeis sa suntomeush gia volume boost up kai xamhlwnei me to koumpi gia volume boost down?emena den exei volume boost emena sti deuterh anavathmish 3.toso pou einai akoma kai an pataw auta ta koumpia pou exw valei gia suntomeush i entash einai idia.kai exei kai to provlima auto na paizei to ena kommati meta to allo.elpizw na luthei suntoma. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Aisope, έχεις ένα καλό προγραμματάκι στα Symbian...το XCaller αλλά θέλει registration code...τον έχεις...?αν ναι, αν μπορείς στείλτο μου σε παρακαλώ... cyclops7@gmail.com Thanks Edited by nervous:ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ PM Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Φιλε αριστοτελη ουτε καν που ορισα συντομευσεις.Εξ'αρχης ειχε κανονικα τη μπαρουλα με το volume και με ενα απλο πατημα του σταυρου δεξια-αριστερα ανεβαζεις+κατεβαζεις ενταση....για τσεκαρε μηπως εχεις καμια πιο παλια εκδοση...εγω απο irc την κατεβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 profanws milame gia allo pragma.allo to volume allo to volume boost. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Βγήκε και 1.09β που διόρθωσαν το προβλημα με το random play! :) Όσο για τα N Series, ο developer του προγράμματος τώρα δεν έχει κάποιο N να το δοκιμασει και τον βοηθάει κάποιος 3ος απο το forum του προγράμματος. Λογικά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε και 'σεις φως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 http://img523.imageshack.us/img523/1473/photofusion3548163br.th.jpg http://img523.imageshack.us/img523/921/phototwister1717eo.th.jpg Kykloforoun sto iphone! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Φίλοι μου εγκατέστησα τον Opera Browser 8.50 και δουλεύει μια χαρά. Πως όμως θα μπορέσω να διαβάσω ιστοσελίδες από το PC μου; Πρέπει να τις αποθηκεύσω σε συγκεκριμένο folder; Emena mou zitaei code re mamoto... Ti la8os kano??? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 thanks clarco ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts