Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές v6.1/7.0 & 8.0a

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο internet connection χρησιμοποιουσες? VLive GPRS/Prepay κλπ...?

Εγώ ταχω δοκιμάσει όλα... αλλά τίποτα! :(

Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι... :p

Τα δοκίμαζα όλα αλλά μόνο ένα δούλευε. Δυστυχώς δε θυμάμαι ποιο!

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

νομιζω με καρτοκινητο δε συνδεονται αυτα, αν εχεις καρτα βεβαια :O

Αλήθεια; :( Κρίμα... Γιατί έτσι;:blink:

Τα δοκίμαζα όλα αλλά μόνο ένα δούλευε. Δυστυχώς δε θυμάμαι ποιο!

Θυμάσαι μήπως αν είχες κάρτα ή σύνδεση;

Αλήθεια; :( Κρίμα... Γιατί έτσι;:blink:

νομιζω οι εταιρειες φταινε, απλα δεν υποστηριζει το καρτοκινητο τετοιες υπηρεσιες. μου'χει τυχει και μενα με το internet time π.χ. που ειναι απλη εφαρμογη αλλα θελει συνδεση :(

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον compiler για C kai C++ για το 6680???Ζητάω κάτι αντίστοιχο με το DEV-C++ για το PC.Όποιος γνωρίζει κάτι με σώζει.Με ενδιαφέρει πάρα πολύ!!!!

----------------------------------------------------

Ωραίος καιρός...

To programma sindesis gia osous exoun karta einai to prepay!!!
Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον compiler για C kai C++ για το 6680???Ζητάω κάτι αντίστοιχο με το DEV-C++ για το PC.Όποιος γνωρίζει κάτι με σώζει.Με ενδιαφέρει πάρα πολύ!!!!

Υπάρχει ολόκληρο SDK (software development kit) για ανάπτυξη εφαρμογών για S60 κινητά που περιλαμβάνει ένα c++ compiler (το gcc).

Πρέπει να γραφτείς στο nokia forum για να το κανεις download.

Να θυμισω το θεμα Ανάπτυξη εφαρμογών στο Symbian OS

που βρισκεις απο τον *** ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ***

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κλειδώνει τα αρχεία (εικόνες, μουσική βίντεο) του Ν70 με κωδικό για να μην τα βλέπουν άλλοι;

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

psaxno ena programa gia to 6600 to opoio na mpori na grafei video aperiorista

kseri kanenas poy tha to bro

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Philips Camcoder για αυτήν την δουλειά που το θέλεις.

Το που θα το βρεις είναι εύκολο, πήγαινε στο παρακάτω link, κάνε εγγραφή και τα υπόλοιπα τα ξέρεις :) :)

ΕΔΩ

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κλειδώνει τα αρχεία (εικόνες, μουσική βίντεο) του Ν70 με κωδικό για να μην τα βλέπουν άλλοι;

Το SmartGuard Pro είναι η εφαρμογή που χρειάζεσαι.

http://www.iphone-forum.org/showthread.php?t=86722&highlight=SMARTGUARD

Nervous, τι έγινε με την SymbianWare; Μετονομάστηκε απλά σε Smartphoneware;
Κατι τετοιο,ή η μια εξαγορασε την αλλη :)
Απ' ότι είδα, "διασπάστηκε"! Κάποια μέλη της πρώτης έφτιαξαν τη δεύτερη...:worry:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Και πως είναι δυνατόν οι "διασπαστές" να χρησιμοποιούν κώδικα και προγράμματα της εταιρίας; Αγόρασαν και δικαιώματα;; Μέχρι και το site είναι ολόιδιο, χλωμό μου φαίνεται να παίζει κάτι τέτοιο...

Μπορειτε να μου πειτε παιδια που ειναι το προγραμμα Mini gps που εχω να το δω χρονια? Θα παρω το 6681 και επειδη εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με symbian το θυμηθηκα απο τοτε που ειχα το 3650.

Επισης παιδια βρηκα προγραμαμτα στο φορουμ του aivanet που ειναι πολυ καλα αλαλ θελει λογαριασμο στο rpapshide, πειτε μου ποιον να προτιμησω απο τους 2 τον premium ή τον άλλον free, επισης πειτε μου αν εχει spyware.

Επισης παιδια βρηκα προγραμαμτα στο φορουμ του aivanet που ειναι πολυ καλα αλαλ θελει λογαριασμο στο rpapshide, πειτε μου ποιον να προτιμησω απο τους 2 τον premium ή τον άλλον free, επισης πειτε μου αν εχει spyware.

Δε θέλει λογαριασμό... Απλά διάλεξε free και κατέβασε...

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Philips Camcoder για αυτήν την δουλειά που το θέλεις.

Το που θα το βρεις είναι εύκολο, πήγαινε στο παρακάτω link, κάνε εγγραφή και τα υπόλοιπα τα ξέρεις :) :)

ΕΔΩ

eyxaristo re filarako tha to dokimaso

Για αυτόν τον σκόπο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την επιλογή «Κλείδωμα τηλεφώνου»,πληκτρολογώντας τον απαιτούμενο κωδικό.

Να'σαι καλα φιλε μου,σε ευχαριστω για την απαντηση.Παντως αν γνωριζει καποιος και καποια εφαρμογη,την..περιμενω!

Φιλε papajohn, σε ευχαριστω και σενα για την επισημανση-παρατηρηση.

HI!

2 erotisoules sta grigora...

1) Yparxei kapoia efarmogi gia video capturing, to opoio na mporei na grafei trexontas sto background?? To kanoniko paei se pause mode otan to bazeis na trexei sto background..

2) Yparxei efarmogi pou na krataei logs apo to poia efarmogi anoigei sto kinito, poia koumpia patithikan, ktl ktl???

THANX!!:ninja:

HI!

2 erotisoules sta grigora...

1) Yparxei kapoia efarmogi gia video capturing, to opoio na mporei na grafei trexontas sto background?? To kanoniko paei se pause mode otan to bazeis na trexei sto background..

2) Yparxei efarmogi pou na krataei logs apo to poia efarmogi anoigei sto kinito, poia koumpia patithikan, ktl ktl???

THANX!!:ninja:

Όσων αφορά το πρώτο η απάντηση είναι αρνητική.Το ETI Camcorder,η οποία είναι και η μοναδική αξιόλογη εφαρμογή για εγγραφή βίντεο,δεν σου προσφέρει τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Ευχαριστω για τις απαντησεις και πιστευω οτι καλο θα ειναι να αξιολογησουμε και ορισμενα προγραμματα για το 6681 που παιρνω συντομα..

psaxnw mia kalh efarmogoula pou na mou ypologizei posh venzina kaiw... yparxei?

Υπαρχει,αλλα επειδη δεν την εχω χρησιμοποιησει και δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη το ονομα μπορεις να πας στο http://www.my-symbian.com και να βρεις εκει οτι χρειαζεσαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.